Tegen de Sterren op

Komische show met persiflages van bekende tv-programma's en imitaties van BV's en beroemdheden

15 afleveringen

 • Dina Tersago heeft ze gevonden: de twee laatste alleenstaande boeren van Vlaanderen. Natalia probeert wereldster Lady Gaga te strikken voor een duet maar de samenwerking eindigt in mineur. Onze nationale politici nemen het tegen elkaar op in 'Sterren op de Dansvloer'. Voor zijn nieuwe kookboek zocht topchef Sergio Herman inspiratie in de kamasutra. Gunter Lamoot probeert Elio Di Rupo te choqueren in 'De vraag van vandaag'. Op haar nieuwe album covert Belle Perez klassiekers uit de Amerikaanse popmuziek.
 • 2. Compilatie 1 JG1

  Frieda Van Wijck gaat op zoek naar anekdotes uit de schooltijd van Tanja Dexters en Alex Agnew in 'De Klas van Frieda'. 'FC De Kampioenen' zijn van hun melk wanneer ze slecht nieuws krijgen. Gelukkig weet Boma raad. De meisjes van K3 stellen hun nieuwe single voor. Kabouter Plop en zijn vrienden nemen deel aan 'Mijn Restaurant'. En Inge Vervotte en Michel Daerden schitteren in 'Sterren op de Dansvloer'.
 • 3. Compilatie 2 JG1

  Michel Daerden doet mee aan 'Komen Eten' en nodigt Laurette Onkelinx, Sam Gooris en Davy Brocatus uit om van zijn zelfbereid driegangenmenu met aangepaste wijnen te komen genieten. DDT komt 'De Kampioenen' uit de nood helpen en Goedele Liekens gaat in haar nieuwste programma 'Wie kiest Goedele' op zoek naar een levenspartner. In 'Zot van Vlaanderen' verwelkomt Rani De Coninck zes nieuwe en enthousiaste kandidaten om een polonaise te dansen. Tom Boonen maakt zich op voor een spannende proef in 'Binnen de Minuut' en ondertussen bewijst Peter Goossens dat hij één minuut lang in de camera kan staren zonder over zijn leesbril te kijken en zonder zijn tanden te laten zien. Gezondheidscoach Sonja Kimpen, David Davidse en Steven Van Herreweghe nemen om beurten de presentatie van deze aflevering van 'Tegen de Sterren Op' voor hun rekening.
 • Gastacteur Adriaan Van den Hoof kruipt in de kuif van Jeroen Meus in 'Dagelijkse Kost'. In 'Stadion' ontvangt Tom Coninx analist Johan Boskamp en ex-trainer Adrie Koster. Topproducer Regi maakt een remix van de single van Astrid Bryan. Herman Van Rompuy trekt naar Griekenland om er persoonlijk poolshoogte te nemen van de situatie. Volgens weerman Frank Deboosere is het weer perfect normaal voor de tijd van het jaar. Linda De Win interviewt Siegfried Bracke in 'Villa Politica' en we volgen Kim Clijsters tijdens haar vrije dag. Brigitta Callens geeft yogales. Selah Sue zingt tegen de sterren op!
 • Lien Van de Kelder laat zich van haar beste kant zien in 'Zone Stad'. Showbizz Bart trekt naar de première van de vampierenfilm 'Twilight' en interviewt er de koning van de Vlaamse musical, Jan Schepens. Anne De Baetzelier reageert in 'Voor De Show' op de smeuïge roddels in de nasleep van 'Expeditie Robinson'.
 • Schlagerzanger Christoff zingt zijn nieuwste hit: "Zeven Trekjes". Greet De Keyser brengt live verslag vanuit Washington en prinses Mathilde krijgt het gezelschap van haar Nederlandse collega Maxima...
 • In "So You Think You Can Move Like My Name Is Bart Peeters " gaat An Lemmens met behulp van Marco Gerris, Euvgenia Parakhina en Lien Degol op zoek naar een opvolger voor Bart Peeters. Zatte Rita gaat op bezoek bij Marie-Rose tijdens de bloedstollende seizoensfinale van ‘Familie’. In ‘Exotische Liefde’ wacht Daniël (Ivan Pecnik) zijn kersverse bruid Lonni op aan de luchthaven.
 • De Kampioenen zijn al bijna een jaar werkloos en komen samen om Kerstmis te vieren. Ze krijgen hoog bezoek over de vloer... Belle Perez geeft Spaanse lez en we komen te weten wie de legendarische videobeelden van 'de torenpoeper' heeft gemaakt.
 • In deze aflevering van 'Tegen de Sterren Op' maken we kennis met Lesley-Ann Poppe en Carmen Pfaff. Trinny & Susannah geven het zelfvertrouwen van de Vlaming een boost en prins Filip houdt zijn eindejaarstoespraak.
 • Catherine Van Eylen (Maaike Cafmeyer) ontvangt Tom Boonen (Guga Baul) in de studio van ‘Het Journaal’ voor een babbel over het nieuwe wielerseizoen, maar ze geraakt lichtjes afgeleid. Ornelis & Rogiers pakken uit met hun allergrootste stunt ooit. Kim Clijsters leidt ons rond in haar dorp. In restaurant Seaven in Blankenberge zit de middagshift er bijna op. Peter Goossens (Ivan Pecnik) langs om de gerechten aan een grondig smaakonderzoek te onderwerpen. Maar Eef (Maaike Cafmeyer) heeft er geen flauw benul van welk hoog bezoek er voor haar zit. Selah Sue (Clara Cleymans) wil in 'Blind Date' graag iemand met een hoek af ontmoeten en heeft het misschien wel getroffen met prinses Mathilde (Nathalie Meskens). Om 19u00 checkt Birgit Van Mol (Barbara Sarafian) in met ‘Het Nieuws’. Kleinkunstzanger Herman Van Veen (Jonas Van Geel) brengt een nieuwe hit over het internet.
 • Marco Borsato pakt uit met een nieuwe show. Tom Lenaerts neemt deel aan de Pappenheimers en heeft enkele presentatietips voor Steven Van Herreweghe. In de Kotmadam is Jef het beu, hij wil het programma vernieuwen.
 • De meest memorabele gastacteurs van het voorbije seizoen passeren de revue met nieuwe imitaties: Adriaan Van den Hoof is Jo De Poorter in TV-Makelaar, in Aspe speelt Jacques Vermeire inspecteur van In en Els De Schepper is Lesley-Ann Poppe.
 • 13. Compilatie 1

  Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks.
 • 14. Compilatie 2

  Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks.
 • 15. Compilatie 3

  Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis