'Alice in Wonderland' wegens succes verlengd!

28/04/2011 - 15:42

In de musical ‘Alice in Wonderland’ wordt voor de allereerste keer ter wereld in een musical gebruik gemaakt van 3D decors. Hierdoor zit je midden in het verhaal en trek jij samen met de meisjes van K3 op avontuur in Wonderland.

Het verhaal
Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt. De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld? ‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Gaan jullie met Karen, Kristel en Josje mee? 
                 
3D Wereldprimeur
In de musical ‘Alice in Wonderland’ wordt voor de allereerste keer ter wereld in een musical gebruik gemaakt van 3D decors. Hierdoor beleef je de ultieme ervaring  zit je midden in het verhaal en trek je samen met K3 op avontuur in Wonderland. De musical is gebaseerd op het oorspronkelijke Alice verhaal en belooft een zeer spectaculaire voorstelling te worden met een live orkest, adembenemende kostuums en prachtige 3D decors!
Met K3, Jacques Vermeire, Nicole & Hugo en Koen Crucke.

Locatie
Koningin Elisabethzaal
Koningin Astridplein 26
2000 Antwerpen
Bestel hier je tickets