Nieuw seizoen Vanaf 3 februari
The Masked Singer

The Masked Singer

Welke bekende gezichten schuilen er achter de maskers? Samen met de speurders zoeken het publiek en de kijkers uit wie er verscholen zit in de prachtige kostuums.

Afleveringen

10 afleveringen

Aflevering 1

Slagen het publiek en speurders Jens Dendoncker, Karen Damen, Julie Van den Steen en Kevin Janssens erin te ontdekken welke bekende gezichten zich verstoppen achter het masker van Radijsje, Miss Poes, Roos, Ridder, Cycloop, Edelhert, Papegaai en Robots?

Aflevering 2

Een nieuwe Masked Singer doet haar intrede. De sensuele en vurige Flamme Fatale steekt het kot volledig in brand. Speurders Julie Van den Steen, Karen Damen, Ruth Beeckmans en Andy Peelman proberen te ontdekken welke bekende gezichten zich verstoppen achter de maskers.

Aflevering 3

Vorige week moest Radijsje, alias Erik Van Looy,'The Masked Singer' verlaten. De lege stoel naast Ruth, Julie en Andy wordt in deze show voor het eerst opgevuld door een mystery speurder. Vandaag doet ook een nieuwe deelnemer zijn intrede: Schorpioen. De kandidaat onder het pak heeft al voor zijn optreden een diepe indruk gemaakt op het speurdersteam.

Aflevering 4

Vandaag maken niet één, maar twee nieuwe figuren hun entree: Konijn en IJskoning. Met negen zullen de gemaskerden deze keer duels aangaan per drie. Enkel de winnaar van elk duel is zeker van een plek in de volgende show. Wie moet deze week zijn of haar echte identiteit prijsgeven?

Aflevering 5

Actrice Ann Tuts komt het speurdersteam, bestaande uit Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman, versterken. Slagen zij erin te ontdekken welke bekende gezichten zich verstoppen achter de maskers?

Aflevering 6

De zeven overblijvende Masked Singers maken zich op voor een nieuw duel. Voor één van hen belooft de show van vandaag er helemaal anders uit te zien

Aflevering 7

Slagen het publiek en de speurders erin te ontdekken welke bekende gezichten zich verstoppen achter de maskers?

Aflevering 8

Slagen het publiek en de speurders erin te ontdekken welke bekende gezichten zich verstoppen achter de maskers? Juryleden: Ruth Beeckmans, Andy Peelman en Karen Damen.

Aflevering 9

De vier overblijvende Masked Singers maken zich op voor de halve finale. An Lemmens is de gastspeurder van dienst. Ans jarenlange ervaring in 'The Voice' lijkt haar meteen ook goed van pas te komen.

10. Finale

Vandaag komen we te weten wie er schuilgaat achter de drie overgebleven maskers: Miss Poes, Ridder en Konijn. Wie wint dit jaar 'The Masked Singer'? Ook Robots maken een comeback en komen nog eens optreden.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis