Wittekerke

Wittekerke

Het reilen en zeilen in het kuststadje Wittekerke, met onder meer Kürt Rogiers, Greet Rouffaer, Marc Coessens en Peter Bulckaen.

70 afleveringen

 • Aflevering 1

  De politie ontdekt de verkoolde lijken van Naomi en Chris in wat er nog overblijft van Bobs wagen. Georges wacht de ondankbare taak Marcel en tante Jos op de hoogte te brengen van het drama. Ondertussen heeft Semtex aan Tanja verteld waar Stef zich schuilhoudt. Zij verwittigt Bob, die meteen samen met Nellie op zoek gaat naar Stef. Maar deze laatste wil zich nog altijd op Bob wreken...
 • Aflevering 2

  Stef, in het nauw gedreven na de moordaanslag op Nellie, pleegt zelfmoord. Nellie zelf is er erg aan toe. Ze wordt overgebracht naar het ziekenhuis waar de artsen alles ondernemen om haar leven te redden. Ondertussen probeert tante Jos tevergeefs Marcel te troosten. Maar hij wil niemand meer zien en sluit zich samen met Maya op in zijn kamer. En terwijl heel Wittekerke treurt om Naomi en Chris, wacht Tanja de verrassing van haar leven...
 • Aflevering 3

  Het ziet er naar uit dat Nellie de aanslag zal overleven, maar ze is wel nog steeds in coma. Dokter Franken is bang dat Nellie, als ze uit de coma ontwaakt, voor de rest van haar leven verlamd zal blijven. Ondertussen proberen Tanja en Alex de scherven te lijmen. Katrien doet een poging om Marcel uit zijn depressie te halen en organiseert een wake voor Naomi en Chris.
 • Aflevering 4

  Nellie krijgt een bloeding en heel even ziet het er naar uit dat dokter Franken haar patiënte zal verliezen. Geert, die ondertussen teruggekeerd is uit Spanje, neemt ontslag als agent. Frank, die thuis is gekomen van zijn reis, verneemt wat er gebeurd is met Nellie en geeft Bob de schuld. Alex vraagt Tanja of ze zin heeft om mee te doen aan een zeilwedstrijd. Marcel overweegt om zijn café te verkopen.
 • Aflevering 5

  Elke onderneemt opnieuw een poging om Bart te versieren. Met Nellie gaat het iets beter, maar dokter Franken waarschuwt Frank en Bob dat de revalidatie wel eens moeilijk zou kunnen verlopen en dat het helemaal niet zeker is dat Nellie weer helemaal normaal zal kunnen functioneren. Ondertussen is Nikki verliefd geworden op de dokter die Nellie tijdelijk moet vervangen. Er daagt een koper op voor het café van Marcel. Stef wordt begraven. Tanja en Alex beginnen aan de overtocht van de Atlantische Oceaan.
 • Aflevering 6

  Naomi en Chris worden begraven. De schoonouders van Chris stellen voor om voor Maya te zorgen. Marcel en tante Jos vinden dat geen goed idee. Frank neemt voorlopig de praktijk van Nellie over. Vanaf dan loopt alles in het honderd. Geert zoekt werk. Bob moet zijn spijt vaststellen dat Nellie's ongeluk hen niet dichter bij elkaar heeft gebracht.
 • Aflevering 7

  Camilla, de zus van Alex, doet haar intrede in Wittekerke en iedereen zal het geweten hebben. Geert zoekt nog altijd werk. Katrien besluit hem hierbij te helpen. Uiteindelijk vindt ze een baantje voor hem : hij mag een rol spelen in een pornofilm. Nellie mag eindelijk naar huis gaan. Frank en Bob sloven zich nog steeds voor haar uit, maar ze maakt het hen niet gemakkelijk. Christiane Meganck is vastbesloten om het hoederecht over Maya te krijgen. Tante Jos en Marcel vinden dit schandalig.
 • Aflevering 8

  De boot van Alex is in een storm terechtgekomen. Zowel Tanja als Alex worden vermist. Tante Jos onderneemt een laatste poging om Christiane Meganck te overtuigen Maya bij hen te laten. Bob probeert opnieuw om Nellie voor zich te winnen, maar zij wil van geen relatie weten. Ze is er immers van overtuigd dat hij alleen maar medelijden met haar heeft. Nikki pest Max, maar krijgt hier spijt van...
 • Aflevering 9

  Katrien weigert te geloven dat Tanja niet meer in leven is. Toch ziet het er steeds meer naar uit dat zij inderdaad verdronken is. Het werkt op Nellie's moraal dat de revalidatie zo moeizaam verloopt. Bob wordt het eerste slachtoffer van haar humeur. Nikki en Georges kunnen het steeds minder met mekaar vinden. Maar dan ontvangt zij een brief van haar moeder. Marcel en tante Jos maken zich zorgen over Maya, die ziek is.
 • Aflevering 10

  Camilla probeert Max te verleiden. Tanja is teruggevonden, maar Alex is nog altijd spoorloos. Bart wil een verjaardagsgeschenk kopen voor Veerle en vraagt aan Nikki om hem hierbij te helpen. Nellie vindt dat ze niet snel genoeg herstelt en wordt met de dag ongeduldiger. Bob is niet te spreken over de manier waarop Frank zijn ex-vrouw probeert te helpen. Ondertussen sluit tante Jos vriendschap met Christiane Meganck en dat is niet naar de zin van Marcel.
 • Aflevering 11

  Tanja heeft de schipbreuk goed doorstaan en wordt overgebracht naar het ziekenhuis van Wittekerke. Ze krijgt meteen bezoek van Camilla. Het is overduidelijk dat beide vrouwen elkaar niet kunnen uitstaan. Tante Jos probeert Marcel te overtuigen om zich vriendelijker op te stellen tegenover de Megancks. Frank wil niet dat Bob nog op bezoek gaat bij Nellie.
 • Aflevering 12

  Nikki, Katrien en Koen vinden in de kelder van het café een foto van de Tornado's, een oude rockgroep. Het brengt hen op een idee... Tussen Nellie en Frank gaat het ogenschijnlijk beter. Bob voelt zich meer en meer buitengesloten. Van Alex is er nog altijd geen nieuws... Tante Jos loopt een oude minnaar tegen het lijf. Max geeft Camilla de bons.
 • Aflevering 13

  Met de hulp van Veerle, Bart, Nikki en Koen probeert Katrien de Tornado's terug bijeen te krijgen. Ze wil een feest geven in het café van Marcel. Bob is met Frank op de vuist gegaan. Het gevolg is dat Nellie Bob niet meer wil zien. Marcel ziet met lede ogen aan hoe tante Jos Michel vertroetelt. Van Alex is er nog altijd geen nieuws. Tanja is wanhopig als vader Thijssen besluit om de zoekactie naar zijn zoon stop te zetten.
 • Aflevering 14

  Georges en Magda verhuizen omwille van de kinderen naar een ruimere woning. Nikki is niet enthousiast. Ze krijgt het trouwens steeds meer aan de stok met Georges. Veerle heeft van haar vader geld gekregen om een auto te kopen. Bart denkt dat hij weet welk model ze nodig heeft. Nellie krijgt het bezoek van haar moeder. De vrouw beweert dat ze haar dochter wil helpen, maar al snel wordt duidelijk dat er meer aan de hand is. Tussen Bob en Nellie gaat het nog altijd niet goed.
 • Aflevering 15

  Geert heeft het verlies van Greet niet zo goed verwerkt als hij zelf beweert. Bob raadpleegt een dokter. Die heeft slecht nieuws voor hem. Nikki komt te weten dat haar moeder hertrouwd is. Nellie ontdekt dat haar moeder wil scheiden. Als Nikki wegloopt van huis, botst ze op Sneyers. Bart en Veerle krijgen ruzie.
 • Aflevering 16

  Tot grote ergernis van Georges geraakt Nikki meer en meer in de ban van Sneyers. Nellie probeert haar ouders terug bij mekaar te krijgen. Tanja gaat naar een herdenkingsplechtigheid voor Alex, maar de ceremonie wordt afgelast. Katrien vindt dit verdacht en ontdekt dat Alex teruggevonden is. Camilla wil echter niet dat hij Tanja nog ziet. Bob zwijgt in alle talen over zijn bezoek aan de dokter.
 • Aflevering 17

  Het gaat niet goed met Bob, en niet alleen omdat het tussen Nellie en Frank opnieuw lijkt te klikken. De relatie van Tanja en Alex is niet meer wat ze was, maar daar heeft Camilla iets mee te maken. Magda stelt Georges voor om Sneyers uit te nodigen voor een etentje bij hen thuis. Sneyers doet zijn uiterste best om een goede indruk te maken. Frank heeft een verrassing voor Nellie.
 • Aflevering 18

  Bart maakt zich steeds meer zorgen over Bob en dringt bij Nellie aan om met hem te praten. Het ziet er naar uit dat het toch nog goed komt tussen hen, zelfs al heeft Bob haar niet alles verteld. Tanja en Alex komen er eindelijk achter dat Camilla hen op alle mogelijke manieren uit mekaar probeert te krijgen. Om wraak te nemen, neemt Alex zijn vriendin mee naar het verjaardagsfeest voor zijn vader. Ondanks het feit dat Annelies, een ex-vriendin van Sneyers roet in het eten probeert te strooien, gaat het steeds beter tussen Sneyers en Nikki.
 • Aflevering 19

  Nellie en Bob kunnen het steeds beter met mekaar vinden. Bart en Veerle groeien uit mekaar, vooral nu zij rijlessen krijgt van Katrien. Camilla is van plan om het bedrijf van haar vader over te nemen en wacht zelfs niet tot de man gestorven is om haar slag te slaan. Ze wil de Duingalm opdoeken en dit betekent dat Tanja, Alex en Bart hun werk verliezen. Annelies probeert langs Koen om Nikki te pesten. Nellie vertelt Frank dat ze Bob nooit zal kunnen missen.
 • Aflevering 20

  Nikki, Koen en Sneyers zijn ervan overtuigd dat Annelies meer weet over de sigaretten en de drank in Koens schooltas. Geert stelt Veerle voor om haar te helpen met haar wiskunde. Katrien heeft het moeilijk nu het weer goed gaat tussen Tanja en Alex. Alex is niet opgezet met de manier waarop Camilla hun vaders zaken regelt. Tanja moedigt hem aan om met zijn vader te gaan praten. Bob en Nellie vertrekken naar Parijs. Bart smeekt Camilla om hem een job te geven.
 • Aflevering 21

  Wat voor Bob en Nellie een gezellig weekend had moeten worden, dreigt in een catastrofe te ontaarden. Geert slooft zich nog altijd uit voor Veerle en helpt haar met haar wiskunde. Het meisje begrijpt niet waar ze zoveel aandacht aan verdiend heeft. Nikki en Georges maken ruzie over Sneyers. Camilla wil Kust-TV overnemen, een regionale zender die door haar oom wordt geleid. Veerle vertelt aan Katrien dat ze mogelijk zwanger is.
 • Aflevering 22

  Nellie en Bob keren vroeger dan verwacht terug uit Bretagne. Veerle vertelt aan Nellie dat ze zwanger is. Katrien vindt het niet leuk dat Alex bij haar en Tanja intrekt. Nikki loopt weg van huis en gaat in het café wonen. Bob brengt opnieuw een bezoek aan zijn dokter, die hem een echografie voorstelt om te zien of de kanker zich heeft uitgezaaid. Camilla probeert op alle mogelijke manieren Kust-TV in handen te krijgen. Geert loopt nog altijd achter Veerle aan.
 • Aflevering 23

  Nellie en Bart maken zich steeds meer zorgen over Bob. Frank ontdekt dat Geert zich aangetrokken voelt tot Veerle en ontdekt ook dat hij thuis een wapen verbergt. Bob slaagt er niet in om met Nellie over zijn problemen te praten. Rik blijft weigeren om Kust-TV uit handen te geven en komt hierdoor onder zware druk te staan. Nikki keert terug naar huis. Veerle krijgt een miskraam.
 • Aflevering 24

  Geert verneemt dat Veerle een miskraam heeft gehad en in het ziekenhuis ligt. Tanja zoekt nog altijd tevergeefs werk. Camilla vindt een manier om Rik te chanteren en Kust-TV eindelijk in handen te krijgen. Sneyers kan aan de slag in het café. Hier krijgt hij het aan de stok met Geert, die duidelijk de pedalen aan het verliezen is. Geert zoekt ook ruzie met Bart. Georges ziet zich verplicht in te grijpen. Bob praat eindelijk met Nellie over zijn problemen. Veerle maakt een einde aan haar relatie met Bart.
 • Aflevering 25

  Nellie probeert Bob tevergeefs uit te leggen dat prostaatkanker niet meteen fataal hoeft te zijn. Hij wil echter niet luisteren. Bart geraakt meer en meer in de ban van Camilla. Georges en Max weten niet meer wat ze met Geert moeten aanvangen. Als Geert te weten komt dat Veerle mogelijk geen kinderen meer kan krijgen, slaan de stoppen bij hem door. Hij ontvoert Maya en brengt haar naar het ziekenhuis bij Veerle.
 • Aflevering 26

  Bob vertelt aan Nellie dat hij van plan is om Wittekerke te verlaten. Hij weet echter niet hoe hij dit aan Bart moet vertellen. Ondertussen gaat Geert op zoek naar Bart, die volgens hem de enige schuldige is van Veerles ongeluk. Hij vindt Bart in de studio van Kust-TV en maakt een opgemerkt televisie-optreden. Dankzij Geert is Camilla's eerste uitzending een onverhoopt succes, maar voor Geert zelf ziet het er minder goed uit...
 • Aflevering 27

  Dankzij de tussenkomst van Max is Geert minder erg gewond dan eerst werd gevreesd. Camilla geniet van het succes van haar uitzending en wil op de ingeslagen weg verder gaan. Bob vertelt Bart eindelijk wat hij van plan is. Bart probeert zijn vader te begrijpen. Ondertussen is het geweten dat Max Geerts leven heeft gered en dat Geert eigenlijk zelfmoord wou plegen. Max wil niet dat Camilla deze informatie gebruikt. Bob vertrekt naar Zuid-Amerika.
 • Aflevering 28

  Iedereen is geschokt dat Bob Wittekerke heeft verlaten zonder afscheid te nemen. Vooral Nellie en Bart hebben het moeilijk. Geert wordt ondertussen naar een psychiatrische instelling overgebracht. Katrien is verliefd, maar wil niet zeggen op wie. De Megancks hebben beslist om na alles wat er gebeurd is Maya mee te nemen naar Frankrijk, waar ze een buitenverblijf hebben. Camilla biedt Alex een job aan. Wim, een collega van Bob, ontfermt zich over Bobs spullen. Nellie vindt troost bij Bea, een vriendin van vroeger.
 • Aflevering 29

  Tanja maakt zich zorgen over Katriens aandacht voor Alex. Sneyers verschijnt op het werk met een blauw oog, een cadeau van zijn vader. Hij gaat thuis lopen, maar zijn broertje Tim komt hem achterna. Veerle is bezorgd om Bart, maar hij heeft ondertussen troost gevonden bij Camilla. Marcel heeft het moeilijk met het feit dat hij Maya niet meer zal zien. Tanja eist dat Alex duidelijke taal spreekt met Katrien.
 • Aflevering 30

  Tim wil niet terug naar huis en vlucht. Georges en Max gaan naar hem op zoek. Camilla inviteert Alex en Tanja voor een etentje waar ze ook Els op uitgenodigd heeft. Tanja krijgt te horen dat Els en Alex ooit verloofd zijn geweest en heeft het daar moeilijk mee. Marcel vertelt tante Jos dat hij voor een tijdje naar Frankrijk gaat...
 • Aflevering 31

  Katrien zorgt ervoor dat de ruzie tussen Tanja en Alex wordt bijgelegd. Bea en Nellie maken zich zorgen over Tim Sneyers. Bea gaat op onderzoek uit in de hoop meer te weten te komen over zijn vader. Wim probeert zijn vriendin Bea te overtuigen om haar huwelijk niet in gevaar te brengen. Marcel vertrekt met vakantie naar Frankrijk. Camilla biedt Tanja op vraag van Alex een job aan. Veerle betrapt Bart in de armen van Camilla.
 • Aflevering 32

  Bea is totaal overstuur als ze bij Nellie binnenvalt. Blijkt dat haar man is verdwenen en hun zoontje heeft meegenomen. Nellie maakt kennis met de vrouw van Tienne. Ze wil abortus plegen. Ondertussen maakt Katrien een video over Sneyers. Het is haar bedoeling om Georges te overtuigen dat de jongen helemaal niet zo slecht is als hij denkt. Wim doet een verschrikkelijke ontdekking in de garage van Tienne.
 • Aflevering 33

  Wim, Nellie en Bea ontfermen zich over Jean, die tekenen vertoont van verregaande verwaarlozing. Ondertussen stuurt Camilla haar medewerkers Tanja, Alex en Bart op pad om een reportage te maken over het kind. Ze hoopt met een sensationeel verhaal terug te keren. Nikki begrijpt niet dat Sneyers zijn jongste broer in de steek heeft kunnen laten en verbreekt hun relatie.
 • Aflevering 34

  Wim wijdt zich op een bijna fanatieke manier aan de opvoeding van Jean. Camilla is niet tevreden met het verzamelde materiaal over Tiennes zoon en eist meer. Als Wim haar hardhandig de toegang tot zijn huis weigert, besluit ze Tienne te interviewen. Tot grote ergernis van Alex en Tanja stelt Camilla de man voor als het slachtoffer. Tienne is ondertussen buiten vervolging gesteld en eist zijn zoon terug. Maar Wim laat dit niet zomaar gebeuren...
 • Aflevering 35

  Tanja en Alex hebben het steeds moeilijker met Camilla's manier van werken. Alleen Bart blijft haar onvoorwaardelijk trouw. Wim ontfermt zich nog steeds over Jean. Bea is bang dat hij overdrijft. Ze vindt dat Jean gespecialiseerde hulp nodig heeft. Tienne eist opnieuw zijn kind op en nu moet Wim toegeven. Jean gaat terug bij zijn vader wonen, maar Wim is niet van plan het hierbij te laten.
 • Aflevering 36

  Wim heeft Jean bevrijd en neemt hem mee naar huis. Camilla is nog steeds van plan Wim het leven moeilijk te maken en wordt daarbij geholpen door Bart. Tanja is er ondertussen achter gekomen dat ze haar job te danken heeft aan Alex en is daar niet zo gelukkig mee. Tienne heeft ontdekt dat Jean verdwenen is en brengt een bezoek aan Wim. Hij wil zijn zoontje terug meenemen naar huis. De schermutseling die volgt, eindigt in een drama.
 • Aflevering 37

  Georges en Max geloven niet dat Wim schuldig is aan moord. Maar Wim blijft volhouden dat hij Tienne uit de weg heeft geruimd en moet dus worden opgesloten. Camilla is de enige die geniet van deze onverwachte wending in het verhaal. Tanja en Alex geven Camilla hun ontslag. Tanja vindt werk in het café. Katrien raakt meer en meer in de ban van Alex. Ondertussen zorgt Bea voor Jean en bezweert ze Wim de waarheid te vertellen.
 • Aflevering 38

  Bea houdt zich nog steeds met Jean bezig, maar maakt zich ondertussen wel zorgen over Wim. Hij blijft koppig volhouden dat hij Tienne vermoord heeft. Frank vertelt Nellie dat hij haar mist. Katrien bekent aan Alex dat ze verliefd op hem is. Als Alex niet echt in haar geïnteresseerd blijkt, besluit ze terug te gaan naar haar moeder in Engeland.
 • Aflevering 39

  Na de zoveelste ruzie met Tanja trekt Alex eruit en gaat op zijn boot wonen. Katrien bereidt haar verhuis naar Engeland voor. Ze slaagt er in Camilla te overtuigen om Tanja opnieuw in dienst te nemen. Veerle ziet dat het met Bart bergaf gaat en zoekt troost bij Max. Iedereen probeert Wim te overtuigen om de waarheid te vertellen, maar hij blijft koppig zwijgen.
 • Aflevering 40

  Camilla begint een moddercampagne tegen Wim. Koen leert Jean voetballen. Als ze hun bal in een verlaten huis schoppen, komen ze onverwacht in de problemen. Frank zit nog altijd achter Nellie aan. Veerle doet verwoede pogingen om de aandacht van Max naar zich toe te trekken. Iedereen probeert Camilla te overtuigen haar programma over Wim niet uit te zenden, maar de feeks van Wittekerke laat zich de les niet spellen. Wim krijgt bezoek van zijn dochter Birgit.
 • Aflevering 41

  Dankzij Jean wordt Koen nog net op tijd teruggevonden en uit zijn benarde situatie gered. Birgit vindt een voorlopig onderkomen in het café. Tanja brengt haar in contact met Lukas, een cynische schrijver aan wie ze haar eerste roman laat lezen. Nikki en Veerle doen nog steeds al het mogelijke om Max voor zich te winnen. Georges dringt er bij Wim op aan om klacht tegen Camilla in te dienen. Het toeval helpt Georges een handje als hij Camilla wil arresteren.
 • Aflevering 42

  Georges heeft Camilla gearresteerd. Ze pest hem het bloed van onder zijn nagels en slaagt er zelfs in om haar cel tot een kantoor te transformeren. Veerle heeft besloten om naar Zwitserland te verhuizen, waar haar familie woont. Nellie is nog altijd niet op de hoogte van haar plan. Birgit ergert zich dood aan de pretentieuze Lukas. Alex zoekt naar een manier om Wims onschuld te bewijzen. Ondertussen probeert Frank nog steeds Nellie van zijn goeie bedoelingen te overtuigen.
 • Aflevering 43

  Georges vindt het verschrikkelijk dat hij Camilla moet vrijlaten. Veerle vertelt aan Nellie dat ze naar Zwitserland wil verhuizen. De arts en Klaartje hebben het hier ontzettend moeilijk mee. Alex probeert nog steeds te bewijzen dat Wim onschuldig is, maar de sociaal assistent weigert mee te werken. Tante Jos is onder de indruk van Birgits roman.
 • Aflevering 44

  Alex denkt eindelijk een manier te hebben gevonden om Wims onschuld te bewijzen. Maar noch Georges, noch de openbare aanklager zijn erg onder de indruk. De cynische Lukas vernedert Birgit in het publiek. Zij zoekt troost bij haar vader. Klaartje probeert Bart in te schakelen om Veerle te overhalen in Wittekerke te blijven.
 • 45. 96/045 - jaargang 4

  Wim moet voor de rechter verschijnen. Het ziet er niet naar uit dat Jean hem zal kunnen helpen. Lukas realiseert zich dat hij te ver is gegaan als hij verneemt hoe Birgit over hem denkt. Camilla wordt door de procureur veroordeeld voor smaad en moet aan dienstverlening doen. Georges moet een passende straf voor haar bedenken. Frank stelt Nellie voor om te hertrouwen.
 • Aflevering 46

  Frank en Nellie vragen zich af of ze er schuld aan hebben dat Klaartje naar een kostschool wil. Georges geeft Camilla de leiding over de plaatselijke voetbalploeg, een initiatief dat niet door iedereen wordt geapprecieerd. Birgit raakt in de ban van Lukas. Bea vindt dat Jean gespecialiseerde hulp nodig heeft en zorgt ervoor dat hij in een instelling wordt geplaatst. Nikki laat zich het hoofd op hol brengen door twee jonge yuppies.
 • Aflevering 47

  Wim neemt het Bea kwalijk dat ze Jean in een instelling heeft laten opnemen. De voetbalploeg is niet gelukkig met Camilla's leiding en zeker niet als ze met haar weinig orthodoxe trainingsmethodes worden geconfronteerd. Camilla heeft ondertussen Bart terug in dienst genomen, wat tot conflicten leidt met Alex. Tante Jos kijkt met lede ogen toe hoe het almaar beter gaat tussen Birgit en Lukas.
 • Aflevering 48

  Nikki en Sneyers groeien dichter naar elkaar tijdens de nachtelijke zoektocht, die Camilla georganiseerd heeft. Klaartje vertrekt naar de kostschool. Nellie denkt nog steeds na over Franks voorstel om te hertrouwen. Ze slaagt er maar niet in de knoop door te hakken. Georges en Wim worden opgeroepen om een vrouw te helpen die vastbesloten is zelfmoord te plegen. Hun reddingsactie wordt bemoeilijkt door Bart, die het hele gebeuren filmt. Tante Jos ontvangt een brief van Marcel. Hij meldt dat hij het café wil verkopen.
 • Aflevering 49

  Na het incident met de vrouw die zelfmoord pleegde, wordt Bart door iedereen gemeden. Hij raakt meer en meer geïsoleerd. Zelfs op Alex en Camilla kan hij niet meer rekenen. Lukas en Birgit werken samen aan een musical. Sneyers maakt zich zorgen over zijn toekomst nu Marcel besloten heeft het café te verkopen. Ook Tante Jos ziet het niet meer zitten. Magda neemt contact op met Michel.
 • Aflevering 50

  Alex wil Bart niet opnieuw aanwerven, zelfs niet op aandringen van Tanja. Bea en Wim bekvechten nog altijd over Jean en groeien steeds verder uit mekaar. Michel maakt ondertussen Tante Jos het hof en hoopt haar tot een huwelijk te kunnen verleiden. Frank probeert hetzelfde bij Nellie, maar boekt niet veel succes. Els verschijnt opnieuw ten tonele, tot grote ergernis van Tanja. Camilla heeft Els gevraagd Alex in de gaten te houden maar zij laat haar oog vallen op Bart. Frank en Max ontdekken dat Lukas getrouwd is en kinderen heeft.
 • Aflevering 51

  Frank en Max besluiten Birgit de waarheid te vertellen over Lukas. Sneyers staat er nu alleen voor in het café. Hij wil indruk maken op de koper en zoekt naar een manier om van de zaak een goudmijn te maken. Tanja ergert zich steeds meer aan Alex. Els vertelt aan Bart hoe hij Camilla moet aanpakken. Ze geeft hem ook cocaïne. Georges krijgt een telefoonrekening van dertigduizend frank. Koen lijkt hier meer over te weten.
 • Aflevering 52

  Sinds Sneyers het café tot een jeugdherberg heeft omgevormd, draait de zaak op volle toeren. Tanja heeft het steeds moeilijker met Alex. Ze neemt ontslag bij Kust-TV en verlaat Wittekerke. Camilla stelt Alex aan zijn nieuwe assistente Ina voor. Nikki vindt een grote som geld. Het lijkt wel een geschenk dat uit de hemel is komen vallen. Bart raakt steeds meer in de ban van Els. Lukas probeert met halve waarheden Birgit terug te winnen.
 • Aflevering 53

  Magda vermoedt dat Nikki liefdesverdriet heeft. Waarom anders sluit ze zich in haar kamer op en belt ze naar de sekslijn ? Nikki heeft geen verdriet, maar wel kopzorgen. Ze moet immers een manier vinden om het gevonden geld uit te geven, zonder dat Magda en Georges het in de gaten krijgen. Bart is het beu om Camilla's schoothondje te zijn. Hij weet dat hij zakelijk inzicht heeft en wil haar assisteren tijdens de onderhandelingen met potentiële klanten. Max begrijpt niet waarom Birgit blijft investeren in haar relatie met Lukas, die per slot van rekening getrouwd is en kinderen heeft. Bea is niet in haar gewone doen vandaag. Koen is jarig. Hoewel in het café de vreemde munten binnenstromen, vreest Sneyers voor het bankroet.
 • Aflevering 54

  Sneyers en Max zijn in alle staten wanneer Birgit niet uit haar kamer komt. Ze vrezen allebei het ergste na het drama dat zich gisteren tussen haar, Lukas en diens vrouw Sinja heeft afgespeeld. Nikki beseft dat ze zo snel mogelijk een flinke som moet uitgeven en gaat winkelen. Haar broertje Koen ruikt onraad wanneer ze met de tassen thuiskomt. Tijdens de redactievergadering heeft Camilla niets anders dan lovende woorden voor Bart en geeft hem een flinke bonus. Voor de jonge 'manager' kon dit op geen beter moment komen. Hij heeft immers dringend cocaïne nodig. Een mysterieuze vrouw komt in Wittekerke aan en huurt een kamer boven het café.
 • Aflevering 55

  Lukas probeert Birgit ervan te overtuigen dat er niets meer is tussen hem en Sinja. Zij vertelt aan Birgit een heel ander verhaal. Bart heeft z'n dagelijkse dosis cocaïne hard nodig om te kunnen presteren. Wanneer hij er niet in slaagt een potentiële sponsor te overtuigen, wil Camilla niets meer met hem te maken hebben. Koen ontdekt het geld dat Nikki verborgen heeft. Sneyers en Birgit maken kennis met hun nieuwe baas.
 • Aflevering 56

  Bart is op de dool sinds Camilla hem aan de deur heeft gezet. Birgit en Lukas beloven elkaar het voorlopig rustig aan te doen en zich alleen op de musical te concentreren. Alex wordt hals over kop verliefd op Ina. Manu volgt het spoor, dat naar Nikki leidt. Hij eist zijn geld terug. Frank wil weten of Nellie over zijn huwelijksaanzoek heeft nagedacht. De dokteres heeft er zich al het hoofd over gebroken, maar kan geen beslissing nemen.
 • Aflevering 57

  Nikki en Koen zien zich verplicht hun persoonlijke spulletjes te verkopen om Manu terug te betalen. Dit wordt moeilijker dan ze zich hadden voorgesteld. Alex vraagt Camilla om Els aan de deur te zetten. Camilla wil op de eis van haar broer ingaan op voorwaarde dat hij Bart nog een kans geeft. Birgit en Lukas werken de musical af.
 • Aflevering 58

  Nikki en Koen weten niet goed wat ze met Manu moeten aanvangen en brengen hem voorlopig onder in een caravan. Lukas wil de musical die hij samen met Birgit heeft geschreven aan een bevriend regisseur laten lezen. Max ontfermt zich over Laura, een meisje dat aan de drugs is. Het komt hem duur te staan. Belle doet haar intrede in Wittekerke en Camilla heeft plannen met het café van Marcel.
 • Aflevering 59

  De kans is groot dat Max met het AIDS-virus is besmet. Georges en Wim gaan op zoek naar Laura, de enige die hen over Max' toestand zekerheid kan verschaffen. Tussen Alex en Ina gaat het steeds beter, maar ze maken zich wel zorgen over Camilla's plannen om het café te verkopen. Lukas organiseert een lezing voor het stuk dat hij samen met Birgit heeft geschreven. Belle trekt voorlopig bij Nellie in. Nikki en Koen helpen Manu het land uit.
 • Aflevering 60

  Belle kan aan de slag bij Kust-TV. Georges probeert Max op te vangen, maar dit is geen makkelijke opdracht. Ondertussen weet ook Nikki wat er met Max aan de hand is. Er bestaat vanuit Nederland interesse voor de musical van Birgit en Lukas. De schrijver vindt het echter niet nodig om Birgit hiervan op de hoogte te brengen. Ina en Alex ontdekken wat Camilla van plan is met het café van Marcel.
 • Aflevering 61

  Camilla verdedigt haar beslissing om het café te kopen. Ina en Alex proberen dit op alle mogelijke manieren te verhinderen. Nikki ontfermt zich over Max, die nog steeds niet goed weet wat hij nu met zijn leven moet aanvangen. Birgit en Lukas organiseren een afscheidsfeest, waarop ook Sinja verschijnt.
 • Aflevering 62

  Sinja is niet van plan om Lukas zomaar op te geven. Het komt tot een confrontatie met Birgit. Georges maakt zich nog steeds zorgen over Max. Nikki heeft ondertussen de vader van Max gevonden en stuurt op een gesprek aan. Camilla is niet enthousiast over Alex' trouwplannen. Ondertussen concentreert Belle zich op Frank.
 • Aflevering 63

  Birgit ontmoet de kinderen van haar vriend Lukas. Na haar gesprek met Wim neemt ze een moedige beslissing. Nikki wil dat Max toch nog eens met zijn vader gaat praten. Sneyers maakt zich zorgen omdat Camilla vastbesloten is het café te kopen. Dit zou wel eens kunnen betekenen dat hij ander werk moet zoeken. Maar Marie-Jeanne profileert zich en maakt het Camilla niet gemakkelijk.
 • Aflevering 64

  Birgit houdt zich verbazend sterk nu Lukas weg is. Alex en Ina zoeken een bestemming voor hun huwelijksreis. Nikki vertelt Bea over Max. De arts herinnert zich dat er bij haar een spuit werd binnengebracht. Moeles gevecht loopt slecht af. Het ziet er naar uit dat het tussen hem en Max alsnog goed zal komen. Bart laat zich opnieuw meeslepen door Els, met dramatische gevolgen.
 • Aflevering 65

  Bart heeft het bewustzijn verloren en wordt in het ziekenhuis opgenomen. Nellie voelt zich schuldig tegenover Bart en houdt de wacht bij zijn bed. Ondertussen zijn Nikki en Bea nog altijd op zoek naar de spuit, die voor Max zekerheid moet brengen. Het lijkt er heel even op dat Max en Moele mekaar gevonden hebben. Maar dan vertelt Max aan zijn vader dat hij misschien wel aids heeft.
 • Aflevering 66

  Wim troost Nellie. Bea is hier toevallig getuige van en vertelt aan Frank wat ze gezien heeft. Het trouwkleed dat Ina zo graag zag, is verdwenen. Birgit stelt voor om zelf een trouwjurk te maken. Ondertussen is Steyn, een vroegere vriend van Ina, in Wittekerke aangekomen. Max wacht nog steeds op nieuws over de spuit. Barts pleegouders komen op bezoek. Omer vraagt zich af of het niet beter is de stekker uit te trekken.
 • Aflevering 67

  Bart kan ademen zonder de hulp van de machines, maar hij is nog altijd niet bij bewustzijn. Alex stemt toe in een bescheiden huwelijksfeest. Ina is niet bepaald in de wolken over de trouwjurk, die Birgit voor haar ontworpen heeft. Georges heeft goed nieuws voor Max. Nellie vraagt financiële steun aan Camilla om Bart naar Amerika over te brengen, waar hij opgenomen kan worden in een ziekenhuis gespecialiseerd in de verzorging van comapatiënten.
 • Aflevering 68

  De wonderen zijn de wereld niet uit : tot ieders grote verbazing staat Camilla er op om Bart naar Amerika te vergezellen. Marie-Jeanne houdt zich bezig met de organisatie van het trouwfeest van Alex en Ina. Max moet voor de bruidstaart zorgen. Steyn bezoekt Ina en leert ook Alex kennen.
 • Aflevering 69

  Ina heeft het moeilijk als ze haar ex-vriend Steven terugziet en begint aan haar gevoelens voor Alex te twijfelen. Als Magda en Birgit haar op de ochtend van haar huwelijk willen helpen om zich klaar te maken, is ze verdwenen. Ondertussen wachten Alex en alle vrienden en kennissen in de kerk. Birgit komt tot de ontdekking dat ze misschien wel zwanger is. Marie-Jeanne krijgt in het café een fanfare op bezoek.
 • Aflevering 70

  Ina en Alex genieten van een korte huwelijksreis, voordat ze opnieuw aan het werk gaan. Birgit krijgt de bevestiging dat ze zwanger is. Ze vraagt zich af hoe Wim zal reageren. De gefrustreerde agente Denise krijgt het aan de stok met Steyn. Belle en Nikki ontmoeten Joe, een mysterieuze jongeman die weigert te praten, maar wel goed gitaar speelt.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis