Wittekerke

Wittekerke

Het reilen en zeilen in het kuststadje Wittekerke, met onder meer Kürt Rogiers, Greet Rouffaer, Marc Coessens en Peter Bulckaen.

23 afleveringen

 • Aflevering 1

  Na afloop van de benefiet kunnen Sam en pastoor Dirk hun gevoelens voor elkaar niet langer negeren. Er is echter een getuige van hun passionele zoen. Max is blij verrast wanneer Elke vertelt dat ze niet langer de pil neemt. Merel en Jelle vertoeven nog altijd in Wittekerke. Zij voelt de grond onder haar voeten wegzakken wanneer ze op straat een oude bekende ziet. Julia volgt de stem van haar hart en besluit met Jesus uit het kuststadje weg te trekken. Debbie neemt het nieuws niet goed op en voelt zich zelfs in de steek gelaten. Magda vermoedt dat Robert Cools onder een hoedje speelt met de Derdeyns. Ook Angele heeft geen goed woord over voor haar neef. Miriam neemt het niet dat Jan haar negeert. Ze is helemaal niet van plan om haar ex-man los te laten en daar heeft ze een gegronde reden voor.
 • Aflevering 2

  Magda wil weten wat er zich precies in het baancafé heeft afgespeeld en ze voelt het hoertje aan de tand. De situatie loopt zwaar uit de hand wanneer Robert Cools opeens in de bar verschijnt. Max heeft de moeilijke taak om Georges op de hoogte te brengen van het drama. Nellie reageert zeer scherp wanneer Jan terug een en ander op te biechten heeft. Julia verlaat samen met Jesus het kuststadje. Het afscheid van Debbie, Sneyers en Joke valt haar zeer zwaar. Jelle maakt zijn opwachting in "De Schorre". Sneyers heeft met de kerel te doen en geeft hem eten.
 • Aflevering 3

  Jan heeft zijn ex-vrouw Miriam niet kunnen overtuigen dat een abortus de beste oplossing is. Hij ziet dan ook geen andere mogelijkheid dan zijn verantwoordelijkheid op te nemen. Voor Nellie is dit een slag in het gezicht, maar ze blijft niet bij de pakken zitten en probeert revanche te nemen op Miriam. Debbie baalt er van om hele dagen pinten te tappen en ze zeurt hoe langer hoe meer. Dina vertelt aan de commandant dat ze Sam en Dirk heeft zien kussen zoals in de film. Sneyers is geïntrigeerd door de mysterieuze Jelle en volgt hem naar de gekraakte boot. Max weet dat Georges de man niet is om alleen te zijn en wil voor een tijdje bij hem intrekken. Merels pooier Rudy doet in "De Schorre" navraag naar haar.
 • Aflevering 4

  Sam en Dirk slagen er niet in om hun verboden relatie geheim te houden. Na Frank is nu ook haar vader op de hoogte en hij pakt de pastoor hard aan. Elke en Max zijn bij Georges ingetrokken om hem te helpen de dood van Magda te verwerken. Ook Angele wil Georges steunen, maar ze durft hem niet recht in de ogen kijken omdat haar neef alle ellende veroorzaakt heeft. Jan is vannacht niet naar huis gekomen. Nellie vreest dat hij bij zijn ex heeft overnacht en ze is dan ook opgelucht als ze verneemt dat hij een kamer gehuurd heeft in "De Schorre". Sneyers wil Jelle en Merel helpen en neemt het voor hen op bij Frank. Celine is op haar hoede wanneer haar broer polst naar haar band met schepen Cools.
 • Aflevering 5

  De inwoners van Wittekerke nemen vandaag afscheid van Magda. Celine durft niet naar de begrafenis te gaan. Haar vader wil echter de schijn hoog houden en woont de uitvaartplechtigheid bij. Maar dat breekt hem zuur op. Een verzoening tussen Jan en Nellie lijkt verderaf dan ooit. Ook tussen Frank en Sam is het nog altijd oorlog en zeker wanneer hij haar om dringende redenen ontslaat. De psychologe blijft echter niet bij de pakken zitten en meent een wapen in handen te hebben als ze ontdekt dat Jelle de zoon van Frank is. De ruzies tussen Sneyers en Debbie stapelen zich eveneens op. Dina wordt op school gepest omdat haar pleegmoeder een relatie heeft met pastoor Dirk. Frank neemt Jelle en Merel in huis.
 • Aflevering 6

  Waarom is Magda gestorven ? Deze vraag blijft door het hoofd van Georges tollen en hij is vastbesloten om het mysterie op te helderen. Max vindt dat zijn vriend tegen zichzelf beschermd moet worden en weigert aan het onderzoek mee te werken. Jan heeft voor zijn zwangere ex-vrouw gekozen en trekt opnieuw bij haar in.
 • Aflevering 7

  Nellie weet met zekerheid dat Miriam niet zwanger is en confronteert haar met de resultaten van het bloedonderzoek. Ook Georges gaat op oorlogspad wanneer hij ontdekt dat het gewestplan gewijzigd is ten voordele van de bouwplannen van Celine Derdeyn. Voor hem is dit het ultieme bewijs dat de Derdeyns verantwoordelijk zijn voor de dood van Magda.
 • Aflevering 8

  Miriam heeft klacht neergelegd met als gevolg dat Nellie in de gevangenis is opgesloten. Elke vindt het de hoogste tijd dat er iemand extra aangeworven wordt in De Schorre. Het toeval wil dat ze een jonge vlotte vrouw kent, die graag de handen uit de mouwen steekt. Jan kan nog altijd niet geloven dat Nellie moedwillig Miriam heeft aangereden.
 • Aflevering 9

  Merel is enkel en alleen naar de club teruggekeerd om haar zwangere en verslaafde vriendin Pascale te helpen. Maar Rudy weet dat Merel iets aan het bekokstoven is en gaat eveneens tot de actie over. Jan zoekt Nellie opnieuw in de gevangenis op en probeert haar van zijn liefde te overtuigen.
 • Aflevering 10

  Nellie verblijft niet meer in de gevangenis. Jan is dolgelukkig dat ze terug thuis is en verwelkomt haar met bloemen. Het maakt echter weinig indruk en ze vraagt hem in De Schorre te gaan logeren zodat zij rustig alles op een rijtje kan zetten. Sam is geschokt wanneer ze verneemt dat pastoor Dirk zijn overplaatsing heeft aangevraagd.
 • Aflevering 11

  Frank heeft Merel voor de ganse nacht ingehuurd. Het plan is om 's morgens vroeg uit de club weg te lopen, maar daar steekt Rudy een stokje voor. Er is nog altijd geen verandering in Dina's toestand. De commandant maakt zijn dochter stille verwijten en hij neemt het haar ook kwalijk dat ze pastoor Dirk heeft laten overnachten.
 • Aflevering 12

  Georges is verblind door haat en trekt met het wapen dat hij op de zwarte markt heeft gekocht naar het kantoor van Celine en Jean-Paul Derdeyn. De burgemeester wil de dood van Magda wreken en doet zijn vijand kruipen. Ondertussen wachten Angele en Max thuis gespannen op de terugkeer van Georges. Wanneer de agent een doosje kogels ziet liggen, valt meteen zijn frank.
 • Aflevering 13

  Sneyers en Suzanne hebben tijdens de karaokeavond iets te diep in het glas gekeken, met als gevolg dat ze samen in bed zijn beland. Voor Sneyers is het ontwaken als een koude douche. Hij weet dat hij een stommiteit heeft begaan en wordt verteerd door schuldgevoelens. Jelle krijgt slecht nieuws van Nellie.
 • Aflevering 14

  Julia is teruggekeerd naar De Schorre. Haar eerste werk is het nakijken van alle facturen. Ook de boekhouding van Celine wordt doorgelicht. Zij heeft totaal onverwacht het bezoek gekregen van Henry Sharp, senior account manager van Health International. Celine weet dat haar resultaten beneden de verwachtingen liggen en ze maakt zich luidop zorgen over de toekomst van haar filiaal.
 • Aflevering 15

  Miriam heeft het proces tegen Nellie verloren, waardoor ze opdraait voor de gerechtskosten. Erger nog is dat ze het hoederecht over Jonas heeft verloren. Deze nederlaag schiet in het verkeerde keelgat en ze is vastbesloten om Nellie te laten bloeden. Vandaag nemen de Wittekerkenaren afscheid van Dina. Sam is een wrak en ze mist nu meer dan ooit de steun en de troost van haar vader.
 • Aflevering 16

  De toekomst van Celine ziet er somber uit nu Health International haar aan de kant heeft gezet. Ook Jan en Nellie beleven geen topdagen en daar heeft zijn ex-vrouw Miriam alles mee te maken. Zij draait volledig door en terroriseert Nellie. Jan hoopt dat de politie het stalkingprobleem zal kunnen oplossen, maar Luc heeft teleurstellend nieuws.
 • Aflevering 17

  Suzanne geeft salsaleraar Antoine een voorkeursbehandeling. Al zijn drankjes worden op een rekening gezet, hij krijgt 's ochtends vroeg een ontbijt geserveerd en hij mag aan een verminderde prijs in De Schorre logeren. Vooral dat laatste schiet bij Julia in het verkeerde keelgat. Zij ergert zich de laatste dagen ook blauw aan Angele, de secretaresse van Georges.
 • Aflevering 18

  De stoppen zijn bij Miriam helemaal doorgeslagen. Ze belt 's avonds laat bij haar ex-man Jan aan en schiet hem in koelen bloede neer. Het schot is niet fataal, maar Jan wordt wel in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Frank kan zijn gevoelens voor Merel niet langer negeren en hij verklaart haar zijn liefde. Ze probeert hem op een vriendelijke manier af te wijzen.
 • Aflevering 19

  Vandaag stappen Elke en Max in het huwelijksbootje. Hoewel het de gelukkigste dag van haar leven zou moeten zijn, vertoeft Elke niet in hogere sferen. Max weet dat zijn bruidje het spijtig vindt dat haar ouders schitteren door afwezigheid en probeert haar te troosten. Ondertussen wordt in De Schorre alles in gereedheid gebracht voor het huwelijksfeest.
 • Aflevering 20

  Elke en Jan liggen nog altijd in het ziekenhuis en hebben elk een groot drama te verwerken. Ze hebben het moeilijk om zich met de realiteit te verzoenen en zijn uitermate verbitterd. Vooral Jan komt zeer cynisch uit de hoek en reageert zijn frustratie af op zijn vriendin Nellie. En ondertussen is Miriam nog altijd voortvluchtig.
 • Aflevering 21

  Jan kan zijn verlamming niet aanvaarden en is één brok opgekropte woede. Hij reageert zijn onmacht en frustratie af op zijn zoontje Jonas en op zijn vriendin Nellie. Ook met Elke gaat het niet goed. Ze voelt zich geen echte vrouw meer en vindt dat ze Max in de steek heeft gelaten. Sneyers doet bij Julia een goed woordje voor Merel.
 • Aflevering 22

  Hoewel Antoine zijn openstaande rekening in De Schorre heeft vereffend, vertrouwt Sneyers de salsaleraar nog altijd niet. Hij maakt zich ook grote zorgen over Suzanne, die stapelverliefd is op Antoine en al zijn mooie praatjes gelooft. Frank weet dat hij zich aangesteld heeft bij Merel en hij wil het conflict bijleggen.
 • Aflevering 23

  Jan wordt uit het ziekenhuis ontslagen. Thuis wacht hem een warme verwelkoming, maar Nellie en Jonas hadden zich de moeite kunnen besparen. Jan is nog steeds zeer negatief ingesteld en hij ziet zelfs het nut van de revalidatie niet in. Ook Elke zit nog altijd in een neerwaartse spiraal en ze blijft weigeren om Max te zien.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis