Welkom bij K3!

Welkom bij K3!

Hanne, Marthe en Klaasje zetten hun eerste stappen als K3. Terwijl ze hun nieuwe loft inrichten, halen ze herinneringen op aan de voorbije jaren van de meidengroep en dromen ze over hoe hun K3-avontuur eruit zal gaan zien.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

Hanne, Klaasje en Marthe arriveren in hun nieuwe flat. Al snel ontdekken ze dat er heel wat dozen van de vorige eigenaars zijn achtergebleven. In de eerste doos vinden ze al meteen een verwelkomingsbrief. Alle dozen blijken spullen en herinneringen te bevatten uit de rijke geschiedenis van K3. De meisjes ontdekken dat er overal wel een verhaal aan vastzit.

Aflevering 2

Marthe, Hanne en Klaasje zijn nog steeds dozen aan het uitpakken. De K3'tjes delen hun favoriete momenten met de kijkers. Maar dan ontdekken de meisjes een mysterieus doosje en al snel blijkt dat je toch altijd voorzichtig moet zijn met spullen uit het verleden.

Aflevering 3

Langzaam maar zeker begint de flat van Hanne, Marthe en Klaasje vorm te krijgen. Er zijn al heel wat dozen uitgepakt, maar er blijven nog heel wat fijne herinneringen over. Zo heeft K3 enkele leuke films en musicals gemaakt. Ook op het kleine scherm waren ze te bewonderen in fijne programma's, zoals 'Hallo K3!'.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis