US Kitchen Nightmares

US Kitchen Nightmares

De Britse chef-kok Gordon Ramsay probeert het roer om te gooien in restaurants die zich in woelig vaarwater bevinden en neemt daarbij geen enkel blad voor de mond.

Afleveringen

7 afleveringen

Chef Ramsay reist naar het restaurant PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaars Joe en Madalyn zitten diep in de schulden.
Sterrenchef Gordon Ramsay helpt noodlijdende restaurants er al jaren bovenop. Vandaag brengt hij hen opnieuw een bezoekje om te zien of zijn aanpak vruchten heeft afgeworpen.
Sterrenchef Gordon Ramsay helpt noodlijdende restaurants er al jaren bovenop. Hij brengt hen opnieuw een bezoekje om te zien of zijn aanpak vruchten heeft afgeworpen.
Sterrenchef Gordon Ramsay is te gast in het Kingston Cafe in het Californische Pasadena. Daar haalt hij alles uit de kast om het Jamaicaanse restaurant van de ondergang te redden. Eigenaar Una Morris leidt haar zaak met de ijzeren hand en heeft een oog voor het kleinste detail. Ze aanvaardt geen commentaar en heeft geen oren naar de goede raad van haar zoon.
De tweeling Jim en Jeff baten het Italiaanse restaurant 'Capri' uit in hartje Californië, maar hebben de grootste moeite om het hoofd boven water te houden. Het duo is slordig, lui, luidruchtig en erg emotioneel en dat heeft een effect op het klantenbestand. Steeds minder mensen vinden de weg naar het restaurant en Jim en Jeff zitten met de handen in het haar.
Restaurant Zeke's is gelegen nabij de Mississippi in de stad Metairie, New Orleans. De zaak opende haar deuren in 2002, onder de leiding van de charmismatische zaakvoerder Zeke. Hij kwam echter tragisch om het leven tijdens orkaan Katrina in 2005, waarna het restaurant werd overgelaten aan Ellen en Darryl Cortello.
Gordon neemt een kijkje in restaurant Oceana, een etablissement in het hartje van New Orleans. Helaas beantwoordt Oceana niet aan de verwachtingen van de klanten, waardoor deze liever wegblijven. Het restaurant wordt gerund door twee ruziënde broers, Rami en Moe, en een zeer defensieve chef-kok, Damon. De chef weet niet hoe hij zijn ingrediënten ten volle kan benutten.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis