Wittekerke

Wittekerke

Het reilen en zeilen in het kuststadje Wittekerke, met onder meer Kürt Rogiers, Greet Rouffaer, Marc Coessens en Peter Bulckaen.

45 afleveringen

 • Aflevering 1

  Annie blijft bij haar verklaring en niemand kan haar nog helpen. Ronnie is er het hart van in dat Nellie een einde gemaakt heeft aan hun relatie. Veronique leert Bervoets kennen, een nogal eigenzinnige inspecteur. Georges en Magda vinden mekaar terug maar Paula is niet van plan om Georges nu al op te geven. Frank en Chris zijn beiden teleurgesteld in de vrouwen en bedrinken zich.
 • Aflevering 2

  Chris moet zijn schulden terugbetalen en is verplicht voor zijn vader te gaan werken. Paula slaagt erin Georges terug te winnen. Patsy gaat bij Wielemans wonen. Ronnie en Nellie willen het toch nog eens opnieuw proberen. Veronique voelt zich steeds meer aangetrokken tot Bervoets. Chris ontmoet Astrid, een meisje met problemen.
 • Aflevering 3

  Patsy wil van de loods haar nieuwe thuis maken. Wielemans gaat voor het eerst naar het revalidatiecentrum. Katrien en Chris ontdekken Astrids geheim. Frank is bereid voor de kinderen te zorgen terwijl Ronnie en Nellie een romantisch weekend doorbrengen. Bervoets neemt zijn intrek bij Veronique. Magda stelt Georges een ultimatum.
 • Aflevering 4

  Astrids ouders kijken raar op als ze vernemen dat hun dochter zwanger is. Terwijl Ronnie en Nellie elkaar opnieuw leren kennen, ondervindt Frank dat het niet gemakkelijk is 'babysit' te zijn. Magda besluit Georges terug te winnen. Patsy en Wielemans beseffen dat ze meer dan alleen goede vrienden zijn. Veronique leert een andere Bervoets kennen.
 • Aflevering 5

  De Megancks willen dat Astrid abortus pleegt. Katrien wordt verliefd op Wielemans. Paula ziet in dat ze Georges waarschijnlijk nooit zal terugkrijgen en besluit Wittekerke te verlaten. Veronique krijgt het steeds moeilijker met Bervoets, die duidelijk niet van plan is haar op te geven. Frank besluit om niet meer voor de televisie te werken.
 • Aflevering 6

  Wielemans en Patsy moeten toegeven dat ze verliefd zijn op mekaar. Simon beschouwt Nellie steeds meer als een nieuwe moeder en Veerle heeft het daar nogal moeilijk mee. Georges wil vrede sluiten met Magda maar zij heeft daar geen oren naar. Bervoets wil niet geloven dat Veronique hem niet meer wil zien. Chris vraagt Astrid om met hem te trouwen. Simon wordt ziek.
 • Aflevering 7

  Simon blijkt er erger aan toe dan eerst gedacht en moet geopereerd worden. Ronnie is er het hart van in en zoekt troost bij Nellie. Katrien wil Georges helpen om Magda terug te winnen op voorwaarde dat hij iets aan zijn uiterlijk doet. Chris en Astrid vertellen hun ouders over hun trouwplannen. Bervoets ziet eindelijk in dat hij Veronique niet van zijn liefde zal kunnen overtuigen.
 • Aflevering 8

  Bob probeert Simon te helpen zijn ziekte te aanvaarden, iets waar Ronnie niet in slaagt. Chris en Astrid trouwen. Tijdens de plechtigheid zorgt Wielemans voor een verrassing. Georges heeft op aanraden van Katrien zijn haar geverfd, tot groot jolijt van iedereen die hem kent.
 • Aflevering 9

  Simon wordt geopereerd. Frank assisteert bij de ingreep. Wielemans heeft zijn rolstoel niet meer nodig. Patsy gaat terug werken bij Marcel. Veronique heeft financiële moeilijkheden en zoekt iemand om samen met haar haar appartement te delen. Chris en Astrid genieten van hun wittebroodsweken. Georges en Magda sluiten eindelijk vrede.
 • Aflevering 10

  Ronnie kan Simons ziekte moeilijk verwerken en krijgt ruzie met Nellie. Simon heeft besloten de moed niet op te geven. Georges gaat bij Magda wonen. Chris en Astrid nodigen Geert en Katrien uit voor een etentje. Het wordt een mislukking. Veronique slaagt er niet in een medehuurder te vinden. Wielemans vindt maar geen werk. Tot overmaat van ramp duikt zijn ex-vriendin Joke op. Zij heeft nog een appeltje met hem te schillen.
 • Aflevering 11

  Joke vertelt Patsy dat Wielemans een dief is, maar Patsy gelooft haar niet. Simon begint moedig aan zijn chemotherapie. Nellie en Ronnie sluiten vrede. Chris en Astrid lijken volmaakt gelukkig met hun nieuw leven. Georges vraagt Geert of hij niet met Katrien wil uitgaan. Veronique vindt uiteindelijk een nieuwe huurder.
 • Aflevering 12

  Patsy kan Marcel overhalen Joke in het café te laten optreden. Maar Marcel stelt zijn voorwaarden. Elsje zoekt aandacht en als ze die niet krijgt, loopt ze weg van huis. Ook Veerle heeft het moeilijk met het feit dat Ronnie alleen maar aan Simon kan denken. Ze leert een meisje kennen dat beweert haar te kunnen helpen. Veronique en Frank hebben hun eerste ruzie.
 • Aflevering 13

  Magda neemt het niet dat Georges haar niet verteld heeft dat hij nog altijd niet gescheiden is. Marcel wordt verliefd op Joke. Veerle krijgt ruzie met Ronnie en belandt in een sekte. Chris vergeet het etentje dat Astrid voor haar ouders had georganiseerd. Frank krijgt ruzie met Nellie over het cadeau dat hij voor Klaartjes verjaardag gekocht heeft.
 • Aflevering 14

  Klaartje viert haar verjaardag. Veerle is bereid alle banden met haar familie door te snijden en wordt lid van de sekte. Joke leert Simon kennen en Marcel geeft haar een idee voor een lied. Wielemans verliest zijn werk in de vismijn. Georges heeft uitzicht op promotie maar dan zal hij wel Wittekerke moeten verlaten.
 • Aflevering 15

  Magda weet niet wat ze moet denken wanneer Georges haar vertelt dat hij kans maakt op promotie. Joke neemt een plaat op en wordt door Chris aangepakt omdat ze zijn vader verleid heeft. Katrien vindt dat Astrid zich teveel opsluit. Veerle raakt steeds meer in de ban van de sekte. Bob maakt zich zorgen.
 • Aflevering 16

  Ronnie krijgt het aan de stok met de leidster van de sekte als hij probeert Veerle te overtuigen terug naar huis te komen. Frank leert Bob en Veronique golf spelen. Joke begint te begrijpen wat Marcel voor haar voelt en is daar niet zo gelukkig mee. Astrid nodigt haar vroegere schoolvriendinnen uit. Georges vraagt zich af of hij Wittekerke wel zal kunnen vergeten. Patsy vindt werk voor Wielemans.
 • Aflevering 17

  Wielemans gaat in het café van Marcel werken. Hij heeft het onmiddellijk aan de stok met zijn nieuwe baas. Ondertussen heeft Marcel het moeilijk met het feit dat Joke hem afgescheept heeft. Chris en Astrid vragen zich af hoe ze hem kunnen opbeuren. Veerle wordt gestraft omdat ze zich niet aan de regels van de sekte houdt.
 • Aflevering 18

  Chris en Astrid organiseren een feest ter ere van Marcel. Ze geven hem in naam van al zijn vrienden een zeer origineel geschenk. Joke vraagt Wielemans of hij met haar en de groep op tournee wil gaan. Veronique en Frank maken ruzie over het gebruik van het appartement. Ronnie en Bob bevrijden Veerle uit de sekte, maar het meisje keert terug. Samen met een aantal sekteleden overvalt ze het café van Marcel. Georges is echter op de hoogte en slaagt erin een aantal van hen te arresteren. Alleen Sonja krijgt hij niet te pakken.
 • Aflevering 19

  Georges ondervraagt Suzanne in de hoop iets meer te weten te komen over Sonja. Marcel bereidt zich voor op zijn grote reis. Hij is er niet gerust in dat hij het café aan Patsy en Katrien moet overlaten. Joke begrijpt niet waarom Wielemans niet mee wil op tournee. Veerle krijgt het opnieuw aan de stok met Ronnie en loopt weg van huis. Als ze wil inschepen om naar Engeland te vluchten, loopt ze Sonja tegen het lijf...
 • 20. 94/020 - jaargang 2

  Veerle ligt in het ziekenhuis en krijgt bezoek van Bart en van Ronnie. Met Astrid gaat het niet goed. De kans is groot dat ze haar kind verliest. Marcel gaat met vakantie naar Aruba en vraagt Patsy om tijdens zijn afwezigheid het café te leiden. Ronnie krijgt het aan de stok met Bart. Wielemans weigert nog steeds om met Joke op tournee te gaan. Katrien organiseert een cocktailavond.
 • Aflevering 21

  De cocktailavond is financieel een flop geworden. Katrien en Patsy zoeken wanhopig een manier om het verloren geld terug te winnen. Veerle is thuis weggelopen en wil van nu af aan leven zoals Bart. Ronnie vindt dit maar niets. Astrid beslist om terug bij haar ouders in te trekken. Frank denkt nog steeds dat Veronique hem te klein vindt. Wielemans vraagt Patsy om met hem mee te gaan op tournee.
 • Aflevering 22

  Ronnie, Nellie en de kinderen brengen Veerle naar haar grootmoeder en raken de weg kwijt. Chris vraagt Astrid om terug bij hem te komen wonen. Als ze hem vertelt dat ze graag een kind van hem wil, vraagt Chris zich af of dit wel het goede moment is. Patsy beslist om met Wielemans mee te gaan op tournee, maar Joke is het daar niet mee eens. Bart raakt in de problemen en maakt kennis met Georges en Bob. Geert besluit om boven het café te gaan wonen. Marcel keert terug uit vakantie.
 • Aflevering 23

  De stamgasten vragen zich af wat er met Marcel aan de hand is sedert zijn terugkeer uit Aruba. Ronnie, Nellie, Veerle en de kinderen brengen een weinig comfortabele nacht door in de auto. Bob ontfermt zich over Bart en probeert hem zo goed en zo kwaad als het kan op te voeden, wat niet meevalt. Tussen Chris en Astrid gaat het steeds minder goed. Patsy, Wielemans en Joke nemen afscheid van Wittekerke.
 • Aflevering 24

  Nu Veerle bij haar grootmoeder is, hopen Ronnie en Nellie iets meer tijd te hebben voor mekaar. De kinderen denken daar anders over. Tussen Chris en Astrid gaat het steeds slechter. Chris denkt er zelfs aan naar zijn vader terug te keren. Marcel heeft, tot groot ongenoegen van Katrien, Tanja als nieuwe dienster aangenomen. Ondertussen bereidt hij zich, met de deskundige hulp van Frank en Veronique, voor op de komst van zijn nieuwe vriendin. Bob verneemt waarom Bart naar Wittekerke is gekomen.
 • Aflevering 25

  Bon schakelt Nellie en Magda in om de moeder van Bart terug te vinden, maar schrikt wel even als hij verneemt wie dat is. Ronnie besluit Nellie ten huwelijk te vragen, maar maakt er een potje van. Astrid is wanhopig nu ze ervan overtuigd is dat Chris een verhouding heeft met Tanja. Geert is druk bezig met zijn verhuis. Marcel wordt met de dag zenuwachtiger : zijn vriendin zal vroeger dan gepland naar Wittekerke komen.
 • Aflevering 26

  Sinds Naomi in Wittekerke aangekomen is, verwaarloost Marcel zijn café. Katrien en Tanja vinden dit ergerlijk, vooral omdat zij al het werk alleen mogen doen. Ronnie wacht nog steeds op een antwoord van Nellie. Bob vertelt Bart wie zijn vader is. De jongeman besluit Wittekerke te verlaten, maar weet niet waar naartoe. Katrien verbergt hem op haar kamer.
 • Aflevering 27

  Astrid ligt nog steeds in coma. Georges en Marcel ontdekken Katriens geheime kamergenoot. Georges wil dat Katrien bij hem komt wonen, om haar beter in het oog te kunnen houden. Gelukkig voor Katrien heeft Tanja een betere oplossing. Bob wil dat Mathilde professionele hulp krijgt, maar Mevrouw Schoonaerts is het daar niet mee eens. De kinderen organiseren een verlovingsfeest voor Ronnie en Nellie, en Naomi krijgt een telefoontje uit Aruba.
 • Aflevering 28

  Astrid ontwaakt uit de coma. Frank raadt Chris aan om haar te laten opnemen in de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis. Katrien gaat bij Tanja wonen. Bob probeert mevrouw Schoonaerts te overtuigen dat haar dochter een betere verzorging nodig heeft. Bart heeft het moeilijk om het ongeluk van zijn moeder te aanvaarden. Naomi krijgt vreemde telefoontjes uit de Antillen. De verloving van Nellie en Ronnie is geen succes.
 • Aflevering 29

  Katrien vertelt Noami's geheim aan Tanja. Astrid verlaat de psychiatrische afdeling vroeger dan goed voor haar is. Ronnie en Nellie proberen hun relatie te redden. Bob en Bart lijken mekaar dan toch gevonden te hebben en proberen mevrouw Schoonaerts te overtuigen de verzorging van haar dochter aan hen over te laten. Zij is echter bang haar dochter te verliezen en gaat tot het uiterste om het niet zover te laten komen.
 • Aflevering 30

  Bart kan de dood van zijn moeder moeilijk verwerken. Bob slaagt er niet in hem te helpen. Marcel begrijpt nog steeds niet waarom Naomi zo raar doet en vreest dat er een andere man in het spel is. Simon mist Veerle en wil haar gaan bezoeken. Ook Bart wil haar graag terugzien. Hij neemt Simon mee op een gestolen motor naar de Ardennen. Frank belooft Ronnie, na het nuttigen van meerdere glazen wijn, hem en Nellie in de toekomst met rust te laten. Ronnie leert Veronique op een andere manier kennen.
 • Aflevering 31

  Ronnie is in alle staten wanneer hij te weten komt dat Simon samen met Bart naar Veerle is. Ondertussen begint Veronique zich meer en meer voor Ronnie te interesseren. Bob haalt Veerle, Bart en Simon terug. Tanja en Katrien organiseren een feestje om hun appartement in te wijden. Ronnie vraagt Astrid om op Elsje te passen. Zij is enthousiast maar let een ogenblik niet op...
 • Aflevering 32

  Astrid is er het hart van in dat door haar onoplettendheid Elsje bijna verdronken is. Ze begint zich ook opnieuw vreemd te gedragen. Bart en Veerle zijn duidelijk blij dat ze mekaar gevonden hebben. Ook Bob heeft een nieuwe passie. Veronique zit nog steeds achter Ronnie aan. Katrien wil Naomi helpen om aan haar achtervolgers te ontsnappen.
 • Aflevering 33

  Astrid wil van haar huis een berg van bloemen maken. Chris weet niet wat hij hiervan moet denken. Veronique en Ronnie beginnen een verhouding. Veerle krijgt van haar vader het verbod Bart nog te zien. Naomi's geheimzinnige belager is in Wittekerke aangekomen. Marcel komt eindelijk te weten waarom Naomi zich de laatste tijd zo vreemd gedraagt. Hij wil haar helpen.
 • Aflevering 34

  Nellie dringt er bij Chris op aan om met Astrid naar een psychiater te gaan, maar hij wil daar niets van weten. Ondanks het verbod van Ronnie blijven Veerle en Bart elkaar zien. Ronnie heeft ondertussen twijfels over zijn relatie met Veronique, maar kan de knoop niet doorhakken. Naomi wacht nog steeds op haar geheimzinnige achtervolger.
 • Aflevering 35

  Chris kan het niet over zijn hart krijgen om Astrid te laten opnemen. Ronnie en Veronique blijven mekaar zien, net zoals Bart en Veerle. Simon stoot zijn been tijdens het sporten en moet naar het ziekenhuis gebracht worden. Naomi komt eindelijk te weten wie haar al die tijd achtervolgd heeft. Tante Jos doet haar intrede in Wittekerke.
 • Aflevering 36

  Tante Jos bemoeit zich met alles en iedereen en heeft het vooral moeilijk met Naomi, de nieuwe vrouw in het leven van Marcel. Bart heeft een originele oplossing gevonden om niet langer het gras te moeten maaien. Frank kan Chris er eindelijk van overtuigen Astrid te laten opnemen. Ronnie vertelt Veronique dat hij haar liever niet meer wil zien. Zij geeft echter niet op. Simon lijkt zijn strijd tegen de kanker te verliezen...
 • Aflevering 37

  Tante Jos blijft het moeilijk hebben met Naomi. Katrien wordt verliefd op Geert. Chris neemt het zichzelf kwalijk dat hij Astrid heeft laten opnemen en vraagt zich af hoe ze zal reageren. Veronique zit nog steeds achter Ronnie aan. Met Simon gaat het niet goed. Georges wint de eerste prijs in de loterij...
 • Aflevering 38

  Katrien probeert op alle mogelijke manieren de aandacht van Geert naar zich toe te halen, maar hij hapt niet toe. Chris maakt zich zorgen om Astrid. Ronnie en Nellie zijn bezorgd om Simon. Hij kan alleen gered worden in een speciale kliniek in Zwitserland, maar dat kost geld en er is een lange wachtlijst. Tante Jos maakt nog steeds Naomi het leven lastig.
 • Aflevering 39

  Katrien loopt achter Geert aan. Ronnie is verwonderd wanneer Veronique ervoor zorgt dat Simon naar Zwitserland kan. De piloot is vastbesloten voor eens en altijd een einde te maken aan de verhouding van Bart en Veerle. Astrid lijkt aan de beterhand. Tante Jos en Naomi vechten om de titel van keukenprinses.
 • Aflevering 40

  Tanja is het constante geruzie tussen Naomi en Tante Jos beu en overweegt een andere job te zoeken. Katrien probeert nog steeds Geert voor zich te winnen en schakelt Tanja in om haar doel te bereiken. Astrid is in verwachting. Ze maakt zich zorgen om haar ongeboren kind. Bart probeert Ronnie ervan te overtuigen dat hij het goed meent met Veerle. Nellie ontdekt dat haar vriend een verhouding heeft gehad met Veronique.
 • Aflevering 41

  Nellie vertelt Ronnie dat ze hem liever niet meer wil zien. Katrien ziet eindelijk in dat Geert geen interesse heeft. Astrid mag naar huis. Chris is dolblij wanneer moeder en kind het goed stellen. Ronnie breekt met Veronique. Veerle vertelt Bart dat ze naar Zwitserland verhuizen. Tante Jos houdt niet op Naomi te plagen. Ze deinst er zelfs niet voor terug Naomi's kookkunst te saboteren.
 • Aflevering 42

  Als Katrien er achter komt dat Geert meer in Tanja geïnteresseerd is dan in haar, zweert ze nooit meer met Tanja te praten... Ronnie bereidt zich voor op het vertrek naar Zwitserland. Nellie houdt zich sterk, maar Bart heeft het er moeilijk mee dat hij Veerle niet meer zal terugzien. Veronique raakt na de breuk met Ronnie meer en meer geïsoleerd. Chris en Astrid nemen de tijd om mekaar opnieuw te leren kennen. Tante Jos en Naomi besluiten aan het gasvuur te bewijzen wie het beste kan koken.
 • Aflevering 43

  De moeder van Astrid heeft gehoord wat er met haar dochter gebeurd is en probeert haar te overhalen weg te gaan bij Chris. Tanja gaat solliciteren en vindt werk. Ronnie en de kinderen maken zich klaar om naar de luchthaven te vertrekken. Dan ontdekt Veerle dat haar vader een verhouding heeft gehad met Veronique. Ze weigert om mee te gaan naar Zwitserland. Veronique neemt een belangrijke beslissing. Tante Jos en Naomi besluiten de strijdbijl te begraven.
 • Aflevering 44

  Chris sluit de koop van de eeuw, maar er wacht hem en Astrid een onaangename verrassing. Tanja begint aan haar eerste dag op haar nieuwe job. Veerle gaat bij Nellie inwonen. Nu Ronnie weg is, maakt Frank zich zorgen om zijn ex-vrouw. Bart en Veerle maken voor het eerst ruzie. Ondanks alle mooie beloftes raken tante Jos en Naomi terug slaags....
 • Aflevering 45

  Frank doet zijn uiterste best om Nellie op te beuren. Chris en Astrid werden niet alleen uit hun huis gezet, hij is op de koop toe nog zijn werk kwijt. Tanja's nieuwe job lijkt een slag in het water. Marcel probeert een einde te maken aan de rivaliteit tussen tante Jos en Naomi door Katrien tot cafébaas te promoveren. Bob heeft het de laatste tijd zeer moeilijk. Georges krijgt slecht nieuws.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis