The Nanny

The Nanny

De vrijpostige Joodse verkoopster Fran Fine gaat aan de slag als kinderoppas bij de Engelse theaterproducent Maxwell Sheffield. Na verloop van tijd slaat de vonk over tussen de twee.

Afleveringen

22 afleveringen

 • 5. Curse of the Grandmas

  Fran werkt nu al bijna een jaar bij de Sheffields. Wanneer de familieleden zich een beetje vreemd gedragen, vermoedt ze dat ze een feestje voor haar plannen. Wanneer Maxwell haar bovendien vraagt om zaterdagavond thuis te blijven, is ze er rotsvast van overtuigd dat er een groots evenement op poten wordt gezet.
 • 6. The Nanny Napper

  Fran biedt aan het metrostation hulp aan een Russische vrouw door haar baby even vast te houden. Door de drukte geraakt Fran de vrouw uit het oog en denkt ze dat de dame haar baby heeft verlaten. Niet veel later verneemt Fran dat de politie haar zoekt omwille van ontvoering. Maxwell en Fran gaan met de baby naar de politie waar Fran wordt gearresteerd.
 • 7. A Star Is Unborn

  Ondanks C.C.'s enthousiasme weigert Maxwell samen te werken met theatermaker Phillipe Cohen voor diens nieuwe versie van 'Romeo en Julia'. Uiteindelijk geeft hij toch toe, maar ontdekt dan dat Philippe Fran voor de hoofdrol heeft uitgekozen.
 • 8. Pishke Business

  Frans moeder Sylvia en haar vriendinnen zijn in de wolken wanneer ze acteur Ben Vereen ontmoeten ten huize Sheffield. Maxwell vertelt de dames trots dat de acteur heeft toegezegd om de hoofdrol in zijn nieuwste musical te spelen, maar dat het financiële plaatje nog niet helemaal rond is. Daarvoor rekent hij op de steun van miljonair Charles Haste.
 • 9. Stock Tip

  Fran neemt Grace mee naar een supermarkt in een rijke buurt, in de hoop er toevallig de man van haar leven tegen het lijf te lopen. Haar plannetje levert onmiddellijk resultaat op: ze ontmoet er de succesvolle beursmakelaar Glen Mitchell. Die overlaadt Fran met complimentjes, vooral wanneer hij ontdekt dat ze voor Maxwell Sheffield werkt.
 • 10. The Whine Cellar

  Fran is druk bezig met het organiseren van het verjaardagsfeestje voor haar moeder. Maxwell en C.C. hebben andere verplichtingen en kunnen niet aanwezig zijn op het feest. Maxwell is al vertrokken, maar door een dom toeval raken Fran en C.C. samen opgesloten in de wijnkelder.
 • 11. When You Pish Upon a Star

  Fran en C.C. weten Maxwell te overtuigen kindsterretje Jack Walker te engageren voor zijn volgende stuk. Algauw blijkt dat ze dat beter niet hadden gedaan. De jongeman is namelijk een rotverwende, gulzige en onuitstaanbare engerd die bovendien een slechte invloed heeft op Brighton.
 • 12. Take Back Your Mink

  Fran maakt zich klaar om de begrafenis van haar groottante Mimma Fayga bij te wonen. Ze maakt daarbij weer overvloedig gebruik van haarlak. Wanneer Maggie haar wijst op haar verspilzuchtig en milieuonvriendelijk gedrag, is Fran verbouwereerd. Ze vertelt Maggie dat ze vroeger nog milieu-activiste is geweest en dus zeker niet de les moet worden gespeld.
 • 13. The Strike

  Op weg naar de première van Maxwells nieuwe musical worden de Sheffields, Fran en C.C. opgehouden door een staking. Hoewel Fran uit solidariteit met de stakers weigert verder te gaan, tilt Maxwell haar in het bijzijn van fotografen toch over de hindernissen. Deze daad heeft voor hem en Fran heel grote gevolgen.
 • 14. I've Got a Secret

  Maxwell biedt tijdelijk onderdak aan een bekende vrouw die moet recupereren van plastische chirurgie. Op Maxwell en Niles na weet niemand wie de dame is. Uiteindelijk verklapt Niles aan Fran dat de dame Cher is. Fran vertelt dit aan haar vriendin Val die het op haar beurt zegt tegen de priester. Niet veel later is het nieuws volledig uitgelekt en is het huis omgeven van de media.
 • 15. Kindervelt Days

  Tijdens een reünie van een schoolkamp wil Fran indruk maken op haar vroegere rivale Judy Silverman. Op aanraden van Val neemt ze Maxwell mee als haar partner. Maar Maggie, Brighton en Grace hebben een ander afspraakje voor hun kinderoppas geregeld.
 • 16. Canasta Master

  Nadat Fran door Maxwell op de vingers getikt wordt omdat hij zijn zoon te veel tv laat kijken, probeert ze Brighton te overtuigen baseball te spelen.
 • 17. The Will

  Maxwell brengt Fran op de hoogte van enkele belangrijke aanpassingen die hij heeft laten aanbrengen in zijn testament. Wanneer ze vervolgens ontdekt dat Maxwell aanwezig zal zijn op een benefietavond voor hartpatiënten, vermoedt ze dat het einde nabij is voor haar baas. Fran ziet het als haar plicht er alles aan te doen om Maxwells dood zo lang mogelijk uit te stellen.
 • 18. The Nanny Behind the Man

  Maxwell dingt naar de rechten van het nieuwe, nog niet afgewerkte toneelstuk van de bekende schrijver Dakota Williams. Ook Andrew Lloyd Webber heeft interesse om de rechten te kopen. Om Williams te overtuigen, wil hij hem uitnodigen in het bijzijn van Cindy Crawford. Fran heeft echter een beter idee.
 • 19. A Fine Friendship

  Willy, een vriendje van Grace, komt langs om te spelen. De jongen wordt vergezeld door Kurt, zijn mannelijke kinderoppas. Eén blik op de knappe Kurt doet Fran vermoeden dat de man homo is en ze vertelt hem zonder enige schroom al haar geheimen. Maxwell ziet bezorgd toe hoe Fran goed met Kurt opschiet. Hij waarschuwt haar voor de gevolgen, maar Fran lacht alles weg.
 • 20. Lamb Chop's on the Menu

  Maxwell staat op het punt een lucratieve filmdeal te tekenen met Shari Lewis en haar sprekende pop Lamb Chop. De deal dreigt echter af te springen wanneer blijkt dat C.C.'s schoothondje Chester de pop heeft opgegeten. Fran vreest dat Maxwell haar de schuld zal geven: zij had immers beloofd de hond in de gaten te houden.
 • 21. Close Shave

  Fran heeft ervoor gezorgd dat Maggie als vrijwilliger in het ziekenhuis aan de slag kan. Hoewel ze met tegenzin aan haar taak begint, schept Maggie al snel genoegen in haar nieuwe job. De fiere Fran maakt er dan ook geen probleem van om tijdens een belangrijk afspraakje voor haar in te springen. Intussen wordt Maxwell tegen zijn zin onderworpen aan de experimentele kookkunsten van C.C.
 • 22. What the Butler Sang

  Fran geeft haar zus Nadine onderdak ten huize Sheffield nadat ze gedumpt werd door haar man Barry. Nadine zet al snel haar zinnen op Maxwell, iets waar Fran jaloers van wordt. De enige mogelijkheid om Nadine het huis uit te krijgen, is door haar opnieuw te koppelen met Barry. Nadat Fran Niles hoort zingen in de badkamer overtuigt ze Maxwell en C.C. om hem deel te laten nemen aan een auditie.
 • 23. A Kiss Is Just a Kiss

  Op Maggies school wordt een kuswedstrijd georganiseerd. De winnares mag de cover sieren van het nieuwe album van countryster Billy Ray Cyrus. Maggie zou dolgraag winnen, maar vreest dat ze tegen haar populaire klasgenote Kirsten Hamilton geen schijn van kans maakt. Ze vindt in Fran echter een ideale bondgenote.
 • 24. Strange Bedfellows

  Fran is volop bezig met de voorbereiding van het afscheidsfeestje voor Mona, een collega-kindermeisje. Hierdoor begint ze zich zorgen te maken over haar positie bij de Sheffields. Wanneer ze later op de dag vrij krijgt van de verkouden Maxwell, ziet ze haar toekomst donker in.
 • 25. The Chatterbox

  Maggie viert haar zestiende verjaardag, dus neemt Fran haar mee naar 'The Chatterbox', Maggies favoriete haar- en schoonheidssalon. Ze krijgt een make-over waarop haar vriendinnen jaloers zullen zijn. Kapper Anthony is op zoek naar een werkkracht om het haar van het cliënteel te wassen. Via Fran neemt hij Mary Ruth aan, een aan lagerwal geraakte tweederangsactrice.
 • 26. Fran Gets Mugged

  Fran en Brighton worden in het park overvallen waarbij Fran haar handtas wordt gestolen. In die handtas zat een uniek werk van Shakespeare dat Fran meenam van het bureau van Maxwell, denkende dat het een boodschappenlijst was. De dader wordt gevat, maar het werk is spoorloos. De rechter geeft hem enkel een werkstraf waardoor Fran de man enkele dagen later terug tegenkomt in het park.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis