Domino, de musical

In de musical ‘Domino’ volgen we Dominique (gespeeld door Deborah De Ridder), een jonge vrouw van 28 jaar die na haar relatiebreuk naar Swentibold, een volkse wijk ergens in Vlaanderen, verhuist. Daar maakt ze kennis met haar buren. Alle bewoners staan op een kruispunt in hun leven. Bovendien dreigen ze ook nog hun huis te verliezen.

De musical ‘Domino’ wordt opgevat als een romantische komedie over liefde en vriendschap, waarin de knapste songs en de tijdloze hits van Clouseau verweven worden. Clouseau viert in 2012 haar 25-jarig jubileum.

‘Domino’ wordt gespeeld door een ensemble-cast. De rol van Domino zal gespeeld worden door Deborah De Ridder (winnares van het tv programma ‘Op zoek naar Maria’). Mark Tijsmans zal de ex-vriend van Domino spelen.
Verrassende namen binnen de cast zijn Maaike Cafmeyer en Ivan Pecnik. Maaike geeft gestalte aan het personage Anne, een van de buurvrouwen van Domino. Ivan speelt Geert, de voorzitter van het buurtcomité.

‘Domino’ is een idee van de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa, moederholding van commerciele zenders als vtm en 2BE) en wordt geproduceerd door vtm. Frank van Laecke tekent voor de regie van de musical en schrijft samen met Allard Blom het script. Van Laecke en Blom werkten al eerder samen voor de succesmusical ‘Daens’ en bundelen nu opnieuw de krachten. Uiteraard worden ook Koen en Kris Wauters nauw betrokken bij de realisatie van de musical. Vooral het muzikale gedeelte wordt door hen bewaakt.

‘Domino’ is vanaf 8 maart 2012 exclusief in de Stadsschouwburg Antwerpen te zien.

Bestel HIER je tickets!