Zomerrust

Zomerrust

Op bungalowpark Zomerrust worden de rust en de heerschappij van Lou, die er al jaren de scepter zwaait, verstoord door de komst van een nieuwe bewoner. Van de hand van Ruud De Ridder.

Afleveringen

18 afleveringen

Aflevering 1

Lou probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij met Georgette naar Amerika met vakantie gaat. Niemand is evenwel geneigd dat te geloven. Eugène Augustus krijgt de toelating een echte bungalow te bouwen in Zomerrust. René maakt reisplannen. Hij gaat duiken in Tenerife. Robert Van Boom heeft moeite om het hoofd boven water te houden... Het was de afgelopen maanden armoe troef voor hem en Nathalie.

Aflevering 2

In de plaats van naar Amerika te vertrekken, hebben Lou en Georgette zich verschanst in hun huis. Dit brengt allerhande verdachte gebeurtenissen met zich, wat Cois en Charlotte alarmeert. René Horemans ontpopt zich in Tenerife als een goed duiker en charmeur. Gust besluit Gène te helpen bij het bouwen van diens bungalow.

Aflevering 3

Het lijkt wel te spoken bij Lou thuis. Cois alarmeert de vrienden op Zomerrust, die besluiten over te gaan tot de actie A.B.L. Alleman Beschermt Lou. Ze bestormen het huis van Lou en ontzetten hem. Alleen moet Lou nu een degelijke verklaring voor zijn aanwezigheid verzinnen, want iedereen dat dat hij in Amerika was. Gène maakt, op vakantie in Benidorm, kennis met Roger Vleugels.

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7

Aflevering 8

Aflevering 9

Aflevering 10

Aflevering 11

Aflevering 12

Aflevering 13

Aflevering 14

Aflevering 15

Aflevering 16

Aflevering 17

Aflevering 18

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis