Waarheid Durven of Doen

Waarheid Durven of Doen

In 'Waarheid, durven of doen' worden vier bekende gezichten samengebracht in een riante villa waar ze zelf voor het avondeten moeten zorgen én waar ze bovendien pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op hun bord krijgen.

Afleveringen

7 afleveringen

 • Aflevering 1

  Vier BV's worden samengebracht in een riante villa. Ze weten niet wat de avond voor hen in petto heeft. Dominique Persoone, Julie Van den Steen, Bart Kaëll en Kamal Kharmach bijten de spits af. De vier zorgen zelf voor het menu, van aperitief tot dessert. De gangen zijn de rode draad doorheen de avond, maar ze krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu.
 • Aflevering 2

  Vandaag komen Gloria Monserez, Kim Van Oncen, Herman Brusselmans en Kathleen Aerts samen in een riante villa in Oostkamp. Ze weten niet wat de avond voor hen in petto heeft. De vier zorgen zelf voor het menu, van aperitief tot dessert. De gangen zijn de rode draad doorheen de avond, maar de vier aanwezigen krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu.
 • Aflevering 3

  Vier BV's worden samengebracht in een riante villa in Oostkamp. Klein detail: ze weten niet wie de andere gasten zijn en wat de avond voor hen in petto heeft. De vier gasten zorgen zelf voor het menu, van aperitief tot dessert. Met vandaag: Andy Peelman, Benny Claessens, Marie Verhulst en Leen Dendievel
 • Aflevering 4

  Christoff, Bab Buelens en Tine Embrechts komen als eersten aan in de villa. Vol spanning, want ze kennen elkaar niet persoonlijk. De vierde gast, Niels Albert, blijkt een goede vriend te zijn van Christoff. Voor de doe-opdracht komt Roger van 'Dobbit TV' langs: de gasten moeten om ter eerst een vogelkastje in elkaar timmeren. Wie van de vier is het handigst?
 • Aflevering 5

  Vier BV's worden samengebracht in een riante villa in Oostkamp. Ze weten niet wie de andere gasten zijn. De vier krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu. Met vandaag: Faroek Özgünes, Vincent Fierens, Belle Perez en sopraan Astrid Stockman.
 • Aflevering 6

  Vier BV's worden samengebracht in een riante villa in Oostkamp. Ze weten niet wie de andere gasten zijn. De vier krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu. Met vandaag: Kelly Pfaff, Sean Dhondt, Dominique Van Malder en sportanker Lies Vandenberghe.
 • Aflevering 7

  Vier BV's worden samengebracht in een riante villa in Oostkamp. Ze weten niet wie de andere gasten zijn. De vier krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu. Met vandaag: Ann Van Elsen, Margriet Hermans, comedian Serine Ayari en wereldkampioen indoorroeien Ward Lemmelijn
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis