Wittekerke

Wittekerke

Een lach, een traan, ruzies en romantiek... in het rustige kuststadje 'Wittekerke', waar mensen elkaar nog kennen, staat het leven niet stil.

18 afleveringen

1. 93/001 - jaargang 1

Jos is terug en daar zijn de meeste mensen van Wittekerke niet bepaald blij om. Vooral Patsy niet, die ooit door diezelfde Jos, de vriend van haar moeder, werd aangerand. Maar er zijn nog mensen in Wittekerke die problemen hebben. Chris vraagt zich af of Patsy wel van hem houdt. Nellie en haar ex-man Frank maken ruzie over het hoederecht over hun dochtertje. De plaatselijke cafébaas Marcel wil een nieuw ontbijt lanceren. De vraag is echter of Wittekerke daar klaar voor is ?

Aflevering 2

Dominique dringt er bij haar vriend Frank nog steeds op aan om het hoederecht over zijn dochtertje Klaartje op te eisen. Frank’s ex-vrouw Nellie vindt dit verschrikkelijk. Patsy begrijpt niet waarom Jos opnieuw bij haar moeder ingetrokken is. Na alles wat er gebeurd is, durft ze hem niet meer te vertrouwen. Gelukkig vindt Patsy troost en steun bij Chris. Magda raadt Nellie aan om Frank te vergeten en er eens een avondje op uit te trekken met een jeugdvriend...

Aflevering 3

Bob heeft het er moeilijk mee dat Nellie zijn gevoelens voor haar niet schijnt op te merken. Chris wil een verlovingsring kopen voor Patsy en vraagt Geert hem daarbij te helpen. Dominique probeert nog steeds Klaartje bij haar moeder weg te halen. Jos heeft blijkbaar zijn leven gebeterd alhoewel Georges dat niet wil geloven.

Aflevering 4

Bob vertelt Christel welke gevoelens hij koestert voor Nellie. Zij gaat samen met Christel naar een “video-rendez-vous” en ontmoet er de piloot Ronnie. Het is liefde op het eerste gezicht. Geert heeft eindelijk besloten de kleren van zijn overleden vrouw van de hand te doen. Frank blijft bij zijn eis voor het hoederecht. Jos lijkt meer en meer geobsedeerd door Christel.

Aflevering 5

Vandaag zal de rechtbank beslissen wie het hoederecht krijgt over Klaartje. Die beslissing wordt echter uitgesteld wanneer blijkt dat Christel, de advocate van Nellie, brutaal vermoord werd. Voor Georges is het duidelijk dat Jos de dader is, maar hij heeft daar geen bewijzen van. Wittekerke treurt om Christels dood en Ronnie nodigt Nellie en Klaartje uit om het weekend door te brengen op zijn boot.

Aflevering 6

Georges slaagt er niet in het alibi van Jos te doorprikken. Frank heeft Dominique de bons gegeven en hoopt dat alles weer goed komt tussen hem en zijn ex-vrouw. Nellie beslist om toch maar niet in te gaan op Ronnie’s uitnodiging. Jos wil Annie meenemen op vakantie maar ze moet onverwachts het ziekenhuis in voor een onderzoek.

Aflevering 7

Ronnie heeft Nellie uitgenodigd voor een etentje. Alles lijkt toch nog goed te komen tussen beiden, tot grote ergernis van Frank. Hij probeert op alle mogelijke manieren Nellie terug te winnen. Wanneer hij echter te opdringerig wordt, zet zij hem aan de deur. Annie moet in het ziekenhuis blijven. Georges maakt zich zorgen om Patsy. Hij wil liever niet dat ze met Jos onder één dak moet wonen...

Aflevering 8

Veronique doet haar intrede in Wittekerke. Alle mannen zijn onder de indruk. Vooral Frank slooft zich uit om bij haar in de smaak te vallen. Annie wacht nog steeds op de resultaten van het onderzoek. Ronnie nodigt Nellie andermaal uit om een weekend met hem door te brengen op zijn boot. Jos krijgt het aan de stok met Georges.

Aflevering 9

Nellie gaat mee met Ronnie’s boot varen. Wanneer Simon ziek wordt, moet de reis onderbroken worden. Frank heeft het nog steeds moeilijk met Nellie’s aandacht voor Ronnie en besluit het hoederecht over Klaartje terug op te eisen. Veronique nodigt Geert uit voor een etentje bij haar thuis. Geert is in de wolken maar schrikt wel even als hij ziet dat hij niet de enige is die uitgenodigd werd. Jos heeft onderweg Wielemans, een ex-vriend van Patty, opgepikt.

Aflevering 10

Magda vertelt Wielemans dat er een kans bestaat dat hij terug zal kunnen lopen... Geert toont steeds meer belangstelling voor Veronique... Frank kan nog steeds niet aanvaarden dat Nellie en Ronnie mekaar gevonden hebben... Chris maakt zich zorgen over Patsy die nogal veel tijd doorbrengt met Wielemans, maar Patsy stelt hem gerust. Niets staat hun verlovingsfeest nog in de weg...

Aflevering 11

Chris vraagt zich af of er niets meer is tussen zijn verloofde Patsy en Wielemans. Geert en Veronique schijnen mekaar definitief gevonden te hebben, tot grote ergernis van haar vader. Frank wil ander werk zoeken en voor Klaartje zorgen. Tussen Nellie en Ronnie gaat alles goed. Zelfs zijn kinderen lijken haar eindelijk aanvaard te hebben.

Aflevering 12

Frank doet zijn uiterste best om Klaartje voor zich te winnen. De vader van Veronique dreigt ermee Geert te laten overplaatsen. Ondertussen hebben Patsy en Chris vrede gesloten. Het verlovingsfeest wordt een succes. Heel Wittekerke is aanwezig, behalve Jos. Als Patsy terug thuis komt, merkt ze dat ze een oorbel kwijt is. Ze gaat terug naar de feestzaal, maar Jos volgt haar.

Aflevering 13

Patsy is naar Wielemans gevlucht. Ze wil niemand zien en kan zich duidelijk niet meer herinneren wie haar verkracht heeft. Nellie is niet echt blij wanneer Klaartje voor een paar dagen bij Frank gaat logeren. Wanneer Georges hoort wat Patsy overkomen is, denkt hij te weten wie de dader is. Katrien, de dochter van Georges, vliegt met Ronnie mee naar België.

Aflevering 14

Het vliegtuig van Ronnie stort neer boven zee. Nellie maakt zich zorgen om Ronnie en Georges om zijn dochter Katrien. Patsy wil nog steeds met niemand praten. Zelfs Chris wil ze niet meer zien. Georges beschuldigt Jos ervan Patsy verkracht te hebben, ook al kan hij dit nog niet bewijzen. Jos wil Patsy uit de weg ruimen vooraleer ze de kans krijgt om te spreken.

Aflevering 15

Nellie wil Patsy onder hypnose brengen om te weten te komen wat er precies gebeurd is en wie de dader is. Ronnie en Katrien zijn er minder erg aan toe dan gevreesd werd. Paula, de ex-vrouw van Georges, komt naar Wittekerke om haar dochter te bezoeken. Veronique en Geert krijgen ruzie over het feit dat zij Jos wil verdedigen en tot overmaat van ramp wordt ook nog de wetswinkel gesloten.

Aflevering 16

Veronique en Bob verhuizen. Frank krijgt het steeds moeilijker om voor Klaartje te zorgen en zij wil terug naar Nellie. Georges maakt zich zorgen over zijn ex-vrouw. Katrien loopt weg uit het ziekenhuis. Annie vraagt zich af of Jos wel zo onschuldig is als hij haar wil doen geloven. Als Jos wil vluchten, ziet ze hem eindelijk zoals hij werkelijk is.

Aflevering 17

Annie bekent dat ze Jos vermoord heeft. Katrien krijgt het aan de stok met Marcel. Paula probeert Georges terug te winnen, tot grote ergernis van Magda. Bob en Veronique komen te weten wie verantwoordelijk is voor de verkoop van de wetswinkel. Nellie vertelt Klaartje dat er niets veranderd is tussen hen. Frank belooft andermaal zijn leven te beteren.

Aflevering 18

Frank is blijkbaar echt van plan een nieuw leven te beginnen. Tussen Nellie en Ronnie gaat het steeds minder goed. Patsy en Wielemans daarentegen kunnen het steeds beter met mekaar vinden, net als Georges en Paula. Annie wil nog steeds niet geholpen worden. Tegen beter weten in houdt ze vol dat ze Jos met voorbedachte rade heeft vermoord.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis