Waarom registreren

Voortaan volg je je favoriete VTM-programma’s waar, wanneer en hoe jij het wilt. Zodra we een aflevering uitzenden, kan je hem ook terugvinden op de VTM app en VTM.be. Zo kan je je favoriete VTM-programma’s bekijken wanneer jij er tijd voor hebt. Volledig gratis!


Je beleeft je favoriete VTM-programma’s bovendien intenser dan ooit tevoren met onze votingapps.

Via je account houden we je ook op de hoogte van nieuwe programma’s, votingtools en wedstrijden die aansluiten bij jouw interesses. Zo hoef je nooit meer een topprogramma te missen.

account aanmaken

Je MEDIALAAN-account is dé manier om jezelf bij alle merken en zenders van MEDIALAAN aan te melden. Via welk merk je je profiel aanmaakt, dat maakt niet uit. Je kan er overal mee inloggen: op VTM, VTMKZOOM, Qmusic én Stievie FREE.

Het is uiteraard niet nodig om je voor alles aan te melden. Maar je ervaring wordt alleen maar beter als je het wel doet! Zo weten we ook meteen wie je bent en welke je interesses zijn. Telkens als je inlogt, zorgen wij ervoor dat je MEDIALAAN op een 100% persoonlijke manier beleeft. We houden bij wat je leuk vindt en stellen voor jou het allerbeste entertainmentpakket samen. Zo kan je je favoriete series volgen, meespelen met wedstrijden, recepten bijhouden en binnenkort nog zóveel meer…

Meer informatie nodig?

Vind het antwoord in onze Q&A-sectie