The Night Shift

The Night Shift

Tijdens de nachtshift in het ziekenhuis van San Antonio gebruiken enkele voormalige legerartsen hun expertise om patiënten te redden. Ze botsen daarbij regelmatig met de bureaucratische directie.

Afleveringen

5 afleveringen

Het is alle hens aan dek op de spoedafdeling wanneer er door een enorme explosie tientallen mensen in het ziekenhuis belanden. Topher leidt het team in het ziekenhuis, terwijl TC, Drew en Gwen zich naar de plaats van de explosie haasten om ter plekke hulp te bieden.
Drew raakt betrokken bij een schietpartij wanneer hij de promotieceremonie van een vriend bij het leger bijwoont, maar slaagt erin de schutter te overmeesteren. Wanneer hij de schotwonde van de vrouw van zijn vriend verzorgt, stuit hij op een veel ernstigere medische complicatie.
Jordan en Krista proberen het slachtoffer van een motorongeluk te helpen. Ze brengen de man naar de dichtsbijzijnde operatiekamer, ook al is die in een dierenziekenhuis.
TC en Drew haasten zich naar een gebouw dat tijdens een rodeo is ingestort. De zwaargewonde cowboy Shane vertoont vreemde symptomen. Paul spreekt Krista aan op een blindedarmoperatie die ze een aantal weken geleden heeft uitgevoerd. Scott raakt betrokken bij een ernstig auto-ongeluk, waarbij hij een tiener heeft aangereden. Hij staat erop om de jongen zelf te opereren.
Jordan en Paul helpen een negenjarige jongen met hoge koorts. Wanneer ook zijn moeder symptomen begint te vertonen, realiseert het team zich dat er meer met de familie aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis