Wittekerke

Wittekerke

Het reilen en zeilen in het kuststadje Wittekerke, met onder meer Kürt Rogiers, Greet Rouffaer, Marc Coessens en Peter Bulckaen.

70 afleveringen

 • Aflevering 1

  Georges neemt Marcel in vertrouwen over de maquette van het nieuwe Wittekerke, die hij in de woning van Valerie heeft ontdekt. De cafébaas wil het kuststadje redden en besluit naar de pers te stappen. Maar de heren hebben wel foto’s van de maquette nodig en dat is een ander paar mouwen. Elke vindt het schandalig dat haar vriendin Anja nog altijd kreupel is en dat anderhalf jaar na het ongeval. Elke wil het fijne van de zaak weten en vraagt Max om een en ander op te snorren in de politiedossiers. Marcel wil dringend werk maken van de renovatie van De Schorre, zeker nu de surfclub de deuren opent. Nellie vangt Jonas op, het zoontje van dokter Jan Struys.
 • Aflevering 2

  Terwijl Valerie naar de fuif van de surfclub is, dringen Marcel en Georges haar woning binnen en maken foto’s van de maquette. Bij het verlaten van het huis staat de politie hen op te wachten. Agent Luc wil de 'inbrekers' een nachtje laten brommen, maar collega Max twijfelt. Tijdens de party in de surfclub beleven Sneyers en Debbie passionele momenten. Haar coach Alain kan zijn jaloezie nauwelijks onderdrukken. Ook Elke is teleurgesteld als Sneyers haar uitgebreid verslag doet over zijn avond met Debbie. Max vindt het vreemd dat in geen enkel computerbestand een proces verbaal is terug te vinden van het ongeval, waarbij Anja zo’n jaar geleden betrokken was. De agent hoopt dat Anja’s vader een en ander kan ophelderen. Sven verliest de pedalen als een zekere Yvan in De Schorre zijn opwachting maakt.
 • Aflevering 3

  Joke en Marcel maken zich zorgen over Sven. Na het vertrek van Yvan heeft de kok zich in zijn kamer opgesloten en met de regelmaat van de klok smijt hij het meubilair aan diggelen. Elke wordt erbij geroepen om uit te vissen wat er met haar broer aan de hand is. Luc bekent aan dokter Jan Struys en aan Max dat hij verantwoordelijk is voor Anja’s handicap. Sneyers is tot over zijn oren verliefd op Debbie. Dat is niet naar de zin van Joke en Marcel en samen proberen ze Sneyers te ontmoedigen. In de krant is een artikel verschenen over de sanering van Wittekerke. Het stuk wordt geïllustreerd met een foto van de maquette. De burgemeester zit met de zaak verveeld en vreest voor zijn politieke carrière. Jan Struys en Nellie gaan samen op stap in het kuststadje. Ivo is terug uit Zwitserland.
 • Aflevering 4

  Sneyers is tot over zijn oren verliefd op Debbie. Hij begrijpt niet waarom Joke hem probeert te ontmoedigen en lucht zijn hart bij Elke. Ook Nellie heeft nood aan een goed gesprek. Ze bekent aan haar hartsvriendin Magda dat ze verliefd aan het worden is op Jan Struys. Magda reageert zeer hard. Cupido’s pijlen raken ook opnieuw Sven en Yvan. Elke is met de renovatie van De Schorre begonnen. De tijdsdruk is zeer groot, zeker na het bezoek van de burgemeester. Max overweegt om Anja’s vader, wiens vissersboot gemoderniseerd moet worden, financieel te helpen. Sam krijgt de schok van haar leven als Ivo opduikt.
 • Aflevering 5

  Elke is begonnen met de renovatie van De Schorre. Marcel eist dat ze razendsnel werkt want vanavond gaat in het café het debat door met de burgemeester en de vertegenwoordiger van Groen & Veilig Wittekerke. Georges is vereerd wanneer hij gevraagd wordt om de discussie te leiden. Magda is niet zo enthousiast. Nellie heeft een boontje voor dokter Jan Struys, maar voorlopig wil ze alleen een vriendschapsrelatie uitbouwen. Dat er nog aanbidders zijn, wordt duidelijk als ze een prachtig boeket ontvangt én een intrigerende uitnodiging. Sneyers is tot over zijn oren verliefd op Debbie. Ook zij voelt zich tot Sneyers aangetrokken, maar herinnert hem eraan dat ze al een relatie heeft. Max wil zijn spaarcenten in de vissersboot van Cyriel investeren.
 • Aflevering 6

  Georges is bloednerveus voor het debat met de burgemeester en hij raakt niet uit zijn woorden. Zijn argumenten komen allesbehalve overtuigend over en hij slaagt er niet in de burgemeester de mond te snoeren. Anja kan dat wel. Nellie is de kluts kwijt als ze Wim op de pier treft. Hij heeft nog meer verrassingen in petto. Sams verlangen naar een kind wordt met de dag groter. Het onderwerp is onbespreekbaar voor haar vriend Frank. Hij hoeft niet zo nodig nog een kind. Alain is jaloers als Debbie vertelt dat ze een afspraakje heeft met Sneyers en hij besluit zijn rivaal een lesje te leren.
 • Aflevering 7

  Sneyers is op straat in elkaar geslagen en naar het ziekenhuis overgebracht. Max en Luc nemen de zaak ernstig en stellen een onderzoek in. Ze vinden het vreemd dat Sneyers zijn aanrander niet kan beschrijven. Of wil hij dat niet ? De agenten vermoeden ook dat Debbie informatie achterhoudt. Elke zoekt meteen Sneyers op als ze verneemt wat er gebeurd is. En Joke gaat onmiddellijk op zoek naar haar dochter. Marcel wordt er bloednerveus van en vreest dat de werken in De Schorre nooit tijdig af zullen geraken. Wim is in zijn opzet geslaagd: hij heeft Nellie écht verrast en dat niet alleen met zijn onverwachte terugkeer naar België. Max is woedend als blijkt dat Luc een lucratief handeltje in videotoestellen heeft opgezet.
 • Aflevering 8

  Nellie heeft een beslissing genomen wat het voorstel van Wim betreft om samen voor vijf jaar in Afrika te gaan wonen. Vanop haar onderduikadres neemt ze contact op met Sam en vraagt de psychotherapeute het nieuws aan Wim te vertellen. Hoewel de verkiezingsstrijd nog niet is losgebarsten, doet iedereen alsof Georges de overwinning al op zak heeft. En allemaal hebben ze een gunst nodig. De videotoestellen van Luc verkopen als zoete broodjes. Sneyers heeft Elke afgewezen en heeft daarbij klare taal gesproken. Valerie is verrast als Camilla en Ivo met hun baby terugkeren naar Wittekerke.
 • Aflevering 9

  De renovatie van De Schorre is eindelijk achter de rug en vanavond gaat het café opnieuw open. Het moet een groot feest worden, met als apotheose het verrassingsoptreden van Marcel. Sneyers heeft weinig zin om naar de heropening te gaan. Hij heeft liefdesverdriet. Daar kan Elke over meespreken. Magda is vastbesloten om haar echtgenoot naar de verkiezingsoverwinning te loodsen en ontpopt zich tot zijn adviseur. In de haven is een grote lading videotoestellen gestolen. Max moet de zaak onderzoeken. Hoewel ze pas gisteren naar Wittekerke is teruggekeerd, wil Camilla er meteen invliegen. Het ontgaat de zakenvrouw niet dat Valerie treuzelt om de stand van zaken op te maken. Wim heeft een beslissing genomen die bepalend is voor zijn verdere leven.
 • Aflevering 10

  Het feestje in De Schorre eindigt in mineur als Marcel opeens in mekaar stuikt. Georges ontfermt zich meteen over de cafébaas en zorgt dat er een ziekenwagen opgeroepen wordt. Sneyers bewondert Georges om diens koelbloedige optreden, maar kan toch een vleugje van jaloezie niet onderdrukken. Camilla kan zich voor het hoofd slaan omdat ze Valerie de zaken heeft laten behartigen, met de financiële strop tot gevolg. Camilla is vastbesloten zich te wreken en vindt in de burgemeester een bondgenoot. Vandaag keert Wim naar Afrika terug. Hij wil geen afscheid nemen van zijn vrienden en kennissen. Nellie wil toch het hoofdstuk Wim in schoonheid afsluiten en maakt haar opwachting in de luchthaven. Tijdens de receptie in het ziekenhuis steelt Sams vader de show.
 • Aflevering 11

  Hoewel hij goed hersteld is van zijn hartaanval blijft Marcel de toekomst somber inzien. Hij gedraagt zich als een oude bejaarde man, die niets meer van het leven te verwachten heeft. Joke probeert haar vriend op te beuren, maar veel haalt het niet uit. Max en Luc zitten nog altijd verveeld met de zaak van de gestolen videotoestellen. De agenten beramen een plan om de heler in de val te lokken. Nellie heeft besloten om vandaag nog naar Amerika te vertrekken. Ze wil haar dochter zien, maar ook ernstig over haar toekomst nadenken. Camilla stelt Sirjacobs een minnelijke schikking voor. De advocaat kan zich permitteren om het spel hard te spelen, want juridisch gezien maakt de zakenvrouw geen schijn van kans als het toch tot een proces zou komen. Sam overweegt om Jan Struys aan te klagen. Alain pakt Debbie zeer hard aan.
 • Aflevering 12

  Na de ruzie met Alain is Debbie naar De Schorre gevlucht, waar ze de nacht heeft doorgebracht. Sven heeft zijn bed niet eens gezien. Hij heeft de ganse nacht in de straten van Wittekerke rondgelopen, op zoek naar zijn vriend Ivan. Sinds hij in het ziekenhuis heeft gelegen, doet Marcel niets anders dan medische boeken bestuderen. Joke vindt het ondertussen welletjes en eist dat haar vriend opnieuw van het leven gaat genieten. Morgen zijn het verkiezingen in Wittekerke. Magda wil dat haar man de laatste dag optimaal benut om stemmen te ronselen en werkt een druk programma uit. Georges heeft hier geen zin in en zoekt een goede smoes. Hij vindt een bondgenoot in dokter Jan Struys. Camilla zet Laurent Sirjacobs onder druk om de miljoenen terug te betalen. Valerie hangt steeds vaker in de surfclub van Alain rond. Hij beweert een prima investering op het oog te hebben en stelt voor samen zaken te doen.
 • Aflevering 13

  Voor Georges, Sneyers en de burgemeester is het D-day. Vandaag beslissen de inwoners van Wittekerke wie het stadje de volgende jaren zal besturen. Sneyers deelt aan het stemlokaal de laatste pamfletten uit en ook de burgemeester kan het niet laten campagne te voeren. Dit is tegen de wet en Max is verplicht in te grijpen. Van het kieshokje trekken de meeste stemmers naar De Schorre, waar ze de uitslag afwachten. In het café is het dan ook ontzettend druk en Joke verplicht haar dochter Debbie een handje toe te steken. Sinds hij zijn ex-schoonzoon gezien heeft met de kleine Alex is de commandant geobsedeerd door een kleinkind. Hij begrijpt niet waarom Frank en Sam geen werk maken van kindjes en voelt hen aan de tand. Camilla heeft van Sirjacobs een wapen in handen gekregen om Valerie onder druk te zetten. Zij raakt ondertussen meer en meer betrokken in de louche zaken van Alain.
 • Aflevering 14

  Camilla betrapt een inbreker in haar kantoor. Zoals altijd reageert ze koelbloedig. Ze houdt de gangster onder schot en verplicht hem zijn bivakmuts af te doen. De verrassing is zeer aangenaam. Marcel blijft ervan overtuigd dat hij ernstig ziek is en consulteert opnieuw dokter Jan Struys. Debbie woont nog altijd in De Schorre maar ze mist luxe en privacy. Ook het bazige karakter van Joke begint haar te enerveren. Sneyers heeft misschien een oplossing voor Debbie’s probleem. Max is in alle staten als hij verneemt dat er drugs verstopt zat in de dozen van de videotoestellen. De agent is er zeker van een grote deal op het spoor te zijn en wil de zaak tot op het bot uitspitten. Luc vindt het beter om de collega’s van de gerechtelijke politie in te schakelen. Magda is de gelukkigste vrouw van de hele wereld.
 • Aflevering 15

  Camilla wil zich nog altijd wreken op Valerie en bedenkt een sinister plan, waarvan het welslagen volledig afhangt van Ivo. Hij voelt er weinig voor om de criminele weg op te gaan, maar hij heeft geen keuze. Georges gaat een glas drinken in De Schorre om te bekomen van de eerste vergadering van het partijbestuur. De politicus wil het agendapunt bespreken met zijn goede vriend Marcel, maar die heeft zelf kopzorgen. Hij is bloednerveus omdat er morgen in het ziekenhuis foto’s gemaakt worden van zijn darmen. Max, Sneyers en Debbie zijn door Cyriel uitgenodigd voor een boottochtje. Ondertussen in het politiekantoor krijgt Luc alleen maar problemen te verwerken : een ongeval, een ontvoering en een opgevist lijk
 • Aflevering 16

  De politie onderzoekt de ontvoering van Ivo. De hoofdverdachte is Camilla’s ex-zakenpartner Valerie, maar zij wordt voorlopig niet ondervraagd. Sirjacobs wordt wel op het matje geroepen. Hij bevestigt de bedreigingen van zijn nichtje aan het adres van Camilla. Magda is ontzettend trots op haar man Georges, die door de partij voorgedragen is als burgemeester. Ze begrijpt niet dat hij over het voorstel moet nadenken. De commandant maakt een scène in het ziekenhuis als hij dokter Jan Struys niet te spreken krijgt. Sams vader beweert dat de arts hem nog vijftigduizend frank moet en is vastbesloten zijn geld in handen te krijgen. Jan Struys vertelt een heel ander verhaal. Debbie’s adoptiemoeder zet het huis van Sneyers op stelten.
 • Aflevering 17

  Na lang beraad heeft Georges de knoop doorgehakt. Hij wordt niet de burgemeester van Wittekerke. Magda vermoedt dat haar man faalangst heeft en probeert hem te overtuigen dat hij de geschikte man voor de job is. Omdat haar argumenten in dovemansoren belanden, besluit ze hem op een meer subtiele manier te bewerken. Max en Olivier vinden het vreemd dat Camilla haar ex-zakenpartner Valerie blijft beschuldigen van Ivo’s ontvoering. De agenten hopen dat Sirjacobs meer weet over de vete tussen de vrouwen en voelen hem opnieuw aan de tand. De commandant houdt de wacht voor het ziekenhuis. De bejaarde man is vastbesloten te blijven zitten tot dokter Jan Struys zijn schuld heeft afbetaald. Maar de arts is al even koppig. Debbie woont nog altijd ten huize Sneyers. Ze krijgt het hoe langer hoe moeilijker om vriendschap en liefde gescheiden te houden.
 • Aflevering 18

  Het onderzoek van Max en inspecteur Olivier komt eindelijk in een stroomversnelling. Ze achterhalen dat Ivo mogelijk in de verlaten loods of in de oude cementfabriek vastgehouden wordt. Alle politie-eenheden worden opgeroepen om de panden uit te kammen. De commandant is opgelucht nu Jan Struys bereid is om de vijftigduizend frank te betalen. Zijn blijdschap slaat om in woede als blijkt dat de zaak niet zo eenvoudig is als ze lijkt. Vandaag wordt Anja geopereerd. Hoewel topchirurge Michele de ingreep zal uitvoeren, maakt Cyriel zich toch zorgen over zijn dochter. Wat als er complicaties optreden en Anja in een rolstoel belandt ? Op vraag van Ria probeert Alain de brokken met Debbie te lijmen. Zijn timing is zeer slecht.
 • Aflevering 19

  Camilla is over haar toeren als ze het lichaam van Ivo moet identificeren. Ook Sam is aangeslagen als ze verneemt dat haar ex-man is vermoord. De psychologe heeft slechts één vraag : Waarom ? Max moet het antwoord schuldig blijven. Er is geen enkele aanwijzing of spoor. Anja heeft de operatie overleefd, hoewel het even kantje boord is geweest. Chirurge Michelle speelt open kaart met haar patiënte en vertelt wat er tijdens de ingreep allemaal is gebeurd. Sven maakt zich zorgen over Ivan, die na de laatste ruzie niet meer is teruggekomen. Joke weet meer. Georges is blij verrast als blijkt dat Angèle, de tante van schepen Robert, hem zal wegwijs maken in de gemeentepolitiek. De twee hebben een verleden samen, maar besluiten dit geheim te houden. Sneyers is er zeker van dat Debbie de vrouw van zijn leven is en loopt op wolkjes. Elke voelt zich geroepen hem van zijn wolk te halen.
 • Aflevering 20

  Sven heeft eindelijk de knoop doorgehakt wat zijn relatie met Ivan betreft. Dit kan niet van Debbie gezegd worden. Zij kan maar niet kiezen tussen Alain en Sneyers. Rechercheur Olivier is vastbesloten om de moord op Ivo op te helderen, maar heeft geen enkele piste die hij kan volgen. Wat wel vaststaat, is dat Valerie niets met het misdrijf te maken heeft. Max biecht de zaak over de drugshandel op aan zijn ex-baas Georges. Joke wordt gek van Marcel, die ervan overtuigd blijft dat hij ernstig ziek is en nu zelfs aan de kalmeerpillen zit. Ze wil haar vriend helpen en vraagt raad aan Jan Struys. Sam wil absoluut een kind adopteren, maar stuit op tegenargumenten van Frank. En Magda, die heeft grootse plannen.
 • Aflevering 21

  Georges heeft Olivier ingelicht over de stommiteiten van Luc en Max. De inspecteur is woedend en vooral op Luc, die de blunders opgestapeld heeft. Olivier vindt dat de agent naar het Comité P moet gestuurd worden. Joke verplicht Marcel om Sam te consulteren, zoniet trapt ze het af. Nu Georges burgemeester wordt, wil Magda dolgraag in het huwelijksbootje stappen. Ze is niet de enige met trouwplannen. De commandant is duidelijk van plan om bij Sam en Frank te blijven wonen en laat Elke en Sven zijn meubeltjes uit het bejaardentehuis verhuizen. Anja herstelt goed van de operatie. Sam probeert Frank te overhalen om een kind te adopteren.
 • Aflevering 22

  Debbie heeft de knoop doorgehakt: Sneyers is de man van haar leven. Max is blij voor het koppeltje, maar Elke kan haar jaloezie niet filteren. Ze verplicht Debbie om vanaf nu een deel van de huur voor haar rekening te nemen en ook huishoudelijke klussen op te knappen. Luc en Max onderzoeken nog altijd de zaak van de gestolen videotoestellen. Hun speurtocht brengt hen bij Ria, de moeder van Debbie. Tussen de bedrijven door gaat Luc in het ziekenhuis op bezoek bij Anja. Zij heeft goed nieuws voor de agent. Magda blijft bij Georges aandringen om te trouwen. Camilla is woedend als blijkt dat ze niet langer politiebewaking krijgt. En Frank heeft problemen met zijn toekomstige schoonvader.
 • Aflevering 23

  Joke heeft zich verzoend met de relatie van Debbie en Sneyers. Dit kan niet gezegd worden van Ria. Zij wil dat haar adoptiedochter terugkeert naar Alain en gaat tot de actie over. Marcel voelt zich stukken beter sinds hij in therapie is bij Sam. Toch krijgt hij een terugval en daar heeft de commandant alles mee te maken. De oude man doet ook een aanslag op het geduld van zijn dochter. Camilla is nog altijd verbitterd over de dramatische afloop van Ivo’s ontvoering en zint op wraak. Ze gaat alvast op zoek naar een wapen. Magda heeft er geen probleem mee dat Angèle zich uitslooft voor Georges, maar de vrouw moet uit Magda’s keuken blijven. Sam is teleurgesteld als blijkt dat ze te oud is om een kind te adopteren.
 • Aflevering 24

  Vandaag is Ivo in intieme kring begraven. Na de plechtigheid gaat Max met Camilla een koffie drinken in De Schorre. Ze is nog altijd verbitterd over de dood van Ivo en maakt een scène als Valerie het café binnenkomt. Nellie is terug uit Amerika. Aangezien de commandant de extra slaapkamer ten huize Sam en Frank heeft ingenomen, gaat Nellie bij haar hartsvriendin Magda logeren. Sam geeft haar kinderdroom niet op en polst bij Frank of hij het ziet zitten om pleegkinderen op te vangen. Debbie geeft een feestje. Ze ziet de party nogal groot en laadt in de supermarkt een hele kar vol. Aan de kassa wacht haar een onaangename verrassing. Joke is de klachten van de gasten kotsbeu en eist dat het sanitair in het hotel vernieuwd wordt. Ook Georges raadt Marcel aan een en ander op te knappen, zoniet is hij verplicht maatregelen te treffen. Magda is verrast als Angèle haar in vertrouwen neemt.
 • Aflevering 25

  Ria heeft de geldkraan dichtgedraaid, met als gevolg dat Debbie financieel aan de grond zit. De tiener hoopt dat Joke en Marcel haar maandelijks een som zullen toestoppen, maar ze komt van een kale reis thuis. Max vreest dat er ongelukken zullen gebeuren als de vete tussen Camilla en Valerie niet opgelost geraakt. De agent dringt bij Valerie aan om de eerste stap te zetten. Sam en Frank gaan naar een info-avond over het plaatsen van kinderen. De commandant heeft andere dingen aan zijn hoofd. Hij zoekt een vrouw. Nu ze terug is in Wittekerke wil Nellie zo snel mogelijk terug aan de slag in het ziekenhuis. Magda vindt een bondgenote in Angèle om Georges tot een huwelijk te verleiden. Joke maakt zich zorgen over Marcel, die voortdurend naar het toilet moet. Anja is vandaag uit het ziekenhuis ontslagen.
 • Aflevering 26

  Debbie wil aan Joke en Ria bewijzen dat ze wel degelijk op eigen benen kan staan en gaat op zoek naar werk. Ook Sneyers biedt zich opnieuw aan op de arbeidsmarkt. Frank ziet er tegenop om een goede arts als Jan te ontslaan, gewoonweg omdat Nellie haar baan opeist. Met de hulp van Michelle doktert hij een oplossing uit.
 • Aflevering 27

  Frank is blij verrast wanneer de commandant vertelt dat hij op zoek is naar een vrouw. Met een beetje geluk gaat de bejaarde man samenwonen en hebben Frank en Sam opnieuw hun huis voor zich. Vandaag moet Georges de eed afleggen als burgemeester. Magda wil dit moment voor geen goud missen en nodigt zichzelf uit. Nellie gaat akkoord om de huisartsenpraktijk met Jan te delen.
 • Aflevering 28

  Max en Luc maken hun opwachting in het ziekenhuis, waar een meisje is opgenomen dat aan de verdrinkingsdood is ontsnapt. In haar bloed zijn sporen van cocaïne gevonden. De agenten willen haar onmiddellijk ondervragen, maar dokter Jan vraagt hen te wachten. De commandant heeft in De Schorre een date met de dames die gereageerd hebben op zijn contactadvertentie.
 • Aflevering 29

  Max en Luc hebben van hogerhand het verbod gekregen om de zaak Lin Claes verder te onderzoeken. De agenten hebben het hier zeer moeilijk mee, maar durven niet in te gaan tegen de beslissing van het hoofdbureau. Ze concentreren zich dan maar op de diefstal in de surfclub. Andy kiest partij voor de hoogste bieder en gaat in zee met Alain.
 • Aflevering 30

  Sneyers vindt het verschrikkelijk dat Debbie in de zaak van haar ex-vriend gaat werken. Hij voelt het aan als verraad en wordt verteerd door jaloezie. Vandaag biedt Georges in De Schorre een receptie aan om zijn burgemeesterschap te vieren. Hij houdt het feestje bewust sober, maar voor Magda heeft hij wel een prachtig geschenk voorzien.
 • Aflevering 31

  Tijdens de receptie in De Schorre heeft Georges Magda ten huwelijk gevraagd. Zij is dolgelukkig en droomt luidop van een romantische huwelijksreis, een groot feest en nieuwe huisraad. De aanstaande bruidegom ziet het niet zo groot, maar het is zeer de vraag of hij een vinger in de pap te brokken heeft.
 • Aflevering 32

  Sneyers voelt zich ellendig omdat hij Debbie verkeerd heeft aangepakt en hij kan de moed niet opbrengen om in het ziekenhuis de clown uit te hangen. Olivier verdenkt er Camilla nog altijd van Valerie en Andy te hebben vermoord. De inspecteur is er zeker van dat een huiszoeking de nodige bewijzen zal opleveren. Frank is niet te genieten en daar heeft Michelle alles mee te maken.
 • Aflevering 33

  Morgen wordt Debbie achttien jaar. Ria vindt dat meer dan reden genoeg om een feestje in de surfclub te organiseren. Ze huurt ook een studio voor haar adoptiedochter. Debbie is blij eindelijk op eigen benen te kunnen staan en vertelt Joke onmiddellijk het grote nieuws. Ook voor Frank en Sam is het morgen een belangrijke dag, want er is een ontmoeting met een pleegkindje gepland.
 • Aflevering 34

  Het feestje in de surfclub voor Debbie's verjaardag is een groot succes. De sfeer zit goed en alle gasten zijn uitgelaten. Ook Joke en Marcel zijn komen opdagen, hoewel zij het niet zo begrepen hebben op exclusieve party's. De grote afwezige is Sneyers. Hij weigert ook maar een voet in de surfclub te zetten.
 • Aflevering 35

  Alain en Ria zitten er ontzettend mee verveeld dat Debbie hen betrapt heeft. Ria mag er niet aan denken haar adoptiedochter te zullen verliezen en wil de zaak meteen rechtzetten. Dat is een probleem, want de tiener is nergens te vinden. Max haast zich naar de gevangenis, waar Camilla de cipier onder schot houdt. De agent probeert op de radeloze Camilla in te praten.
 • Aflevering 36

  Magda vindt het verschrikkelijk dat haar huwelijk moet worden uitgesteld. Ze is woedend en begint zelfs te twijfelen of ze met Georges verder wil. Debbie ligt nog altijd in het ziekenhuis. Ze krijgt leuke bezoekjes van Sneyers en Joke. Ze rent van de ene ziekenkamer naar de andere, want Marcel is sneller dan voorzien geopereerd.
 • Aflevering 37

  Debbie mag vandaag het ziekenhuis verlaten. Ze wil alle banden met het verleden doorknippen en wil niets meer met haar adoptiemoeder Ria en met Alain te maken hebben. Het liefst wil ze opnieuw bij Joke en Marcel gaan wonen. Zij kunnen haar geen luxe geven, maar wel vriendschap en geborgenheid. Magda is opgelucht nu haar huwelijk toch kan doorgaan.
 • Aflevering 38

  Sneyers kan zijn oren niet geloven wanneer Sven hem zijn liefde verklaart. Zodra hij van de schok bekomen is, zet Sneyers de puntjes op de i. Hij loopt trouwens nog altijd stapel van Debbie, hoewel zij zich onmogelijk gedraagt. Ze verkrampt telkens Sneyers in haar buurt komt en ze is al helemaal niet te spreken over zijn speculaties wat de relatie tussen Ria en Alain betreft.
 • Aflevering 39

  Vandaag stappen Magda en Georges in het huwelijksbootje. De bruid voelt zich echter niet in de zevende hemel. Ze blijft het spijtig vinden dat het een sober feest in De Schorre zal zijn. Magda kan niet vermoeden welke verrassingen Angèle, Sven, Joke, Elke, Max, Luc en de anderen voor haar en Georges in petto hebben.
 • Aflevering 40

  Het huwelijksfeest in De Schorre heeft tot in de vroege uurtjes geduurd. Sven ontwaakt uit zijn roes wanneer hij de ravage in het café ziet. Hij heeft weinig zin om de rommel op te ruimen, zeker omdat hij er alleen voorstaat. Marcel mag nog niet werken, Joke slaapt nog en Sneyers is nergens te bespeuren. Ook ten huize Magda en Georges is het ontzettend druk.
 • Aflevering 41

  Sneyers is nog altijd vastbesloten te bewijzen dat Alain in zaken betrokken is die het daglicht niet mogen zien en schaduwt hem tijdens elk vrij moment. De achtervolging leidt naar een afgelegen plek, waar Alain in een zwarte Mercedes stapt. Debbie durft Joke niet te vertellen dat ze zwanger is.
 • Aflevering 42

  Onder druk van Sven en Elke stapt Sneyers met zijn verdachtmakingen aan het adres van Alain naar de politie. Max gelooft in eerste instantie niets van het indianenverhaal, maar later besluit hij toch te onderzoeken of Alain al dan niet criminele bedoelingen heeft. Luc moet bij het speuren helpen.
 • 43. 99/043 - jaargang 7

  Inspecteur Olivier voelt Camilla opnieuw aan de tand over het pistool dat ze op de zwarte markt kocht. Tijdens de ondervraging gaat het er hard aan toe, maar toch weigert ze de naam van haar contactpersoon te onthullen. Debbie ligt nog steeds in het ziekenhuis. Gelukkig is het leven van haar ongeboren kind niet in gevaar.
 • Aflevering 44

  Debbie ligt nog altijd in het ziekenhuis, waar ze op adem komt na de bloeding. Ze geraakt danig over haar toeren wanneer haar adoptiemoeder en Alain op bezoek komen. Ook Joke brengt elk vrij moment in het ziekenhuis door. Zij vindt dat Debbie aan Sneyers zo snel mogelijk moet vertellen dat Alain mogelijk de vader is van haar ongeboren kind.
 • Aflevering 45

  Sneyers zit in zak en as sinds hij weet dat Debbie mogelijk zwanger is van Alain. Ook Sam krijgt een schok te verwerken. De kleine Dina wil immers alleen bij haar en Frank intrekken wanneer ook de commandant terugkeert. Die logeert nog steeds in De Schorre, maar niet voor lang meer.
 • Aflevering 46

  Sneyers voelt zich door Debbie verraden en wil niets meer met haar te maken hebben. Toch wordt hij erg kwaad wanneer hij verneemt dat ze een abortus overweegt. Sam onderneemt opnieuw een poging om haar vader te overtuigen naar huis terug te keren. Ze windt er geen doekjes om dat het haar om Dina te doen is.
 • Aflevering 47

  Sam schakelt Dina in om de commandant te overtuigen naar huis terug te keren. Agent Max weet dat collega Luc nog altijd stapelverliefd is op Elke, hoewel tot nu elke toenaderingspoging met een sisser is afgelopen. Max raadt Luc aan zich gevoelig op te stellen en haar een liefdesbrief te schrijven. Sam wil in De Schorre een benefiet organiseren ten voordele van Roemeense diabetespatiëntjes.
 • Aflevering 48

  Gisterenavond zijn de banden van Alains jeep stukgesneden. Hij verdenkt Sneyers van het vandalisme en begint in De Schorre een knokpartij met zijn aartsrivaal. Luc kan de kemphanen kalmeren en hij raadt Alain aan om officieel klacht neer te leggen. Dina en de commandant zijn opnieuw ingetrokken bij Sam en Frank.
 • Aflevering 49

  Marcel voelt zich als herboren. De pilletjes hebben hun werk gedaan en hij heeft samen met Joke een passionele nacht beleefd. Niets kan zijn goede humeur stuk krijgen, hoewel het vernietigende rapport van de brandweercommandant een flinke streep door de rekening is. Joke maakt zich vooral zorgen over Debbie, die op aanraden van dokter Nellie het kuststadje voor een paar dagen heeft verlaten.
 • Aflevering 50

  Sneyers weet dat Debbie een abortus overweegt en wil haar stoppen. Hij vindt een bondgenoot in Nellie, die voor een keer haar beroepsgeheim met de voeten treedt. Marcel kijkt tegen huizenhoge rekeningen aan om zijn hotel brandveilig te maken. Dina heeft tijdens de eerste schooldag ruziegemaakt en een kindje een bloedneus geslagen.
 • Aflevering 51

  Joke heeft gemengde gevoelens bij de grote verzoening tussen Debbie en Sneyers. Enerzijds is ze dolblij voor het koppel, maar anderzijds vindt de cafébazin dat de jongelui geen toekomst hebben. Joke maakt zich echt ongerust en wil eens ernstig met Sneyers praten, zodat die zich bewust wordt van de zware verantwoordelijkheid die op zijn schouders rust.
 • Aflevering 52

  Tijdens de medische controle heeft dokter Jan bij Magda een knobbeltje in de borst ontdekt. Hij vraagt Nellie om het nieuws aan Magda te vertellen en meteen ook aan te dringen op een mammografie. Het is een understatement dat Marcel elke frank in twee zou bijten. Maar wanneer het over Debbie en Sneyers gaat, kent de cafébaas geen grenzen.
 • Aflevering 53

  Magda staat vertrekkensklaar voor het galabal wanneer Nellie haar vertelt dat ze een knobbeltje in de borst heeft. De verpleegster blijft zeer koel onder het slechte nieuws en ze wil geen details horen. Ze eist ook dat Georges voorlopig in het ongewisse wordt gelaten.
 • Aflevering 54

  Vandaag gaat in De Schorre de benefiet door ten voordele van Roemeense diabetespatiëntjes. De commandant heeft de coördinatie van de feestelijke namiddag voor zijn rekening genomen. En hij heeft er zijn werk van gemaakt. Hij heeft de burgemeester zelfs kunnen overtuigen om een cheque te komen afgeven, maar dat plan gaat door de schuld van de koppige Marcel niet door.
 • Aflevering 55

  Alain is razend wanneer Ria vertelt dat Debbie haar tennisspullen is komen ophalen. Hij haast zich meteen naar de sportclub, maar het kwaad is al geschied. Sneyers en Sven krijgen de mogelijkheid om in Roemenië op te treden. Sven voelt er wel wat voor om een paar maanden in het buitenland te verblijven, maar Sneyers vindt dat zijn plek dicht bij Debbie en de baby is.
 • Aflevering 56

  Luc en Max zijn opgelucht dat ze Alain eindelijk te grazen hebben. Inspecteur Olivier beseft dat de agenten een belangrijke dealer hebben geklist, maar hij is niet te spreken over de manier waarop en eist dat vanaf nu alles volgens het boekje wordt gedaan. Olivier leidt ook het kruisverhoor en dat werpt vruchten af.
 • Aflevering 57

  Inspecteur Olivier zet met de hulp van Alain een val op voor Camilla. Wanneer ze de miljoenen deponeert, wordt ze onmiddellijk gearresteerd en voor ondervraging meegenomen. Michelle heeft Celine uitgenodigd voor een gezellig etentje. Zij is de charmante gastvrouw, maar haar echtgenoot Rafaël gedraagt zich zeer arrogant.
 • Aflevering 58

  Sam krijgt de schok van haar leven wanneer de schooldirectrice vertelt dat Dina beschuldigingen over ongewenste aanrakingen aan het adres van Frank geuit heeft. Het gevolg is dat het meisje voorlopig terug in de instelling moet gaan wonen. Dit nieuws verspreidt zich in Wittekerke als een lopend vuurtje.
 • Aflevering 59

  Door de geruchten over pedofilie staat Franks positie in het ziekenhuis ter discussie. De beheerraad wil dat hij vakantie neemt zolang de zaak met Dina niet is opgelost. In tussentijd zal Michelle hem vervangen als manager. Debbie is terug thuis, maar ze moet het wel kalmpjes aan doen. Sneyers heeft het moeilijk om de miskraam te verwerken en hij wil meteen aan een nieuw kindje beginnen.
 • Aflevering 60

  In het ziekenhuis wordt er flink geroddeld over Frank, die verdacht wordt van pedofilie en voor onbepaalde tijd met vakantie is gestuurd. Nellie gelooft in de onschuld van haar ex en stoort zich aan de praatjes. Magda vindt het vervelend dat haar echtgenoot aan Max verklapt heeft dat ze borstkanker heeft.
 • Aflevering 61

  Frank zit nog altijd thuis. Hij is er zeker van dat zijn ontslag in de lucht hangt en overweegt om een advocaat te contacteren. De commandant zoekt Dina in de instelling op en probeert haar te overtuigen om de waarheid te vertellen. Morgen wordt Magda geopereerd. Georges maakt zich erg veel zorgen, maar hij wordt goed opgevangen door Nellie en Angèle.
 • Aflevering 62

  Franks nachtmerrie is eindelijk voorbij en hij kan zijn werk in het ziekenhuis hervatten. Voor Celine is dat een streep door de rekening, want ze wou van zijn afwezigheid gebruikmaken om medisch materiaal van Health International aan het ziekenhuis te slijten. Ook Michelle vindt het maar niets om opnieuw een stap opzij te zetten.
 • Aflevering 63

  Elke en Max krijgen het bezoek van een zekere Bola. Ze heeft een brief van Sven bij zich, waarin hij uitlegt dat Bola haar thuisland Congo ontvlucht is en na lange omzwervingen in Roemenië is beland. Sven wil dat Elke en Max de Afrikaanse helpen om de oversteek naar Engeland te maken, waar ze familie heeft wonen. Vandaag wordt Magda geopereerd.
 • Aflevering 64

  Frank moet voor de beheerraad een nieuw beleidsplan opstellen. Sam vindt het vreemd dat hij net nu opgezadeld wordt met deze opdracht. Joke moet naar de notaris voor de nalatenschap van haar vader. Tijdens haar afwezigheid duikt haar moeder in het café op. Ze is op zoek naar een job.
 • Aflevering 65

  Jokes moeder heeft in De Schorre gesolliciteerd voor de job van kokkin. Marcel voelt er veel voor om Julia aan te werven, maar hij stuit op het verzet van Joke. Magda ziet niet in waarom ze de chemotherapie zou volgen. Sterven zal ze toch. Frank wil Michelle betrekken bij het opstellen van het nieuwe beleidsplan, maar zij heeft voor hem een verrassing in petto.
 • Aflevering 66

  Michelle is woedend omdat ze niet wist dat haar echtgenoot Rafaël in het ziekenhuis is opgenomen. Maar nu heeft ze wel tijd zat om thuis zijn computer te kraken. Marcel vindt dat Joke het verleden moet begraven en de ruzie met haar moeder Julia moet bijleggen. Magda zakt almaar dieper weg in een depressie.
 • Aflevering 67

  Michelles echtgenoot Rafaël verblijft nog altijd in het ziekenhuis. Hoewel de professor met de beste zorgen omringd wordt, blijft zijn hartslag zeer onregelmatig. Zijn ogen zijn ook verwijd en het lijkt alsof hij gedrogeerd is. Marcel en Sneyers doen bij verzekeringsmakelaar Der Deyn aangifte van de gestolen mobilhome. Het angstzweet breekt hen uit wanneer ze de sleutel van de wagen moeten geven.
 • Aflevering 68

  Celine is eindelijk klaar om haar cosmeticalijn te lanceren, maar er moet wel nog een gezicht voor 'Naturel' gevonden worden. Deze opdracht vertrouwt ze toe aan topfotograaf Elias Verstraeten. Elke en Sneyers onderzoeken de mogelijkheden om Bola naar Engeland over te brengen, maar aangezien de Afrikaanse geen papieren heeft zijn de ferry en de trein uitgesloten.
 • Aflevering 69

  Het gaat beter met Magda, hoewel zij nog een lange weg af te leggen heeft. Nellie voelt zich een beetje schuldig omdat ze er de afgelopen dagen niet was voor Magda en Georges. De arts wordt al dagen opgeslorpt door de problemen van Jan, die in een bittere strijd met zijn ex is verwikkeld over het hoederecht van Jonas. Franks nieuwe beleidsplan is door de beheerraad afgekeurd.
 • Aflevering 70

  Magda voelt zich sterk genoeg om naar de wonde te kijken. Maar de confrontatie met haar verminkte lichaam is zeer hard en ze verliest opnieuw haar vechtlust. Angèle en de commandant proberen een nieuw visrestaurantje uit. De sfeer is heel gezellig, tot de rekening komt. Sam bekent aan Dina dat ze haar papa in de gevangenis is gaan opzoeken.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis