US Kitchen Nightmares

US Kitchen Nightmares

De Britse chef-kok Gordon Ramsay probeert het roer om te gooien in restaurants die zich in woelig vaarwater bevinden en neemt daarbij geen enkel blad voor de mond.

Afleveringen

4 afleveringen

Gordon en zijn team gaan langs bij Lido Di Manhattan Beach, waar de jonge eigenares Lisa trots is op haar restaurant, maar waar het gebrek aan ervaring voor de nodige problemen zorgt. En ook in de keuken loopt het niet op rolletjes.
In Le Bistro maakt Gordon kennis met de respectloze en arrogante eigenaar/chef-kok van de zaak. Hij is ervan overtuigd dat hij niets verkeerd doet, en staat niet open voor opmerkingen of suggesties, ook niet van Gordon Ramsay. Slaagt Gordon erin om tot de man door te dringen?
Gordon en zijn team gaan langs bij Anna Vincenzo's, maar worden er niet bepaald met open armen ontvangen. De eigenares blijft vooral de nadruk leggen op wat ze wel goed doet en staat niet open voor de opmerkingen van Gordon Ramsay.
Gordon en zijn team gaan op zoek naar de pijnpunten bij restaurant Fleming. In 30 jaar tijd veranderde er hier niets, buiten de eigenaars.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis