The Flying Doctors

The Flying Doctors

Afleveringen

4 afleveringen

Emma en Violet keren terug uit Engeland en krijgen een welkomstfeestje. De nieuwe piloot Sam Patterson brengt zichzelf in verlegenheid, wanneer hij aanneemt dat Emma alleen de zakelijke kant van de garage op zich neemt. DJ neemt radiotaken over van Joe, die naar West-Australië is overgeplaatst.
Tijdens een staking van de brouwerijen, verwoest een verkeersongeval de laatste biervoorraad van de pub. De lokale bevolking neemt zijn toevlucht tot het drinken van Hurtles zelfgestookte drank, wat leidt tot een massale vergiftiging.
DJ wil een discotheek openen voor de jongeren die niets te doen hebben en onrust veroorzaken in de stad. Nadat een jongen heeft vernomen dat bij zijn moeder een mogelijk erfelijke hersenziekte is vastgesteld, steelt de 18-jarige het vliegtuig van George Baxter, niet wetende dat het toestel nog gerepareerd moet worden.
Windoona neemt het op tegen Coopers Crossing in een grote cricketwedstrijd voor het goede doel. George stelt iedereen teleur door te besluiten voor Windoona te spelen. Er wordt volop gespeculeerd wanneer een investeringsbankier de stad in komt en grote hoeveelheden geld begint uit te geven.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis