VLOGLAB Forever #Stories

VLOGLAB Forever #Stories

Het reilen en zeilen in het leven van de VLOGLAB-vloggers, dat bol staat van liefde, vriendschap en drama.

9 afleveringen

De vloggers blikken samen terug op het vorige seizoen!

Aflevering 1

De vloggers komen in een benarde situatie terecht wanneer ze zelf verantwoording moeten afleggen bij de politie. Ze worden er van verdacht het toneelmes te hebben omgewisseld met een echt mes. Ruben heeft dan weer andere zorgen aan zijn hoofd, hij moet Stien nog steeds vertellen dat hij met Sam heeft gekust.

Aflevering 2

De vloggers zijn in paniek wanneer Angela niet komt opdagen in het ziekenhuis. Ze besluiten haar te gaan zoeken bij Daan. Kamilla krijgt goed nieuws te horen over haar boek. Simon en Chloe hebben afgesproken met Zita om haar de waarheid te vertellen.Ook voor Stien en Ruben is het een spannende dag, zij ontvangen vandaag voor het eerst mensen op hun kot.

Aflevering 3

De vloggers organiseren audities voor de band. Angela en Seppe besluiten hun relatie officieel te maken. Marnix, Tristan en Chakir gaan op een gevaarlijkemissie om een verdacht pakketje op te halen.

Aflevering 4

Tristan, Marnix en Chakir voeren de opdracht van de bende uit, maar die verloopt niet zo goed... Ruben probeert Stien de waarheid te vertellen. Cédric beleeft zijn eerste dag als student en krijgt meteen een opdracht van de studentenvereniging.

Aflevering 5

Stien is woedend wanneer ze er achter komt dat Sam en Ruben al die tijd tegen haar logen. De vloggers kiezen een nieuw bandlid uit. De ouders van Anneleen brengen slecht nieuws. Chloe brengt een bezoekje aan haar nieuwe school. Cedric wordt wakker met een stevige kater en al snel blijktdat hij enkele belangrijke gebeurtenissen van de studentenwelkom is vergeten.

Aflevering 6

De vloggers krijgen slecht nieuws te horen over Anneleen. Chloé heeft haar eerste dag op haar nieuwe school. Ruben is triest, nu Stien weg is. Chakir heeft slecht nieuws voor Zoë. Angela doet een onaangename ontdekking, Seppe probeert haar te helpen.

Aflevering 7

De vloggers krijgen tijdens de repetitie voor hun optreden onaangenaam bezoek. Chloé krijgt allemaal dingen te horen over het medisch onderzoek en belt met Stien dat ze niet wil gaan. Steffi en Cédric krijgen ruzie over Anneleen. Stien zegt eens goed haar gedacht tegen Sam en Tristan komt bekend volk tegen op de casting.

Aflevering 8

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis