Tegen de Sterren op

Komische show met persiflages van bekende tv-programma's en imitaties van BV's en beroemdheden

11 afleveringen

 • Aflevering 1

  Miley Cyrus vertoeft helemaal in de kerstsfeer en doet het voor één keer dus niet met een wrecking ball, maar met een kerstbal. Na het succes van 21 juli, doen Koning Filip en Koningin Mathilde hun onverwachte en geheel spontane balkonspeech nog eens over. Saartje Vandendriessche kondigt Groenland aan, waarbij Bartel Van Riet de kijker meeneemt voor een romantische picknick in de vrije natuur. Peter Van de Veire ontvangt Ozark Henry en Natalia in Sing That Song. Willem Vermandere heeft zichzelf heruitgevonden en brengt hedendaagse pophits.Vandaag: Get Lucky van Daft Punk. Durft de Bomma van de 10 meter plank springen in het nieuwe seizoen van De Grote Sprong? Elke Vanelderen slaat aan het breien en dat zal haar Regi geweten hebben. In JIM FUZZ brengen Eline De Munck en Sean Dhondt een verslag van Rock Werchter. De allereerste beelden van de nieuwe prestigereeks Boudewijn I, van de makers van Albert II.
 • Aflevering 2

  In Thuis lopen de gemoederen hoog op. Sinds Jana (Clara Cleymans) en Bram (Jonas Van Geel) een koppel zijn, zijn er heel wat minder spannende verhaallijnen voor Simonneke en Frank. Tijd om daar verandering in te brengen. Ondertussen krijgt Rosa (Nathalie Meskens) bezoek van dokter Geert (Walter Baele). Bastaardzussen: Koning Filip (Walter Baele) weet er alles over en neemt het onderwerp Philippe Geubels-gewijs onder handen in zijn zaalshow Filip en de Belgen. Na de Bomma waagt ook Elio di Rupo (Walter Baele) zich aan De Grote Sprong. Bij Fuzz bespreken Eline (Nathalie Meskens) en Sean (Chris Van Espen) wanneer je klaar bent voor seks. Op de Mekker Nacht bijt Yevgueni (Guga Baúl) de spits af. Annemie Struyf (Nathalie Meskens) en Sam Gooris (Chris Van Espen) halen een telefoongrap uit in VTM Telefoneert. Wanneer Frank De Boosere (Chris Van Espen) Het Journaal-babe Hanne Decoutere (Ella Leyers) ontmoet, slaat zijn fantasie op hol. Delphine Boël zingt haar versie van Stromaes Papaoutai.
 • Aflevering 3

  In De Slimste Mens verloopt alles zoals gewoonlijk eerlijk en objectief wanneer Lesley-Ann Poppe (Nathalie Meskens), Prem Radhakishun (Ivan Pecnik) en Jelle Cleymans (Clara Cleymans) het tegen elkaar opnemen. Jonas Geirnaert (Guga Baùl) zetelt in de jury. Nadat zijn bandleden het op het Antwerpse festival Linkerwoofer aftrapten, besloot Daan (gastacteur Peter Van de Velde) de drank vaarwel te zeggen. Nu is het enkel nog een kwestie van volhouden. Bartel Van Riet (Guga Baùl) ging de voorbije 2 afleveringen uit de kleren, mét succes. Daarom besloot de productie van Tegen de Sterren Op hem tot de nieuwe Coca Cola Light man te kronen. Weerman Frank Deboosere (Chris Van Espen) heeft nog maar weinig oog voor zijn vroegere natte droom Sabine Hagedoren (Tine Embrechts). Het is al Hanne Decoutere (Ella Leyers) wat de klok slaat, en dus onderneemt een jaloerse Sabine actie. Pascale Naessens (Ella Leyers) maakt opnieuw een gezond en licht feestgerechtje klaar in Mijn Pure Keuken.
 • Aflevering 4

  Bij De Collega’s staat het kot in rep en roer nadat ze vernamen dat ambtenaren langer moeten werken. In het Vlaams Parlement brengt Jan Peumans (Jonas) een nieuwe discussie op gang. Vlaams minister-president Kris Peeters geeft een woordje uitleg bij de uitstapregeling aan collega-politici. Virginie Claes (Ella Leyers) onderzoekt de geruchten over exploderende batterijen in elektrische tandenborstels. . Saartje Vandendriessche (Tine Embrechts) verklapt zeker niets over het einde van de film Titanic en Bartel Van Riet (Guga Baul) kleedt zich op, ehm, uit, om wintergroenten te planten. Vincent Kompany (Guga Baúl) doet uit de doeken welke legendarische heldendaden hem afleidden van de match. In trending met #debomma, demonstreert de Bomma van Familie de nieuwste hypes en internet trends. Ian Thomas (Jonas Van Geel) gaat binnenkort doorbreken aan de zijde van Snoop Dogg in Amerika. In Vlaanderen brengt hij echter nu al een duet met Rihanna (Clara Cleymans).
 • Aflevering 5

  In Eigen Kweek leert Frank (Jonas Van Geel) Julita (Clara Cleymans) alles over het West-Vlaams. Marouane Fellaini (Walter Baele) en Steven Defour (Jonas Van Geel) hebben een nieuwe Duiveluitdaging klaar. In het Vlaams Parlement discussiëren Kris Peeters (Guga Baúl), Jan Peumans (Jonas Van Geel), Liesbeth Homans (Tine Embrechts), Ingrid Lieten en Mieke Vogels (beiden Ivan Pecnik) nog steeds over de uitstap naar de Grotten van Han. Bruno Wyndaele (Guga Baúl) nodigt weerduo Frank (Chris Van Espen) en Sabine (Tine Embrechts), Kristien Hemmerechts (Walter Baele) en Marie Vinck (Ella Leyers) uit in De Premiejagers. In Wild van Dieren lokken safariman Koen Kohlbacher (Walter Baele) en Staf Coppens (Chris Van Espen) dieren door middel van zoetigheden. De dokters van Het Spreekuur ontvangen een man met een ‘groot’ probleem in hun praktijk. Er wordt zorgvuldig beeldmateriaal verzameld voor Faceb... Voor het medisch dossier.
 • Aflevering 6

  Op 1 februari 2014 vierde VTM haar 25ste verjaardag en Tegen de Sterren Op viert deze speciale verjaardag maar wat graag met dé klassieker onder de datingprogramma’s: Blind Date. Vlaanderens favoriete koppelaarster Ingeborg (Ella Leyers) gaat op zoek naar de ideale partner voor de Kempense kassierster Natalia (de echte Natalia), die ‘toevallig’ erg lijkt op de zangeres met dezelfde voornaam uit de Kempen. Kandidaten: De Lau (Guga Baúl), Ian Thomas (Jonas Van Geel) en Robby Longo (Ivan Pecnik). Natalia (de echte) mag ook het podium op, want in de slotact brengt zij samen met Tegen de Sterren Op-Natalia (Nathalie Meskens) een spannende battle: Wie lijkt nu het meest op Natalia? Ondertussen tovert Frank (Jonas Van Geel) in Eigen Kweek opnieuw zijn beste West-Vlaams-Engelse mengelmoes boven om zijn geliefde Julita (Clara Cleymans) het fenomeen gasboete uit te leggen en heeft Hanne Decoutere (Ella Leyers) tijdens het journaal een live verbinding met Monnik Giel (Chris Van Espen).
 • Aflevering 7

  Vandaag is het de immer sympathieke Hyacinth Bucket (Nathalie Meskens) die alle aandacht opeist. In Schone Schijn komt Hyacinth Bucket ze te weten dat alle oorlogsveteranen van WOI uitgenodigd worden in België voor een memorial. Daddy (Jonas Van Geel) is één van hen en Hyacinth maakt zich op voor een trip naar België. Als tegenprestatie voor een nieuwe Duiveluitdaging nemen de Rode Duivels een officiele Rode Duivelslied op. De voetbalbond heeft niemand minder dan Christoff (Jonas Van Geel) bereid gevonden de Duivels een handje te helpen. Verder is niet Clara Cleymans, maar wel Joy Anna Thielemans in Tegen de Sterren Op te zien als Helena De Ridder. Ze verdedigt in deze aflevering een wel erg herkenbaar vluchtmisdrijf.
 • Aflevering 8

  In de Televisieroute nemen Ben Roelants en Mieke Bouve ons mee achter de schermen van de legendarische jeugdreeks Merlina. We komen alles te weten over de straffe en visionaire uitvindingen van Napoleon. Elio Di Rupo en Stromae zingen over "La Belgitude". Andre Rieu heeft de files getrotseerd om in het Sportpaleis een vioolconcert te geven, samen met zijn orkest. In Weekendje Weg toont Els Tibau ons de leukste plekjes en verrassende etablissementen in het authentieke Lozegem. De Rode Duivels hebben een nieuwe uitdaging voor hun supporters.
 • Aflevering 9

  Een nooit vertoonde aflevering van Gert en Samson waarin Gert per ongeluk terechtkomt aan de Trammesantlei 122. Jawel bij Josje... Huisman. In F.C. De Kampioenen geniet iedereen met volle teugen van het succes van de Kampioenen film. En dan gaat er al eens iemand naast zijn schoenen lopen, natuurlijk. The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band probeert een intimistisch liedje te brengen maar wordt overstemd door het DJ-geweld van Dimitri Vegas & Like Mike op Tomorrowland. Regi weigert te gaan kamperen aan de schoolpoort om Ellie Martha in te schrijven en geeft zijn dochter dan maar zelf les. Willem Vermandere remixt Thrift Shop van Macklemore. Hanne Decoutere heeft haar wekelijkse babbel met monnik Giel. Eline De Munck geeft goede raad bij JIM Fuzz! Vandaag doet de bomma uit Familie aan sexting.
 • 10. Compilatie 1

  Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks.
 • 11. Compilatie 2

  Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks: In het Vlaams Parlement zijn er nog een paar praktische vragen over de uitstap naar de Grotten van Han. Liesbeth Homans (Tine Embrechts) heeft daar echter nog enkele bedenkingen bij. Mieke Vogels (Ivan Pecnik) maakt zich dan weer zorgen over de ecologische voetafdruk van deze uitstap. In Merlina heeft Napoleon (Walter Baele) een nieuwe uitvinding bedacht: een berichtenvogel. In de Slimste Mens ter wereld neemt Lesley-Ann Poppe (Nathalie Meskens) het op tegen Jelle Cleymans (Clara Cleymans) en Prem Radhakishun (Ivan Pecnik).Ondertussen is topproducer Regi (Jonas Van Geel) spoorloos. Misschien weet Eline De Munck (Eline De Munck) wel iets meer? Bartel Van Riet (Guga Baúl) vergast enkele jonge deernes op een Cola Light passage en in Eigen Kweek leert Frank (Jonas Van Geel) Julita (Clara Cleymans) autorijden, maar zij verveelt zich al snel.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis