US Kitchen Nightmares

US Kitchen Nightmares

De Britse topchef Gordon Ramsay trekt naar Amerika om er noodlijdende restaurants - op zijn manier - te redden van de ondergang.

Afleveringen

8 afleveringen

Chef Gordon Ramsay brengt een bezoekje aan Plainfield in New Jersey om er het familierestaurant 'Blackberry's' nieuw leven in te blazen. Hij is meteen teleurgesteld in de gebrekkige service die er geleverd wordt en de minderwaardige gerechten die op de tafels verschijnen. Kan Gordon het tij doen keren?
Restaurant 'Leone' is gelegen in Montclair en was een decennium lang dé referentie op gebied van Italiaanse specialiteiten. Mama Rose runde de zaak met haar zonen en deed dat altijd met veel liefde en passie voor het vak. Tot ze een tijd geleden in een coma belandde. De zaak werd overgelaten aan haar zoon Michael, en sindsdien dreigt het ooit succesvolle schip naar de bodem te zinken.
Chef Ramsay bezoekt Mike & Nellie's in Oakhurst, New Jersey. Nellie en zijn zoon Mike kochten dit restaurant samen. Na het overlijden van Nellie drie jaar geleden, raakte Mike aan de drank. Door zijn alcoholisme is het restaurant veranderd in een puinhoop. De kwaliteit van het eten is slecht en de keuken is smerig. Chef Ramsay zet alle zeilen bij om het restaurant weer op de rails te krijgen.
Gordon Ramsay, één van 's werelds bekendste chefs, brengt een bezoekje aan restaurant 'Luigi's' in Anaheim. De zaak staat op het punt om de deuren te sluiten, maar daar wil Gordon natuurlijk een stokje voor steken. Zal zijn expertise volstaan om het etablissement uit het slop te halen?
Gordon Ramsay hielp in het verleden al tal van restaurants uit de problemen. Een tijdje geleden boog hij zich over 'DownCity', een restaurant in Providence waar een gebrekkig management en zakelijk inzicht aanleiding gaven tot één van de meest dramatische en emotionele momenten in de geschiedenis van 'Kitchen Nightmares'. Vandaag keert Gordon terug.
Chef-kok Gordon Ramsay brengt een bezoekje aan 'Burger Kitchen' in Los Angeles en gooit er het roer helemaal om. De menukaart krijgt een nieuwe invulling en het gedateerde meubilair wordt opgefrist. Maar zullen deze inspanningen volstaan om de zaak opnieuw op het juiste spoor te krijgen?
Na dertig jaar heeft de Australische Alan zijn droom verwezenlijkt door een nieuw hamburgerrestaurant te openen in Los Angeles, Burger Kitchen. Hij heeft daar geld van zijn zoon Daniel voor gebruikt.
Het Griekse restaurant 'El Greco' is gelegen in het hart van Austin, Texas. Jake en zijn moeder Anthina runnen de zaak. Ook Athina's zus Kiki liet haar familie in Griekenland achter om mee te helpen in het restaurant. De eerste acht maanden na de opening stroomden de klanten binnen. Tot Jake en Anthina's beslissing om hun maaltijden voortaan in de microgolfoven op te warmen.