The Golden Girls

The Golden Girls

Bea Arthur, Rue McClanahan, Betty White en Estelle Getty in de rol van vier alleenstaande vrouwen van middelbare leeftijd die een huis delen in Miami Beach, Florida, en die elkaar door dik en dun steunen.

Afleveringen

21 afleveringen

De dochter van Blanche komt op bezoek, omdat ze op het punt staat te bevallen. Blanche heeft echter andere gedachten over de bevalling dan haar dochter en dat zorgt voor conflicten.
Sophia moet naar het ziekenhuis voor een standaard ingreep. Maar dan belt het ziekenhuis met de mededeling dat Sophia na de operatie is verdwenen.
Stan vertelt Dorothy dat hij succes heeft geboekt met zijn uitvinding, alleen is zij niet echt enthousiast. Rose en Blanche hebben ruzie over iets uit het verleden.
Sophia werkt bij Tafeltje Dekje en Dorothy gaat een keertje mee op haar ronde. Ze komen een man tegen die nog in de jaren 60 leeft. Dorothy besluit Sophia te helpen, maar wel op haar manier.
Blanche krijgt een bezoekje van haar oude nanny. De twee kunnen niet goed met elkaar overweg, omdat Blanche haar verwijt dat ze de familie in de steek heeft gelaten toen ze nog jong was.
Rose heeft gemengde gevoelens wanneer ze terug is van haar reguliere tandartsbezoek. Ondertussen ontvangt Dorothy dreigementen van verschillende scholieren, omdat ze een belangrijke football-speler laat zakken.
Het onmogelijke gebeurt wanneer Dorothy toch weer gevoelens begint te krijgen voor Stan.
Wanneer Blanche een auto-ongeval veroorzaakt, wordt Rose aangeklaagd. Het was immers haar auto. Ondertussen komt een oude vriendin van Sophia te overlijden. Hierdoor neemt ze een besluit dat haar leven verandert.
Blanche heeft een geheime aanbidder, maar ze is geschokt wanneer ze ontdekt wie het is.
Sophia vraagt Blanche om tips om haar vriend Tony beter te behagen.
Blanche maakt een afspraakje met een man die ze in een bibliotheek ontmoet, zich niet realiserend dat hij aan een rolstoel gebonden is.
Wanneer Phil, de zoon van Sophia, komt te overlijden, moet ze leren omgaan met haar afkeer voor zijn vrouw.
Om wat meer avontuur in hun relatie te brengen besluiten Rose en Miles om te gaan parachutespringen. Blanche zit in een gewelddadige relatie, maar is de enige die het niet beseft.
Blanche's homoseksuele broer, Clayton, plant een verlovingsceremonie met zijn vriend, Doug.
Miles shockeert Rose wanneer hij vertelt dat hij niet is wie zij denkt dat hij is. Hij zat namelijk in een getuigenbeschermingsprogramma. De zaken worden er niet beter op wanneer blijkt dat zijn belager niet echt dood is.
Dorothy heeft een geheime relatie met haar ex-man Stan. Ze zorgt ervoor dat vooral Sophia er niet achterkomt. Maar wanneer Stan haar weer een aanzoek doet, kan ze het niet langer geheimhouden.
Sophia weigert deel te nemen aan de huwelijksceremonie van Dorothy en Stan. Ze doet er zelfs alles aan om te voorkomen dat ze ooit trouwen.
Dorothy is van mening dat Sophia in de gaten gehouden moet worden. En daarom zorgt ze ervoor dat Sophia een baan krijgt. Alleen komt Sophia erachter dat ze niet echt is aangenomen.
Rose wordt reporter bij een nieuwszender. Blanche wil ondertussen veel meer van Mel Bushman, maar wil hij dat ook?
Blanche begeeft zich op glad ijs, wanneer ze een man zegt dat ze de moeder is van haar kleinkind in plaats van de oma. Ondertussen maakt Sophia zich klaar voor een festival waarmee Rose haar gaat helpen.
Rose heeft een nieuw vriendje, Carl. De zaken worden gecompliceerd wanneer Miles plotseling opduikt, omdat hij Rose niet kan vergeten. En dan blijkt Carl ook nog eens de man te zijn die achter Miles aanzit.