The Nanny

The Nanny

De vrijpostige Joodse verkoopster Fran Fine gaat aan de slag als kinderoppas bij de Engelse theaterproducent Maxwell Sheffield. Na verloop van tijd slaat de vonk over tussen de twee.

Afleveringen

10 afleveringen

  • Nu de bevallingsdatum dichterbij komt, beginnen Fran en Maxwell zich steeds meer zorgen te maken om de baby. Om haar gedachten een beetje te verzetten besluit Fran Brighton te vergezellen op zijn zoektocht naar een geschikte universiteit. Na amper één bezoekje maakt Brighton haar duidelijk dat hij liever zonder haar op pad gaat.
  • Maxwell wordt gevraagd om een televisieserie te produceren in Los Angeles. Fran is ervan overtuigd dat haar moeder niet blij zal zijn met de op stapel staande verhuis, maar tegen haar verwachtingen in heeft Sylvia geen bezwaren.
  • Wanneer Fran vermoedt dat haar moeder een geheime relatie heeft met de knappe dokter Rasso is ze razend. Fran is vastbesloten de vlam tussen Sylvia en haar vader Morty opnieuw te doen opflakkeren en zo hun huwelijk te redden. Maxwell vindt dat ze zich niet met de situatie moet bemoeien, maar naar die raad wil Fran uiteraard niet luisteren.
  • Niles wil ervaring opdoen als producer om zo indruk te maken op C.C. Maxwell vindt dit geen goed idee en wimpelt hem af. Fran denkt er echter anders over en ze huurt een theaterzaal af voor Niles' show. Maar ze zijn wettelijk niet in orde, waardoor ze een boete van meer dan tweehonderdduizend dollar moeten ophoesten.
  • Op advies van Fran vraagt Niles C.C. ten huwelijk. Tot zijn grote verbazing wijst ze zijn verzoek af. Niles voelt zich vernederd. Maxwell vindt dat zijn vrouw zich niet meer mag bemoeien met het liefdesleven van anderen. Niles daarentegen heeft de hoop nog niet opgegeven en wil de steun van Fran niet missen.
  • Wanneer een theaterstuk niet kan doorgaan zoals gepland, blijft Maxwell zitten met een dure zaal. Zijn rivaal Andrew Lloyd Webber wil de huur wel overnemen, maar Maxwell wil niet op dat aanbod ingaan. Intussen blijkt uit oude liefdesbrieven dat Yetta verliefd was op een andere man dan diegene waarmee ze trouwde. Niles en C.C. kunnen hun passionele relatie nog maar moeilijk geheimhouden.
  • Wanneer Maggie en Michael besluiten om in het huwelijksbootje te stappen, zijn Fran en Sylvia zo opgewonden dat ze meteen aan de organisatie van de grote gebeurtenis beginnen. Frans vreugde wordt nog groter wanneer ze ontdekt dat Michael familie is van haar grote idool Barbra Streisand.
  • Fran en Val zitten bij de kapper wanneer hun kapster Libby plots enkele visioenen krijgt. Volgens Libby zal Val trouwen met Fred de apotheker, maar voor Fran heeft ze minder goed nieuws. Libby zag hoe Maxwell in Beverly Hills samen met een grote blonde vrouw met blauwe ogen in bed lag. Fran slaat helemaal in paniek zodra de voorspelling over Val en Fred uit blijkt te komen.
  • Fran, die elk ogenblik kan bevallen, voelt zich dik en onaantrekkelijk. De grapjes die Niles en Maxwell over haar gewicht maken, bevorderen de situatie niet. Om haar gedachten te verzetten, besluit Fran een feestje te organiseren voor hun eerste huwelijksverjaardag. Voor de tweede keer vraagt Niles C.C ten huwelijk. Zal ze deze keer wel ingaan op zijn verzoek?
  • Fran staat op het punt om te bevallen van haar tweeling. Net op tijd wordt ze bevrijd uit de lift en naar het ziekenhuis overgebracht. Niles eist de aandacht op, want hij maakt zich zorgen omdat C.C. misselijk is sinds zijn aanzoek. Maar ze laten er geen gras over groeien en trouwen in de verloskamer.