Matteo Simoni nieuw in vaste cast Wat Als?

Later dit jaar brengen we het derde seizoen van de gesmaakte comedy-reeks WAT ALS? De opnames lopen deze week naar hun einde toe. Buiten de gekende cast met onder andere Bruno Vanden Broecke, Charlotte Vandermeersch, Nico Sturm, Ben Segers, Ruth Beeckmans, Gunther Lesage, Koen De Graeve en anderen, kunnen we nu al vrijgeven dat er een aantal nieuwe castleden zullen acteren in het sketchprogramma. 

Matteo Simoni is daar alvast één van. Voor Matteo is dit naast de reeks ‘Safety First’ en ‘Safety First : The Movie’ het derde project waaraan hij bij Shelter meewerkt. “Het is gewoon te gek om mee te mogen doen met een programma waar je zelf al jaren fan van bent. Toch is dit is een heel nieuwe uitdaging voor mij, want je kruipt telkens heel kort in de huid van een bepaald personage, terwijl ik gewend ben om mij helemaal onder te dompelen in één rol.”

Naast Matteo Simoni zal ook actrice Charlotte Timmers deel uitmaken van de vaste groep WAT ALS?-acteurs. Charlotte is 27 jaar en daarmee de jongste actrice uit de hele WAT ALS bende. Charlotte was eerder al te zien in o.a. Vermist en beschouwt deze nieuwe uitdaging als een moment om haar comedy-kant aan Vlaanderen te tonen : “Meewerken aan Wat Als? is voor mij een mooi geschenk en ik kan als actrice een hele andere kant van mezelf laten zien. Dit is een geweldige kans om mij verder te ontwikkelen en door te groeien. Dat ik daarnaast het volle vertrouwen geniet van Tim Van Aelst, doet enorm veel deugd… zeker als nieuweling tussen al deze toppers.”