White Collar

White Collar

Een charmante meesteroplichter en een FBI-agent gaan een onwaarschijnlijke samenwerking aan nadat ze jarenlang zelf deel uitmaakten van een kat-en-muisspel.

Afleveringen

16 afleveringen

Neal en Mozzie leiden een luxeleventje op een paradijselijk eiland. Toch heeft Neal spijt over sommige zaken die hij achterliet in New York. Ondertussen is een premiejager op zoek naar hem. Peter doet er alles aan om Neal te vinden voor hem.
Peter moet een plan bedenken om Neal terug naar New York te krijgen en om Collins te ontwijken.
Neal gaat opnieuw aan het werk en Peter krijgt een nieuwe werkplek aangewezen. Zijn eerste job is het archiveren van meer dan duizend gsm's. Neal vertelt Jones en Diana over een onopgeloste zaak die Peter graag heropend wil zien. Het gaat om een bankrover die om de vijf jaar toeslaat en nog nooit gepakt kon worden.
Neal en Peter stellen een onderzoek in naar een knappe weduwe die op het punt staat om een fikse levensverzekeringspremie te innen. Neal krijgt al snel gevoelens voor de vrouw, wat de zaken aanzienlijk moeilijker maakt.
Buiten het medeweten om van Peter, assisteert Neal een kunstdief bij het stelen van een waardevol schilderij, in ruil voor informatie over zijn verleden.
Mozzie vindt in een opslagplaats aanwijzingen die leiden naar een schat die volgens hem werd achtergelaten door een spionageorganisatie uit de tijd van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog.
Een politicus probeert de rechtszaak van een crimineel te boycotten. Die wil Peter achter slot en grendel.
Neals oude vriendin Alex Hunter roept zijn hulp in. Ze wordt in de gaten gehouden door de FBI, die haar verdenken van betrokkenheid bij een reeks kunstdiefstallen waarbij Griekse kunstvoorwerpen uit verschillende musea werden gestolen. Peter wil dat Neal haar helpt en ondertussen uitzoekt wie er achter de diefstallen zit.
Peter wil dat Neal als beurshandelaar undercover gaat in Wall Street. Tijdens zijn onderzoek ontdekt Neal dat heel wat van zijn collega's betrokken zijn bij illegale bokswedstrijden, waarbij ze het tegen elkaar opnemen om van elkaar informatie los te krijgen.
Neal en Peter komen een dief op het spoor die van plan is om een ultramodern wapen te stelen tijdens een conferentie van de FBI. Ze ontdekken al snel dat het de dief eigenlijk te doen is om de ontwerper van het wapen. Peter doet een schokkende ontdekking over de identiteit van Neals vader.
Neal en Peter proberen uit te zoeken wat Neals vader gedaan heeft. Ondertussen beginnen ze een onderzoek naar een lid van de Ierse maffia.
Neal en Peter ontdekken dat senator Terrence Pratt iets te maken heeft gehad met de moord op Dennis Flynn dertig jaar geleden en proberen hem ten val te brengen. Mozzie en Jones zoeken uit waarom Ellen een sleutel heeft nagelaten voor Neal.
Peter en Neal zijn elk afzonderlijk bezig met hetzelfde onderzoek. Op aangeven van Mozzie duiken ze onder in het taximilieu om daar een oplichtingszaak en witwaspraktijken aan het licht te brengen. Hun speurtocht leidt hen naar een luxueze jazzclub en een ouderwets undercoverwerk.
Neal gaat achter een koppel misdadigers aan die bij hun laatste overval Elizabeth en Peter hebben gegijzeld. Hij probeert uit te zoeken wie het volgende doelwit is van het duo. Sara krijgt de kans om in Londen aan de slag te gaan.
Neal moet undercover gaan om een kunstvervalser te klissen. Ondertussen heeft hij samen met Mozzie en James de plaats gevonden waar Ellen haar bewijsmateriaal bewaart. Peters nieuwe bazin Amanda Calloway dreigt echter stokken in de wielen te steken.
Neal bedenkt een plan om Ellens bewijsmateriaal uit het Empire State Building te smokkelen. Hij wordt echter op de hielen gezeten door Pratt en Calloway, die ook op de doos uit zijn.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis