Wittekerke

Wittekerke

Het reilen en zeilen in het kuststadje Wittekerke, met onder meer Kürt Rogiers, Greet Rouffaer, Marc Coessens en Peter Bulckaen.

62 afleveringen

 • Aflevering 1

  Birgit durft niet aan haar vader vertellen dat ze een kind verwacht. Frank wil met Nellie hertrouwen en zet haar op alle mogelijke manieren onder druk. Zij heeft echter haar twijfels. Nikki is vastbesloten om Max te transformeren in een interessante jongeman. Ina en Alex keren terug van hun huwelijksreis. Belle krijgt de kans een programma te maken over Joe, de straatmuzikant die zich in stilzwijgen hult. Bea ontvangt een kaartje van haar zoontje Sven.
 • Aflevering 2

  Er is flink wat overredingskracht nodig om Joe te overtuigen aan Belles programma mee te werken. Tijdens de opnames loopt het toch nog fout. Nellie praat met Wim over Franks voorstel om te hertrouwen. Tijdens hun gesprek kijkt ze te diep in het glas en blijft bij Wim overnachten. Frank weet niet wat hij hiervan moet denken. Birgit vindt eindelijk de moed en vertelt haar vader dat ze zwanger is. Wim reageert niet zoals gehoopt.
 • Aflevering 3

  Ondanks zijn tegenwerking blijft Belle vastbesloten om het programma over Joe te maken. Alex brengt Wim en Birgit weer bij mekaar. Geïnspireerd door de zwangerschap van zijn dochter vertelt hij aan Ina dat hij zelf graag een kind wil. Ina heeft hier haar twijfels over. Bea keert uit Brussel terug, waar ze haar zoontje gezien heeft. Ze heeft geen goed nieuws. Sven is gelukkig bij zijn vader en lijkt haar niet te missen. Sneyers organiseert voor Joe een optreden in het café.
 • Aflevering 4

  Ina wil nu toch een kind en besluit het zwanger worden wetenschappelijk aan te pakken. Wim en Bea groeien verder uit elkaar. De definitieve breuk hangt in de lucht. Georges is niet echt enthousiast over het feit dat Nikki en Max een koppel zijn. Hij vraagt zich af of Nikki wel de geschikte partner is voor Max. Klaartje wordt op school met drugs geconfronteerd.
 • Aflevering 5

  Max durft Nikki niet meevragen naar het bal van de burgemeester. Hij is bang te zullen worden afgewezen. Sneyers wil zich met Joe's carrière bemoeien, maar de gitaarspeler is niet geïnteresseerd. Alex vindt dat Birgit aan Lukas moet vertellen dat ze zwanger is. Nellie maakt zich zorgen om Klaartje. Steyn wil weten waarom Ina hem ontwijkt.
 • Aflevering 6

  Belle laat duidelijk merken dat ze zich aangetrokken voelt tot Frank, maar hij stelt zich op als de trouwe ex-echtgenoot van Nellie. Wim en Bea blijven het moeilijk hebben met hun relatie. Sneyers is jaloers omdat Nikki stapelverliefd is op Max. Belle wil Joe financieel helpen en is zelfs bereid om gitaarlessen bij hem te nemen. Maar dat loopt slecht af. Ina zoekt terug contact met haar ex-vriend Steyn.
 • Aflevering 7

  Georges maakt zich zorgen over Nikki en Max, die een relatie hebben aangeknoopt. De agent vreest dat Max het slachtoffer zal worden van de hele zaak. Belle onderneemt een nieuwe poging om Frank te verleiden, maar hij houdt de boot af. Camilla keert terug uit Amerika en leert Steyn kennen. Sneyers wil met Joe en Belle een optreden organiseren in "De Schorre". Ina vertelt aan Birgit dat ze nog altijd verliefd is op Steyn.
 • Aflevering 8

  Ondanks alle tegenslagen blijft Sneyers geloven in een groep met Joe, maar die toont geen interesse. Zijn houding verandert als Belle een nummer schrijft, waarin ook Sneyers mogelijkheden ziet. Op het kerkhof ontmoet Nikki een zonderlinge vrouw. Birgit maakt zich steeds meer zorgen over Ina, die Steyn maar niet kan vergeten. Alex dringt bij zijn echtgenote op een beslissing aan.
 • Aflevering 9

  Frank dringt bij Nellie aan om de trouwdatum vast te leggen. Georges is jarig. Magda weet dat hij het moeilijk heeft met zijn leeftijd en wil hier iets aan doen. Sneyers probeert Belles lied aan een platenfirma te slijten. Bea vertelt aan Nellie dat ze weggaat bij Wim. Ina bekent aan Steyn dat ze hem nog altijd graag ziet. Klaartje wil haar karatelessen opnieuw opnemen.
 • Aflevering 10

  Steyn brengt Ina naar huis. Bea gaat met Klaartje naar de karateles en ontmoet Dimitri Vanieper, die een demonstratie geeft. Georges blijft ervan overtuigd dat hij oud is, hoewel Magda hem dat op alle mogelijke manieren uit het hoofd probeert te praten. Sneyers probeert het nummer van Belle aan de man te brengen bij een platenfirma.
 • Aflevering 11

  Sneyers durft aan Belle niet te vertellen dat zijn bezoek aan de platenmaatschappij geen succes was. Ina probeert het weer goed te maken met Alex. Ondanks hun problemen heeft Wim het er moeilijk mee dat Bea sympathie heeft voor Dimitri. Georges heeft besloten zich bij de petanqueclub in te schrijven. Magda vindt dit verdacht en vermoedt dat hij een vriendin heeft.
 • Aflevering 12

  Wim en Bea maken ruzie over Dimitri. Georges en Magda discussiëren over de vrouwelijke leden van de petanqueclub. Max koopt bij Koen een nepjuweel. Hij wil het aan Nikki geven. Camilla wil een Thijssen-stichting in het leven roepen. Haar ontmoeting met Dimitri verloopt zeer vreemd. De platenmaatschappij is geïnteresseerd in Belle, maar niet in Joe.
 • Aflevering 13

  Belle heeft het moeilijk met het voorstel van de platenmaatschappij omdat ze Joe niet in de steek wil laten. Wim vertrouwt Dimitri niet en wil weten wie hij werkelijk is. Ondertussen wordt Bea almaar verliefder op Dimitri. Georges wordt lastig gevallen door een opdringerige vrouw. De styliste van de platenfirma wil Belle een nieuw imago aanmeten. Camilla probeert Dimitri te ontwijken, maar slaagt daar niet in.
 • Aflevering 14

  De styliste van de platenfirma heeft goed werk geleverd. Belle ziet er totaal anders uit. Het is zeer de vraag of zij gelukkig is met de metamorfose. Wim maakt zich zorgen over Dimitri. Alex is bezorgd om zijn zus Camilla. Frank gelooft zijn oren niet als Nellie voorstelt om te hertrouwen. Hij had dit niet meer verwacht. Nikki en Max denken dat ze een schat gevonden hebben. Camilla waarschuwt Bea voor Dimitri, die een gevaarlijk man zou zijn.
 • Aflevering 15

  Bea blijft Dimitri bij Wim verdedigen. Belle zet Frank onder druk, maar het gehoopte resultaat blijft uit. Hij heeft definitief voor Nellie gekozen. Sneyers is ontgoocheld als Belle het contract met de platenmaatschappij weigert na te komen en besluit een nieuwe groep op te richten. Wim wil meer over Dimitri weten en valt Georges en Alex lastig. Dimitri denkt dat Camilla hem kan helpen zijn financiële problemen op te lossen.
 • Aflevering 16

  Wim dringt bij Bea aan om Dimitri met zijn leugens te confronteren. Zij doet dit en leert een heel andere Dimitri kennen. Nellie en Frank gaan hertrouwen. Zij wil dat Belle na het huwelijk een ander onderkomen zoekt en geeft Frank de opdracht om met het meisje te praten. Sneyers wil een nieuwe geluidsinstallatie kopen en vraagt geld aan Max.
 • Aflevering 17

  Nikki is kwaad op Sneyers omdat zij niet mag meedoen met zijn groep en Max wel. Nellie vertelt Wim dat Bea misschien niet naar Zwitserland is. Wim is razend en gaat onmiddellijk met Dimitri praten. Sneyers weet hoe hij aan een klankinstallatie kan geraken, maar Max vertrouwt het zaakje niet.
 • Aflevering 18

  Wim maakt zich echt zorgen als hij er niet in slaagt Bea in Zwitserland te bereiken. Dimitri wil dat Camilla werk maakt van haar Thijssen-stichting en zet haar onder druk. Alex vindt dat zijn zus veranderd is sinds de komst van Dimitri. Zijn journalistieke nieuwsgierigheid wordt gewekt en hij gaat op onderzoek uit. Nellie nodigt Joe uit om te komen eten.
 • Aflevering 19

  Wim gaat op zoek naar Bea. Luwaert verplicht Dimitri om de som terug te betalen. Hij beschikt niet over het geld en zet Camilla onder druk om hem te helpen. Dimitri krijgt nog een opdoffer als blijkt dat zijn moeder haar fortuin aan het tehuis wil schenken. Alex raakt meer en meer geobsedeerd door Dimitri. Sneyers vraagt aan Steyn om het geluid voor zijn rekening te nemen tijdens het optreden.
 • Aflevering 20

  Alex wil weten wat de band is tussen Dimitri en Camilla. Zijn wantrouwen in Dimitri wordt nog groter na de dood van diens moeder. Ondertussen zet Dimitri Camilla meer en meer onder druk om zijn financiële problemen op te lossen. Frank en Nellie hebben de trouwdatum vastgelegd. Belle en Sneyers zijn bloednerveus voor hun eerste optreden. Ze ontmoeten Joke.
 • Aflevering 21

  Joke is teruggekeerd naar Wittekerke en trekt in bij Steyn en Joe, die daar niet gelukkig mee is. Belle wil haar zangcarrière opgeven. Ze is ongelukkig en zoekt troost bij Frank. Sneyers ontdekt dat hij een zoon heeft. Deze ontdekking zal zijn leven drastisch veranderen. Alex vindt de wagen van Bea terug in de garage van Dimitri.
 • Aflevering 22

  Dimitri betrapt in zijn garage Alex en slaat hem neer. Daarna haast hij zich terug naar Nellie en Frank. Sneyers durft niemand te vertellen dat hij een zoon heeft en verbergt Toontje op zijn kamer. Dimitri vernedert Camilla, die nu absoluut niet meer weet wat ze moet doen. Ina vindt de portefeuille van Alex voor de garage van Dimitri.
 • Aflevering 23

  Georges ondervraagt Dimitri over Alex' portefeuille, die Ina gevonden heeft. De agent komt niets meer te weten. Sneyers probeert zo goed en zo kwaad als het kan voor zijn zoontje te zorgen. Ondertussen gaan Birgit en Max op zoek naar de moeder van het kind. Wim is terug in Wittekerke maar hij heeft geen nieuws over Bea. Luwaert blijft Dimitri onder druk zetten.
 • Aflevering 24

  Zwerver Phil vindt Alex en neemt hem mee naar zijn caravan. Als hij de identiteit van zijn gast ontdekt, besluit hij losgeld voor hem te vragen. Ina informeert Wim over de verdwijning van Alex. Dimitri vindt dat het tijd wordt dat Camilla met geld over de brug komt. Hij terroriseert haar zo erg dat ze een zelfmoordpoging onderneemt. Bervoets, een oude vijand van Georges, wordt ingezet om het onderzoek naar de ontvoering van Alex te leiden.
 • Aflevering 25

  De zwaargewonde Alex weet even aan de aandacht van zijn ontvoerder te ontsnappen en vlucht naar een telefooncel. Camilla heeft een zelfmoordpoging ondernomen en wordt in het ziekenhuis opgenomen. Dimitri wijkt niet van haar zijde omdat hij nog altijd geld van haar wil. Wim en Ina gaan op eigen houtje op zoek naar Alex. Ze komen heel dicht in de buurt, waardoor ontvoerder Phil begint te panikeren.
 • Aflevering 26

  Klaartje heeft problemen op school : een aantal vriendinnen hebben een bende gevormd en beschuldigen haar van verraad. Klaartje vraagt hulp aan Steyn. De gruwelijke dood van Alex slaat heel Wittekerke met ontsteltenis. Ina is tegelijkertijd geschokt en boos. Nellie besluit om Camilla nog niet meteen op de hoogte te brengen van de dood van haar broer. Georges vindt het verschrikkelijk dat de politie de dood van Alex niet heeft kunnen voorkomen en hij reageert zich af op het zoontje van Sneyers.
 • Aflevering 27

  Na de dood van Alex is Steyn de enige die Ina tot rede kan brengen. Georges en Wim hebben beiden het gevoel dat ze tekortgeschoten zijn en reageren hun frustraties op elkaar af. Dimitri probeert Nellie te overtuigen dat Camilla het best bij hem thuis verzorgd kan worden. Hij wil haar persoonlijk vertellen dat haar broer dood is. Door toedoen van Nellie kan Camilla toch nog uit de greep van Dimitri ontsnappen. Ze gaat naar Ina.
 • Aflevering 28

  De ontdekking van Bea's lijk brengt Georges en Wim dichter bij elkaar. Nu is het ook duidelijk dat Bea en Alex het slachtoffer van dezelfde dader zijn. Dimitri wordt door de politie ondervraagd, maar er zijn geen bewijzen om hem vast te houden. Hij is zelfs de gehaaide Bervoets te slim af. Frank vertelt Belle dat ze niet kan blijven. Sneyers zoekt een huis waar hij met Toontje kan gaan wonen.
 • Aflevering 29

  Georges kampt met zware gewetensproblemen over zijn werk, wat een invloed heeft op zijn relatie met Magda. Hoewel ze begrip kan opbrengen voor zijn problemen heeft ze het er knap moeilijk mee dat hij haar bitter weinig aandacht geeft. Dimitri wijkt geen duimbreed van Camilla. Hij vergezelt haar zelfs naar de begrafenis van Alex. Ina en Wim proberen het verlies van Alex en Bea te verwerken. Georges wordt bij zijn zieke broer geroepen.
 • Aflevering 30

  Camilla vertelt aan Steyn en Wim alles wat ze weet over Dimitri. Zij overtuigen haar om naar de politie te stappen. Dimitri belandt opnieuw in de cel. Toontjes moeder komt opdagen. Sneyers is er als de dood voor dat hij de jongen zal verliezen. Bervoets wil Camilla inschakelen om Dimitri tot bekentenissen te dwingen.
 • Aflevering 31

  Dimitri houdt Camilla in zijn cel gegijzeld. Het lijkt erop dat hij Bervoets plan om hem tot bekentenissen te dwingen, zal kunnen verijdelen. Al weet Sneyers nu dat hij niet de vader is van Toontje, toch valt het hem zwaar om afstand te doen van het kind. Gelukkig is Belle in de buurt om hem te troosten. Ina besluit het testament van Alex' vader aan te vechten, dat Camilla in haar voordeel heeft laten veranderen.
 • Aflevering 32

  Na de mislukte gijzeling van Camilla slaagt Dimitri er niet in om te ontkomen. Hij wordt neergeschoten door Bervoets. Die had het hele plan beraamd en betreurt alleen dat Dimitri niet dood is. Birgit is nu zes maanden zwanger en krijgt opnieuw problemen. Ze moet met ziekteverlof. Marie-Jeanne zoekt een vervangster. Joke weet de plaats handig in te pikken.
 • Aflevering 33

  Met de hulp van Steyn weet Camilla de nachtmerrie van zich af te schudden die ze met Dimitri heeft meegemaakt. Georges wacht een verrassing wanneer hij thuiskomt na het bezoek aan zijn zieke broer. Nellie twijfelt tot het laatste moment of het een goed idee is om te hertrouwen. Frank geraakt behoorlijk over zijn toeren. Klaartje en de ouders van Nellie maken het hen niet makkelijker. Joke doet het goed in het café, maar dan begint ze krediet te geven.
 • Aflevering 34

  Camilla heft Kust-Actua op uit respect voor Alex. Ze ontslaat Belle maar biedt Ina een andere job aan. Zij neemt ontslag en zweert dat Camilla zal boeten. De vriend van Rita heeft een restaurant op Ibiza en ze komt bij haar zus Magda de kinderen terughalen. Het lijkt erop dat ze haar slag thuishaalt en dat Nikki en Koen bereid zijn om mee te gaan. Birgit verwijt Alex dat ze te ver gaat in haar wraakplannen tegen Camilla. Steyn tracht te bemiddelen en Frank kan de vernedering van het afgesprongen huwelijk maar moeilijk verwerken.
 • 35. 97/035 - jaargang 5

  De advocaat van Ina dreigt een kortgeding tegen Camilla in te spannen. In het café weet Ina Sneyers te overtuigen om de kredietkaart van Camilla te weigeren. Ina werkt zich nog verder in de belangstelling, als ze aankondigt dat ze een kind verwacht van Alex. Haar vriendschap met Steyn wordt zwaar op de proef gesteld. Nikki en Koen maken zich klaar om met hun moeder naar Spanje te vertrekken. Joke probeert het stilzwijgen van Joe te doorbreken.
 • Aflevering 36

  De beheerraad van de Thijssen Media Groep laat bezwarend beslag leggen op alle bezittingen van Camilla. Steyn blijft haar enige steun. Hij raakt in conflict met Joe en wijst hem op zijn verantwoordelijkheid. Joe spreekt zijn eerste woorden. Birgit wil dat Ina Nellie raadpleegt over haar vermoedelijke zwangerschap. Sneyers, Belle en Max verhuizen naar hun nieuwe woning. Max wil dat Nikki bij Georges en Magda blijft.
 • Aflevering 37

  Belle praat haar mond voorbij in verband met Max' verrassing voor Nikki. Sneyers heeft uitgerekend dat hij een vierde huurder nodig heeft om uit de kosten te geraken. Frank lijkt geïnteresseerd om een kamer te huren. Een eenzame Wim stelt Nellie voor om samen eens op pad te gaan. Camilla heeft geen zin in een kortgeding en overweegt om Ina een minnelijke schikking voor te stellen.
 • Aflevering 38

  Joke en Sneyers weigeren Ina te bedienen omdat zij op een heel arrogante toon een fles bestelt. Joke kijkt toe hoe Joe zijn rugzak pakt. Nikki vraagt zich af of Max wel de man van haar leven is. Magda wil dat haar nichtje en Max over hun gevoelens praten. Nellie en Wim maken zich zorgen als een zwangere Birgit wild staat te dansen tijdens het feestje bij Sneyers.
 • Aflevering 39

  De lucht is nog altijd niet opgeklaard tussen Nikki en Max. Zij kan het niet laten om hem te kwetsen. Als Birgit vertelt dat ze opnieuw bij haar vader wil intrekken, stelt Ina voor om samen te blijven wonen. Ze belooft Birgit dat ze mee voor Amber zal zorgen. Camilla verneemt van Georges het nieuws over de ontsnapping van Dimitri. Ze is doodsbang en het kost Georges heel wat moeite om haar gerust te stellen.
 • Aflevering 40

  Nikki wil weten hoe het zit tussen Sneyers en Belle. Max geeft aan Nikki een onsmakelijk geschenk. Wim maakt zich zorgen over het feit dat Amber geen vader heeft. Bovendien wordt hij geconfronteerd met een jaloerse Frank. Bruno heeft een huurder gevonden, maar het is zeer de vraag of de man te vertrouwen is.
 • Aflevering 41

  Dimitri en Bruno schieten goed met elkaar op. Ze gaan samen stappen en proberen elk een meisje te versieren. Sneyers overtuigt Max en Frank om mee te gaan naar een natte T-shirt wedstrijd in Brugge. Max gelooft dat hij zo Nikki jaloers kan maken. Magda meldt de mannen dat op dezelfde dag een Mister Wittekerke-verkiezing doorgaat. Sneyers vertrouwt het zaakje niet.
 • Aflevering 42

  Nikki probeert Max te overtuigen om deel te nemen aan de Mister Wittekerke-verkiezing. Hij ziet dit helemaal niet zitten en ontgoochelt Nikki. Ina ziet af van een rechtszaak en trekt de aanklacht in. Denise en Karin komen een hapje eten bij Bruno en Dimitri. Denise vindt gastheer Dimitri te opdringerig en wijst hem af. Hij neemt zijn verlies niet goed op.
 • Aflevering 43

  Sneyers voelt zich bedrogen. Hij verdenkt er Marie-Jeanne van de Mister Wittekerke Verkiezing te hebben vervalst. Birgit gaat een nieuwe uitdaging aan en besluit babykleertjes te ontwerpen. Max gelooft in de dromen van Camilla, maar hij stuit op tegenstand van Bervoets. Nikki komt oog in oog te staan met Dimitri.
 • Aflevering 44

  De politie doorzoekt de woning van Bruno en vindt Nikki’s portefeuille. Ondertussen gaat Max samen met Bruno op zoek naar de vermiste Nikki. Georges is woedend. Ook Camilla wil niet langer bij de pakken blijven zitten. Ze leent Steyn het geld voor een wapen.
 • Aflevering 45

  Belle is op zoek naar werk en ze wil dat Magda een goed woordje voor haar doet bij Nellie. Er is interesse voor de kleertjes die Birgit ontworpen heeft. Wie weet kan ze een echte collectie maken. Camilla vermoedt dat de moord op Denise door Dimitri geen toeval kan zijn. De gelijkenissen tussen haar en Denise zijn te opvallend. In zijn radioprogramma daagt Sneyers Dimitri uit.
 • Aflevering 46

  Camilla en Steyn doen een akelige ontdekking in zijn huis. Ina maakt zich zorgen over het zakelijke aspect van Birgits modebedrijf. Sneyers viseert nu ook Max in zijn radioprogramma. Camilla en Steyn slaan op de vlucht voor Dimitri en nemen hun intrek bij Nellie.
 • Aflevering 47

  Georges wil dat Magda naar haar zus in Spanje vertrekt. Heel Wittekerke is in de greep van de gijzelingsactie van Dimitri. Renaat wordt te lastig voor Bervoets en hij bedenkt een oplossing waarbij hij Dimitri in een slecht daglicht plaatst. Frank en Steyn proberen de gijzelaars te bevrijden, maar Dimitri legt hun leven in de weegschaal.
 • Aflevering 48

  Wim en Nellie bekomen van hun hachelijke avontuur met Dimitri. Wim wil niet dat zij alleen naar huis gaat en stelt voor om te blijven logeren. Dimitri opent de jacht op Bervoets. Magda blijft zich zorgen maken, maar vertrekt toch naar Spanje. Camilla en Steyn duiken onder in een motel, in de hoop veilig te zijn voor Dimitri.
 • Aflevering 49

  Een vermomde Dimitri laat een spoor van terreur na in Wittekerke. Hij valt een tankstation binnen en gijzelt de pompbediende. Belle maakt zich ongerust omdat Sneyers het niet kan laten om in zijn radioprogramma Dimitri uit te dagen. Birgit droomt van de grote doorbraak in de modewereld. In zijn gevecht met Dimitri gaat Sneyers ook anderen in de weg lopen. Bervoets grijpt in. Camilla heeft een verschrikkelijke droom.
 • Aflevering 50

  Als Bart terugkeert naar Wittekerke, zal hij niet kunnen worden opgevangen door zijn pleegouders. Zij doen een beroep op Nellie. Bij het motel komt de affaire Dimitri tot een ijzingwekkend hoogtepunt. Georges heeft het gevoel dat hij heeft gefaald en Max probeert hem op te beuren. Birgit ziet misschien haar droom werkelijkheid worden. Klaartje leest haar vader de les.
 • Aflevering 51

  Camilla en meester Sirjacobs, het nieuwe lid van de beheerraad van Kust-TV, schieten heel goed met elkaar op. Marie-Jeanne zit in zak en as. Ze heeft een bijzonder onaangenaam bericht ontvangen van de belastingen. Belle vertelt haar verschrikkelijke geheim aan Nellie. Georges is verbitterd wanneer hij wordt geschorst door het comité P.
 • Aflevering 52

  Het verjaardagsfeestje dat Sneyers voor Belle organiseert, wordt een echte flop. Ondanks het feit dat hij geschorst is, bijt Georges zich vast in het onderzoek. Dat is zeer tegen de zin van Max. Frank wil een beslissende wending aan zijn leven geven. Joke heeft zo haar twijfels. Ina overweegt om Wittekerke te verlaten. Camilla wil dat Dimitri verdwijnt en vraagt hulp aan Steyn.
 • Aflevering 53

  Camilla en Ina hebben een open gesprek over Alex, over vriendschap en eenzaamheid. Frank wil weg uit het café en gaat op zoek naar een huis. In opdracht van Camilla gaat Steyn naar het ziekenhuis. Hij slaagt erin om tot in de kamer van Dimitri door te dringen. Frank krijgt lik op stuk van Sam, zijn therapeute. Wim en Nellie gaan Bart in de luchthaven ophalen.
 • Aflevering 54

  Frank heeft grote plannen. De thuiskomst van Bart verloopt niet vlekkeloos. Wim en Nellie krijgen een meningsverschil. Karin voelt zich geroepen om hen te helpen. Belle en Steyn luchten hun hart bij Sneyers. Greta zoekt wanhopig naar een oplossing voor haar financiële problemen. Kunnen haar relaties uit het verleden helpen ? Georges speurt verbeten verder en de resultaten blijven niet uit. Ondertussen blijft Dimitri's schaduw over Wittekerke hangen.
 • Aflevering 55

  In de hoop dat hij haar hoort, praat Camilla tegen Dimitri over zijn diepste frustraties. De vader van Denise heeft minder zachtzinnige plannen met de moordenaar van zijn dochter. Hij wordt opgepakt en stort zijn hart uit bij Max. Na de vondst van de wapens in de garagebox lijdt het voor Georges geen twijfel dat Renaat de schakel was tussen Dimitri en Bervoets. Om adverteerders terug te winnen, wil Camilla een eigentijds programma op Kust-TV. Ze spreekt Sneyers aan. Bart wordt betrapt op diefstal van videocassettes.
 • Aflevering 56

  Georges praat met E.H. Verhamme over het verleden van Dimitri. Hij hoort van een uit de hand gelopen grap bij de scouts, waar hij het slachtoffer van was. Nellie brengt Bart voor een paar dagen naar een instituut. Ze wordt door twijfels verteerd, maar vertrekt toch met Wim voor een korte vakantie aan het Como-meer. Karin komt bij Bruno werken. Joke is jaloers. Frank wil zijn huis inrichten volgens de principes van het Zen-boeddhisme, maar kampt met praktische problemen. Sneyeres bereidt zijn televisie-uitzending voor.
 • Aflevering 57

  Bervoets sluit een akkoord met Camilla. Max neemt een participatie in het café en helpt Marie-Jeanne uit de financiële nood. Hij stelt wel een aantal eisen. Sneyers organiseert zijn tweede televisie-uitzending in het café. Samantha wint het vertrouwen van Bart. Georges ontdekt dat Dimitri en Bervoets samen bij de scouts waren. Frank krijgt de hulp van Bertrand, een merkwaardige klusjesman. Steyn heeft plannen om in Afrika een nieuw leven te beginnen. Karin legt Joke uit waarom ze niet jaloers hoeft te zijn.
 • Aflevering 58

  Een visioen van zijn dode moeder doet Bart afzien van zijn zelfmoordpoging. Toch blijft hij ontroostbaar, want iedereen in zijn omgeving gaat dood. Zelfs Samantha kan hem niet helpen. Dimitri wordt overgebracht naar een gevangenisziekenhuis. Hij wil dat Max aan Bruno vraagt om als zijn advocaat op te treden. Steyn geeft Sneyers zijn motor cadeau en neemt afscheid van Klaartje. Van Camilla, die het aanlegt met Bervoets, neemt hij geen afscheid. Het café draait weer, maar Marie-Jeanne zit nu letterlijk in de puree. Sneyers’ televisieprogramma wordt onmiddellijk afgevoerd.
 • Aflevering 59

  Max maakt zich zorgen over Georges : zijn drankprobleem loopt uit de hand. Georges zelf tilt er niet zo zwaar aan. Hij is zo in de weer met zijn onderzoek, dat hij zelfs niet hoort dat Magda haar terugkeer aankondigt. Bart verneemt dat Mister Vercammen, zijn Amerikaanse weldoener, gestorven is en raakt in paniek. Dimitri wil met Max praten. Joke vraagt wat Bruno voelt als zij hem kust. Het antwoord bevalt haar niet. Camilla kan haar nederlaag met het programma van Sneyers niet verkroppen. Ze zet Sirjacobs onder druk.
 • Aflevering 60

  Nellie zal trachten aan het medicijn te komen dat in Amerika met succes op Bart werd toegepast. Karin kan het niet verwerken dat Bruno de verdediging van Dimitri op zich neemt. Klusjesman Bertrand raadt Frank aan een tijd naar het zuiden te trekken en de inrichting van zijn huis aan hem over te laten. Frank vindt dat een uitstekend idee. Georges wacht de terugkeer van Magda niet af en verdwijnt. Max en Olivier vrezen het ergste. Camilla wordt bijna het slachtoffer van een aanslag.
 • Aflevering 61

  Magda vergeeft het zichzelf niet dat ze Georges alleen heeft gelaten. Belle keert als een zielig hoopje ellende uit Nederland terug. Marcel is voor enkele dagen in Wittekerke, om het graf van zijn echtgenote en zoon te bezoeken. Op het kerkhof heeft hij een onverwachte ontmoeting. Joke stelt Marie-Jeanne voor om er samen een dagje tussenuit te knijpen. Olivier voelt Camilla aan de tand over de rol die Bervoets gespeeld heeft in de affaire Dimitri. Bart heeft herinneringen aan zijn vader.
 • Aflevering 62

  Sneyers heeft in het café een begrafenismaal georganiseerd en dat zonder Marie-Jeanne in te lichten. Dimitri gaat in hongerstaking als Bruno er niet voor kan zorgen dat hij een betere behandeling krijgt. Magda zal Georges helpen om zijn drankprobleem te overwinnen, maar haar liefde voor hem is weg. Max probeert van Camilla te weten te komen wat Dimitri met lipstick had. Zij wil vooral met rust gelaten worden. Ook door Bervoets, die zich in alle mogelijke bochten wringt om zijn hachje te redden. Iedereen wil Belle helpen, maar alleen Karin kan tot haar doordringen.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis