The Masked Singer (BEL)

The Masked Singer (BEL)

Welke bekende gezichten schuilen er achter de maskers? Samen met de juryleden zoeken het publiek en de kijkers uit wie er verscholen zit in de prachtige kostuums.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Kunnen host Niels Destadsbader, het publiek en speurders Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker raden wie het is, enkel en alleen op basis van een stem?

Aflevering 2

Monster verdween vorige week uit deze show. Zijn plek wordt vanaf vandaag ingenomen door de gracieuze Zeemeermin. Zij staat voor haar vuurdoop lijnrecht tegenover Duiker. Wie wint dit onderwaterduel? En wie loopt het risico om ontmaskerd te worden?

Aflevering 3

Libelle (Dina Tersago) verdween vorige week uit de show. Haar plek wordt ingenomen door de kleurrijke Suikerspin. Zij staat voor haar vuurdoop. Wie zit er écht verborgen achter het masker?

Aflevering 4

Ingeborg schuift aan bij de speurdersdesk van Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker en raadt met een frisse kijk mee naar welke bekende gezichten er achter de maskers schuilgaan.

Aflevering 5

Duiveltje (Andy Peelman) verdween vorige week uit de show. Speurders Julie Van den Steen, Karen Damen, Jens Dendoncker en de geheime gastspeurder proberen opnieuw te ontdekken welke andere bekende koppen zich gehuld hebben in bijzondere kostuums in deze (muzikale) strijd.

Aflevering 6

De finale komt dichterbij en voor de vijf resterende Masked Singers wordt het menens, willen ze een ontmaskering ontlopen. Vandaag strijdt iedereen tegen iedereen. Hun doel: de face-off vermijden en hun masker ophouden.

Aflevering 7

Vier Masked Singers zijn nog in de running: Duiker, Koningin, Suikerspin en Wolf. Zij zingen voor het eerst niet één, maar twee nummers. Een herkansing in de face-off krijgen ze niet meer. De speurders sturen twee Masked Singers door naar de finale, nadien beslist het publiek in de studio en het digitale thuispubliek wie hen mag vervoegen en wie vlak voor de finale ontmaskerd wordt.

Aflevering 8

Duiker, Koningin of Wolf: wie wordt de winnaar van 'The Masked Singer 2020'? En vooral: wie schuilt er achter het masker? De onderzoekscommissie die bevoegd is voor de ontmaskeringen krijgt in de finale versterking van een oude bekende. Sean Dhondt was erbij in de allereerste show en komt zijn opdracht nu afmaken.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis