The Magnificent Seven

The Magnificent Seven

Michael Biehn ('The Terminator') en Ron Perlman ('Hellboy') zetten de saga na de gelijknamige filmklassieker van John Sturges uit 1960 verder in deze westernserie boordevol actie.

Afleveringen

9 afleveringen

De groep en het stadje staan voor een onzekere toekomst wanneer een marshall hen van al hun taken ontheft.
Het verleden van Vin haalt hem in wanneer hij beschuldigd wordt van een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Ezra jaagt zijn droom na om het saloon over te nemen, maar zijn moeder maakt het hem niet gemakkelijk.
Buck probeert een jonge vrouw te beschermen die op de vlucht is voor enkele mannen.
De schoonvader van Chris duikt op in de stad, met in zijn kielzog een familie die uit is op wraak.
De emoties lopen hoog op wanneer de groep enkele landeigenaars begeleidt naar hun betwiste gronden. Vin wordt verliefd op een getrouwde vrouw.
De relatie tussen Vin en Charlotte wordt steeds intenser. De karavaan wordt aangevallen door een grootgrondbezitter die de goudrijke gronden voor zich wil houden.
Wanneer de vader van Nathan, ooit een slaaf, beschuldigd wordt van de moord op een blanke man, moeten de heren hem beschermen tegen een op wraak beruste menigte.
De heren worden gevraagd om enkele gastarbeiders te beschermen tegen hun gewetenloze ploegbaas. Ezra koopt een Chinees meisje om te voorkomen dat ze mishandeld wordt.
Terwijl J.D. een bankoverval probeert te verhinderen, schiet hij een onschuldige omstaander neer. Hij is er kapot van. Ezra neemt deel aan een pokerwedstrijd. De inzet is hoog.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis