... voor Dummies

... voor Dummies

Ludieke handleiding voor Dummies aan de hand van hilarische fragmenten uit het rijke VTM-archief, ingelezen door Johan Terryn.

Afleveringen

6 afleveringen

 • 1. Romantiek voor dummies

  Iedereen hunkert naar de volmaakte liefde in zijn leven, overgoten met een gezonde scheut romantiek. Die zoektocht verloopt niet altijd gemakkelijk. In 'Romantiek voor Dummies' krijg je aan de hand van leuke fragmenten een cursus om romantisch door het leven te gaan. Een stappenplan dat ervoor zorgt dat je nooit nog liefde en romantiek te kort zal komen.
 • 2. Familiaal geluk voor dummies

  Iedereen verlangt naar een gelukkig familieleven. Maar dit opperste familiale geluk bereiken, is niet zo evident. Familiaal geluk voor dummies toont aan de hand van uit het leven gegrepen voorbeelden enkele handige tips en tricks.
 • 3. Sportief Succes voor Dummies - 3

  Iedereen kijkt stiekem op naar de prestaties en het succes van onze Belgische topsporters. Wie zou er niet willen meegenieten van de internationale roem van onze Rode Duivels? Wie wil er niet op handen gedragen worden zoals Kim Clijsters of Tom Boonen? Daarom biedt 'Sportief Succes voor Dummies' een handleiding aan waarmee iedereen zonder problemen gelijkaardige sportieve successen kan boeken.
 • 4. Lekker Eten voor Dummies

  Zowat iedereen die een gerecht klaarmaakt streeft ernaar om de perfecte maaltijd op tafel te toveren. De hoogste culinaire toppen bereiken, is echter niet zo gemakkelijk als het vaak lijkt. Daarom biedt 'Lekker eten voor Dummies' een handleiding aan: een praktisch stappenplan aan de hand van concrete tips waarmee iedere kookliefhebber zal uitgroeien tot een absolute topchef.
 • 5. Feestplezier voor dummies

  De gemiddelde Vlaming houdt wel van een stevig feestje. Wie wil er niet elke dag de bloemetjes buiten zetten en samen met vrienden volledig uit de bol gaan? We willen toch allemaal graag elke seconde van ons bestaan niets anders dan plezier maken? Aan de hand van leuke tips en concrete voorbeelden kom je te weten wat je allemaal nodig voor het perfecte feestje.
 • 6. Dieren in huis hebben voor dummies

  Elke dierenliefhebber heeft graag het ideale dier in huis: een huisdier dat niet alleen lief en schattig is, maar ook hygiënisch en gehoorzaam. Toch is het niet gemakkelijk om een huisdier te vinden dat perfect bij je past, laat staan om het goed op te voeden. Daarom biedt 'Dieren in huis hebben voor Dummies' een stappenplan aan waarmee het mogelijk is elk dier te kneden tot het ideale huisdier.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis