Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

22 afleveringen

 • Aflevering 125

  Beatrice realiseert zich dat Desirée liegt over de waterschade in de personeelskamer. Desirée schakelt Nils in om haar geheim aan niemand door te vertellen. William helpt Rebecca met de speciale trouwwens van Naomi, terwijl Ella met de waterpokken ziek in bed ligt.
 • Aflevering 126

  Ella barst van jaloezie wanneer William haar vertelt over de deal die hij en Rebecca gesloten hebben met de koppige pastoor van de kerk waar Naomi wil trouwen. Wanneer William kookt voor Ella en ook Rebecca uitnodigt, gaat het helemaal mis. Charlotte en haar broer Gottfried worden herenigd. Melli en Susan branden een kaarsje voor hun kinderen in Tokyo.
 • Aflevering 127

  Desirée wordt geconfronteerd met de moeilijke vragen van de verzekeraar over de waterschade in het hotel. Ella vindt dat ze te ver is gegaan tijdens het etentje met William en Rebecca. Terwijl Rebecca zich afvraagt of de jaloezie niet terecht was. André heeft goed nieuws voor Oskar.
 • Aflevering 128

  Desirée kan haar gevoelens voor Nils steeds moeilijker verbergen. De moeder van Ella wil dat ze de slagerij overneemt. Ella vraagt Rebecca om hulp. Charlotte ontdekt waarom haar broer Gottfried gebroken heeft met hun vader. Melli, Alfons en André raken verstrikt in een kerkelijke discussie over pastoor Rimpel.
 • Aflevering 129

  Ella en Rebecca verzoenen zich en krijgen van Beatrice de vraag om haar huwelijk te plannen. Desirée heeft spijt van haar bekentenis tegenover Nils. Gottfried en Christine krijgen een tweede kans om hun dromen samen waar te maken. Werner ziet dat Charlotte het moeilijk heeft om haar broer los te laten. André wil zijn brief over pastoor Rimpel terugtrekken, maar de krant is al gedrukt.
 • Aflevering 130

  Beatrice verwerpt de ideëen van Rebecca voor de trouw. Nu Ella weer beter is kan ze Rebecca helpen met nieuwe voorstellen, maar een date met William leidt haar af. Desirée en Natascha hebben een verhelderend gesprek over liefde. Friedrich en Beatrice ontmoeten Gottfried en hebben beide een slecht gevoel bij hem.Werner voelt de storm al hangen.
 • Aflevering 131

  Ella en William zijn gelukkig na hun romantische nacht samen, tot Ella een vreemd bericht ziet op William zijn smartphone. Werner ontdekt dat Gottfried en zijn familieleden een probleem voor het Fürstenhof kunnen betekenen. André voelt zich bedrogen door Alfons en Hildegard. Desirée wil niet alleen een affaire met Nils en besluit om met hem op date te gaan.
 • Aflevering 132

  Gottfried wil graag met Christine reizen, maar geeft Werner de tickets voor een reis rond de wereld terug. In ruil daarvoor geeft Werner hem geld voor een reisfonds. Ella heeft een plan om Mrs. en Mr. Wrong in de val te lokken. Melli maakt zich zorgen over Anrdré en Alfons. Natascha vraagt hulp aan Desirée voor haar audioboek.
 • Aflevering 133

  Charlotte is geschokt wanneer ze ontdekt dat haar broer Gottfried verslaafd is aan gokken. Ella en Rebecca overhalen Beatrice om in intieme kring op het weiland te trouwen. André is gefrustreerd omdat een andere werknemer de ster heeft bemachtigd. Tina heeft de bus die ze moest halen voor haar eindexamen gemist. Boris, de zoon van de verzorger van Gottfried, stelt voor om met zijn auto te gaan.
 • Aflevering 134

  Christoph Saalfeld erkent de lastige aandeelhoudersrelaties. Hij biedt Susan de aandelen van Adrian aan. Wanneer Friedrich te laat is voor de bruiloft, is Beatrice bang dat ze opnieuw alleen aan het altaar zal achterblijven. Ella probeert de bruid te kalmeren. André zoekt naar innovaties die zijn kansen op een ster vergroten. Boris raadt Tina aan om zelfstandige ondernemer te worden.
 • Aflevering 135

  Michael vraagt aan Christoph om Gottfried te overhalen om de operatie toch te doen. Rebecca heeft spijt dat ze haar gevoelens aan William heeft getoond. André twijfelt aan zijn capaciteiten als kok. Beatrice is gekwetst wanneer ze ontdekt dat Desirée haar bruidsboeket niet heeft bewaard.
 • Aflevering 136

  Ella en Rebecca willen het graf van Marcel bezoeken. Nils maakt Desirée duidelijk dat hij niet wil dat hun vriendschap in gevaar komt. Charlotte probeert Gottfried op te beuren zodat hij weer nieuwe moed krijgt. Alfons, Hildegard, André en Melli bereiden het repetitiediner voor.
 • Aflevering 137

  Nils en Rebecca proberen Desirée ervan te overtuigen dat ze de situatie tussen hen verkeerd heeft geïnterpreteerd. Ella probeert te achterhalen waarom Rebecca zo verdrietig oogt de laatste tijd. Alfons en Hildegard vernemen van Dominee Rimpel dat hij zijn portefeuille op het etentje is vergeten. Melli vreest meteen dat André er iets mee te maken heeft.
 • Aflevering 138

  Ella voelt zich schuldig over de dood van Marcel. Ze zoekt troost bij Hildegard. Susan vertelt Werner en Friedrich dat Adrian zijn aandelen aan Christoph wil verkopen, tenzij een van hen een bod wil doen. André is bang om Melli teleur te stellen met zijn kookkunsten. Desirée valt in panne met de fiets. Zowel Nils als Christoph schieten haar te hulp.
 • Aflevering 139

  Gottfried vertelt Charlotte een geheim over Christoph. Ella ontwijkt Rebecca uit angst om haar en William te verliezen. Michael verrast Natasha met een feestje wanneer ze met Fabien haar audioboek heeft afgewerkt. Nils maakt van de gelegenheid gebruik om Desirée mee te vragen naar een theatervoorstelling, maar Christoph heeft weer een beter voorstel.
 • Aflevering 140

  Friedrich doet Susan een goed voorstel om de aandelen van Adrian over te kopen. Ella besluit vrijwilligerswerk te doen in het ziekenhuis. Christoph geeft de concertkaartjes aan Boris omdat zijn date met Desirée niet kan doorgaan. Boris neemt Tina mee uit.
 • Aflevering 141

  Wanneer Tina terugkomt van haar date met Boris, vindt ze een brief van David. Tina is ontroerd, maar tegelijkertijd bang. Natascha nodigt Alfons en Hildegard uit als testpubliek voor haar audioboek. Ella en Rebecca zijn bezorgd over de locatie van het huwelijk van Naomi.
 • Aflevering 142

  Naomi geeft aan William toe dat ze alleen met haar verloofde trouwt voor de goede publiciteit. Doordat er problemen zijn met de voorbereidingen van de trouw van Noami, moet Ella haar vrijwilligerswerk in het ziekenhuis annuleren. Hildegard en Alfons zijn niet te spreken over de regeling in de keuken. Ze gaan praten met André om Tina te verdedigen.
 • Aflevering 143

  Ella organiseert een afscheidsfeestje voor haar nichtje Tina. Nils waarschuwt Desirée voor Christoph. Maar Desirée wil niet dat Nils nog iets te maken heeft met haar privéleven. Charlotte, Werner en Friedrich passen de werkuren aan om Christoph een hak te zetten.
 • Aflevering 144

  Rebecca bekent aan Ella dat ze Naomi en William heeft zien kussen. Desirée kan Nils overtuigen om de koffer van Christoph te doorzoeken. Desirée heeft een vermoeden dat er iets niet pluis is. André wil dat Tina hem helpt met de sterrenwedstrijd, maar na haar ontslag weigert Tina haar ex-baas te helpen.
 • Aflevering 145

  William is verbijsterd wanneer Ella het wil uitmaken met hem. Tina probeert Ella op te vrolijken met een meisjesavond. André doet zijn best om Tina's kruidenmix na te maken, terwijl Boris wil investeren in een nieuwe leverancier. Alfons en Melli vinden het theaterstuk van Melli moeilijk om te lezen.
 • Aflevering 146

  Christoph wil graag door Desirée verrast worden op hun volgende date. Tina stelt Boris haar kruidenbox voor. William probeert Ella terug te winnen. Friedrich heeft een aanlokkelijk voorstel voor Werner.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis