US Kitchen Nightmares

US Kitchen Nightmares

Amerikaanse realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay slabakkende restaurants uit de nood helpt.

Afleveringen

4 afleveringen

  • Grieks restaurant Kati Allo is gelegen in het New Yorkse Queens en wordt gerund door echtpaar Manny en Christine. Niet alleen het restaurant, maar ook het huwelijk van de eigenaars heeft flink te lijden onder alle problemen. Chef Ramsays hulp is hard nodig om de zaak van de ondergang te redden.
  • Bij Italiaans restaurant Mangia Mangia in Woodland Park, Colorado, gaat het in bijna alle opzichten mis. Eigenares Julie Watson heeft geen flauw idee waar ze mee bezig is en heeft daarnaast een heel kort lontje. De jonge chef-kok mist een gedegen opleiding en het eten is verre van vers. Werk aan de winkel voor chef Ramsay.
  • Bij het Italiaanse restaurant Mangia Mangia in Woodland Park, Colorado gaat het in bijna alle opzichten mis. Eigenares Julie Watson heeft geen flauw idee waar ze mee bezig is en heeft daarnaast een heel kort lontje. De jonge chef-kok mist een gedegen opleiding en het eten is verre van vers. Werk aan de winkel voor Chef Ramsay!
  • Het mediterraanse familierestaurant Zayna Grill in Redondo Beach, Californië is in handen van Fay en haar nicht Brenda. Het eten is er van slechte kwaliteit en het personeel ligt continu met elkaar overhoop. De eigenaressen hebben weinig vertrouwen in elkaar en zien de ander liever gaan dan komen. Chef Ramsay staat voor een flinke uitdaging.