The Good Doctor

The Good Doctor

Freddie Highmore schittert als de jonge chirurg Shaun Murphy die ondanks zijn autismesyndroom een grote aanwinst is voor het prestigieuze ziekenhuis waar hij werkt.

Afleveringen

4 afleveringen

Salen ontdekt dat Audrey steeds meer steun vindt bij de andere artsen en neemt extreme maatregelen. Het team behandelt een man die kanker kreeg na een levertransplantatie. De bevalling van een draagmoeder wordt bemoeilijkt door een tumor. Asher en Joran zetten alles op alles om zowel haar leven als dat van de baby te redden.
De onthulling van Morgan blijft niet zonder gevolgen. Audrey, Aaron en Marcus moeten hun strubbelingen aan de kant schuiven om de ouders te redden van een gezin dat betrokken was bij een zwaar auto-ongeval. Shaun ontwikkelt een band met de dochter van het gezin.
Audrey, Alex en Asher behandelen een vrouw die op de luchthaven in elkaar zakte. Door haar longaandoening dreigt een geheim van haar aan het licht te komen. Joran helpt een 45-jarige universiteitsdocente die nog maagd blijkt te zijn.
Wolke en Murphy behandelen de 17-jarige Trent, die door een prothese een infectie heeft opgelopen aan een van zijn vingers. Hun onderzoek wordt echter bemoeilijkt door de moeizame relatie van Trent met zijn moeder. Reznick, Park en Allen worden dan weer tegengewerkt door de broer van hun patiënte Kayla, die een controversiële operatie wil ondergaan.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis