Tegen de Sterren op

Komische show met persiflages van bekende tv-programma's en imitaties van BV's en beroemdheden

12 afleveringen

 • De jury van 'Mijn Restaurant!' brengt een bezoek aan de kandidaten van 'Mon Pistolet' in Diksmuide. Tennisster Justine Henin brengt een eigen parfum op de markt: Juju. In de politieserie 'Code 37' bijt Hannah Maes zich vast in een zedendelict met een verdachte bisschop. In een spannende aflevering van 'De Slimste Mens' nemen Bart De Wever en Erika Vantielen het op tegen Elio Di Rupo. Tom Boonen wordt het nieuwe gezicht van de reclamecampagne van Bananarex. Het Beste uit 'In Gods Naam' met Annemie Struyf, nu op DVD. Exclusieve beelden uit het dagboek van Axelle Red. En Prins Filip en Prinses Mathilde brengen een ontroerend duet.
 • Deze tweede aflevering van "Tegen de Sterren Op" wordt ingeleid door Elio Di Rupo. Wil hij bewijzen dat hij de Nederlandse taal volledig onder de knie heeft? Zijn Vlaamse collega-politicus Bart De Wever heeft andere besognes, want hij wordt onder handen genomen door gezondheidscoach Sonja Kimpen. Showbizz Bart gaat op pad en brengt een bezoek aan Axelle Red en haar Afrikaans adoptiekind. Sterrenchef Sergio Herman verzorgt een banket op het paleis bij Prins Filip en Prinses Mathilde. Ondertussen bezorgt sportvrouw Tia Hellebaut een pizza en kondigt Rani De Coninck aan welk duo "Mijn Restaurant!" moet verlaten. In "De Pappenheimers" maken Sam Gooris en Tom Boonen het bont. Tot slot brengt journalist Patrick Van Gompel verslag over de verkeersproblemen in de winter.
 • Sam Gooris vervangt Dieter Coppens op de luchthaven in 'Allokes, Goodbye'. Elio Di Rupo en Erika Vantielen nemen het op tegen voedingsconsulente Sonja Kimpen in 'De Slimste Mens ...'. Steph Goossens zoekt naar een opvolger voor Thuis in 'My name is Cois'. An Lemmens gaat op reis. Annemie Struyf verblijft in een klooster van slotzusters. Exclusieve beelden uit het dagboek van Justine Henin. Tot slot wil Sonja Kimpen politicus Bart De Wever overtuigen om Zumba-lessen te volgen, en stelt Sarah Bettens stelt haar nieuwe CD voor. De inleiding gebeurt door Bart De Wever.
 • Sam Gooris en Natalia brengen een originele versie van "Hallelujah". Erika Van Tielen maakt een fietstocht met Tom Boonen voor "Vlaanderen Vakantieland". Steven Van Herreweghe ontvangt Steph Goossens alias Cois, de loodgieter uit Thuis in "De jaren stillekes". Gunter Lamoot stelt "De vraag van vandaag" aan Caroline Gennez. Sam Gooris schuimt het land af met de actie "De Glazen Boterham: Kletskes for life", omdat iedereen recht heeft op een lekkere pint. En Showbizz Bart heeft de eer om Aartsbisschop Léonard te interviewen over enkele gevoelige onderwerpen.
 • In 'Ergens onderweg' trekt Sam Gooris met zijn zoon Kenji naar de bierfeesten in Munchen voor wat quality time. Nu hij nog steeds minister van Defensie is, vindt Pieter De Crem het dringend tijd om alle weerbare mannen in België op te roepen om zich bij het leger aan te sluiten. Gunter Lamoot heeft een 'Vraag van vandaag' voor Mega Mindy. Topchef Peter Goossens kan iets bijzonders en wil dit graag aan de kijkers tonen. Patrick Van Gompel heeft een interview met komiek en stemvirtuoos Alex Agnew, naar aanleiding van diens voorstelling in het Antwerpse Sportpaleis. In 'Goedele Nu' wordt er met Caroline Gennez gepraat over pesten op het werk. Erika Van Thielen gunt ons een exclusieve blik op haar 'Dag in beeld'. Sergio Herman, de Robbie Williams van de Zeeuws-Vlaamse gastronomie, brengt een eigenzinnige versie van het nummer 'Haus am see'.
 • Tom Lenaerts ontvangt David Davidse en Annemie Struyf in een uit de hand gelopen aflevering van de Pappenheimers. Tegen alle verwachtingen in, vinden Bart De Wever en Elio Di Rupo dan toch een koek die ze misschien kunnen verdelen. Filip Van België onderneemt actie om ons land te redden en engageert Axelle Red als zijn muze. Op de gloednieuwe cd "Corazon te quiero Flamenco" brengt Belle Perez op haar eigen onnavolgbare wijze een ode aan enkele Vlaamse klassiekers. In Vlaanderen Vakantieland zet Erika Van Tielen haar leven op het spel om ons de meest pittoreske plekjes van Charleroi te tonen. Schlagercoryfeeën Nicole en Hugo gunnen ons een niets verhullende blik in hun dagelijkse universum. SPA-voorzitter Caroline Gennez toont ons een erg verrassend verborgen talent. Showbizz Bart voelt zich als een showbizz-visje in het water als enthousiaste gastheer met dienst van deze aflevering van 'Tegen de Sterren Op'.
 • Gastvrouw Rani De Coninck en de fine fleur van de Vlaamse BV-wereld spelen knotsgekke spelletjes in het dolkomische spelprogramma 'Zot Van Vlaanderen'. Peter Goossens en Sergio Herman schotelen de kandidaten van 'De Beste Hobbykok van Vlaanderen' een originele opdracht voor. Met welk verborgen talent kan Bart De Wever ons nog verbazen in 'Ik kan iets'? Hannah Maes gaat haar groene boekje te buiten in 'Code 37'. Sara van de gelijknamige telenovelle is niet mals voor haar opvolgers. Aartsbisschop Leonard schreef zijn diepste gedachten neer in een gedichtenbundel en presenteert een voorsmaakje. Niemand minder dan het Ierse tapdanswonderkind 'The Prince of the Dance' zorgt voor een apotheose van internationale topklasse. An Lemmens is deze week gastvrouw met dienst in 'Tegen de Sterren Op!'
 • In 'de Donderdagshow' brengen An Lemmens en Showbizz Bart op ongedwongen wijze showbizznieuws, heet van de naald. Showbizz Bart trok naar de Nacht van Exclusief en maakte een spannende undercoverreportage maar kreeg het aan de stok met Sergio Herman. Tom Boonen heeft iets op zijn kerfstok en komt andermaal terecht in het oog van een mediastorm. Elio Di Rupo bakt Bart De Wever een poets in 'Bananasplit'. In navolging van nieuwe mannen als Erik Van Looy en Tom Waes, komt ook Pieter De Crem op de proppen met zijn eigen magazine. Sam Gooris zit met een practical joke van Nicolas in zijn maag. In 'de vraag van vandaag' geeft Erika Van Tielen zich bloot aan Gunter Lamoot. Aartsbisschop André Leonard brengt een warm pleidooi voor de Katholieke Kerk. Voor haar nieuwe DVD liet Sonja Kimpen zich inspireren door de kamasutra. Filip Van België is gastheer van dienst in deze aflevering van 'Tegen de Sterren Op'!
 • Een dag na zijn passage in het Sportpaleis komt niemand minder dan tieneridool Justin Bieber exclusief zijn nieuwe single voorstellen: 'My First Hair'! Bart Peeters in de rol van Cupido in "Mag Ik U Kussen?". Tom Boonen, Davy Brocatus en Steven Van Herreweghe schieten hun pijlen af op de Iron Lady van vtm: An Lemmens. Aan de vooravond van de 95ste Ronde Van Vlaanderen geeft Tom Boonen zijn ongezouten mening over de gelijknamige één-reeks. In 'Binnen de Minuut' waagt Davy Brocatus zich aan de aartsmoeilijke "Rommelkont". Na het Sportpaleis pakt Alex Agnew ook vtm in, als gastheer van deze 'Tegen de Sterren Op'.
 • De figuren uit 'Kabouter Plop' schitteren in de nieuwste remake van de succesfilm 'Loft'. Bent Van Looy en David Davidse werden gevraagd om de stemmen te verzorgen in de animatiefilm 'Maya de Bij'. vtm brengt een laatste eerbetoon aan het nog steeds populaire telenovellepersonage Sara. Axelle Red is haar onbaatzuchtige zelf wanneer ze met een actie in Afrika ten strijde trekt tegen de malariamug. Barbara Sarafian kruipt in de huid van Louis Tobback. De nestor van de SP.A geeft Caroline Gennez enkele tips om de partij weer op de rails te krijgen. Erika Van Tielen ontdekt een groot geheim van Bent Van Looy.
 • Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks. Patrick Van Gompel wordt in Antwerpen op sleeptouw genomen door Hollywoodvrouw Astrid Bryan ; Elio Di Rupo waagt zich aan een opmerkelijke muzikale carrière ; Justine Henin lanceert haar eigen parfum ; Caroline Gennez reageert bij Goedele Liekens op de beledigingen aan haar adres ; Erik Van Looy vindt de antwoorden van Bart De Wever en Elio Di Rupo in "De Slimste Mens" hoogst vermakelijk ; Sergio Herman is te gast in "De Donderdagshow" en Erika Van Tielen ontdekt in "Vlaanderen Vakantieland" de meest charmante plekjes van Charleroi.
 • Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks : Annemie Struyf laat zich voor "In Godsnaam" onderdompelen in het kloosterleven ; journalist Patrick Van Gompel interviewt Aglex Agnew ; Bart Peeters heeft in "Mag ik u kussen?" een zoen van An Lemmens in de aanbieding ; Natalia krijgt het aan de stok met Lady Gaga ; Axelle Red reist naar Malawi om haar adoptiekind op te halen ; "De Kampioenen" dreigen in herhaling te vallen en moet er mee stoppen ; Josje van K3 zet de bloemetjes buiten.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis