The Goldbergs

The Goldbergs

Hilarische familietoestanden, deels gebaseerd op de jeugdherinneringen van bedenker Adam F. Goldberg, gesitueerd in het Amerika van de late jaren 80.

Afleveringen

5 afleveringen

Beverly koopt dezelfde fiets voor Adam als die in Pee Wee's Big Adventure. Barry en Erica transformeren Murray's meubelwinkel na sluitingstijd in een lounge voor studenten.
De hele groep gaat op vakantie, maar dat verloopt niet zoals gepland. Adam stelt zich de vraag of studeren wel iets voor hem is nu zijn testresultaten niet aan zijn verwachtingen voldoen.
Murrays aartsrivaal Formica doet hem een aanbod dat hij niet kan weigeren. Adam biedt Cinoma de originele musical van Erica en zichzelf aan wanneer William Penn de rechten op een andere musical niet verkrijgt.
Barry organiseert een telethon en probeert Ren het hof te maken door haar te beloven dat Hall en Oates zullen komen optreden. Beverly wil Bill koppelen, maar nog voor ze haar plan kan uitwerken vindt Bill het geluk bij een vrouw die hij via haar vijand heeft leren kennen.
Adam en Brea ergeren zich aan de bemoeienissen van Beverly en doen daarom alsof ze uit elkaar gaan. De terugkeer van Lainey brengt Barry van slag.