Weg Met Ons Ma

Weg Met Ons Ma

Reisreeks waarin BV's hun moeders meenemen voor een avontuurlijke reis.

Afleveringen

6 afleveringen

 • 1. Ruth Beeckmans

  Ruth Beeckmans en haar mama Chrisje pakken als eerste hun koffers voor een uitdagende reis naar Zuid-Afrika. De bestemming voelt voor Ruth als 'thuiskomen', want haar man werd er geboren. Stiekem wil Ruth ook wel te weten komen wie van beiden het stoerst is: zij of haar mama. Om dat te testen heeft ze een aantal grensverleggende activiteiten bedacht.
 • 2. Bart Kaëll

  Bart Kaëll reist met zijn 85-jarige mama Madeleine naar het zonnige Spanje. Het belooft geen gewoon snoepreisje te worden, maar een stevige trip boordevol actie en kicks. Bart heeft immers een heel aantal grensverleggende activiteiten bedacht voor zijn moeder. Van snorkelen en clubben in Ibiza tot jetskiën, parasailing en zelfs skydiven in Rosas.
 • 3. Niels Destadsbader

  Niels Destadsbader haalt zijn mama Catherine van onder de kerktoren in Deerlijk en neemt haar mee naar het bruisende India. In de hoofdstad New Delhi gidst een tuktuk hen door het helse verkeer. Maar Catherine komt nog voor een paar andere uitdagingen te staan. In India zegt de traditie dat wie zijn angsten wil overwinnen, over hete kolen moet lopen. Dat is dus ook wat Catherine te doen staat.
 • 4. Staf Coppens

  Staf Coppens neemt zijn mama Agnes mee naar een bestemming die totaal buiten haar comfortzone ligt: de Filipijnen. Na een vlucht van 15 uur komt het duo aan in een compleet andere wereld. Hun reis begint in de hoofdstad Manila. Op het drukste kruispunt van de stad moet Agnes er het helse verkeer in goede banen leiden. Verder weg uit de drukte, op het eiland Cebu, gaat Staf nog een stapje verder.
 • Na een ongeval weet de mama van Hilde De Baerdemaeker niet meer wat bang zijn is. En dat is gevaarlijk, vindt Hilde. In Marokko wil ze haar mama weer grenzen leren kennen. Wanneer zegt ze: dit is te gevaarlijk? Oog in oog met giftige slangen? Aan een kabel van 400 meter lang of tientallen meter boven de grond op een paar wiebellatjes? Hilde wil haar mama minstens één keer 'neen' horen zeggen.
 • 6. Rob Vanoudenhoven

  Dora, de 69-jarige mama van Rob Vanoudenhoven, heeft nooit veel gereisd. Vooral avontuurlijke reizen waren volgens Rob een te hoge drempel. Dora heeft een paar gigantische angsten en om die te doorbreken start Rob zijn reis in IJsland. Een beklimming van de beroemde, maar gevaarlijke gletsjer Eyjafjallajökull moet haar van haar hoogtevrees afhelpen.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis