Wat is 'Blind Getrouwd'?

24/02/2016 - 14:11

Je leert iemand kennen, je wordt verliefd, je ontdekt dat het meer is dan verliefdheid, je stapt in het huwelijksbootje. Het is, min of meer, de weg die veel koppels afleggen. Maar wat als je het omdraait? Wat als je mensen samenbrengt op basis van wetenschappelijke parameters, laat trouwen en kijkt of ze dan ook verliefd worden? Vanaf 7 maart wordt die vraag onderzocht in ‘Blind Getrouwd’.

Ontdek meer over Blind Getrouwd

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Blind Getrouwd'!

Ben jij 25 jaar of ouder en heb je de ware nog niet gevonden? Wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door een team van experts? Meld je dan nu aan voor dit unieke relatie-experiment.

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN!

Over Blind Getrouwd

Maar liefst 3600 mensen schreven zich in voor het derde seizoen van Blind Getrouwd, dat op maandag 29 januari van start gaat. Het vaste team van experten - bestaande uit Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe - werd voor het nieuwe seizoen versterkt door een vijfde: seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck. Samen stortten ze zich op de profielen van de singles en stelden ze voor de eerste keer 5 koppels samen.

 

Experten

Deelnemers

Extra