The Flying Doctors

The Flying Doctors

Populaire serie uit de jaren 80 waarin het reilen en zeilen wordt gevolgd van de medewerkers van de Royal Flying Doctor Service of Australia en enkele inwoners van het dorpje Coopers Crossing.

18 afleveringen

Een defecte satelliet zou over Cooper's Crossing neerstorten en angst veroorzaken. Geoff wordt afgeleid door een verhitte discussie met Kate. Penny wordt verondersteld te bemiddelen tussen Geoff en Kate.
De zakenman Hercules verschijnt in Coopers Crossing en geeft een feest voor Steve, die de werkplaats van zijn broer heeft overgenomen. Hij ontmoet zijn ex-geliefde Clare weer. Als er weer iets opdoemt, escaleert de situatie.
Als in de operatiekamer een dodelijke bacterie wordt gevonden, heerst er hysterie in de stad. Guy probeert de bevolking te kalmeren, maar slaagt daar niet zo goed in. Rowie neemt een drastische beslissing.
Jackie en Guy kunnen vanwege een zware storm niet terugkeren naar Coopers Crossing. Ze brengen samen de nacht door in een eenzame hut. Guy vertelt haar eindelijk wat hij voor haar voelt.
Geoff is op vakantie en wordt vervangen door de begaafde chirurg Dr. Rex Waddington. Op een dag ontdekt Jackie dat Waddington een drugsverslaafde is. Ze moet beslissen of ze aangifte doet en daarmee de carrière van de arts in gevaar brengt.
In Coopers Crossing wordt een cricketteam gevormd. Ze moeten het opnemen tegen de beroemde 'Brumbies' uit Broken Hill. Rowie kan eindelijk laten zien wat ze kan. Ze scoort de ene punt na de andere.
De inwoners van Coopers Crossing zijn ongerust wanneer moordenaar Matt Samuels vrijgelaten wordt uit de gevangenis. Kate zal hem naar huis brengen.
Vliegtuigfabrikant Johnson is dood, en zoon Johnno keert terug naar Melbourne om zijn nalatenschap te regelen. Hij realiseert zich hoe boos hij is op zijn overleden vader. Ondertussen vliegt Penny met Rowie naar een noodgeval.
Rowie wordt door een valse oproep in de val gelokt en komt hierdoor in een gevaarlijke situatie terecht.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.