Zeppe & Zikki

Zeppe & Zikki

Het olijke duo Zeppe & Zikki beleeft de meest hilarische avonturen in het verkeer. Samen bedenken ze manieren om risico's op de weg te vermijden of te overwinnen en de verkeersveiligheid te verhogen.

12 afleveringen

1. Kung Fu Zikki

Maak kennis met Kung Fu Zikki. Hij kan door muren lopen en zichzelf onzichtbaar maken. Maar kan hij ook zonder helm op een balk doormidden klieven met zijn hoofd? Kung Fu Zikki gaat de uitdaging aan.

2. Game Over

Zikki heeft een nieuwe megacoole game, die zo cool is dat hij alles om zich heen helemaal vergeet. Hierdoor brengt hij iedereen in gevaar.

3. Auto fun

Lange autoritten kunnen zo saai zijn. Gelukkig heeft Zikki een heleboel knotsgekke ideeën voor spelletjes in de wagen.

4. Team Z

Zeppe en Zikki gaan stunten op de fiets. Ze rijden samen naar het park. Zikki kan echter niet wachten en wil zijn stunts al op straat tonen.

5. Quiz

Zeppe en Zikki nemen deel aan een quiz. Wie van hen kent de meeste juiste antwoorden?

6. Eén blikje

Wat kan één blikje op straat nu kwaad doen? Zeppe vindt het niet kunnen, want wat als iedereen er zo over denkt?

7. Rood Groen

Rode tovenaar Zeppe en groene draak Zikki hebben nog één sticker nodig om hun album vol te krijgen, dus reppen ze zich naar de winkel.

8. Piraten!

Kapitein Zeppe en matroos Zikki willen een megagroot zandkasteel bouwen op het strand. Onderweg moeten ze wel opletten voor de kusttram.

9. Fietspad

Waarom krijgen auto's op de weg veel meer plaats dan fietsers? Zikki is hier niet mee akkoord. Zeppe wil hem nog tegenhouden, maar het is al te laat.

10. Anders

Op de fiets draagt iedereen dezelfde helm en hetzelfde fluojasje. Daar moet volgens Zikki dringend verandering in komen.

11. Glad ijs

Het heeft gesneeuwd en het voetpad vormt nu de ideale glijbaan. Zeppe en Zikki laten hun strafste glijstunts zien. Als dat maar goed afloopt!

12. Zirri

Hier is Zirri, de redder in het verkeer. Maar Zirri's acties zijn niet zo veilig. Zijn maatje Zeppe toont hem hoe het welk kan.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis