Wittekerke

Wittekerke

Het reilen en zeilen in het kuststadje Wittekerke, met onder meer Kürt Rogiers, Greet Rouffaer, Marc Coessens en Peter Bulckaen.

63 afleveringen

 • Aflevering 1

  Bart schakelt een zekere Jef in om Bob uit zijn depressie te halen. Bob verheugt zich op het weekend, maar is tegelijkertijd nogal zenuwachtig. Het is immers lang geleden dat hij Jef nog gezien heeft. Chris en Astrid zijn door haar ouders uit hun huis gezet. Hij wil een proces inspannen. Zal Astrid akkoord gaan ? Naomi en Tante Jos kunnen elkaar nog steeds niet luchten. Katrien voelt zich ongemakkelijk met de hele situatie en stort haar hart uit bij Tanja. Ook zij heeft het op professioneel vlak niet gemakkelijk. Op de krant 'De Duingalm' is iedereen ontslagen, behalve zij. Toch wil de nieuwe hoofdredactrice Greet Ruytjens niet met haar samenwerken. Georges is bang wanneer hij verneemt dat Stef, de broer van Tanja, vrijgelaten is. Tijdens het proces, nu vijf jaar geleden, bedreigde hij de agent. Zal Stef woord houden en wraak nemen ?
 • Aflevering 2

  Katrien is meer dan onder de indruk van Stef, die besloten heeft voorlopig in Wittekerke te blijven. Georges vindt dit verschrikkelijk en vertrouwt de ex-gedetineerde voor geen haar. Tanja krijgt haar werk terug. Bart probeert met de hulp van Jef Bob uit zijn depressie te halen. Marcel heeft last van een hernia en tante Jos stelt voor om hem te helpen. Frank probeert Nellie te verwennen.
 • Aflevering 3

  Marcel heeft nog steeds last van zijn hernia. Uiteraard profiteert Tante Jos van de situatie. Katrien is helemaal in de ban van Stef, tot groot ongenoegen van Georges. Bob keert uit Zeeland terug en is vastbesloten aan Nellie te vertellen wat hij voor haar voelt. Astrid en Chris gaan voor een paar dagen naar de Ardennen. Veerle wil niets meer met Bart te maken hebben.
 • Aflevering 4

  In het café van Marcel zakt een man in elkaar. Ruytjens ziet hier een verhaal in voor de Duingalm. Bob wil met Nellie praten over zijn gevoelens, maar Frank is hem voor. Naomi verdenkt er Marcel van een verhouding te hebben met Magda. Bart gaat voor de Duingalm werken. Hij maakt ook kennis met Stef, die Tanja en Katrien nog steeds een rad voor de ogen draait.
 • Aflevering 5

  Katrien demonstreert haar schrijftalent. Bij hun terugkeer uit de Ardennen vernemen Chris en Astrid dat Marcel in het ziekenhuis ligt. Naomi en tante Jos maken van zijn afwezigheid gebruik om elkaar de oorlog te verklaren. Georges en Geert krijgen een nieuwe collega. De Duingalm wordt opgedoekt. Katrien wil Stef leren lezen. Hij maakt ook kennis met Ruytjens.
 • Aflevering 6

  Bart is jaloers wanneer Veerle met Sven naar de schoolfuif gaat. Hij zoekt troost bij Stef, die hem een andere wereld leert kennen. Astrid treurt nog steeds over het verlies van haar huis, dat openbaar verkocht zal worden. Tanja en Ruytjens krijgen vier weken de tijd om te bewijzen dat de Duingalm leefbaar is. Georges maakt kennis met zijn nieuwe collega Max Moelands.
 • Aflevering 7

  Marcel is terug thuis, maar moet het van de dokter voorlopig kalm aan doen. Hij neemt het advies van Nellie zeer letterlijk op. Hij blijft de ganse dag in bed liggen, laat zich door Tante Jos en Naomi vertroetelen en geniet van een sigaartje wanneer zij in het café werken. Astrid en Chris hebben hun huis terug en dit dankzij Geert. Het regent klachten bij Georges over Max, de nieuwe agent van Wittekerke. Hij is overijverig en handelt voordat hij nadenkt. Door de schuld van Stef is de relatie van Veerle en Bart totaal verzuurd. Tante Jos wordt op straat overvallen, door een jongen op een motor. De eerste editie van de Duingalm in de nieuwe stijl is uit. Tanja kan haast niet geloven dat haar artikel opgenomen is. Katrien is duidelijk verliefd op Stef.
 • Aflevering 8

  Hoewel Frank beweert dat hij geen tijd en energie meer aan vrouwen wil verspillen, kan hij het jagen niet laten. Nu heeft hij zijn zinnen gezet op de aerobics-lerares van Veerle en Klaartje. Geert heeft gezien dat Bart aan de ex-gedetineerde Stef geld gegeven heeft. Zat de som misschien in de handtas van Tante Jos ? Zij wil in ieder geval niet over haar akelige ervaring praten. Alleen tegen haar papegaai stort ze haar hart uit. Georges kan niet meer met de stommiteiten van Max lachen. Stef ‘investeert’ in Katrien.
 • Aflevering 9

  Stef voelt zich aangetrokken tot Greet Ruytjens, maar wil op veilig spelen en blijft Katrien aan het lijntje houden. Ook Geert heeft een oogje laten vallen op de hoofdredactrice van De Duingalm. Agent Max blijft iedereen voor de voeten lopen. Tante Jos sluit zich op in haar kamer. Chris en Tuur richten Fidel Immo op. Stef neemt Veerle, Katrien en Bart mee op een helse rit. Frank denkt aan trouwen.
 • Aflevering 10

  Bart en Veerle maken ruzie over Stef. Ook Katrien begint aan zijn goede bedoelingen te twijfelen. Klaartje en Veerle voeren actie tegen Fidel Immo, het bedrijf van Chris en Tuur. De meisjes vinden het maar niets dat er in de duinen gebouwd zal worden. Ze proberen tante Jos bij hun initiatief te betrekken, maar zij wil niet meedoen omdat ze van plan is Wittekerke te verlaten. Frank leert Sybille beter kennen en begint aan haar te twijfelen.
 • Aflevering 11

  Geert is jaloers wanneer hij verneemt dat Stef Greet naar huis heeft gebracht. Klaartje en Veerle voeren nog steeds actie tegen de bouwplannen van Chris. Hun petitielijst is zo'n groot succes dat hongerstaking niet eens meer moet overwogen worden. Tante Jos heeft de supporters van FC Wittekerke in het café van Marcel uitgenodigd. Ze maken zoveel kabaal dat de buren gaan klagen bij de politie. Geert en Max moeten de rust en vrede gaan herstellen, maar veroorzaken een vechtpartij. Tante Jos doet vreemd. Stef wordt in het ziekenhuis opgenomen. Bart laat zich een tatoeage zetten. Het is zijn ultieme poging om Veerle terug te winnen.
 • Aflevering 12

  Tante Jos is samen met een groepje sympathisanten opnieuw gaan demonstreren voor het behoud van de vijver. Net wanneer Greet een foto wil maken voor De Duingalm, verschijnen Max, Geert en in hun kielzog collega's van de rijkswacht. Iedereen wordt opgepakt. Tante Jos bezorgt George kopzorgen wanneer ze weigert haar PV te ondertekenen. Natuurlijk wordt haar voorbeeld gevolgd. Er zit niets anders op dan de nacht in het politiebureau door te brengen. Stef is met een overdosis in het ziekenhuis opgenomen. Hij maakt zich sterk dat hij kan stoppen wanneer hij wil en ontslaat zichzelf uit het hospitaal. Aannemer Buytaert zet Chris steeds meer onder druk.
 • Aflevering 13

  Tanja is jarig. Ze is dolgelukkig wanneer Stef haar een zelfgeschreven kaart en een prachtig cadeau schenkt. Katrien heeft voor Tanja een verrassingsfuif georganiseerd ten huize Bob. Ze heeft ook aan amusement gedacht. De eendjes zijn dood. Veerle en Klaartje hebben Chris in de buurt van de vijver gezien en verdenken hem ervan de diertjes te hebben vermoord. De volwassenen weten dat Chris hiertoe niet in staat is en schuiven alle schuld op aannemer Buytaert. Tenslotte heeft alleen hij baat bij de dood van de eendjes. Frank zit zonder vriendin en voelt zich eenzaam. Hij zoekt Nellie op, maar zij heeft geen tijd voor hem. George geeft Max de raad contact te zoeken met de inwoners van Wittekerke. Stef heeft z'n zinnen op Greet gezet.
 • Aflevering 14

  Stef vertelt Tanja en Katrien dat hij naar Antwerpen gaat. In Wittekerke vindt hij toch geen werk en bovendien heeft hij al lang genoeg op hun kap geleefd. Maar Stef vertrekt helemaal niet. Hij gaat bij Greet wonen, die haar intrek genomen heeft in het huis van Ronnie. Zij zal hem helpen afkicken. Chris heeft met aannemer Buytaert gebroken en zit nu volledig aan de grond. Marcel kan en wil hem deze keer niet helpen. Er wordt een nieuw heroïneslachtoffer in het ziekenhuis opgenomen. Georges heeft medelijden met Max, die zijn draai niet vindt in Wittekerke. Bart wil werk zoeken.
 • Aflevering 15

  Ronnie heeft gebeld. Het gaat niet goed met Simon. De behandeling werkt niet en nu blijft alleen nog een beendermergtransplantatie over. Veerle is over haar toeren en ziet de toekomst zwart in. Marcel moet er nog altijd aan wennen dat Naomi een buitenshuis werkende vrouw is. Hij, in tegenstelling tot Tante Jos, mist haar ontzettend in het café. Chris moet dan weer gewoon worden aan de aanwezigheid van Naomi. Hij vindt dat ze de zaken veel te groots aanpakt en te veel risico's neemt. Greet verdenkt er meneer Thijssen van "De Duingalm" opnieuw te willen opdoeken. Ze bedenkt een plan om de krant te redden. Bart is aangenaam verrast wanneer Stef hem opzoekt en hem werk aanbiedt. Max gaat bij Bob inwonen.
 • Aflevering 16

  Bart heeft werk gevonden, nl. tweedehandswagens van Nederland naar Wittekerke overbrengen. Bob is best wel trots op zijn zoon tot hij hoort dat Bart de baan via Stef gekregen heeft. Veerle laat zich testen om te zien of zij in aanmerking komt als beendermergdonor voor haar broertje Simon. Max is Bob behulpzaam in het huishouden. Katrien is in de war wanneer ze Stef meent gezien te hebben op straat. Tante Jos bezuinigt : vanaf nu krijgen zelfs de vaste klanten maar een halve pint meer en stelt de hoofdschotel niets meer voor dan een voorgerechtje. Naomi ziet de zaken steeds groter. Chris en Astrid hebben het hier moeilijk mee.
 • Aflevering 17

  De groep van Joke treedt op in Wittekerke. Tanja en Katrien zijn vastbesloten naar het concert te gaan en hopen na afloop met Patsy en Wielemans bij te praten. Sinds Max bij hem in huis woont, valt Bob van de ene verrassing in de andere. Chris en Astrid nemen het op tegen zakenvrouw Naomi. Tante Jos is van beenhouwer veranderd. Haar stoofvlees op grootmoeders wijze valt bij de klanten in de smaak. De resultaten van Veerles testen zijn nog altijd niet binnen. Greet vindt het steeds moeilijker om tegen haar vrienden te moeten liegen over het feit dat Stef bij haar inwoont.
 • Aflevering 18

  De inwoners van Wittekerke herstellen langzaam van het incident met het bedorven stoofvlees. Bob wil niet dat Max nog langer bij hem inwoont. Gelukkig kan hij Geerts kamer boven het café overnemen. Greet heeft Stef de deur nog niet gewezen, of er melden zich al twee andere huurders. Veerle moet onmiddellijk naar Zwitserland vertrekken. Naomi krijgt het bericht dat ze het land wordt uitgezet, tenzij ze Marcel kan overhalen met haar te trouwen.
 • Aflevering 19

  Geert en Frank zijn bij Greet ingetrokken. Het zijn vooral de heren die zich aan elkaar ergeren en er moeite mee hebben om onder één dak te leven. Veerle vertrekt vandaag naar Zwitserland. Ze is een beetje verdrietig omdat Bart niet eens de moeite neemt om afscheid te nemen. Er moet een nieuwe voorzitter gekozen worden voor de voetbalploeg. Georges en Marcel stellen zich kandidaat. Naomi heeft problemen met haar visum. Stef vertelt zijn zus dat hij verliefd is op Greet, maar voegt er meteen aan toe dat het een verloren liefde is. Zij voelt zich immers te goed voor hem. Tanja kan haar oren niet geloven en maakt haar bazin verwijten.
 • Aflevering 20

  Bart voelt zich schuldig omdat hij geen afscheid genomen heeft van Veerle. Hij laat zich gaan en begint opnieuw te drinken. Katrien kan nauwelijks verstoppen dat ze verliefd is op Stef. Tanja vindt dat haar vriendin recht heeft op de waarheid en vertelt dat haar broer een boontje heeft voor Greet. Max is nerveus omdat hij verkeersles aan de kinderen moet geven. Voor de allerkleinsten wil hij poppenkast spelen, maar voor de oudere kinderen wil hij een verkeerssimulatie doen. Stef heeft Greet nog altijd niet vergeven dat ze hem de deur heeft gewezen en neemt wraak. Naomi is de gelukkigste vrouw ter wereld wanneer Marcel akkoord gaat te trouwen. Tante Jos en Magda vinden hun huwelijk wel zeer plots. Verwacht Astrid een tweeling?
 • Aflevering 21

  Marcel kan niet geloven dat Naomi alleen maar met hem wil trouwen om niet het land uitgezet te worden. Het kantoor van Greet is vernield. Bob kent de dader en licht Georges in. Frank ambieert opnieuw een carrière als televisiedokter. Klaartje brengt haar nieuwe vriend mee naar huis. Nellie is verbaasd wanneer het Max blijkt te zijn. Noami verlaat Marcel.
 • Aflevering 22

  Frank bereidt zich voor op zijn televisie-optreden. Hij maakt zich vooral zorgen over zijn imago. Katrien stelt voor hem te helpen. Marcel kan niet zonder Naomi leven en gaat naar haar op zoek. Bart raakt nog meer in de ban van Stef. Tegelijkertijd lopen de spanningen met zijn vader hoog op. Max probeert Klaartje uit te leggen waarom het niets kan worden tussen hen.
 • Aflevering 23

  Klaartjes nieuwe vriendje Sam en zijn baby-zusje Sandra zijn door hun moeder in de steek gelaten. Georges en Magda ontfermen zich over de kinderen en Tanja schrijft er een artikel over. Katrien is tot over haar oren verliefd op Stef. Chris ontdekt dat zijn schoonvader hem nog altijd probeert te saboteren. Naomi is bloednerveus. Marcel heeft nog steeds geen beslissing genomen. De nachtwinkel wordt overvallen.
 • Aflevering 24

  Magda is de kluts kwijt wanneer ze bezoek krijgt van een dame van de kinderbescherming. Ze vindt het niet goed dat Sam en Sandra opgevangen worden door Magda en Georges en wil hen in een inrichting onderbrengen. Bart heeft samen met Stef de nachtwinkel overvallen. Bart is doodsbang. Hij wil de waarheid opbiechten aan Georges, maar Stef koopt hem om. Marcel heeft eindelijk een beslissing genomen. Stef laat Greet nog altijd niet los.
 • Aflevering 25

  Bob begrijpt niet hoe Bart aan het geld voor zijn auto geraakt is. Naomi valt van de ene verrassing in de andere : eerst zegt Marcel dat hij niet met haar wil trouwen, dan nodigt hij haar uit naar een tropisch paradijs. Tanja wil Louise helpen haar kinderen terug te krijgen. Geert maakt zich zorgen over Stef. Deze nodigt Katrien en Bart uit om samen met hem op reis te gaan.
 • Aflevering 26

  In hun tropisch paradijs vraagt Marcel eindelijk zijn Naomi ten huwelijk. In Wittekerke zelf leeft iedereen met Bart en Katrien mee. Niemand kan geloven dat ze werkelijk schuldig zijn. Men vermoedt dat Stef iets met hun aanhouding te maken heeft, maar er zijn geen bewijzen voorhanden om die theorie hard te maken. Geert maakt zich steeds meer zorgen over Greet. Hij vreest dat Stef nog wel eens andere plannen met haar zou kunnen hebben. Alleen Tanja blijft overtuigd van Stefs onschuld.
 • Aflevering 27

  Bob en Georges proberen op alle mogelijke manieren de onschuld van Bart en Katrien te bewijzen. Chris en Astrid organiseren een feestje voor Marcel en Naomi, die nu toch gaan trouwen. Geert en Max besluiten Stef te schaduwen. Ze ontdekken dat hij Greet Ruytjens, de hoofdredactrice van "De Duingalm" gijzelt. Wanneer ze haar willen bevrijden, komt het tot een vuurgevecht...
 • 28. 95/028 - jaargang 3

  In Wittekerke wordt jacht gemaakt op Stef, die Max heeft neergeschoten. Vooral Geert, die zich schuldig voelt om wat er met zijn collega gebeurd is, wil Stef koste wat het kost te pakken krijgen. Ondertussen helpt Tanja haar broer een schuilplaats zoeken. Ze kan nog steeds niet geloven dat Stef zoveel mensen leed heeft aangedaan. Marcel en Naomi bereiden hun huwelijk voor. Tante Jos zou zichzelf niet zijn als ze niet zou proberen hier een stokje voor te steken...
 • Aflevering 29

  Tijdens zijn arrestatie raakt Stef gewond en wordt naar het ziekenhuis afgevoerd. Tanja heeft dit gezien en wil niets meer met Geert te maken hebben. Georges en Bob hopen Stef aan de praat te krijgen en hun dochter en zoon een veroordeling te besparen. Greet is een depressie nabij. Tante Jos wil het huwelijk van Naomi en Marcel verhinderen en nodigt Frieda, een jeugdvriendin van de cafébaas, uit om enkele dagen in Wittekerke door te brengen...
 • Aflevering 30

  Bart en Katrien komen net op tijd om samen met Max Stef uit de handen van Dirk te redden. Georges en Bob proberen met de moed der wanhoop om Stef te overtuigen om toe te geven dat hij de drugs in Barts auto heeft verstopt. Frieda maakt kennis met Naomi en achterhaalt ook de reden waarom Tante Jos haar naar Wittekerke heeft gelokt. Het gaat niet goed met Greet Ruytjens.
 • Aflevering 31

  De plaatselijke voetbalploeg W.V.V. doet het niet goed. Iedereen vindt dat voorzitter Marcel moet ingrijpen. Zowel Max als Frank bieden hun diensten aan. Omdat Astrid hem steeds minder kan helpen, gaat Chris op zoek naar een secretaresse. Tante Jos probeert op alle mogelijke manieren om Marcel en Naomi uit elkaar te drijven. Net nu ze wil uitgaan met Bart, staat Veerles gezicht vol met puistjes.
 • Aflevering 32

  Frank droomt nog altijd van een carrière bij W.V.V., de voetbalploeg van Wittekerke. Geert is niet van plan om naar de politie terug te keren en gaat voor Marcel werken. Katrien krijgt een kans bij De Duingalm en overvalt Tanja meteen met honderdenéén ideeën. Chris beseft nog niet dat hij met Tina het paard van Troje in huis heeft gehaald. Vastbesloten indruk op haar te maken, nodigt Bart Veerle uit voor een etentje in een sjiek restaurant.
 • Aflevering 33

  Er wordt hard gewerkt aan de fysieke conditie van de spelers van W.V.V., de voetbalclub van Wittekerke. Meneer Thijssen stuurt ter vervanging van Greet een nieuwe redactiechef naar ‘De Duingalm’. Frank durft Klaartje niet te vertellen dat hij geen plaats heeft gekregen in het elftal. Greet Ruytjens slaagt er niet in zich te ontspannen. Max vertelt Georges dat Katrien problemen van seksuele aard heeft. Naomi betrapt Chris in de armen van Tina.
 • Aflevering 34

  Veerle en Bart proberen voor de buitenwereld te verbergen dat ze elkaar gezoend hebben. Hij wil trouwens nog een stap verder gaan. Tussen Georges en Magda gaat het nog altijd niet goed. Ook Tanja en Alex hebben problemen. Hij wil het verhaal van Tina publiceren, maar Tanja gelooft haar beschuldigingen niet. Astrid weet wat er gebeurd is en is in alle staten. Tanja en Katrien zoeken naar een manier om Tina te ontmaskeren. Frank wordt ploegdokter.
 • Aflevering 35

  Op de voorpagina van ‘De Duingalm’ staat een foto van Bart en Veerle, die elkaar innig zoenen. Nellie is hier niet gelukkig mee. Na het incident met Tina gaat het tussen Tanja en Alex steeds beter. Hij nodigt haar zelfs uit voor een boottochtje. Tante Jos probeert nog altijd het huwelijk van Marcel en Naomi te boycotten. Geert wordt ondervraagd over zijn optreden bij de arrestatie van Stef. Bart wil met Veerle naar bed gaan. De plaatselijke voetbalploeg wint een belangrijke match. Frank, die op het laatste moment is ingevallen, is de held van de dag.
 • Aflevering 36

  Heel Wittekerke praat over het doelpunt van Frank, dat W.V.V. de overwinning heeft opgeleverd. Nellie maakt zich zorgen over Bart en Veerle. Bob vindt dat ze zich niet druk moet maken. Hun meningsverschil eindigt in een hoogoplopende ruzie. Chris en Astrid wachten geduldig op de komst van de baby. Georges heeft nog altijd geen tijd voor Magda. En nu Marcels afscheid aan het vrijgezellenleven moet worden georganiseerd, heeft hij zeker geen tijd voor zijn vriendin. Katrien vindt dat de vrouwen ook iets moeten doen. Greet Ruytjens droomt van een zeilboot.
 • Aflevering 37

  Bart en Veerle bereiden zich voor op hun eerste nacht samen. Katrien is net zoals Georges druk bezig met de organisatie van de vrijgezellenfuif. Georges en Magda geven onderdak aan Victor, de broer van Naomi die voor het huwelijk naar Wittekerke is afgezakt. Net nu iedereen dacht dat tante Jos de strijdbijl begraven had, blijkt ze toch nog iets in het schild te voeren om het huwelijk van Marcel en Naomi te boycotten. Astrid denkt dat de baby op komst is, maar het is vals alarm.
 • Aflevering 38

  Vandaag trouwen Naomi en Marcel. Maar de bruidegom bevindt zich op de ferry naar Dover en het ziet er niet naar uit dat hij nog op tijd in Wittekerke zal geraken. Zowel Bart als Bob hebben na de laatste ontwikkelingen niet veel zin om Nellie en Veerle nog onder ogen te komen. Noami is in de wolken als ze verneemt dat Marcel haar broer heeft uitgenodigd. Ondertussen worden Chris en Georges erg ongerust. Ze durven Noami niet te vertellen dat Marcel nergens te vinden is...
 • Aflevering 39

  Marcel heeft nog een verrassing voor Naomi. Katrien wil een auto kopen en krijgt van iedereen raad. Tussen Bart en Veerle is het nog altijd koude oorlog. Nellie is kwaad op Frank omdat hij Klaartje beloofd heeft dat ze bij zijn ouders op vakantie mag gaan. Magda voelt zich aangetrokken tot Victor. Tanja is in alle staten wanneer ze ontdekt dat Alex haar gebruikt om wraak te nemen op zijn vader. Bob probeert een afspraak te maken met Nellie. Greet krijgt een ongeluk.
 • Aflevering 40

  Greet heeft haar handen verbrand. Geert helpt haar en zorgt er ook voor dat de boot klaar geraakt. Nellie is niet gelukkig met het bezoek van Bob en Frank. Tanja wil Alex niet meer zien en neemt afscheid. Bart verneemt dat zijn stiefvader een ongeluk heeft gehad. De man zou het ontzettend op prijs stellen mocht Bart hem helpen in de varkenskwekerij. Victor doet Magda een voorstel.
 • Aflevering 41

  Max wil graag in de plaatselijke voetbalploeg spelen, maar Marcel is niet echt enthousiast. Tante Jos belooft om een goed woordje voor hem te doen. Victor blijft Magda verwennen en wil dat ze met hem meegaat. Bart krijgt bezoek van zijn stiefmoeder. De tiener overweegt om met haar mee te gaan. Bob heeft het moeilijk met deze beslissing. Klaartje mag met Franks ouders mee naar Disneyland. Nellie verzet zich hiertegen. Katrien wordt bij de Duingalm bedankt voor bewezen diensten en gaat terug in het café werken.
 • Aflevering 42

  Nellie wil niet dat haar dochtertje met haar ex-schoonouders naar Disneyland gaat. Klaartje zet Nellie onder druk om toch haar toelating te geven. Victor wacht nog steeds op een antwoord van Magda. Hij is vastbesloten Wittekerke te verlaten, zelfs al wil ze niet met hem mee. Simon keert naar Witterkerke terug. Greet krijgt haar afgewerkte boot te zien. Georges gelooft zijn oren niet als Magda hem vertelt wat er gebeurd is. Jeanne is teleurgesteld als ze verneemt dat Bart toch bij Bob wil blijven. Katrien verzorgt een optreden in het café van Marcel. Het is haar bedoeling meer volk te lokken.
 • Aflevering 43

  Bob is ontroerd als hij verneemt dat Bart zijn naam wil overnemen. Klaartje vertrekt naar Disneyland. Georges is nog steeds spoorloos. Magda maakt zich zorgen. Katrien wil een karaokewedstrijd organiseren in het café. Bart schrijft zich in om samen met Elke een nummer te zingen. Marcel heeft weinig vertrouwen in Katriens plan. Geert doet een bizarre ontdekking als hij Tuur afhaalt om te gaan biljarten. Chris en Astrid wachten nog steeds op de baby.
 • Aflevering 44

  Nellie besluit haar ex-man een lesje te leren wanneer hij zich neerbuigend uitlaat over huisdokters. Veerle heeft het moeilijk met Barts belangstelling voor Elke. Hij heeft trouwens steeds meer geld nodig om Elke te onderhouden. Magda verwijt Georges dat hij niet weet wat romantiek is. Hij is vastbesloten het tegendeel te bewijzen. Geert maakt zich steeds meer zorgen over Tuur. Simon trekt er als reporter van “De Duingalm” op uit.
 • Aflevering 45

  De poets die Nellie haar ex-man gebakken heeft, dreigt zich tegen haar te keren. Geert vraagt Georges om met Felicia, de echtgenote van Tuur, te gaan praten. De agent doet dit, maar Felicia weigert alle hulp. Bart vertelt Bob dat zijn auto gestolen werd. Greet stelt aan Simon voor om zijn dagboek over zijn ziekte te publiceren. Veerle wil Bart jaloers maken en gaat met Max uit.
 • Aflevering 46

  Astrid en Chris wachten vol ongeduld op de geboorte van hun eerste kind. Ze zijn ook begaan met Tuur en proberen hem te overtuigen om met iemand te gaan praten. Bart maakt zich zorgen over Veerles interesse voor Max. Geert wil terug bij de politie gaan werken. Felicia laat Tuur in de steek. Frank organiseert in het ziekenhuis een feestje voor de patiëntjes van de kindervleugel. Op dit feest zal Simons boek voorgesteld worden.
 • Aflevering 47

  Wittekerke bereidt zich voor op de belangrijkste match van het seizoen. De hoop is op Max gesteld. Simon keert naar Zwitserland terug. Geert werkt opnieuw bij de politie, maar is niet te spreken over zijn job. Hij moet namelijk computerles geven aan jonge agenten. Veerle en Max kunnen het steeds beter met elkaar vinden. Tuur is razend als hij te weten komt dat Felicia gevlucht is. Astrid bevalt tijdens de voetbalmatch.
 • Aflevering 48

  Nellie moet een voordracht geven over gezonde voeding. Ze ziet er nogal tegenop en drinkt zich moed in. Astrid bevalt van een dochtertje Maya. Tante Jos en Marcel zijn in de zevende hemel. Greet en Tanja willen de redactie van het handelsblad een lesje leren omdat ze geregeld met het nieuws van De Duingalm gaan lopen. Wanneer Chris zijn echtgenote en dochtertje in het ziekenhuis opzoekt, wordt hij met verschrikkelijk nieuws geconfronteerd...
 • Aflevering 49

  De inwoners van Wittekerke zijn aangeslagen door de dood van Astrid. Chris weet echt niet hoe het nu verder moet. Nellie voelt zich schuldig over haar dronken optreden. Tot overmaat van ramp wordt ze door de Orde van Geneesheren op het matje geroepen. Veerle vindt het verschrikkelijk dat Bart en Max om haar willen vechten. Het bericht over het rechterpaneel van het Lam Gods dat zich in de Schorre zou bevinden, lokt veel bezoekers naar het café. Alleen, het is niet het ideale moment.
 • Aflevering 50

  Chris kan het overlijden van Astrid niet verwerken en sluit zich voor iedereen af. Hij weigert zelfs om zijn dochtertje in het ziekenhuis op te zoeken. Zeer tegen de zin van tante Jos en Marcel, overweegt Chris om Maya aan de Megancks af te staan. In afwachting dat ze voor de orde van geneesheren moet verschijnen, probeert Nellie om Tuur en Felicia aan het praten te krijgen over hun problemen. Bart wil nog steeds boksen. Georges probeert Max wat assertiviteit en agressie bij te brengen.
 • Aflevering 51

  Marcel probeert Chris te overhalen om Maya in het ziekenhuis te gaan bezoeken. Tussen Geert en Greet Ruytjens gaat het steeds beter. Klaartje is naar Disneyland geweest. Frank hypnotiseert Nellie om haar van haar spreekangst af te helpen. Dit beweert hij, maar het is duidelijk dat hij hoopt dat ze onder hypnose opnieuw verliefd op hem zal worden. Katrien wil de doopplechtigheid van Greets boot voor geen goud missen en vertelt Marcel dat ze ziek is. Ze moet de leugen zwaar betalen.
 • Aflevering 52

  Marcel wil niet op zijn besluit terugkomen. Katrien blijft dus werkloos. Tante Jos en Naomi vinden dit schandalig en organiseren een proteststaking. Chris probeert voor Maya te zorgen, maar heeft het moeilijk. De boksmatch tussen Bart en Max komt steeds dichterbij. Veerle slaagt er niet in de kemphanen op andere gedachten te brengen. Magda’s zuster Rita komt op bezoek met haar kinderen Nikki en Koen.
 • Aflevering 53

  Nu Rita verdwenen is, blijven Magda en Georges achter met Nikki en Koen. Er wordt in het café van Marcel nog altijd gestaakt. Tanja heeft zelfs nóg een manier gevonden om de cafébaas onder druk te zetten. Bart en Veerle zijn opnieuw een koppel en zoeken een lief voor Max. Ook Geert en Greet schijnen mekaar gevonden te hebben. Chris probeert met de moed der wanhoop voor Maya te zorgen.
 • Aflevering 54

  Magda en Georges hebben hun handen meer dan vol met de kinderen van haar zus. Het moet gezegd dat Nikki en Koen allesbehalve doetjes zijn. Bart gaat samen met Bob en Veerle op bezoek bij zijn stiefouders. De tiener vertelt aan zijn stiefvader dat hij Bobs naam heeft aangenomen. Marcel is in alle staten wanneer in zijn café een journalist, die verantwoordelijk is voor een culinaire rubriek, zijn opwachting maakt. Georges heeft een tegenstander gevonden voor Max. Geert probeert zijn angst om een nieuwe relatie aan te gaan te overwinnen.
 • Aflevering 55

  Koen woont niet graag bij tante Magda en oom Georges en hij loopt weg. Marcel probeert Tanja om te kopen wanneer hij ontdekt dat zij de culinaire journalist is. Frank en Bob hebben het er moeilijk mee dat Nellie uitgaat met de jonge Jaak. Chris probeert zijn leven te reorganiseren.
 • Aflevering 56

  Magda en Georges trekken er met de kinderen op uit. Het wordt een dag vol verrassingen, vooral voor de agent. Nellie roept de hulp in van Bob wanneer haar nieuwe vriend zich opdringerig opstelt. Stef neemt contact op met Tanja. Hij wil dat ze een dure advocaat voor hem inschakelt. Geert koopt voor Greet een verlovingsring.
 • Aflevering 57

  Greet en Geert kondigen hun verloving aan. Frank vertelt aan Klaartje dat hij op reis gaat. Koen en Nikki helpen een vrouw, die uit haar huis is gezet. Magda weet dat Georges nerveus wordt van de kinderen en vraagt aan Katrien of de jongelui bij haar mogen logeren. Chris schijnt het grote verdriet te verwerken. Bart en Veerle gaan naar de Ardennen. Stef is samen met zijn celgenoot ontsnapt...
 • Aflevering 58

  Veerle en Bart verblijven in de Ardennen. Terwijl iedereen het verlovingsfeest van Greet en Geert voorbereidt, zoeken Semtex en Stef een schuilplaats. Koen en Nikki vragen zich af of ze niet beter bij Magda en Georges waren gebleven. Chris heeft problemen met zijn dochtertje Maya. De baby weigert te eten en huilt voortdurend. Georges en Max gaan op zoek naar Stef. Hij is nog altijd vastbesloten zich te wreken op de inwoners van Wittekerke. Bovenaan zijn lijstje staat Greet.
 • Aflevering 59

  Geert is ongerust omdat Greet maar niet komt opdagen. Hij begrijpt niet wat er gebeurd kan zijn. Chris heeft nog altijd problemen met Maya en is verplicht om haar in het ziekenhuis te laten opnemen. Bart en Veerle keren vroeger dan voorzien naar huis terug. Bob en Max vinden in de duinen het lichaam van Greet. Georges brengt Geert op de hoogte, die meteen op wraak zint. Maar Stef wil zich ook op Geert wreken...
 • Aflevering 60

  Nikki wil gaan werken en Magda denkt werk voor haar te kunnen vinden. Tanja heeft het moeilijk met wat Stef gedaan heeft. Georges en Max willen hem te pakken krijgen, maar ook Dokx zit achter hem aan. Nikki begint te werken in de polikliniek, maar Nellie is er niet gerust in. De politie zet een val op voor Stef. Chris is ervan overtuigd dat hij niet geschikt is om Maya op te voeden.
 • Aflevering 61

  De jeugd van Wittekerke, meer bepaald Koen en zijn vrienden, is onder de indruk van Stef en van zijn ‘heldendaden’. Dit tot grote ergernis van Georges, Max en Geert. Ze besluiten de jongeren een lesje te leren. Ondertussen wordt Georges door Dockx, die geen hoge dunk heeft van het bureau in Wittekerke, onder druk gezet. Als er niet vlug resultaten komen, zou het bureau weleens gesloten kunnen worden. Tanja probeert met zichzelf in het reine te komen.
 • Aflevering 62

  Stef heeft samen met Semtex explosieven gestolen. Georges is nu echt ongerust en vraagt zich af wie het volgende slachtoffer zal zijn. Chris schijnt zich eindelijk te herpakken en bereidt de doop van Maya voor. Nikki zoekt hulp bij Nellie om het roken af te leren. Naomi wil weg uit het café en droomt van een huis op de buiten. Marcel denkt erover de zaak te verkopen, tot grote ergenis van tante Jos. Stef plaatst een bom onder de auto van zijn volgende slachtoffer...
 • Aflevering 63

  Tante Jos is nog altijd kwaad omdat Marcel het café wil verkopen. Nikki wil Max doen geloven dat hij TBC heeft. Nellie is niet bijster enthousiast over Nikki’s werk. Stef wacht ongeduldig op het moment dat de bom onder de auto tot ontploffing komt. Chris heeft besloten de doop thuis te laten doorgaan. Naomi heeft een huis gevonden en wil het aan Chris laten zien. Bij gebrek aan eigen vervoer, lenen ze de auto van Bob.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis