S.W.A.T.

S.W.A.T.

Verscheurd tussen loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid - en waar de politie vaak de vijand is - en trouw aan zijn broeders in het blauw, probeert Shemar Moore zich zo strategisch mogelijk op te stellen als leider van het S.W.A.T.-team.

Afleveringen

4 afleveringen

16. Blowback

Wanneer geheime documenten in verkeerde handen vallen, moet het team zien te voorkomen dat ex-militairen een doelwit worden. Luca staat voor een moeilijke beslissing nadat zijn vader door een hartaanval in het ziekenhuis is beland.

17. Stockholm

Het S.W.A.T.-team werkt samen met de FBI om een crimineel op te pakken die op de mostwantedlijst staat en die tien jaar geleden een FBI-agent om het leven bracht. Hondo en Nichelle zijn verrast wanneer Nichelle plots weeën krijgt.

18. Genesis

Na een bloederige overval op een geldtransport moet het S.W.A.T.-team op zoek naar enkele waardevolle juwelen. Hondo krijgt onverwacht bezoek van zijn moeder.

19. Bunkies

Wanneer een cipier en zijn gezin gegijzeld worden, probeert het team de identiteit van de gijzelnemers zo snel mogelijk te achterhalen. Tan staat voor een moeilijke beslissing.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.