The Voice Kids

The Voice Kids

Kleine performers met tonnen talent betreden het podium en zorgen voor een groots muziekspektakel. Allemaal hopen ze de vier coaches omver te blazen met hun zangtalent.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Blind Auditions - 1

Coaches Laura Tesoro, Duncan Laurence, Metejoor en K3 gaan op zoek naar jong, uniek zangtalent in Vlaanderen. De deelnemers moeten de coaches imponeren met hun stem en hopen dat minimaal één van de stoelen omdraait. Ook dit jaar kunnen de coaches elkaar buitenspel zetten door elkaars stoel te blokkeren. An Lemmens begeleidt samen met sidekick Maksim Stojanac de kids doorheen het parcours.

2. Blind Auditions - 2

Tijdens de eerste Blind Auditions ging nieuwkomer Duncan Laurence met heel wat talent aan de haal. Vandaag drijven de coaches de concurrentie op door elkaar meermaals buiten spel te zetten met de block-knop. Naast elkaar saboteren via deze block-knop, schudden de coaches ook heel wat andere trucjes uit hun mouw om de talentvolle kandidaten te strikken voor hun team.

3. Blind Auditions - 3

Deze derde ronde van de Blind Auditions belooft spannend te worden. De 14-jarige Sien uit Geel blaast iedereen weg met het nummer 'Beggin' van Måneskin en krijgt alle coaches aan het dansen. De 14-jarige Lize uit Antwerpen is dan weer grote fan van de serie 'Lisa'. Ze wordt door Maksim Stojanac met een smoesje naar de set van het programma gelokt om er een trailer op te nemen.

4. Blind Auditions - 4

Coaches Laura Tesoro, Duncan Laurence, Metejoor en K3 gaan in deze vierde Blind Auditions opnieuw op zoek naar jong, uniek zangtalent in Vlaanderen. An Lemmens begeleidt samen met sidekick Maksim Stojanac de kids doorheen het parcours.

5. Blind Auditions - 5

Nog één week en de Battles gaan van start. Maar eerst moeten de teams van coaches Duncan Laurence, Laura Tesoro, K3 en Metejoor vervolledigd worden. In deze vijfde Blind Audition wagen de laatste talenten hun kans en wordt de concurrentie tussen de coaches opgedreven.

6. Knockouts - 1

Na vijf weken Blind Auditions hebben coaches Laura Tesoro, Duncan Laurence, K3 en Metejoor elk een team vol aanstormend zangtalent samengesteld. Van dat groepje mag iedere coach slechts vier kandidaten meenemen naar de halve finale. Vandaag starten de Knockout en het belooft een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes moeten worden gemaakt

7. Knockouts - 2

Marie-Émilie, Lena, Lina, Lars en Zita konden hun coach het meest bekoren en mogen zich de eerste halve finalisten noemen. Vandaag ontpopt de tweede lading kids zich tot ware artiesten op het podium tijdens de tweede knockouts.

8. Knockouts - 3

De laatste tickets richting halve finale worden uitgedeeld in deze derde en laatste Knockouts. Team Duncan zorgt meteen voor een opener en verrassing van formaat. Ook team Metejoor is iets speciaals van plan voor hun laatste Knockout.

9. Halve finale

De ontknoping van 'The Voice Kids' nadert. De resterende kandidaten zorgen voor een knaller van een halve finale die ook de coaches helemaal sprakeloos achterlaat. Vooraleer de kids het podium betreden, nemen de coaches hen mee op uitstap. Team K3 neemt het team mee naar hun choreograaf om te leren hoe ze op een podium moeten staan.

10. Finale

Wordt het Jinthe of Marie-Émilie uit team Metejoor? Anne of Sien uit team K3? JAP of Gloria uit team Laura? Of Karista of Lina uit team Duncan? Wie wint deze jaargang van 'The Voice Kids' en gaat naar huis met een studiebeurs van 10.000 euro en de kans om een eigen single op te nemen?

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis