Vossenstreken

Vossenstreken

De ambitieuze commissaris Sara Roose grijpt naast haar droomjob. In plaats daarvan mag ze met drie uitgerangeerde rechercheurs zich buiten over oude, onopgeloste zaken.

Afleveringen

9 afleveringen

 • Aflevering 2

  In een vijver in Willebroek is een Louis Vuitton komen bovendrijven, met in de handtas het vaccinatiebewijs van Seppe Lambrechts. Het jongetje verdween op 15 augustus 1996 samen met zijn mama, Donna. Ze vertrokken met de auto en doken nooit meer op. Stan onderzocht destijds deze verdwijning, maar hij kon de zaak niet ten gronde uitspitten en het dossier werd geklasseerd.
 • Aflevering 3

  Max krijgt bezoek van een oude vriendin, Mieke Devries. Jaren geleden vond ze tussen de spullen van een overleden man een kristal. Nu blijkt dat kristal een zeer zeldzame, ongesneden diamant te zijn met een geschatte waarde van vijf miljoen euro. Het team besluit de zaak uit te spitten en ontdekt al snel dat de steen hoort bij de buit van een diefstal uit 2003.
 • Aflevering 4

  Sara bijt zich vast in één van haar oude onopgeloste zaken. In 2007 kwam Nadine Mertens om het leven bij een verdacht auto-ongeval. Sara heeft altijd gedacht dat Nadine vermoord werd door haar man Renaat, die de dag van het ongeval nog aan de wagen sleutelde, maar die theorie heeft ze nooit hard kunnen maken. Nu de zaak heropend wordt, richt Sara dan ook meteen haar pijlen op Renaat.
 • Aflevering 5

  Twintig jaar geleden werd de 10-jarige Michael Reynders dood teruggevonden op een golfterrein. Het onderzoek wees in de richting van één verdachte: Kevin Gils, een 17-jarige beloftevolle golfspeler. Nadat hij werd verhoord door de politie, pleegde Gils echter zelfmoord in de gevangenis. Kevins vader Walter heeft nooit geloofd dat zijn zoon iets met de moord te maken had.
 • Aflevering 6

  Christophe Van Malderen, uitgever van een populair magazine, spreekt Sara aan over een nieuwe zaak. Volgens een anonieme bron zou de immens populaire televisiepersoonlijkheid Peggy Barendsen begin jaren 70 haar man Bertje vermoord hebben. Wil Christophe de oplage van zijn magazine opdrijven of klopt het verhaal echt?
 • Aflevering 7

  In 2001 verdwenen twee 19-jarige vrouwen in dezelfde buurt: Renée Vollebreght en Michelle Daniëls. Voor Renée werd indertijd losgeld gevraagd en betaald, maar van de jonge vrouw bleef elk spoor uit. Sara en haar team bijten zich vast in de zaak wanneer er na al die jaren lichamelijke resten worden teruggevonden van Renée.
 • Aflevering 8

  Het team van commissaris Sara Roose verdiept zich in de verdwijning van Hans Kastens. De jongeman werd in 1989 ontvoerd aan een visvijver, maar slaagde er na enkele dagen in om te ontsnappen uit de bestelwagen waarin hij werd vastgehouden. De dader werd echter nooit geklist. Sara, Max, Ludo en Stan gooien hun lijn uit in de wereld van de vissers.
 • Aflevering 9

  Anelka, de hond van Stan, graaft tijdens een boswandeling een bot op. Uit verder onderzoek blijkt dat het bot afkomstig is van een mens die al 600 jaar dood is. Wanneer de Federale Politie even later een vreemd telefoontje krijgt van iemand die wil weten welk geslacht het lijk heeft, wordt het team van Sara Roose op de zaak gezet.
 • Aflevering 10

  Max gaat langs bij een helderziende om contact te krijgen met zijn overleden vrouw Marie. Tijdens de sessie komt het medium echter niet in contact met Marie, maar wel met Katrijn Geeraerts, een 17-jarig meisje dat in 1994 werd ontvoerd en dood teruggevonden in een scheepscontainer. Een nieuwe onopgeloste zaak dus voor het team van Sara Roose.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis