Wittekerke

Wittekerke

Het reilen en zeilen in het kuststadje Wittekerke, met onder meer Kürt Rogiers, Greet Rouffaer, Marc Coessens en Peter Bulckaen.

75 afleveringen

 • Aflevering 1

  Magda brengt Georges naar een ontwenningscentrum. Belle begint weer te schilderen. Een relatie met Karin duwt ze van zich af. Camilla overweegt om Vlaanderen te verlaten. Bervoets intimideert Bruno. Dimitri verklaart dat hij niet verantwoordelijk is voor de dood van Renaat. Max en Olivier ontdekken dat Dimitri, Bervoets en Camilla elkaar al heel lang kennen. In het café wordt een singles-avond georganiseerd. Marie-Jeanne is vastbesloten om een rijke man aan de haak te slaan.
 • Aflevering 2

  Als de singles-avond in het café een flop wordt, krijgt Marie-Jeanne genoeg van evenementen. Ze wil ook het contract met Max herzien. De flat van Bruno is overhoop gehaald, zijn papieren zijn verbrand en zijn revolver is gestolen. Is het toeval dat Bervoets net die nacht op stap was ? Nog voor het is opengemaakt, wordt het koffertje van Renaat uit het politiekantoor ontvreemd. Frank is terug van vakantie, maar hij ziet er niet goed uit. Karin neemt afscheid van Belle. Camilla vertelt Max over de jamboree waar zij, Dimitri en Bervoets in hun kinderjaren aan deelnamen.
 • Aflevering 3

  Wim vraagt Belle om eventje op Bart te passen. De jongeman heeft zin om te gaan zwemmen. Frank zoekt tevergeefs troost en begrip bij Sam. Hij blijft ook Nellie achtervolgen, maar het duurt niet lang tot ze weer ruzie maken. Bruno wordt nu ook in het café lastig gevallen omdat hij Dimitri verdedigt. Nellie klaagt over hoofdpijn en valt in zwijm in haar consultatiekamer. Marie-Jeanne geeft de mannenjacht niet op. Ze overweegt om zich in te schrijven bij een contactagentschap.
 • Aflevering 4

  Nellie is zwanger. Zij en Wim zouden het liefst twintig jaar jonger zijn. Nellie maakt zich vooral zorgen over Klaartje's reactie. Bart verbrandt de herinnering aan een verleden, dat niets voor hem betekent. Hij vindt dat ook Belle dat moet doen. Sneyers probeert Belle zo ver te krijgen dat ze meespeelt in het amateurtoneel. Dimitri scherpt zijn vijl en biecht zijn verhaal op aan eerwaarde heer Verhamme. Bervoets installeert afluisterapparatuur in de flat van Bruno.
 • Aflevering 5

  Joke en Marie-Jeanne geloven niet dat Frank een lift gekregen heeft van Marcel. Terwijl Bervoets te weten komt wanneer Dimitri overgebracht wordt, wordt er bij hem een huiszoeking verricht. Uitgezonderd rommel en blijken van rechtse sympathie‘n wordt er niets bezwarends gevonden. Max twijfelt over zijn verdere carrire. Nellie wil alleen zijn om na denken over haar toekomst. Bertrand legt Frank uit dat hij niet in zijn huis kan. Momenteel wordt de woning gedesinfecteerd. Bart krijgt het bezoek van een notaris.
 • Aflevering 6

  Frank kan zich niet ontspannen. Sam raadt hem aan om aan amateurtoneel te doen. Koen komt op bezoek in Wittekerke, maar vindt Georges en Magda niet thuis. Wim vraagt aan Joke wat zij zou doen als zij onverwacht zwanger werd. Joke is helemaal ontredderd en doet haar verhaal. Dimitri dikteert aan E.H. Verhamme een brief voor Camilla. Bart wil meteen een motor kopen zodra hij zijn geld in handen heeft. Nellie besluit om de baby te houden.
 • Aflevering 7

  Het duurt nog even voordat Nellie weet of haar baby gezond is. Bart pokert met Belle en Sneyers. Daarna nodigt hij hen uit in een duur restaurant. De promotie van Max is in kannen en kruiken. Hij neemt voorlopig de plaats in van Georges. Camilla gelooft niet in het berouw van Dimitri en weigert naar hem toe te gaan. Frank gaat met Klaartje en Koen een nieuwe auto kopen. Marie-Jeanne verwacht een nieuwe kandidaat van het contactagentschap.
 • Aflevering 8

  Dimitri gebruikt de belastende papieren, die hij nog in zijn bezit heeft, om Camilla tot een bezoek te verleiden. Zij is echter niet te vermurwen, hoe hard pastoor Verhamme, Bruno en Bervoets ook aandringen. Ze vraagt Nellie om haar meer kalmerende middelen voor te schrijven. Nellie wil niet dat iemand weet dat ze in verwachting is. Wim daarentgen wil het van de daken schreeuwen. Beiden halen de zieke Bart op bij Sneyers en Belle. Frank vindt bij Max geen gewillig oor voor zijn problemen. Max heeft zijn eigen zorgen en stort zich op het werk.
 • Aflevering 9

  Max krijgt een vrouw als ondergeschikte en hij wordt er nerveus van. Bart rijdt met Klaartje en Koen naar een plek die hem aan vroeger herinnert en treurt er om zijn moeder. Camilla wil toch naar Dimitri om de belastende papieren in handen te krijgen. Sneyers vindt acteurs maar moeilijke mensen en hij besluit met het regisseren te stoppen. Frank betreedt voor het eerst zijn nieuw ingerichte woning. Het zou een weerspiegeling van zijn diepste ik moeten zijn. Hij heeft er moeite mee en vraagt Sam om een kijkje te komen nemen. Magda en Georges komen thuis van de ontwenningskuur.
 • Aflevering 10

  Klaartjes uitspraak over ongewenste zwangerschappen brengt Nellie nog meer in verwarring. Ze gaat met haar angsten en onzekerheden naar Sam. Bervoets vreest voor zijn leven. Camilla biedt hem aan een paar dagen naar Praag te gaan om een partij juwelen op te halen. Max vindt Bart slapend in de armen van Belle. Marie-Jeanne gaat joggen om energie kwijt te raken. Frank vraagt Sneyers om zijn housewarming party te organiseren. Dimitri belooft medewerking aan het onderzoek, misschien zelfs bekentenissen, als Camilla hem komt opzoeken.
 • Aflevering 11

  Camilla mag de bezwarende documenten afhalen. Bij haar terugkeer moet ze Dimitri helpen een waardige dood te sterven. Bart en Belle zijn op elkaar aangewezen. Geen van beiden heeft ouders die hen steunen. Na de eerste dansles besluit Nellie om de baby te houden. Wim krijgt het aanbod om als landbouwingenieur voor een paar maanden in Afrika te gaan werken. Hij ziet dat wel zitten op voorwaarde dat Nellie met hem meegaat. Georges houdt Magda voor dat vertrouwen de basis is van alles. Frank twijfelt of hij Nellie en Wim op zijn party zal uitnodigen.
 • Aflevering 12

  Nellie ziet het niet echt zitten om alles achter te laten en Wim naar Afrika te volgen. Camilla gaat op bezoek bij Dimitri voor de beslissende confrontatie. Tussen Magda en Georges wil het maar niet vlotten, ondanks hun wederzijdse inspanningen. Koen probeert Klaartje te verleiden om mee te gaan naar Ibiza. Bart is vastbesloten om Belle het beeld uit de galerij te schenken.
 • Aflevering 13

  Wim verklapt aan Klaartje dat haar mama zwanger is. Het tienermeisje is in alle staten. Koen blijft bij Klaartje aandringen om met hem mee te gaan naar Ibiza. Belle verneemt dat Bart het beeldje gestolen heeft. Hij zal het samen met Sneyers terugbrengen. Ondertussen patrouilleert de politie in de buurt. Bervoets schiet in actie als hij verneemt wat er in de gevangenis gebeurd is.
 • Aflevering 14

  Koen en Klaartje bereiden hun vlucht naar Ibiza voor. Max vertelt Caro over zijn vroegere liefde voor Nikki. Belle bekent aan Sneyers dat zij door haar vader werd misbruikt. Ze legt officieel klacht neer bij de politie. Georges probeert Magda uit te horen over haar avontuur in Ibiza. Bervoets bewapent zich voor de grote afrekening binnen het milieu.
 • Aflevering 15

  Bervoets komt oog in oog met Luwaert, de Baron en diens handlanger. Er volgt een bloedige schietpartij. Terwijl Frank volop van zijn instuif geniet, wachten Koen en Klaartje op hun vliegtuig naar Ibiza. Nellie gaat op zoek naar haar dochter. Wim weet niet meer hoe hij met de situatie moet omgaan. Tussen Magda en Georges gaat het almaar slechter.
 • Aflevering 16

  Wim vertrekt dan toch naar Senegal. Het afscheid met Nellie is pijnlijk, maar ze proberen zich allebei sterk te houden. Caro verbaast zich elke dag meer over de toestanden in Wittekerke, terwijl Max zich almaar meer tot haar aangetrokken voelt. Georges blijft verbeten rond het politiebureau hangen. Als er nieuwe lijken gevonden worden, legt hij als eerste het verband.
 • Aflevering 17

  Magda vangt het telefoongesprek op tussen Camilla en Bervoets, en vertelt dit meteen aan Georges. Hij wil De Smet inschakelen om Bervoets te ontmaskeren. Na een emotioneel afscheid van Wim, wordt Nellie geconfronteerd met een openhartige Frank. Joke gaat op zoek naar haar kind en wordt hierbij aangemoedigd door Marie-Jeanne. Omdat hij niet bij Belle mag blijven, rijdt Bart er met de motor van Steyn vandoor. Marcel maakt zich ongerust over de relatie tussen Georges en Magda. Ze vertelt hem haar geheim.
 • Aflevering 18

  Klaartje vertelt Nellie dat ze bij Frank wil wonen. Op weg naar huis ontmoet ze een sombere Bart. Bervoets valt Camilla voortdurend lastig over de diamantensmokkel. Magda verplicht haar om rustig te blijven. Olivier, Max en Georges werken samen om Bervoets te ontmaskeren. Caro blijft gefrustreerd achter en ze krijgt onverwacht bezoek. Een Nederlander komt in het kuststadje aan. Marie-Jeanne is onder de indruk van zijn verschijning.
 • Aflevering 19

  Max en Olivier proberen Desmet uit de klauwen van Bervoets te bevrijden. Georges bemoeit er zich ook mee. Ondertussen probeert Caro een jonge vrouw ervan te overtuigen dat ze haar agressieve man moet verlaten. Bart wil meer weten over zijn verleden. Klaartje kroont Frank tot "beste papa". Camilla gaat noodgedwongen alleen op pad met de diamanten.
 • Aflevering 20

  De Nederlander blijkt Belles vader te zijn. Hij wil het goedmaken met zijn dochter, maar Sneyers vertrouwt hem niet. Carol dreigt ermee een overplaatsing te vragen. Ze is het er niet mee eens dat Georges voorrang krijgt op haar. Bart vindt de gewonde Camilla en denkt dat zij zijn moeder is. Klaartje wil weg uit het internaat en samen met Bart bij Frank gaan wonen.
 • Aflevering 21

  Terwijl Magda een lastige Camilla probeert te verplegen, blijft Georges met een flink aantal vragen over het ongeval zitten. Caro heeft kritiek op Max omdat hij blijft toegeven aan de bemoeizucht van zijn vroegere chef. Bart is ervan overtuigd dat Camilla zijn moeder is en hij wil absoluut bij haar zijn. Thijs valt Belle voortdurend lastig. Het gaat echt van kwaad naar erger.
 • Aflevering 22

  Belle is aangerand door haar vader. Sneyers slaat in het café de man neer. Ondertussen onderzoeken Max en Caro de zaak en ze nemen Thijs in voorhechtenis. Marie-Jeanne blijft halsstarrig in de onschuld van Belles vader geloven. Joke neemt haar dat kwalijk. Bart moet van Camilla aan de deur blijven staan. Georges kan zich maar niet verzoenen met zijn pensioen. Ondertussen blijft Magda over Ricardo dromen.
 • Aflevering 23

  Magda en Nellie klappen uit de biecht over de belangrijke gebeurtenissen in hun leven. Max wordt van hogerhand verplicht om Sneyers te ondervragen, nadat Thijs klacht tegen hem heeft neergelegd. Belles moeder komt in Wittekerke aan. Bart geraakt eindelijk bij Camilla : als ze zijn moeder niet is, wie is ze dan wel ? Georges is in een zeer romantische bui.
 • Aflevering 24

  Magda vertelt Nellie over Georges' romantische bui. De arts geeft toe dat zij Georges enkele tips heeft gegeven. Bart gaat met Frank naar het graf van zijn moeder. Camilla is genezen en informeert bij Sam hoe Bart het beste kan behandeld worden. Joke ontdekt dat Thijs een veel grotere leugenaar is dan ooit vermoed. Belle stort haar hart uit bij haar moeder. De vrouw geeft toe dat ze vroeger nooit is durven ingaan tegen haar man.
 • Aflevering 25

  Bart vindt de bewusteloze Belle en draagt haar in zijn armen naar de zee. Belles moeder gaat in het café op zoek naar Thijs. Marie-Jeanne gelooft haar ogen niet. Sneyers vindt Belle en Bart op de golfbreker. Hij alarmeert meteen de hulpdiensten, Caro en Max. Carlos, de vader van Jokes dochtertje, reageert op de advertentie. Georges onderzoekt de zaak van de exhibitionist. In het ziekenhuis wacht men vol ongeduld op nieuws over Belle.
 • Aflevering 26

  Goed nieuws : Belle zal het halen. Max licht haar ouders in over de zelfmoordpoging. Marie-Jeanne vraagt de agent om Thijs vandaag nog buiten te zetten. Georges onderzoekt nog altijd de zaak van de exhibitionist en achtervolgt een verdachte. Ondertussen slaat de echte elders toe. Nellie mist Wim meer dan ze ooit had kunnen vermoeden. Max stort zijn hart uit bij Caro. Sneyers verklaart Belle zijn liefde.
 • Belle verlaat Wittekerke. Het afscheid van Sneyers is hartstochtelijk. Ook Bart is onder de indruk. Aan Sam vertelt hij dat hij zich alleen en verlaten voelt. Het klikt goed tussen Ivo en Camilla. Joke botst op de rondreizende Marcel. Magda probeert afscheid te nemen van haar vakantieliefde. Marie-Jeanne wordt geconfronteerd met Jimmy, haar lang vergeten jeugdliefde...
 • Georges en Caro ontwikkelen een plan om de exhibitionist in de val te lokken. Max heeft een ander plan. Camilla belt Ivo op en vertelt dat ze akkoord gaat om met hem een cruise te maken. Jimmy voelt zich elke dag wat meer thuis in het café. Joke vertrouwt de man voor geen haar. Sneyers stelt Caro voor om de kamer van Belle over te nemen. Max weet niet of dat een goed idee is.
 • Aflevering 29

  Joke ziet Marcel terug. Ze spreken meteen af om samen iets te gaan eten. Jimmy organiseert met de hulp van zijn bloedmooie assistente Maggie een partijtje poker op zijn kamer. Bart ziet de jongedame meteen zitten. Vanavond gaat het toneelstuk van Sneyers in première. Iedereen in Wittekerke is uitgenodigd voor de voorstelling. Dan blijkt dat Frank geen stem heeft.
 • Aflevering 30

  De zaal zit afgeladen vol voor de première van Sneyers’ toneelstuk. Zelfs de schepen van cultuur maakt zijn opwachting. De aanwezigen worden niet teleurgesteld. De grote afwezige is Nellie. Zij is net voor de start van de voorstelling misselijk geworden en naar het ziekenhuis overgebracht. Jimmy geeft zijn assistente Maggie de opdracht om Bart in te palmen. Georges gaat door het dak als hij verneemt dat Camilla op een cruise is vertrokken.
 • Aflevering 31

  Nellie mag vandaag het ziekenhuis verlaten. Fysiek is ze hersteld, maar het zal nog een tijdje duren voordat ze er mentaal bovenop is. Ze weet dat ze Wim van het slechte nieuws op de hoogte moet brengen, maar ze blijft het telefoongesprek uitstellen. Georges verveelt zich sinds hij met vervroegd pensioen is gesteld. Zijn voornaamste bezigheid is tegenwoordig Caro en Max in het oog houden. En zij bakken er volgens hem niets van.Joke ziet met lede ogen hoe Jimmy de naïeve Bart steeds vaker op sleeptouw neemt.
 • Aflevering 32

  Nellie vertrekt naar Senegal, maar eerst legt ze alles bij met Klaartje. Er is in de krant een negatief artikel verschenen over de werking van de politie. Het is duidelijk dat Max en Georges het een en ander uit te praten hebben. Voor Frank loopt alles op rolletjes, zowel professioneel als privé : hij krijgt een interessante baan aangeboden en Sam gaat akkoord om samen iets te gaan eten. Bij Magda en Georges daarentegen wordt er flink ruzie gemaakt. Het resultaat is dat zij alleen thuis blijft en TV kijkt. De programma’s worden onderbroken voor een extra nieuwsbericht. Blijkt dat een vliegtuig met bestemming Senegal vermist wordt...
 • Aflevering 33

  Het noodcentrum bevestigt het bange vermoeden van Magda, nl. dat Nellie zich aan boord van het vliegtuig bevindt dat momenteel vermist wordt boven de woestijn. Magda brengt meteen Klaartje en Frank op de hoogte van het drama. Georges wordt in het café benaderd door een zekere Julien Verhoeven. Hij is uitbater van een wagenpark en gespecialiseerd in oldtimers en de betere tweedehandsauto’s. Omdat op korte tijd een aantal vierwielers gestolen werden, wil Julien de ex-agent aanwerven als nachtwaker. Jimmy geeft Maggie de opdracht om zich van haar charmantste kant te laten zien en Bart een onvergetelijke avond te bezorgen. Zelf kan hij het niet laten om de gevoelige snaar van Marie-Jeanne te bespelen. Caro krijgt bezoek van haar zus Eliane. Sam kan Sonja overtuigen om klacht in te dienen tegen haar agressieve echtgenoot.
 • Aflevering 34

  Frank en Klaartje weten ondertussen dat het vliegtuig met Nellie aan boord gecrasht is. Meer nieuws is er niet en het blijft voor de arts en zijn dochter dan ook bang afwachten. Gelukkig worden ze goed opgevangen door Magda, Georges en Sam. De psychologe ontfermt zich ook nog altijd over Sonja, de jonge vrouw die geregeld door haar jaloerse echtgenoot bont en blauw wordt geslagen. Zij blijkt zelf haar kleine kantjes te hebben en stelt Sams geduld zwaar op de proef. Joke is over haar toeren als ze verneemt dat een vrouw op de advertentie heeft gereageerd. Ook Caro is in alle staten en dat door de schuld van haar zus Eliane. De agente kan niet vermoeden dat haar een nog grotere verrassing te wachten staat. Jimmy vindt dat Maggie steken laat vallen en herinnert haar aan de deal: zij windt Bart rond haar vinger en ondertussen licht hij Bart op.
 • Aflevering 35

  Frank en Klaartje krijgen eindelijk positief nieuws. Nellie blijkt op het laatste moment een ander vliegtuig genomen te hebben en is heelhuids in Senegal aangekomen. Joke vermoedt dat Marie-Jeanne zich aangetrokken voelt tot Jimmy. Waarom anders staat de cafébazin het pokeren oogluikend toe en blijft ze Jimmy verdedigen. Georges besluit de autodiefstallen in het wagenpark van meneer Verhoeven te onderzoeken. Bart raakt meer en meer geïntrigeerd door de mysterieuze Maggie. Sonja profiteert schaamteloos van Sams gastvrijheid.
 • Aflevering 36

  Frank weet dat Sam een tehuis voor probleemjongeren wil oprichten. Hij wil graag zijn schouders onder het project steken en maakt meteen werk van de locatie. Ook Sneyers wil meewerken, desnoods als vrijwilliger. Georges bijt zich vast in de zaak van de autodiefstallen. Geen enkele piste wordt onbewandeld gelaten en hij maakt volop gebruik van zijn vroegere contacten. Magda kan het allemaal niet zoveel schelen. Zij is totaal van de kaart door het telefoontje van haar zus. Max en Caro moeten een hond uit de kelder van een leegstaand pand bevrijden. Hij neemt de leiding over de reddingsactie en dat breekt hem zuur op. Maggie heeft een verrassing in petto voor Bart. Joke heeft een geheim afspraakje.
 • Aflevering 37

  Marie-Jeanne ligt met zichzelf in de knoop. Ze heeft het gevoel niets meer de baas te kunnen, niet in haar privéleven en niet in zaken. Ook Frank is nog altijd op zoek naar zijn diepste ik. Bertrand helpt hem prioriteiten te stellen. Bart is helemaal in de ban van Maggie, die hem in de Cabane Bambou een onvergetelijke avond heeft gegeven. Georges onderzoekt nog steeds de zaak van de gestolen wagens. Dankzij de tip van een schroothandelaar lijkt er eindelijk schot in het onderzoek te komen. Camilla is terug van de cruise, waar ze een oude vriendin tegen het lijf is gelopen.
 • Aflevering 38

  Joke heeft slecht nieuws gekregen van het adoptiebureau. De kans dat ze haar kind ooit zal terugzien, wordt nu angstaanjagend klein. Marcel geeft echter de moed niet op en bewandelt een andere piste. Bij haar terugkeer in Wittekerke besluit Camilla meteen werk te maken van het opvangtehuis voor probleemjongeren en ze contacteert Sam. Bart weet dat Maggie een call girl is, maar dat maakt voor hem niets uit. Hij is stapelverliefd op haar en wil een vaste relatie. Georges volgt het spoor van de autodiefstallen naar de Cabane Bambou. Magda praat met Marcel over haar relatieproblemen. Tussen Caro en Max ontluikt een mooie romance.
 • Aflevering 39

  Het is geen geheim dat Magda zich al een hele tijd slecht voelt in de kabbelende relatie met Georges. Na veel denkwerk weet ze wat ze echt belangrijk vindt in haar leven en ze dwingt Georges tot een ernstig gesprek. Bart kent nu het dramatische levensverhaal van Maggie, maar dat doet niets af aan zijn gevoelens. Hij is meer dan ooit vastbesloten om haar uit de greep van Jimmy te verlossen. Die heeft ook nog altijd een grote invloed op Marie-Jeanne. Joke vindt het verschrikkelijk om te zien hoe de cafébazin tegenwoordig maar wat aanmoddert en licht Marcel hierover in. Sneyers moet de motor van Steyn verkopen.
 • Aflevering 40

  Caro is klaar voor de volgende stap in haar relatie met Max. Ze wil hem een in alle opzichten onvergetelijke avond bezorgen en ze stuurt Sneyers naar de bioscoop. Bart doktert een plan uit om Maggie uit de greep van Jimmy te redden. Marie-Jeanne is van de kaart als Marcel in het café opduikt. Ook Georges wil met haar praten. Hij heeft een sterk vermoeden dat Jimmy alles te maken heeft met de autodiefstallen en vraagt de cafébazin voorzichtig te zijn. Voor ze het weet, kan ze betrokken worden bij diens criminele activiteiten. Frank heeft het er moeilijk mee dat Klaartje de zomervakantie in Senegal wil doorbrengen. Sam krijgt Camilla op consultatie.
 • Aflevering 41

  De waarschuwingen van Joke, Marcel en Georges hebben Marie-Jeanne aan het denken gezet. Is Jimmy dan toch niet te vertrouwen? Is hij opnieuw betrokken in louche zaken? Ze hoopt de antwoorden in zijn kamer te vinden. Georges is verrast als hij zijn opwachting maakt in het gemeentehuis, maar thuis wacht hem een nog veel grotere surprise. Maggie snapt niet dat Bart zo naïef kan zijn. Beseft hij dan echt niet dat Jimmy hem nu ook in zijn macht heeft?
 • 42. 98/042 - jaargang 6

  Marie-Jeanne heeft in de kamer van Jimmy chassisnummers gevonden, het bewijs dat hij een illegale handel in auto’s heeft opgezet. Een heftige discussie breekt los als ze hem met de ontdekking confronteert. Jimmy haalt uit, iets wat hij zich enkele minuten later dik beklaagt. George is op het gemeentehuis in de bloemetjes gezet. Hij valt van zijn wolk als hij thuis Ricardo aantreft. Geen haar op zijn hoofd denkt er aan om met zijn rivaal onder één dak te blijven, ook al is het maar voor één nacht. Ivo, de echtgenoot van Sam, is sneller dan voorzien teruggekeerd uit Reims. Hij klopt meteen aan bij zijn minnares Camilla en probeert haar te overtuigen samen met hem terug te keren naar Frankrijk. Sneyers moet de motor van zijn vriend Steyn van de hand doen. De garagiste Elke is geïnteresseerd in de tweewieler. Marcel helpt Joke nog altijd met de zoektocht naar haar kind.
 • Aflevering 43

  Joke en Georges vinden het lichaam van Marie-Jeanne. Ze moet achterover zijn gevallen en met het hoofd op de rand van de tafel zijn terechtgekomen, met de onmiddellijke dood tot gevolg. Georges twijfelt aan deze stelling. Hij is geïntrigeerd door het stukje papier dat ze tussen de vingers houdt. Hij gelooft niet dat het om een ongeval gaat. In elk geval moet het parket de zaak uitpluizen. De dood van Marie-Jeanne laat in Wittekerke niemand onberoerd. Magda is hysterisch, ook al omdat Georges weigert terug naar huis te komen. De passionele nachten met Ivo blijven voor Camilla niet zonder gevolgen. Hoewel ze nog niet beslist heeft wat haar volgende zet is, vraagt ze aan Valerie om vanaf nu op de voorgrond te treden.
 • Aflevering 44

  Georges is er zeker van dat Jimmy alles te maken heeft met de dood van Marie-Jeanne, hoewel de politie niets ten laste heeft kunnen leggen. De oud-agent blijft hardnekkig naar de nodige bewijzen zoeken. Zijn problemen met Magda heeft hij naar het tweede plan verschoven. Zij is daar niet gelukkig mee, maar staat machteloos. Sam en Frank brengen samen een gezellige avond door. Voor het eerst sinds lang is ze gelukkig en laat ze haar gevoelens de vrije loop. Joke en Sneyers weten niet wat er met het café zal gebeuren. Moeten ze uitkijken naar een andere baan ? Maggie probeert Bart te beschermen tegen Jimmy.
 • Aflevering 45

  De politie-inspecteur gelooft Georges als die vertelt dat Jimmy betrokken is bij de autodiefstallen. Maar omdat er geen harde bewijzen zijn, kan er niets ondernomen worden. Hopelijk levert de huiszoeking wel resultaten op. Jimmy wordt trouwens rusteloos. Hij wil zo snel mogelijk Wittekerke verlaten, maar niet voordat hij de dertig miljoen van Bart op zak heeft. Caro is gesommeerd door haar moeder. Max weet dat zijn vriendin opziet tegen het bezoek en besluit haar te vergezellen. Bertrand zorgt ervoor dat zijn dochter Elke en Sneyers samen uitgaan. Magda mist Nellie, zeker nu de problemen met Georges niet opgelost geraken. Ook de patiënten hopen dat de dokter snel terugkeert. Camilla krijgt van Sam de raad om werk te maken van haar stiekeme relatie.
 • Aflevering 46

  Georges zet verbeten zijn onderzoek verder. Hij voelt opnieuw Jean aan de tand en probeert ook een reactie van Jimmy uit te lokken. Tijdens het bezoek aan Caro’s ouders zorgt Max voor de verrassing van de avond. Ook het afspraakje van Sneyers en Elke krijgt een onverwachte wending. Camilla heeft nog altijd niet besloten of ze het kind zal houden. In elk geval houdt ze zich op zakelijk vlak gedeisd en laat ze Valerie op de voorgrond treden. Marcel en Joke ruimen de kamer van Marie-Jeanne op. Maggie praat met Sam over de problemen van Bart.
 • Aflevering 47

  Max staat op straat oog in oog met een gewapende en gemaskerde overvaller. Ook Magda is ter plaatse. Zij wil een schietpartij voorkomen en loopt zonder kijken de straat over. Een ongeval is niet te vermijden. De gangster maakt van de verwarring gebruik om te vluchten. Ondertussen gaat Georges opnieuw met Jean praten. De cafébaas wil zijn vel redden en gaat over tot bekentenissen. Frank wil niets meer met Camilla te maken hebben. Sneyers en Bertrand begrijpen er niets van. Caro probeert Maggie tegen Jimmy te beschermen.
 • Aflevering 48

  Jimmy is gearresteerd. De agenten van Wittekerke hebben alweer een andere opdracht, nl. Bart terugvinden. Die is nog altijd spoorloos. Ook Marcel wordt vermist. Joke vreest dat hij Wittekerke verlaten heeft en voelt zich in de steek gelaten. Frank weet dat Ivo en Camilla een verhouding hebben. De arts twijfelt of hij Sam op de hoogte zal brengen. Magda verblijft nog altijd in het ziekenhuis. Hoewel Bart verantwoordelijk is voor haar verwondingen, blijft ze zich zorgen over hem maken. Sneyers weet dat Elke een masker opzet en raadt haar aan zichzelf te zijn. Voor de garagiste is dat makkelijker gezegd dan gedaan. De inwoners van Wittekerke nemen afscheid van Marie-Jeanne.
 • Aflevering 49

  Na de crematie gaan Joke en Sneyers in de duinen op zoek naar de mobilhome van Marcel. Ze vinden alleen Barts motor, waarop flink wat bloedspatten zitten. Joke weet dat Bart labiel is en vreest het ergste. Dat is niets overdreven. Bart houdt nu ook Maggie en Frank gegijzeld. Hoewel hij helse pijnen lijdt en de kogel dringend verwijderd moet worden, weigert hij naar het ziekenhuis te gaan. Max wil Caro’s hand vragen, maar vindt het gepaste moment niet. Bertrand en Sneyers gaan met de burgemeester praten over het opvangtehuis. Frank probeert Sam in bedekte termen duidelijk te maken dat haar huwelijk in gevaar is.
 • Aflevering 50

  Sam weet nu dat haar man Ivo een verhouding heeft met Camilla. De anders zo rustige psychologe is in alle staten. Ze voelt zich verraden, gekwetst en ze is boos. Op zichzelf, op Ivo én op Frank. Waarom heeft hij haar niet eerder op de hoogte gebracht ? Voor Joke en Marcel wordt het almaar moeilijker om hun gevoelens te negeren. Sneyers is woedend omdat de plannen in verband met het tehuis afgeblazen zijn. Hij reageert zijn frustraties af op iedereen die in zijn buurt durft te komen. Caro krijgt de resultaten van de medische controle. Bart verblijft nog altijd in het ziekenhuis. Hij beseft nu pas welke schade hij heeft aangericht en vreest gerechtelijke vervolging.
 • Aflevering 51

  Max zit in zak en as omdat Caro de verlovingsring heeft geweigerd. Hij begrijpt er niets van en zoekt steun bij Sneyers. Zoals gewoonlijk is die alleen met zijn eigen problemen begaan. Hij vindt het verschrikkelijk dat het opvangtehuis er niet zal komen en dat door de schuld van één vrouw, nl. Camilla. Sam is nog niet gekalmeerd. Ze wil niet langer samenleven met een man die haar bedriegt en ze eist dat Ivo elders gaat wonen. Nu ze uit het ziekenhuis ontslagen is, maken Magda en Georges volop toekomstplannen. Ook Marcel en Joke willen samen verdergaan, maar waarom probeert hij dat geheim te houden. Frank is overstuur door de brief van zijn dochter.
 • Aflevering 52

  Max zit in zak en as. Waarom wil Caro niets meer met hem te maken hebben ? Waarom zegt ze dat ze van hem houdt maar kiest ze toch voor de vrijheid ? De agent begrijpt er niets van en gaat met Magda en Georges praten. Hij voelt ook Caro’s moeder en zus aan de tand. “De Schorre” gaat opnieuw open. Cafébazin Joke is bloednerveus en ziet allerlei rampscenario’s voor ogen. Gelukkig staat ze er niet alleen voor en zal Marcel de administratie voor zijn rekening nemen. Hij zet ook de zoektocht naar Jokes dochter verder. Sneyers vindt het schandalig dat het opvangtehuis niet langer tot Camilla’s plannen behoort. Hij is vastbesloten terug te vechten en gaat praten met de schepen van sociale zaken. Ook Valerie zoekt zakelijke partners.
 • Aflevering 53

  Caro is bij Magda en Georges ingetrokken. Momenteel kennen in Wittekerke alleen zij het geheim van de agente. Caro wil dat zo houden, hoewel ze beseft dat Max het zeer moeilijk heeft. En dat is niets overdreven. Hij voelt zich ellendig en zoekt troost in de drank. Het doet hem ook pijn dat zelfs Georges de waarheid verzwijgt. Het huwelijk van Ivo en Sam is niet meer te redden, zeker niet sinds hij getuige was van haar intieme moment met Frank. Bart mag het ziekenhuis verlaten. Eindelijk kan hij aan de zijde van Maggie een nieuw leven opbouwen. Joke is dolgelukkig als blijkt dat Marcel haar dochter heeft opgespoord. Toch is ze niet klaar voor een confrontatie met haar kind.
 • Aflevering 54

  Georges vertelt Max dat Caro leukemie heeft. Het slechte nieuws komt zeer hard aan en maakt een waaier aan emoties los. Vandaag vertrekken Bart en Maggie naar Engeland, waar ze een nieuw leven zullen opbouwen. Bart wil maar één herinnering aan Wittekerke meenemen : de motor van Steyn. Elke heeft de tweewieler in haar bezit en stelt een ontzettend hoge prijs. Valerie bespreekt met haar oom Laurent de ambitieuze plannen die ze in Wittekerke wil realiseren. Joke weet dat ze niet het recht heeft om in het leven van haar dochter binnen te dringen, maar haar hart spreekt een andere taal. Nu Ivo akkoord gaat om te scheiden, staat niets nog de romance van Sam en Frank in de weg.
 • Aflevering 55

  Max en Caro willen volop genieten van de tijd die hen rest. Max wil elke seconde van de dag bij zijn geliefde zijn en laat Georges het politiekantoor openen. Die krijgt meteen met een verdwijningszaak te maken. Joke is immers weg ! Georges probeert Marcel te kalmeren en wijst erop dat Joke hem mogelijk heeft laten stikken. Sneyers is totaal de kluts kwijt als hij verneemt dat Caro leukemie heeft. Hij wordt opgevangen door Elke, die zich van haar gevoelige kant laat zien. Frank heeft goed nieuws wat het tehuis van Sam betreft.
 • Aflevering 56

  Max kan niet aanvaarden dat Caro er binnenkort niet meer zal zijn en probeert haar te overtuigen alsnog een therapie te volgen. Voor Caro is dat uitgesloten. Haar hoofddoel is genieten van elke minuut die ze heeft. Sam en Ivo zijn in een pijnlijke echtscheidingsstrijd verwikkeld. Zij is bang voor haar ex-man en de surprises hij mogelijk nog in petto heeft. Marcel weet dat Joke in Monaco verblijft, maar toch blijft hij zich zorgen maken. Veel tijd om na te denken heeft hij niet, want in het café gaat alles fout. Ook Bertrand blijft terugbotsen met zijn plannen om “De Schorre” te verbouwen. Sneyers en Elke hebben hun eerste echte afspraakje. Magda heeft een vreemd maar leuk gesprek met Jan Struys, de vervanger van dokter Nellie. Valerie onthult haar ambitieuze plannen aan haar oom Laurent.
 • Aflevering 57

  Valerie en Camilla willen in Wittekerke aan projectontwikkeling gaan doen. Een groot hotel of beautyfarm met zicht op zee lijkt hen wel wat. Om het plan te realiseren, moeten een flink aantal huizen opgekocht en daarna gesloopt worden. De panden in handen krijgen is een klus voor Laurent Sirjacobs, de oom van Valerie. Hij benadert garagiste Elke, die het steeds moeilijker heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. Magda besluit op de jobaanbieding van Frank in te gaan. De twijfels rijzen als ze hoort hoe hij over medische secretaresses denkt. Ivo heeft alle sloten van het huis verwisseld, waardoor Sam noodgedwongen bij Frank is ingetrokken. Sneyers wil een volksvergadering in De Schorre organiseren. Marcel heeft hier een probleem mee tot hij verneemt dat de burgemeester op de afspraak zal zijn.
 • Aflevering 58

  De volksvergadering in De Schorre is een fiasco geworden. Sneyers kon zich niet verweren tegen de burgemeester en de jonge idealist vond bij de aanwezigen geen steun voor het tehuis. Maar Sneyers laat het hoofd niet zakken en organiseert een nieuwe protestactie, dit keer tegen de burgemeester. Het is Valerie al duidelijk geworden dat de inwoners van Wittekerke zich niet zo gemakkelijk uit hun huizen laten verdrijven. Het angstzweet breekt Elke uit als ze de milieu-inspectie over de vloer krijgt. Max en Caro brengen enkele romantische dagen in Normandië door. Marcel wordt door de Griekse kok Christos voortdurend voor voldongen feiten gesteld.
 • Aflevering 59

  Het Griekse feestje in “De Schorre” is zwaar uit de hand gelopen. Marcel apprecieert het niet dat alle borden gesneuveld zijn en ontslaat de Griekse kok Christos. De cafébaas stuurt ook Bertrand wandelen als die opnieuw aandringt om De Schorre te renoveren. En enkele uren later, na een telefoontje uit Monaco, pakt Marcel zelf zijn biezen. Georges moet het café runnen en dat valt niet mee. Op de hulp van Sneyers hoeft hij niet te rekenen. Die heeft de handen vol met de opvang van Gino, een jonge dakloze die hij op de dijk ontmoet heeft. Elke vreest dat ze haar garage van de hand zal moeten doen en vraagt juridische raad aan Valerie. Caro en Max verblijven nog altijd in Normandië. Ivo wil Sam het huis laten voor acht miljoen frank.
 • Aflevering 60

  Sneyers ontfermt zich nog altijd over de jonge dakloze Gino en zorgt ervoor dat hij in De Schorre aan de slag kan. Georges, die tijdelijk de leiding over het café heeft, kan in de keuken hulp gebruiken. Voor de ex-flik valt de samenwerking met de eigenwijze Gino niet mee. Sam wordt door haar ex-man Ivo hard aangepakt. De blauwe vlekken in haar nek zijn de bewijzen van zijn agressie. Frank vindt dat de psychologe klacht moet neerleggen, maar zij twijfelt. Ook Magda moet dringend bij de politie een aangifte doen. Haar handtas is immers gestolen door een jongeman op een motor. Valerie werkt verder aan haar plan om Wittekerke te saneren. Oom Laurent zit evenmin stil en hij zorgt ervoor dat garagiste Elke een zware financiële opdoffer krijgt.
 • Aflevering 61

  De criminaliteit in Wittekerke neemt toe. Eerst werd Magda op straat van haar handtas beroofd en nu ligt Bertrand in het ziekenhuis. Hij is gisterenavond in de buurt van Elkes garage in elkaar geslagen. Laurent Sirjacobs weet dat dit geen toeval is en voelt er veel voor om de samenwerking met Valerie en Camilla stop te zetten. Maar er is geen weg terug. Georges runt nog altijd “De Schorre”. Het zit hem flink dwars dat zijn rekening niet klopt. Er ontbreekt 2.000 frank, wat betekent dat iemand met zijn vingers in de kassa heeft gezeten. Georges heeft ook de grootste miserie met Gino, die tijdelijk in de keuken werkt. De jongeman is eigenwijs en duldt geen enkele vorm van autoriteit. Magda krijgt slecht nieuws uit Frankrijk.
 • Aflevering 62

  Marcel en Joke zijn terug uit Monaco. Tijdens de terugreis heeft ze geen woord gezegd en ook nu hult ze zich in stilzwijgen. Marcel wil zijn vriendin graag helpen maar hij staat machteloos. Hij vindt dat verschrikkelijk en lucht zijn hart bij Georges. Die heeft zware vermoedens dat Gino, de tijdelijke kracht in “De Schorre”, vierduizend frank uit de kassa heeft gestolen. Sam wordt door de twee mannen in haar leven onder zware druk gezet. Ivo stuurt op een verzoening aan en Frank wil met haar gaan samenwonen. Bertrand is uit het ziekenhuis ontslagen. Fysiek voelt hij zich redelijk goed, maar hij heeft nog altijd kopzorgen. De overvaller is immers met honderdduizend frank aan de haal, de som die bestemd was om de financiële problemen van Elke op te lossen. Valerie blijft dokter Struys om voorschriften voor slaapmiddelen vragen. Elke ontdekt de ware identiteit van Luc, de jongeman wiens kart in haar garage gestald staat.
 • Aflevering 63

  Max is alleen teruggekeerd naar Wittekerke. Zijn vrienden willen hem opvangen, maar de agent weigert over Caro’s dood en over zijn verdriet te praten. Joke kan niet verwerken dat haar dochter Debbie niets met haar te maken wil hebben. De cafébazin is er zeker van dat haar werk aan de basis ligt en weigert nog langer achter de toog te staan. Ze reageert ook niet als Luc een kamer wil zien. Omdat haar oom Laurent nog maar negen huizen heeft kunnen opkopen, besluit Valerie zich te concentreren op de betere buurt van Wittekerke. Ze doet zelf een bod op de woning van Ivo en Sam. Hij reageert koeltjes en beweert dat een verzoening met Sam slechts een kwestie is van tijd. Dokter Jan Struys wordt door Frank aangepakt over de verdwenen medicijnen. Nellie verblijft nog altijd in Senegal, maar wat haar betreft zal dat niet lang meer duren.
 • Aflevering 64

  Joke heeft een immens verdriet omdat haar dochter niets met haar te maken wil hebben en zakt dieper weg in een depressie. Marcel is ten einde raad en vraagt Sneyers om met Joke te praten. Ook Max gedraagt zich zeer vreemd. Hij heeft nog geen traan om Caro gelaten en overweegt zelfs om een fuif voor haar te organiseren. Elke heeft het rapport van de milieu-inspectie ontvangen. Zowat alles in haar garage moet vernieuwd worden. Dergelijke investeringen kan ze financieel niet aan en ze denkt er sterk over om haar zaak van de hand te doen. Ivo blijft zich uitsloven voor Sam, in de hoop dat ze hem de misstap zal vergeven en hun huwelijk een nieuwe kans zal geven. Georges heeft zich geëngageerd om een artikel te schrijven over de onveiligheid in Wittekerke.
 • Aflevering 65

  Joke heeft Sven, de eigenzinnige jongeman die ze op de dijk ontmoet heeft, mee naar het café genomen. Ze zet hem zelfs aan het werk in de keuken in ruil voor inwoon. Dit zint Marcel niet, maar hij durft niet tegen Joke ingaan. Agent Luc heeft de criminaliteit in Wittekerke in kaart gebracht. Volgens hem zijn het vandalisme en de diefstallen het werk van één iemand. Georges zet Luc op het spoor van Gino, die nog altijd bij Sneyers logeert. Frank vindt dat Sam haar ex moet loslaten. Sneyers geeft aan Max de brief, die Caro bij hem in bewaring gaf. Magda is niet te spreken over het artikel dat Georges geschreven heeft over de toenemende onveiligheid in het kuststadje. Ze vindt de toon veel te hard en te radicaal. Valerie heeft een andere mening.
 • Aflevering 66

  Vannacht is er ingebroken in een CD-winkel. Vanochtend heeft Sneyers van Gino een CD gekregen. Sneyers telt beide zaken op en is ervan overtuigd dat zijn logé de dader is. Hij weet dat het zijn plicht is om Gino aan te geven, maar probeert dat zo lang mogelijk uit te stellen. Marcel zoekt Debbie in de tennisclub op en knoopt voorzichtig een gesprek aan. Alles gaat goed, tot hij vertelt dat Joke wel degelijk haar natuurlijke moeder is. Frank stelt Ivo voor om diens woning te kopen en doet een aanlokkelijk bod. Ivo weigert en blijft volhouden dat hij en Sam zich heel binnenkort zullen verzoenen. Dokter Jan Struys is vastbesloten om Valerie af te helpen van haar verslaving aan medicatie. Bertrand is er niet gelukkig mee dat zijn zoon teruggekeerd is naar Wittekerke en besluit geen voet meer in De Schorre te zetten zolang Sven er werkt.
 • Aflevering 67

  Joke weet dat Marcel achter haar rug contact gezocht heeft met Debbie. Langs de ene kant is Joke boos op haar vriend, maar langs de andere kant vindt ze het ontzettend lief. Max is nerveus voor zijn afspraak met de burgemeester. Zou Gino klacht ingediend hebben voor de harde en agressieve aanpak van gisteren, of is er ander slecht nieuws ? Vandaag keren Nellie en Klaartje uit Afrika terug en dat maakt een waaier aan emoties los. Magda is dolgelukkig, Jan Struys vreest voor zijn baan, Frank is nerveus en Sam is nieuwsgierig. Elke vindt het belachelijk dat Sven en Bertrand nog altijd ruzie hebben en probeert een verzoening te forceren tussen haar broer en hun vader. De burgemeester is niet te spreken over het artikel dat Georges geschreven heeft over de toenemende criminaliteit in Wittekerke.
 • Aflevering 68

  De burgemeester wil vandaag nog Georges spreken. De ex-agent verwacht zich aan een donderpreek over het artikel en begrijpt er niets van als hij cognac en een sigaar aangeboden krijgt. En dan heeft hij het aanlokkelijke voorstel van de burgemeester nog niet gehoord. Sinds hij de brief van Caro gelezen heeft, is voor Max het rouwproces begonnen. Hij heeft haar foto en kaarsen op de schouw gezet en praat constant met haar. Sneyers vindt dat niet gezond en vraagt raad aan Sam. Hoewel ze nauwelijks enkele dagen terug in Wittekerke is, kan Klaartje niet wachten om naar Amerika te vertrekken. Frank heeft het hier ontzettend moeilijk mee. Sven sluit zich op in de keuken van De Schorre als een zekere Christel haar opwachting maakt in het café. Valerie heeft een oplossing voor de financiële problemen van Elke.
 • Aflevering 69

  Joke is de gelukkigste vrouw van de wereld. Haar dochter Debbie heeft eindelijk toenadering gezocht. Hoewel het tienermeisje klaar en duidelijk laat verstaan dat zijzelf zal bepalen of ze elkaar in de toekomst nog zullen zien, loopt Joke op wolkjes. Georges heeft het voorstel van de burgemeester aanvaard en zal zich tijdens de komende verkiezingen op de lijst zetten. Ook Sneyers wordt besmet door de verkiezingskoorts. Dokter Jan Struys brengt samen met Valerie de dag door op het domein van haar schatrijke vrienden. De arts past niet in het wereldje maar laat zich niet als een schoothondje behandelen. Christel duikt terug op in De Schorre en laat zich niet afschepen. Ze moet en zal Sven spreken. Valerie ondervindt flink wat moeilijkheden bij het opkopen van de huizen in Wittekerke.
 • Aflevering 70

  Na Georges stort ook Sneyers zich in de politiek. Hij zal bij de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst staan van Groen & Veilig Wittekerke. Een programma heeft Sneyers niet, maar hij bruist van de energie en het enthousiasme. Christel maakt opnieuw haar opwachting in het café. Ze wil van Sven weten waarom hij haar enkele jaren geleden voor het altaar heeft laten staan. Frank is door de ziekenhuisdirectie in een hoek gedrumd. Hij heeft het er zeer moeilijk mee dat zijn sociale beleidsvernieuwingen niet meteen goedgekeurd zijn. Eerst zal het advies van verschillende collega’s worden ingewonnen. Ook Nellie heeft een stem in het kapittel. Frank rekent op de steun van zijn ex en zoekt haar op. In de woning wacht hem een zeer onaangename verrassing. Joke kan haar dochter Debbie eindelijk uitleggen waarom ze haar destijds afgestaan heeft voor adoptie.
 • Aflevering 71

  Debbie krijgt het thuis zwaar te verduren en dat omdat ze steeds vaker optrekt met Joke. Het tienermeisje vindt de houding van haar moeder zeer snob en rebelleert. Alles wijst er op dat in Wittekerke een pyromaan aan het werk is. Enkele dagen geleden werden op het strand verschillende cabines in de fik gestoken. De poging tot brandstichting in het huis van Frank en Nellie mislukte gelukkig. Maar vandaag worden de spuitgasten te laat gealarmeerd. Voor Max is dat de druppel en hij hervat zijn werkzaamheden in het politiekantoor. Nellie logeert voorlopig bij Sam en Frank. De arts en de psychologe schieten goed op en nemen elkaar in vertrouwen over hun gevoelens. Dokter Jan Struys en Valerie kunnen hun gevoelens voor elkaar niet langer onderdrukken.
 • Aflevering 72

  Valerie is door de politie aan de tand gevoeld over Andy, de gangster die de garage van Elke in brand heeft gestoken. Valerie wil vermijden dat haar betrokkenheid aan het licht komt en eist dat Andy onmiddellijk het kuststadje verlaat. Nellie heeft bedenkingen bij het opvangcentrum voor probleemjongeren dat Frank binnen de muren van het ziekenhuis wil oprichten. Jan staat positief tegenover het project. Joke is dolgelukkig als Debbie haar opnieuw opzoekt. Hun gesprek verloopt echter zeer stroef omdat de tiener zich als een verwende snob gedraagt. Georges kondigt trots aan dat hij een plaats veroverd heeft op de verkiezingslijst. Magda is niet onder de indruk. Elke vindt dat het rouwproces van Max lang genoeg geduurd heeft.
 • Aflevering 73

  Valerie krijgt de schok van haar leven als blijkt dat Andy nog altijd in Wittekerke verblijft. Hij weigert te vertrekken zolang hij niet uitbetaald is en zet met een revolver zijn eis kracht bij. Max en Sneyers weten niet hoe te reageren als Elke voorstelt om definitief bij hen in te trekken. Nellie is helemaal de kluts kwijt als ze condooms vindt tussen de bagage van haar dochter, die over enkele dagen naar Amerika vertrekt. Sam is teleurgesteld als blijkt dat er geen opvangcentrum voor probleemjongeren komt in het ziekenhuis. Ook Jan loopt een teleurstelling op wanneer Valerie hem vertelt dat een relatie uitgesloten is. Agent Luc wordt door de burgemeester aangepakt over zijn onderzoek naar de branden. Debbie schaamt zich wanneer Joke haar opwachting maakt in de tennisclub.
 • Aflevering 74

  Alain en Ria, de adoptiemoeder van Debbie, verliezen steeds meer grip op de tiener. Debbie negeert alle opmerkingen en is elk vrij moment in De Schorre te vinden. Alain en Ria willen niet dat hun toekomstplannen in gevaar worden gebracht en ze besluiten een wig te drijven tussen Debbie en Joke. Max rouwt nog altijd om Caro. Voor hem zijn de foto’s relikwieën. Elke vindt het ziekelijk en maakt dat de agent op nogal brutale manier duidelijk. Klaartje vertrekt naar Amerika. Het afscheid valt Frank, Nellie en Sam ontzettend zwaar. Agent Luc ziet in De Schorre een man uit zijn verleden terug. Magda vindt dat haar echtgenoot door zijn politieke vrienden gebruikt wordt.
 • Aflevering 75

  Elke verwent Max en Sneyers met een zelfbereide maaltijd. Het is haar manier om de heren te bedanken omdat ze bij hen mag blijven wonen. Sam piekert over haar professionele toekomst. Ze twijfelt of het wel een goed idee is om haar privé-praktijk op te doeken. Eigenlijk vindt ze dat psychosociale hulp bieden vanuit een ziekenhuis een lapmiddel is. Met Frank kan ze dit onderwerp niet bespreken. Elke ziet in De Schorre haar vriendin Anja terug, het meisje dat al een paar keer op consultatie is geweest bij Jan Struys. Agent Luc wil vanaf deze week elke woensdagnamiddag vrij hebben. Joke neemt tennisles bij Alain, de vriend en coach van Debbie. Georges doet een onrustwekkende ontdekking over de toekomst van Wittekerke.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis