Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

21 afleveringen

 • Aflevering 166

  Paul reageert enthousiast op Lucy's onbaatzuchtige actie en moedigt haar aan om door te gaan. Ondertussen probeert Christoph nog steeds uit te zoeken wie zijn geld aan het uitgeven is. Franzi en Margit hebben opnieuw hoop dat ze de boerderij zullen kunnen redden. Hildegard neemt een halve dag vrij om bij Alfons te zijn.
 • Aflevering 167

  Franzi is verbaasd wanneer Tim het voor haar opneemt bij Christoph. Later roept Christoph Lucy bij zich in zijn kantoor en hij pakt haar hard aan. Zal ze toegeven dat zij het geld uitdeelt? Paul wil Lucy helpen en verdedigt haar. Christoph waarschuwt dr. Borg nog een keer voor het manipulatieve gedrag van Annabelle.
 • Aflevering 168

  Robert verzoent zich met Valentina. Henry plant een romantische picknick met Jessica. Jessica heeft echter geen tijd omdat ze moet gaan dansen met Bela. Annabelle werkt verder aan haar plan en doet alsof ze zich laat hypnotiseren. Lukt het haar om uit de psychiatrie te ontsnappen? Christoph bedreigt Lucy: hij wil zijn geld terug.
 • Aflevering 169

  Tim heeft het moeilijk en voelt zich schuldig voor de gezondheidsproblemen van Franzi's tante. Jessica droomt ervan om te gaan samenwonen met Henry. Hildegard moedigt haar aan om stappen te ondernemen. Net wanneer ze Henry over haar idee wil vertellen, komt hij met verrassend nieuws. Robert probeert een wieg voor de baby te bouwen, maar dat verloopt lang niet zo vlot.
 • Aflevering 170

  Franzi beseft dat de boomgaard verloren is. Ze besluit toe te geven en Tim in zijn grote droom te steunen. Werner merkt de ijzige stilte tussen André en Linda en besluit in te grijpen. Hij zet hen samen aan het bakken. Jessica is blij met de nieuwe job van Henry, maar vreest ook dat de afstand voor relatieproblemen zal zorgen. Robert vraagt Michael om hulp bij het bouwen van de wieg.
 • Aflevering 171

  Henry probeert Jessica ervan te overtuigen dat een lange afstandsrelatie geen probleem hoeft te zijn. Michael krijgt een aanval, maar minimaliseert die. Robert en Natascha maken zich zorgen. Linda geeft toe dat ze gevoelens heeft voor André, maar twijfelt of ze wel een relatie wil.
 • Aflevering 172

  Tim hoort dat Franzi de tuin gaat opruimen en hij besluit haar te helpen. Intussen arriveert de knappe Nadja in het Fürstenhof die op zoek is naar Tim. Michael is boos wanneer hij ontdekt dat Natascha zijn spullen doorzocht heeft. Linda vraagt André om haar te helpen bij het bereiden van chocolaatjes. Hildegard en Alfons zijn het eens dat ze meer tijd samen moeten doorbrengen.
 • Aflevering 173

  Nadja maakt Tim duidelijk dat ze toch op zijn huwelijksaanzoek van enkele weken geleden wil ingaan. Tim is verrast. Christoph is ervan overtuigd dat Nadja de perfecte vrouw is voor zijn zoon. Natascha probeert wanhopig tot Michael door te dringen. Jessica stelt voor dat Paul als fysiotherapeut naar München gaat.
 • Aflevering 174

  Nadja vertelt Tim dat ze het ernstig meent met hem. Tim voelt zich schuldig en stelt haar voor om in het Fürstenhof te blijven. Wanneer Franzi dit ontdekt, is ze niet blij. Christoph ontdekt dat Annabelle een andere voogd heeft en maakt zich grote zorgen.
 • Aflevering 175

  Christoph, Werner en Robert zijn geschokt dat Annabelle is vrijgelaten uit de psychiatrie. Aangezien ze aandeelhouder is van het Fürstenhof, zullen ze bovendien moeten samenwerken met haar. Robert en Christoph bedenken een plan. Tim praat met Nadja en probeert haar te overtuigen om te vertrekken. Henry en Paul confronteren Jessica met haar manipulatief gedrag.
 • Aflevering 176

  Christoph is ervan overtuigd dat Annabelle dokter Borg heeft omgekocht en zo de psychiatrie kon verlaten. Bela hoort Annabelle telefoneren en besluit haar te volgen. Tim geeft toe dat Nadja op het Fürstenhof verblijft. Franzi is daar niet blij mee, maar aanvaardt de situatie. André nodigt Linda uit voor een date.
 • Aflevering 177

  Annabelle lijkt de situatie in de hand te hebben, en Christoph is daar niet over te spreken. Toch kan hij niet anders dan voor Annabelle stemmen tijdens de aandeelhoudersvergadering. André en Linda brengen samen de nacht door, maar 's ochtends is Linda verdwenen. Henry bereidt de verhuis naar München voor.
 • Aflevering 178

  Henry verneemt van Alfons dat Jessica op een huwelijksaanzoek wacht. Hij besluit zijn kans te wagen, maar dan gebeurt er iets onverwacht. Franzi is geschokt wanneer ze ontdekt wat Tim gedaan heeft. Tim probeert zich wanhopig te verzoenen met haar, hij wil zelfs de fruitboerderij teruggeven.
 • Aflevering 179

  Michael geraakt maar niet van zijn verslaving af. Natascha beseft dat hij al die tijd tegen haar gelogen heeft en gaat de confrontatie aan. Jessica en Henry verloven zich en willen zo snel mogelijk trouwen. Nadja wil Tim helpen. Ze probeert te bemiddelen tussen hem en Christoph. André loopt een blessure op door de schuld van Michael. Toch wil hij met Linda naar Salzburg vertrekken.
 • Aflevering 180

  Annabelle begint met Paul te flirten, maar hij weet zich professioneel te gedragen. Franzi vindt het moeilijk om boos te blijven op Tim, maar ze kan hem ook niet vergeven. Nadja biedt een luisterend oor aan. Hildegard komt terug uit Lübeck en heeft een speciaal familiestuk bij: een viool. Linda en André stellen hun reis naar Salzburg uit omdat André pijn heeft aan zijn ribben.
 • Aflevering 181

  Annabelle ziet in haar oom Dirk een bondgenoot tegen Christoph en vraagt hem naar het Fürstenhof te komen. Eva en Robert zijn op de hoogte van de verslaving van Michael. Tim zoekt toenadering tot Franzi, maar ze wijst hem af. Jessica bekent aan Hildegard dat ze per ongeluk de strijkstok van haar viool beschadigd heeft. Hildegard beseft dat ze Alfons ten onrechte beschuldigd heeft.
 • Aflevering 182

  Bela schrijft namens Tim een liefdesgedicht voor Franzi. Franzi is niet onder de indruk en maakt duidelijk dat Tim haar met rust moet laten. Nadat Lucy openlijk haar mening heeft gezegd tegen Annabelle, gaat Annabelle klagen bij Christoph.
 • Aflevering 183

  Franzi is toch ontroerd door het gedicht van Tim, ook al weet ze dat hij het niet zelf schreef. Ze besluit met hem te gaan praten, maar dan ontstaat er een misverstand. Linda is verrast wanneer haar man avances maakt en vraagt hem om haar met rust te laten. Henry en Jessica raken het niet eens over wat ze zullen dragen op hun bruiloft.
 • Aflevering 184

  Henry wil absoluut niet dat zijn moeder Marianne aanwezig is op zijn bruiloft. Wanneer Marianne het plots wel kan vinden met Jessica, vindt hij dat dan ook verdacht. Franzi is ontgoocheld door de bekentenis van Tim en neemt opnieuw afstand.
 • Aflevering 185

  Hildegard heeft een mededeling voor André wanneer hij terugkeert uit Salzburg. André is heel zeker van zijn relatie met Linda, maar wanneer Dirk weer opduikt begint hij toch bang te worden. Henry vertelt zijn moeder dat hij denkt dat ze iets met de verdwijning van zijn vader te maken heeft. Lucy en Franzi hebben liefdesverdriet en zoeken afleiding.
 • Aflevering 186

  Kort voor de bruiloft heeft Jessica een hevige discussie met Annabelle. Wanneer Annabelle Jessica's trouwjurk vernielt, is ze in alle staten en ze annuleert de bruiloft. Annabelle blijft toenadering zoeken tot Paul. Franzi focust zich op haar werk, ze wil niets meer met Tim te maken hebben. Maar wanneer ze in een gênante situatie terechtkomt, is het Tim die haar helpt.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis