Wittekerke

Wittekerke

Een lach, een traan, ruzies en romantiek... in het rustige kuststadje 'Wittekerke', waar mensen elkaar nog kennen, staat het leven niet stil.

35 afleveringen

 • 1. Wittekerke - 1

  Robin en Zapata worden door de brandweer van het reuzenrad geplukt. Lotte geeft een fuif om de nieuwe start van de surfclub te vieren en om Frank te bedanken, die het financieel mogelijk heeft gemaakt dat de zaak een toekomst heeft. Veerle komt ook een glas drinken, hoewel het voor haar nog zeer gevoelig ligt. Arne verlangt naar een intieme relatie met Moesj, maar zij lijkt niet gehaast.
 • 2. Wittekerke - 2

  Frank beseft zeer goed dat de surfclub in goede handen is bij Lotte en hij geeft haar een loonsverhoging. Daar moeten Robin en Leen van De Schorre de komende jaren niet op hopen. Peter heeft immers een fortuin over om het leegstaande café Anker te kopen, het pand waarop ook grote rivaal Jean-Paul Derdeyn zijn zinnen heeft gezet.
 • 3. Wittekerke - 3

  Moesj heeft een romantische verrassing voor Arne, maar toch verloopt de avond anders dan ze beiden hadden verwacht. Leen mag er niet aan denken dat Zapata abortus zal plegen en ze gaat naar het rebelse tienermeisje op zoek. Veerle neemt eindelijk afstand van Jelles spullen. Frank heeft de wijnkwestie met Lotte nog niet verteerd.
 • 4. Wittekerke - 4

  Veerle, Leen en Robin zijn Zapata nog steeds niet op het spoor gekomen. Ze is de afgelopen dagen in geen enkele kroeg gesignaleerd. Arne voelt de grond onder zijn voeten wegzakken wanneer Kevin onthult dat hij wel al met Moesj naar bed is geweest. Frank drukt steeds meer zijn stempel op het reilen en zeilen in de surfclub.
 • 5. Wittekerke - 5

  Arne en Moesj zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie. Jasper verhuist zijn spulletjes naar de woning van Kevin en Veerle. Zapata is uitgeput teruggekeerd naar De Schorre, waar ze zich opsluit in het hotelgedeelte. Leen vreest dat het tienermeisje met een depressie kampt en ze vraagt Veerle om raad.
 • 6. Wittekerke - 6

  Zapata is overstuur wanneer haar vader haar opzoekt in De Schorre. Door deze heftige reactie gaat Leen twijfelen of ze er wel goed aan heeft gedaan om Ivo in te lichten. Jasper wil Veerle verrassen met een etentje, maar hij kan de recepten uit het kookboek niet ontcijferen. Moesj doet een zwangerschapstest.
 • 7. Wittekerke - 7

  Jean-Paul weet dat Leen een schitterende cafébazin is en hij wil dat ze in de Anker komt werken. Lotte wordt knettergek van Franks bemoeizucht en ze trapt het af in de surfclub. Moesj vertelt Arne dat ze een kind krijgen. Het zit Leen niet lekker dat Zapata een bedankbriefje heeft gestuurd. De tips van Kevin hebben Jasper nog geen stap dichter bij Veerle gebracht.
 • 8. Wittekerke - 8

  Arne is woedend omdat Moesj blijft volhouden dat ze zwanger van hem is en hij neemt tijdelijk zijn intrek in De Schorre. Max geeft hem de raad om niet te snel conclusies te trekken en zijn vruchtbaarheid nog eens te laten testen. Frank heeft het niet onder de markt nu hij er alleen voor staat in de surfclub.
 • 9. Wittekerke - 9

  Een jaloerse Jasper heeft Kevin een gebroken neus geslagen, maar Veerle en de vrienden van de agent krijgen een veel kleurrijker verhaal geserveerd. Arne volgt de raad van Max op en hij polst bij Veerle of hij ondanks zijn medische achtergrond toch vruchtbaar kan zijn.
 • 10. Wittekerke - 10

  De vaste stamgasten winden er geen doekjes om dat ze Leen in De Schorre zullen missen en ze geven haar een ontroerende afscheidskaart. Leen gaat hierdoor opnieuw twijfelen, maar Julia schudt enkele zware tegenargumenten uit haar mouw. Arne kan zich voor het hoofd slaan omdat hij het verknoeid heeft bij Moesj en hij durft niet meer te hopen dat het nog goed komt tussen hen
 • 11. Wittekerke - 11

  Jean-Paul wil niets liever dan met zijn twee dochters en kleindochter onder één dak wonen. Het is echter de vraag of Lotte en Céline deze toegeving zullen doen. Moesj krijgt het bezoek van Billy, een lesbische vriendin die het uitgemaakt heeft met haar lief en een tijdje in Wittekerke wil blijven. Arne is er niet helemaal gerust in.
 • 12. Wittekerke - 12

  Jean-Paul en Lotte verhuizen hun spullen naar de woning van Céline. Voor Karen is dit een slag in het gezicht. In De Schorre wordt het mislukte pianoconcert van Zapata druk besproken. Een bezorgde Leen wil met het tienermeisje gaan praten, maar ze komt niet verder dan de voordeur. Frank leert Julie cocktails shaken en komt daardoor beschonken op een vergadering in de kliniek.
 • 13. Wittekerke - 13

  Veerle kan er zich niet mee verzoenen dat Jasper afstand neemt na haar liefdesverklaring. Georges verwijt Frank dat hij zijn werk in het ziekenhuis verwaarloost omdat hij voortdurend in de surfclub aan de slag is. En dan nog zonder resultaat, want de zaak trekt hoe langer hoe minder volk. Kevin overweegt plastische chirurgie.
 • 14. Wittekerke - 14

  Zapata neemt Leen in vertrouwen over haar problemen. Arne ziet de lesbische Billy als een bedreiging voor zijn relatie en hij vraagt haar hoelang ze nog in Wittekerke gaat blijven. Moesj apprecieert deze zet van haar verloofde niet. Frank start een promotiecampagne om de surfclub nieuw leven in te blazen. Céline schept er plezier in om Lotte te vernederen op het golfterrein.
 • 15. Wittekerke - 15

  De cocktailcampagne in de surfclub is een megasucces. Julie kan het werk niet aan en ze verliest helemaal de pedalen wanneer de klanten buitenissige eisen stellen. Arne verwittigt Billy dat Moesj een miskraam heeft gehad, hoewel hij vreest dat de twee vrouwen terug een relatie zullen beginnen. Nellie is razend omdat Frank zijn plichten als chirurg verwaarloost.
 • 16. Wittekerke - 16

  Lotte krijgt twee jobaanbiedingen op één dag. Jean-Paul hoopt dat zijn dochter zijn nieuw café zal runnen en Frank vraagt haar om de surfclub terug open te houden. Billy bezoekt Moesj in het ziekenhuis, maar ze wordt wandelen gestuurd. Lut krijgt dezelfde behandeling wanneer ze Zapata in De Schorre komt smeken om terug naar huis te komen.
 • 17. Wittekerke - 17

  Jean-Paul engageert Jokke, een goeie vriend van Kevin, om zijn café open te houden. De nieuwkomer viert zijn succes in De Schorre, waar hij kennis maakt met de vaste stamgasten en met Leen. En tussen hen lijkt het wel te klikken. Jean-Paul wil een bedrijf kopen voor zijn dochters. Hij hoopt dat Celine en Lotte door dit gemeenschappelijk doel beter met elkaar zullen opschieten.
 • 18. Wittekerke - 18

  Moesj en Arne zijn door zijn ouders uitgenodigd voor een etentje. De verpleegster wil een stijlvolle indruk maken en ze trommelt Veerle op om nieuwe kleren te gaan kopen. Lotte polst bij Jasper of hij haar baan in de surfclub wil overnemen. Nu ze zakenvrouw wordt, heeft ze immers geen tijd meer om achter de bar te staan. Jean-Paul Derdeyn kondigt de opening van de Anker aan in Close.
 • 19. Wittekerke - 19

  Moesj is nog altijd onder de indruk van het etentje met de schatrijke ouders van haar vriend. Arne zelf is ondersteboven van het aanbod van zijn vader. Zapata hakt eindelijk de knoop door over het al dan niet aanklagen van haar vader. De samenwerking tussen Celine en Lotte loopt niet van een leien dakje. Zelfs de naam van hun bedrijf is een punt van discussie.
 • 20. Wittekerke - 20

  Peter vreest dat De Schorre de concurrentie van de Anker niet zal overleven en hij overweegt om meteen de deuren te sluiten. Karen, Leen, Julia en Robin willen echter nog niet opgeven en ze zoeken een stunt om het café weer op de kaart te zetten. De broer van Elke, Sven, gaat trouwen in Chili. Zij wil het huwelijk voor geen geld van de wereld missen.
 • 21. Wittekerke - 21

  Gene Thomas geeft vanavond zijn concert in De Schorre. Kevin en Julia kennen al zijn nummers uit het hoofd en willen allebei een duet zingen met de ster. Elke zal in haar eentje naar Chili reizen voor het huwelijk van haar broer. Het enige wat ze nu nog moet doen, is haar verlof regelen met Jean-Paul. Arne zoekt zijn vader op kantoor op om over de jobaanbieding te praten.
 • 22. Wittekerke - 22

  Arne heeft besloten om in de firma van zijn vader te gaan werken en hij vertelt Celine dat ze moet uitkijken naar een andere journalist. Max vraagt aan Frank en Nellie om bij Jean-Paul een goed woordje te doen voor Elke, zodat ze alsnog voor een maand naar Chili kan. Mathilde wil meer weten over Moesj en ze gaat een koffie drinken met de verpleegster.
 • 23. Wittekerke - 23

  Lotte voelt zich steeds meer geïsoleerd bij Derdeyn & Dochters en ze neemt een drastische beslissing. Elke vertrekt met een gerust hart naar Chili, want haar nichtje Kyra zal goed voor Bjorn en Max zorgen. Nellie vindt op haar desk in het ziekenhuis een erotisch getinte brief. De moeder van Arne wil van Moesj weten hoe ze haar professionele toekomst ziet.
 • 24. Wittekerke - 24

  Kyra houdt haar belofte aan Elke en ze neemt Max op sleeptouw... naar de sauna. Arne vertelt aan zijn vader en aan Moesj dat hij zich bedacht heeft en niet in het bedrijf stapt. Moesj krijgt het hele verhaal te horen en snapt niet waarom Arne zwicht voor de tranen van Kathleen. Leen voelt er door de bemoeizucht van Julia almaar meer voor om op het voorstel van Jokke in te gaan.
 • 25. Wittekerke - 25

  Moesj maakt een afspraak met Kathleen om over haar rol in Arnes beslissing te praten. Mathilde vindt het verschrikkelijk dat haar zoon nu toch niet in het familiebedrijf stapt en zij hoopt van Moesj de reden te vernemen. Max verrast Kyra met een bezoek aan de schietstand. Peter wil een feest geven voor Leen omdat ze voor De Schorre heeft gekozen.
 • 26. Wittekerke - 26

  Het heeft gebrand in de keuken van De Schorre. Er zijn geen gewonden en de schade valt mee, maar toch zit Julia in zak en as. Lotte en Robin zijn terug goeie vrienden en ze betrekt hem bij haar activiteiten in het petroleumbedrijf, dat ze samen met haar halfzus Celine runt. Kevin wil graag een avondje gaan stappen met Kyra, maar hij voelt zich onzeker.
 • 27. Wittekerke - 27

  De bonte avond in De Schorre eindigt met een brand. De vlammen bereiken in geen tijd het appartement van Peter. Als bij wonder vallen er geen doden, maar feit is dat de cafébaas, Karen, Leen, Robin, Georges en Julia geen dak meer boven het hoofd hebben. Kyra wil Max verrassen met stoofvlees, maar ze moet tot haar scha en schande bekennen dat ze geen keukenprinses is.
 • 28. Wittekerke - 28

  Het zit Arne hoog dat zijn vader partij kiest voor Kathleen en hij polst bij Céline of hij opnieuw bij Close aan de slag kan. Moesj geeft niet zo snel op en ze besluit met Arnes vader te gaan praten. Lotte en Robin geven eindelijk aan elkaar toe dat ze terug verliefd zijn. Ook Kyra voelt massa's vlinders in de buik en ze onderneemt actie.
 • 29. Wittekerke - 29

  Peter vindt het onverantwoord dat Julia en Georges in het hotelgedeelte van De Schorre intrekken en hij pleit bij Max om het pand onbewoonbaar te verklaren. Céline is niet blij wanneer ze hoort dat Lotte de nacht heeft doorgebracht met Robin. Ook Kyra is niet haar vrolijke zelve.
 • 30. Wittekerke - 30

  Max heeft het er moeilijk mee dat Kyra bij Kevin is blijven slapen. Céline heeft een groot probleem met de relatie van Lotte en Robin. Zij willen hun liefde vieren en geven een feestje op de redactie van Close. Celine wordt uiteraard in het ongewisse gelaten. Kathleen zet Johan onder druk om zijn echtgenote in te lichten over hun verhouding.
 • 31. Wittekerke - 31

  Céline en Jean-Paul vinden het niet kunnen dat Lotte zonder hun toelating een fuif heeft georganiseerd op de redactie van Close. Lotte krijgt een uitbrander om u tegen te zeggen. Maar het zijn vooral de uitspraken over Robin die bij haar in het verkeerde keelgat schieten. Mathilde past zich goed aan aan haar nieuwe en veel minder luxueuze leefomstandigheden bij Arne en Moesj.
 • 32. Wittekerke - 32

  Peter en Karen hebben er geen probleem mee dat Robin en Lotte gaan samenwonen, maar Jean-Paul wil niet dat zijn jongste dochter haar thuis verlaat. Leen komt niet in aanmerking voor stempelgeld en ze ziet zich verplicht om in de Anker te gaan werken.
 • 33. Wittekerke - 33

  Peter heeft het er zeer moeilijk mee dat Jean-Paul zich over zijn verzekeringsdossier buigt, ook al geeft hij de garantie dat hij de maatschappij kan overtuigen uit te betalen. Mathilde heeft het er nog altijd moeilijk mee dat ze haar leven helemaal opnieuw moet beginnen. Het ergste vindt ze dat Johans minnares met de erfenis van Arne gaat lopen.
 • 34. Wittekerke - 34

  Céline laat duidelijk merken dat ze het niet ziet zitten om met Robin onder hetzelfde dak te wonen. Max bekent aan Karen dat hij het zwaar te pakken heeft voor Kyra en hij hoopt dat zijn vrouw snel naar huis terugkeert. Georges vangt Mathilde goed op en raadt haar aan om zo snel mogelijk te scheiden zodat ze een nieuw leven kan beginnen.
 • 35. Wittekerke - 35

  Lotte vertrouwt het niet dat Céline een job heeft aangeboden aan Robin. Veerle verklapt aan Jasper en Kevin dat Nellie en Frank sterilisatie overwegen. Max heeft de grootste moeite om niet toe te geven aan zijn gevoelens voor Kyra. Groen & Veilig Wittekerke organiseert noodgedwongen zijn vergaderingen in café Anker.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis