The Endgame

The Endgame

Een briljant en crimineel meesterbrein die er zelfs vanuit de gevangenis in slaagt om een aantal overvallen te coördineren versus een FBI-agente die bereid is tot het uiterste te gaan om haar ten val te brengen.

Afleveringen

6 afleveringen

Wanneer wapenhandelaar en crimineel meesterbrein Elena Fedorova wordt opgepakt in New York, krijgt ze een deal aangeboden door enkele hooggeplaatste personen. Wanneer Elena vervolgens zeven bankovervallen coördineert, trekt ze de aandacht van FBI-agente Val Turner. De twee vrouwen kwamen eerder al in aanvaring en Val is vastberaden om Elena voor eens en voor altijd achter de tralies te krijgen.
Terwijl Val een kidnapping in opdracht van Elena onderzoekt, komt haar verleden bovendrijven. Bankmanager Lawton krijgt een paniekaanval. De FBI arresteert Bradbury, nadat aan het licht kwam dat ze zich liet omkopen door het Veracruz-kartel.
Wanneer het leven van een gijzelaar in gevaar is, doet Elena een beroep op een populair nieuwsanker om te onderhandelen over haar vrijheid. Nadat Ming Lee, die volgens Arushi aan een groot artikel werkte, dood werd aangetroffen, vindt Val documenten die onthullen dat Erickson smeergeld ontvangen heeft toen hij voor president Cutler werkzaam was.
Owen schept duidelijkheid over de eerste aanvaring van Val met Elena. Terwijl Doak steeds meer een pion wordt in het spel van Elena, ontdekt Val de link tussen de doelwitten van Elena.
Wanneer de Snow White-leden een poging wagen om in de kluis van de Centrale Bank te geraken, moet Val een race tegen de klok voeren om een economische ramp te voorkomen.
Een gevangene die uit is op wraak, helpt Snow White om rechter Caroline Walsh te ontvoeren. Een plan van Doak gaat niet zoals gehoopt.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.