Tegen de sterren op

Tegen de sterren op

Humoristische reeks waarbij tv-programma's een persiflage of parodie krijgen en waarbij iedereen die bekend is in Vlaanderen van een humoristisch spiegelbeeld wordt voorzien.

12 afleveringen

Aflevering 1

Niels Destadsbader (de echte) kruipt in de huid van zijn flamboyante en kleurrijke collega Gerard Joling. Met naast hem Jonas Van Geel, die op zijn beurt Niels Destadsbader speelt. Samen met een overemotionele Karen (Nathalie Meskens), een superstrenge Kristel (Tine Embrechts), een ongeïnteresseerde Josje (Ella Leyers) en grote baas Gert Verhulst (Guga Baúl) zoeken ze de nieuwe K3. Nadat haar man Kanye West aan de wereld bekend maakte dat hij de nieuwe president van Amerika wil worden, begint realityster Kim Kardashian (Ella Leyers) aan haar promocampagne om First Lady van de Verenigde Staten te worden. Professor T. (Walter Baele) probeert de moord op een kuisvrouw op te lossen. Annelies (Nathalie Meskens) is alvast ontzettend onder de indruk. Adil El Arbi (Guga Baúl) en Jan Peumans (Jonas Van Geel) strijden om de titel in Het Sterkste Netwerk. In Total Loss in het Bos nodigt dierenvriend An Lemmens (Nathalie Meskens) een allegaartje BV's uit.

Aflevering 2

Staf Coppens (Chris Van Espen) en Mathias Coppens (Nathalie Meskens) drijven hun lichaam weer tot het uiterste. Komen ze ongehavend uit de levensgevaarlijke stunts die ze voor Tegen De Sterren Op uitvoeren? Jeroen Meus (Adriaan Van den Hoof) maakt tegenwoordig graag hot dogs klaar. De vrouwen van F.C. De Kampioenen zijn terug, en hoe! Een journaliste (Ella Leyers) interviewt een ontspannen Didier Reynders (Jan Leyers) over de vluchtelingencrisis. Een uniek beeld van vader en dochter Leyers samen in een sketch van Tegen De Sterren Op. Gaston (Jonas Van Geel) en Leo (Ivan Pecnik) weten de oplossing voor al uw fileproblemen. Adèle (Nathalie Meskens) is back! En ze zingt weer over haar ex. Maar wie is nu die beruchte ex?

Aflevering 3

In het consumentenprogramma Voor Hetzelfde Geld besparen Britt Van Marsenille (Tine Embrechts), Thomas Vanderveken (Jonas Van Geel) en Jan Van Looveren oftewel 'De Joeri' (Ivan Pecnik) waar ze kunnen. Waar de anderen enthousiast de beste besparingen uitzoeken gaat Jan op een heel eigen manier op zoek naar besparingsmethodes en misbruikt hij zelfs zijn verleden als 'De Joeri'. Stan Van Samang was de hitmachine van 2015. Ook bij Tegen De Sterren Op bezingt hij nog maar eens 'een ster'.

Aflevering 4

Voor het eerst maakt de échte Pat Krimson zijn opwachting bij Tegen De Sterren Op. Dit keer voor een unieke samenwerking met zijn rivaal Regi Penxten (Jonas Van Geel). Vergeet Dimitri Vegas & Like Mike: Regi en de enige échte Patje maken voor eens en voor altijd uit wie nu echt de beste Limburgse DJ ter wereld is. In de BV-special van Kalmte Kan u Redden heeft Tom Lenaerts (Guga Baúl) Lesley-Ann Poppe (Nathalie Meskens), Michel Preud'homme (Walter Baele) en Dimitri Bontinck (Ivan Pecnik) te gast . Kunnen de heethoofden Michel en Dimitri hun kalmte bewaren tussen de vrouwelijke vormen van Lesley-Ann? De familie Leyers maakt opnieuw haar opwachting bij Tegen de Sterren Op. VTM NIEUWS-journaliste Katleen Peeraer (Ella Leyers) ondervraagt een ontspannen Didier Reynders (Jan leyers) over zijn bezoek aan Damascus. In 'Alloo bij Jambers' neemt Luk Alloo (Guga Baúl) zijn grootmeester Paul Jambers (Walter Baele) terug mee naar het ouderlijk huis.

Aflevering 5

Bij Van Gils en Gasten ontvangt Lieven Van Gils (Jonas Van Geel) onze premier: Charles Michel (Walter Baele), de gloednieuwe nieuwe manager van K3: Kristel Verbeke (Tine Embrechts) en de huis-wetenschapper van één: Lieven Scheire (Guga Baúl), die een experiment uitvoerde met K3-muziek. Tegen de Sterren Op duikt voor het eerst in de musicalwereld. In The Sound Of Music met de beroemde familie Von Trapp (Clara Cleymans, Jonas Van Geel, Chris Van Espen, Ella Leyers, Ivan Pecniks en Tine Embrechts) verwelkomt Kapitein Von Trapp (Kurt Rogiers) zuster Catharina (Walter Baele) als het nieuwe kindermeisje. Maar of zuster Catharina het ziet zitten om op zo'n groot zootje ongeregeld te passen? Kunnen de kapitein en zijn kinderen haar overtuigen?

Aflevering 6

Ook dit seizoen imiteert Tegen De Sterren Op weer een comedy klassieker. Deze keer verschijnt de cast in de populaire Amerikaanse sitcom The Nanny, met Ella Leyers die zich helemaal uitleeft in de rol van Nanny Fine met haar overweldigende lach. Broadway-producer Maxwell Sheffield (Guga Baúl) haalt de Vlaamse musicalster Davy Gilles (gastoptreden van de echte Davy) naar New York en wil dat hij het naar zijn zin heeft. Wanneer Davy huize Sheffield betreedt, staat Miss Fine te springen om met hem uit te gaan. Maar ze is niet alleen: ook haar moeder Sylvia (Nathalie Meskens), CC Babcock (Tine Embrechts), Niles (Ivan Pecnik) én Yetta (Clara Cleymans) zijn meer dan geïnteresseerd in deze knappe verschijning...

Aflevering 7

In het nieuwe seizoen van 'Mag ik u kussen?' proberen de stoerste West-Vlaming, Freddy De Vadder (Walter Baele), de leukste striptekenaar van Vlaanderen, Jonas Geirnaert (Guga Baúl) en de handige maar verbaal onhandige doe-het-zelver Roger (Chris Van Espen) de lippen van Annelien Coorevits (Clara Cleymans) te veroveren. Dat allemaal onder het toeziend oog van presentator Bart Peeters (Jonas Van Geel). Tourist LeMC (Guga Baúl) zingt over zijn grootste helden: The Strangers. Justin Bieber was in 2015 niet weg te denken uit de ultratop. Met zijn hit 'sorry' verontschuldigt Justin (Ella Leyers) zich voor al zijn escapades. En dat zijn er heel wat.

Aflevering 8

In Thuis gaat transgender Franky Bomans vanaf nu als Kaat door het leven. Speciaal voor Tegen de Sterren Op neemt acteur Jef Hoogmartens, die in Thuis in de huid kroop van Franky, de rol van Kaat voor zijn rekening. Simonneke (Ella Leyers) en Frank (Guga Baúl) krijgen hun zoon voor het eerst te zien als dochter, samen met Marianne (Tine Embrechts), Peggy (Jonas Van Geel) en Luc (Ivan Pecnik). Wat vinden ze van het resultaat en kunnen ze wennen aan de nieuwe vrouw in hun leven? Alex Callier (Jonas Van Geel) treedt speciaal voor Tegen De Sterren Op nog één keer op met zijn ex-zangeressen Geike (Nathalie Meskens) en Noëmie (Tine Embrechts). Maar of dat een fijn weerzien is?

Aflevering 9

In De Mol geeft Gilles De Coster (Walter Baele) kandidaten Gilles (Guga Baúl), Hanne (Tine Embrechts) en Cathy (Ella Leyers) een nieuwe, superingewikkelde proef. Ondertussen probeert ex-kandidate Ruth (Walter Baele) zich nog steeds terug in het programma te werken. Gert Verhulst (Guga Baúl) heeft het tegenwoordig zo druk met de nieuwe K3 dat hij amper nog tijd heeft voor Samson. Daarom beslissen Alberto (Ivan Pecnik), de burgemeester (Walter Baele), Van Leemhuyzen (Chris Van Espen) en Samson(Jonas Van Geel) dat het tijd wordt voor een nieuwe Gert! Ze organiseren grootste audities. In The Sky is The Limit willen miljonair en visliefhebber Philip Cracco (Ivan Pecnik) en zijn knappe partner Aisha (Ella Leyers) graag wat extra sensuele foto's in hun huis. In de fotostudio toont Aisha zich van haar mooiste kant, maar dan krijgt Philip plots rare ideeën.

Aflevering 10

De volledige cast van Tegen de Sterren Op brengt de oorwurm 'Shut up and dance' van 'Walk the Moon', voor de gelegenheid getiteld als 'Tegen De Sterren Op'. Eugène (Walter Baele) opent het nummer waarna hij vergezeld wordt door Sergio (Ivan Pecnik), Stan Van Samang (Jonas Van Geel), Johannes van 'School is Cool' (Chris Van Espen), Tourist LeMC (Guga Baúl), Belle Perez (Ella Leyers), Dana Winner (Tine Embrechts), Adele (Nathalie Meskens) en Hanne (Clara Cleymans), Marthe (Nathalie Meskens) en Klaasje (Ella Leyers) van K3 kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Lieven Scheire (Guga Baúl) nodigt Francois De Keersmaecker (Ivan Pecnik), Annelien Coorevits (Clara Cleymans) en Herwig Illegems (Jonas Van Geel) uit in zijn nieuwe quiz op één. Samen met - voor de gelegenheid - 'leugendetector' van dienst Jean Blaute (Chris Van Espen) zoekt hij tussen de kandidaten wie de Allesweter van de aflevering is. Maar wat als ook de Allesweter niets weet?

Aflevering 11

De Nacht van Tegen De Sterren Op - deel 1: In deze voorlaatste aflevering van Tegen de Sterren Op, reikt de cast awards uit op de Nacht van Tegen de Sterren Op: de leukste fragmenten van het voorbije seizoen worden bekroond, nadat Vlaanderen een stem kon uitbrengen.

Aflevering 12

De Nacht van Tegen De Sterren Op - deel 2: In deze laatste aflevering van Tegen de Sterren Op, reikt de cast awards uit op de Nacht van Tegen de Sterren Op: de leukste fragmenten van het voorbije seizoen worden bekroond, nadat Vlaanderen een stem kon uitbrengen.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis