Tegen de Sterren op

Komische show met persiflages van bekende tv-programma's en imitaties van BV's en beroemdheden

11 afleveringen

 • Aflevering 1

  Vandaag met speciale gast Koen Wauters: Koen Wauters speelt zijn vrolijke zelf in een aflevering van Belgium’s Got Talent. Ray Cokes (Chris Van Espen) heeft er zin in en Rob Vanoudenhoven (Guga Baul) houdt de Kleenex klaar voor Karen Damen (Nathalie Meskens). Elke (Clara Cleymans) heeft een verrassing voor haar kersverse vent Regi (Jonas Van Geel). Christoff (Jonas Van Geel) en Dana Winner (Tine Embrechts) zingen in een spotje voor het Klager Festival. De mannen van het BBC-programma Top Gear (Ivan Pecnik, Walter Baele en Jonas Van Geel) onderwerpen een jeep aan de ultieme test: een rondrit in België. In de hele wereld wordt het jaarlijkse afscheid van Kim Clijsters (Nathalie Meskens) gevierd. Jan Becaus (Guga Baul) heeft een live verbinding met onze publiekslieveling. Zij neemt in het Sportpaleis tijdens Kim’s Thank You Games afscheid van haar fans. Later op de avond brengen Marco Borsato (Jonas Van Geel) en Koen Wauters een muzikale ode aan onze leading lady van het tennis.
 • Aflevering 2

  Vandaag met speciale gast Tom Waes: De Tomtesterom-presentator kruipt onder meer in de huid van zijn geliefde klankman Pascal Braeckman, terwijl Guga Baul Tom Waes zelf speelt. Voor een nieuwe aflevering van Tomtesterom trekt het duo naar de Hercules Games, de meest legendarische krachtmeting op aarde. In De Slimste Mens ter Wereld mogen Pascale Platel (Walter Baele), Donald Muylle (Ivan Pecnik) en Tom Lenaerts (Guga Baul) tonen wat ze waard zijn. Jurylid Philippe Geubels (Nathalie Meskens), is zijn droge zelve. Wim Ballieu (Chris Van Espen) maakt in Goe Gebakken een Gentse klassieker. Annemie Struyf (Nathalie Meskens) kreeg op de redactie van In Godsnaam een straffe lezersbrief: zuster Katharina (Walter Baele) ligt op sterven. Moeder Overste (Chris Van Espen) vraagt Annemie om haar geliefde zuster bij te staan tijdens haar laatste dagen. Het Journaal met Jan Becaus (Guga Baul). Adele (Nathalie Meskens) breng haar nieuwste hit Fire To The Grill.
 • Aflevering 3

  Vandaag met speciale gasten Astrid Bryan en de Lau: In L.A. wordt Kerst gevierd. Jammer genoeg is den John (Walter Baele) vergeten om een kerstcadeau te kopen voor zijn donutty Astrid (de echte). Samen met de Lau (Guga Baul) probeert hij snel nog een amazing present te scoren. De echte Lau, duikt in het ziekenhuis op bij Dr. House (Guga Baul) met een vreemde klacht. Zus Astrid (de echte) vindt dat haar broer overdrijft. De volledige negenkoppige cast van Tegen de Sterren Op schittert in de Britse komedieserie ‘Allo ‘Allo!. Danni Lowinski (Tine Embrechts) krijgt van een plaatselijke jongere (Nathalie Meskens) het verwijt dat ze niet geloofwaardig is als advocate én als Genkse. VIJF-omroepster Véronique De Kock (Chris Van Espen) kondigt een nieuwe aflevering van Astrid in Wonderland aan. Free Souffriau (Clara Cleymans) zingt Ann Christy. Gangnam Style, het meest bekeken internetfilmpje van 2012, wordt door Selah Sue (Clara Cleymans) en Regi (Jonas Van Geel) in een nieuw jasje gestoken.
 • Aflevering 4

  Vandaag met speciale gast Luk Wyns: Luk Wyns speelt voedselinspecteur Benny Bax van de Smaakpolitie. Zijn zoektocht naar smetteloze restaurantkeukens loopt uit de hand. Daarnaast kruipt hij ook in de huid van zedenflik Charles in Code 37. Terwijl Hannah Maes (Clara Cleymans) steeds meer flashbacks krijgt, zoekt Charles een plek om ongestoord te roken. Geert Hoste (Guga Baul) werpt tijdens zijn eindejaarsconference een ludieke blik op 2012. Onder meer Pascale Platel (Walter Baele), Regi (Jonas Van Geel), Annemie Struyf (Nathalie Meskens), Philippe Geubels (Nathalie Meskens) en Erik Van Looy (Jonas Van Geel) zitten in de zaal. In Terzake voelt Kathleen Cools (Clara Cleymans) Freddy Thielemans (Ivan Pecnik) en Philippe Moureaux (Walter Baele) aan de tand over de file in onze hoofdstad. In God en klein Pierke heeft Martin Heylen (Jonas Van Geel) een exclusief gesprek met modegoeroe Karl Lagerfeld (Walter Baele). Lana Del Rey (Clara Cleymans) zingt haar nieuwste hit Networking Games.
 • Aflevering 5

  Vandaag met speciale gast Sven De Ridder: Sven De Ridder imiteert Ben Crabbé in een BV-special van Blokken met Showbizz Bart (Chris Van Espen) en Davy Brocatus (Walter Baele). Als Ben Crabbé neemt hij ook samen met de andere Kreuners Walter Grootaers (Ivan Pecnik), Axl Peleman (Guga Baul), Jan Van Eyken (Jonas Van Geel) en Erik Wauters (Walter Baele), afscheid van hun fans. In Jamie’s 30 Minute Meals maakt Jamie Oliver (Jonas Van Geel) chicken pie. Alle hygiëneregels in acht genomen, uiteraard. Ozark Henry (Guga Baul) maakt reclame voor zijn nieuw album. Jennifer Aniston (Barbara Sarafian) doet enkele audities. JENNIFER ANISTON Jennifer Aniston (Barbara Sarafian) doet auditie voor Skyfall -de nieuwe film van James Bond-, Pirates of the Carribean, The Devil Wears Prada en Friends ‘The Movie’. ALINE JULIA In Werk aan de Winkel geeft marketingexperte Aline Juliá (Tine Embrechts) Wereldwinkel-uitbater Jurgen (Jonas Van Geel), tips om zijn winkel rendabeler te maken.
 • Aflevering 6

  Vandaag met speciale gasten Ella Leyers en Gunter Lamoot. Marie Vinck (Ella Leyers) doet auditie voor enkele nieuwe rollen. Gunter Lamoot voert backstage een discussie met zijn spiegelbeeld (Guga Baul). In Twilight voelt Bella (Clara Cleymans) dat Edward (Ella Leyers) geen gewone jongen is. De zussen Bekka (Ella Leyers), Bibi (Clara Cleymans) en Eva (Tine Embrechts) zijn het erover eens : De Kloot (Ivan Pecnik) moet eraan. Maar buiten het medeweten van Moeke (Nathalie Meskens) natuurlijk. In Familie nemen De Bomma (Chris Van Espen) en Marie-Rose (Nathalie Meskens) afscheid van Véronique (Clara Cleymans). Zij moet wijken voor een nieuwe versie (gastacteur Gunter Lamoot). Later, wanneer niemand kijkt, strekt de bomma haar beentjes op Gangam Style. De Belgische band Triggerfinger (Jonas Van Geel als Ruben Block en Ivan Pecnik als Monsieur Pol) brengt enkele covers. Bij Allo Allo! wordt een quiz gehouden in Café René, met als inzet een speciale prijs.
 • Aflevering 7

  Vandaag met speciale gasten Staf Coppens en Karlijn Sileghem. Staf Coppens kruipt in de oversized kleren van Brahim. In In de Mix confronteert hij de onbekende rapper Mokka Ice (Chris Van Espen) met de zanger Christoff (Jonas Van Geel). Karlijn Sileghem geeft een gouden raad als tante Kaat. Chris Lomme (Karlijn Sileghem) brengt een hommage aan 60 jaar televisie. Tom Coninx (Guga Baul), Eline De Munck (Nathalie Meskens) en Showbizz Bart (Chris Van Espen) krijgen in Sterren op de Dansvloer pittige commentaren van Juryleden Ronny Daelemans (Ivan Pecnik), Euvgenia Parakhina (Barbara Sarafian) en Davy Brocatus (Walter Baele). Danni Lowinski (Tine Embrechts) wordt niet serieus genomen zoekt troost bij haar vriendin Bieke (Cara Cleymans). Er was een tijd dat Madonna (Tine Embrechts) shockeerde met opzwepende shows en een streepje bloot. Maar past dat nog wel bij haar leeftijd? Madonna wordt hard aangepakt door de exuberante Nicki Minaj (Nathalie Meskens) in een wervelende battle.
 • Aflevering 8

  Vandaag met speciale gasten Bart De Wever en Karl Vannieuwkerke. Politicus Bart De Wever (Ivan Pecnik) kreeg in het eerste seizoen van Tegen de Sterren Op al bezoek van gezondheidscoach Sonja Kimpen (Barbara Sarafian). Hoewel haar pleidooi om gezonder te gaan leven weinig indruk maakte, was Bart een klein jaar geleden toch bereid om het fitnesscentrum op te zoeken. Karl Vannieuwkerke (de echte) ontvangt in Vive le Vélo wielrenner Jurgen Van den Broeck (Walter Baele) en wielerleek Annemie Struyf (Nathalie Meskens) aan zijn befaamde tafel. Annemie mocht Jurgen een hele dag - en nacht - volgen tijdens zijn voorbereidingen voor de Tour. Jani Kazaltzis (Chris Van Espen) neemt in Zo Man Zo Vrouw opnieuw een koppel onder handen dat stijlloos door het leven gaat. Voorzien van enkele frappante oneliners duikt Jani in hun kleerkast en neemt hij hen mee op een avontuur doorheen het shoppingcenter.
 • Aflevering 9

  Dat Luc Appermont op gebied van presenteren niet aan zijn proefstuk toe is, weet iedereen. Maar hoe is het met zijn imitatietalenten gesteld? Luc kruipt in deze aflevering in de huid van de populaire presentator van Vroeger of Later?. Een personage dat hem wel érg goed ligt... Nigella Lawson maakt een chocolademousse voor de kids. En wat voor één. Niet te luchtig, niet te zwaar, voldoende chocolade, maar niet te veel: Nigella onthult het geheime recept van haar befaamde quadruple chocolate mousse. Sportanker Tom Coninx gaat polshoogte nemen op het BK veldrijden en interviewt ter plaatse enkele veldrijders. Dewelke, dat blijft ook voor hem een raadsel. Staf Coppens heeft de smaak van het imiteren alvast te pakken en kruipt in de huid van één van de veldrijders.
 • 10. Compilatie 1

  Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks.
 • 11. Compilatie 2

  Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis