Veel Tamtam

Veel Tamtam

Elke dag komen er nieuwe woorden en afkortingen bij, maar begrijpen we elkaar nog? Jonas Van Geel zoekt het uit in de panelquiz 'Veel Tamtam'.

Afleveringen

9 afleveringen

Aflevering 1

Elke dag komen er nieuwe woorden en afkortingen bij en de bekendmaking van de nieuwste lading emoji's is altijd wereldnieuws. Maar begrijpen we mekaar eigenlijk nog? Jonas Van Geel zoekt het uit. Teamcaptains Jan Mulder, Lize Feryn en Wouter Deprez laten zich vandaag vergezellen door respectievelijk Bart Cannaerts, Lukas Lelie en Jens Dendoncker.

Aflevering 2

Elke dag komen er nieuwe woorden en afkortingen bij en de bekendmaking van de nieuwste lading emoji's is altijd wereldnieuws. Maar begrijpen we mekaar eigenlijk nog? Jonas Van Geel zoekt het uit. Hij krijgt daarbij de hulp van onder meer Jan Mulder, Herman Brusselmans, Lize Feryn, Wouter Deprez en Barbara Sarafian.

Aflevering 3

Elke dag komen er nieuwe woorden en afkortingen bij en de bekendmaking van de nieuwste lading emoji's is altijd wereldnieuws. Maar begrijpen we mekaar eigenlijk nog? Jonas Van Geel zoekt het uit. Teamcaptains Herman Brusselmans, Lize Feryn en Wouter Deprez laten zich vergezellen door respectievelijk Bart Kaëll, Gers Pardoel en Laura Tesoro.

Aflevering 4

Elke dag komen er nieuwe woorden en afkortingen bij en de bekendmaking van de nieuwste lading emoji's is altijd wereldnieuws. Maar begrijpen we mekaar eigenlijk nog? Jonas Van Geel zoekt het uit. Kandidaten: Lize Feryn & Hakim Chatar, Barbara Sarafian & Marcel Vanthilt, Jan Mulder & Anke Buckinx.

Aflevering 5

Vandaag krijgt Herman Brusselmans hulp van Evi Hanssen, Lize Feryn krijgt haar vriend Aster Nzeyimana aan haar zijde en Barbara Sarafian krijgt gezelschap van Rani De Coninck.

Aflevering 6

Elke dag komen er nieuwe woorden en afkortingen bij en de bekendmaking van de nieuwste lading emoji's is altijd wereldnieuws. Maar begrijpen we mekaar eigenlijk nog? Jonas Van Geel zoekt het uit.

Aflevering 7

Elke dag komen er nieuwe woorden en afkortingen bij en de bekendmaking van de nieuwste lading emoji's is altijd wereldnieuws. Maar begrijpen we mekaar eigenlijk nog? Jonas Van Geel zoekt het uit met de hulp van Jan Mulder en Tine Embrechts, Lize Feryn & Liesa Naert en Wouter Deprez & Frances Lefebure.

Aflevering 8

Elke dag komen er nieuwe woorden en afkortingen bij en de bekendmaking van de nieuwste lading emoji's is altijd wereldnieuws. Maar begrijpen we mekaar eigenlijk nog? Jonas Van Geel zoekt het uit met de hulp van Barbara Sarafian & Jeron Dewulf, Herman Brusselmans & Thomas Smith en Lize Feryn & Kamal Kharmach.

Aflevering 9

Elke dag komen er nieuwe woorden en afkortingen bij en de bekendmaking van de nieuwste lading emoji's is altijd wereldnieuws. Maar begrijpen we mekaar eigenlijk nog? Jonas Van Geel zoekt het uit met de hulp van Jan Mulder & Koen Wauters, Lize Feryn & Sven De Leijer en Herman Brusselmans & Julie Van den Steen.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis