Zorro

Zorro

Wanneer de commandant van Los Angeles, Alcalde Luis Ramone, de bevolking terroriseert en onderdrukt, roept Don Alejandro de la Vega zijn zoon Diego naar Spanje om de alcalde en zijn mannen te bestrijden. Wanneer Diego arriveert, vindt hij zijn stad in een droevige staat.

Afleveringen

13 afleveringen

De Pueblo wordt geteisterd door een valse belastingcontroleur die bekend staat als Het Konijn. Wanneer die probeert te ontsnappen steelt hij Don Alejandro's renpaard. Don Alejandro, de Alcalde en Zorro gaan allemaal apart op zoek naar de dader, al blijkt dat geen makkelijke klus te zijn.
De Alcalde raakt verstrikt in de Heilige Indiaanse begraafplaats en Zorro moet een uithoudingsproef ondergaan om het leven van de Alcalde te redden.
Victoria vindt een aantal flessen van Dr. Henry Wayne. In die flesjes zitten middeltjes om onder meer passie en liefde aan te wakkeren. Victoria wil van de gelegenheid gebruik maken om Zorro voor haar te winnen door hem te laten drinken van het liefdesdrankje. Maar wanneer de Alcalde per ongeluk mee van het drankje drinkt worden Victoria en de Alcalde verliefd op elkaar.
De zonen van een belangrijke Spaanse minister uit Madrid verhuizen naar de pueblo en sterven er iets later. De Alcalde ziet het als een kans om Zorro te veroordelen. Maar Zorro leert al snel dat de acties van de vorige Alcalde hem weer achtervolgen.
Zorro probeert Victoria te helpen nadat ze wordt aangevallen door bandieten, maar wanneer ze pijn heeft moet hij haar weer terug naar zijn schuilplaats brengen. Zorro vraagt zich af of het nu tijd is om haar de waarheid te vertellen.
Victoria wordt aangevallen in haar taverne door een gezochte crimineel. Drie mannen komen haar redden. De crimineel sterft, maar de 3.000 pesos die ze van hem in beslag neemt zorgt voor problemen.
Don Alejandro raakt bewusteloos na een stoot tegen zijn hoofd en komt ten val in de schuilplaats van Zorro. Wanneer hij weer bij bewustzijn komt gelooft hij dat hij Zorro is en wil het onrecht bestrijden.
Victoria verzorgt een zieke jongen die er van droomt om samen met Zorro de misdaad te bestrijden.
Victoria gaat op zoek naar een vriend die ervan verdacht wordt een paardendief te zijn, maar brengt zichzelf in gevaar. Zorro zit met een gebroken been en moet zijn Victoria proberen te redden.
Een speciale vertegenwoordiger van de Koning, Gilberto Ricendo, arriveert in Los Angeles. Hij laat de Alcalde arresteren omdat ze hem verraden hebben. Hij komt met een hele troep van de Koninklijke soldaten. Wanneer Zorro de plannen van Ricendo onderschept moet hij er nieuwe bedenken.
De Spaanse afgezant Ricendo wil zijn belastingen zo snel mogelijk innen. Hij wil daarmee belastingontduikers zoals De la Vega aanpakken. Om het nog erger te maken plundert Ricendo de De la Vega's hun bankrekeningen, zodat ze hun grond niet kunnen terugkopen. Zorro besluit Ricendo een lesje te leren. Maar de Alcalde en Mendoza willen Zorro oppakken.
De Alcalde verwijt Zorro de dood van Hidalgo en wil Victoria gebruiken om hem in de val te lokken. Ook Zorro's paard Toranado wordt gevangen genomen. Ricendo probeert de band tussen Don Alejandro en zijn zoon te verbreken met behulp van vervalste brieven, maar Alejandro is niet voor de gek te houden.
Inez Ricendo liegt tegen haar geadopteerde zoon over zijn echte vader, nu gelooft hij dat zijn echte vader Alejandro De la Vega is. De Alcalde en Mendoza zijn geschokt als ze weten dat Ricendo nog leeft en hun doodvonnis nog steeds van kracht is. Ricendo zet een val op voor Zorro.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.