Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

22 afleveringen

 • Wanneer Cornelia verneemt dat Robert weggaat, beseft ze dat ze niet veel tijd meer heeft om hem haar gevoelens op te biechten. Franzi is dolblij met de verrassing van Tim en ze brengen samen een romantische nacht door. Wanneer ze de volgende dag samen terugkeren naar het Fürstenhof is Steffen stikjaloers. Ariane en Christoph kondigen aan dat ze voortaan samen het Fürstenhof gaan leiden.
 • Selina en Christoph gaan samen naar het liefdadigheidsbal en groeien zo naar elkaar toe. Ariane verstoort hun gezellig avondje samen echter. Franzi wil niet meer samenwerken met Steffen en stelt voor om hem uit te kopen. Cornelia is er kapot van wanneer Robert haar duidelijk maakt dat hij haar gevoelens niet kan beantwoorden.
 • Selina heeft er genoeg van, ze weigert de speelbal te zijn tussen Ariane en Christoph. Lucy vertelt Joell dat ze haar zus Romy heel erg mist. Hij stelt voor om een sceance te houden om met haar geest te communiceren. Franzi doet Steffen nogmaals een voorstel. Hij weigert weer en Franzi geeft de moed op. Michael merkt dat Rosalie diepgevroren taarten probeert te verkopen.
 • Christoph bemachtigt via Schultz jr een waarheidsserum waarmee hij probeert Ariane de bomaanslag te laten bekennen. Hij krijgt hulp van Tim. Hildegard vreest dat de reputatie van Rosalie geschaad wordt als ze de diepgevroren taarten als vers blijft verkopen. Joell voelt zich schuldig na het mislukken van de sceance.
 • Onder invloed van het waarheidsserum krijgt Ariane een visioen waarin ze Karl om vergiffenis vraagt. Wanneer Franzi hoort waarmee Tim en zijn vader bezig zijn, is ze kwaad. Rosalie probeert Amelie zover te krijgen dat ze haar versgebakken taarten bezorgt.
 • Christoph achtervolgt Ariane in de hoop dat ze hem naar het lichaam van Karl zal leiden. Ariane heeft hem door en probeert hem in de val te lokken. Tim en Franzi willen hun ruzie bijleggen. Lucy wil Joell helpen met inspiratie opdoen voor zijn roman. Cornelia is op zoek naar een nieuwe verblijfplaats.
 • In een emotionele droom ontmoet Ariane Karl opnieuw en ze beleven een teder moment samen. Wanneer Selina haar wakker maakt, doet Ariane alsof ze Karl mist en hoopt dat hij terugkeert. Joell en Lucy houden 's nachts de wacht bij de Sissi-suite en horen gehuil. Klopt de legende dan toch? Tim en Franzi gaan op zoek naar het amulet dat Tim onderweg is kwijtgeraakt.
 • Rosalie's zelfgebakken taarten zijn niet meteen een succes en Michael vraagt Amelie om haar te helpen. Michael ontdekt dat Rosalie achter het snikkende geluid in de suite zit, er is helemaal geen geest. Steffen wil dat Franzi en Tim de brouwerij overkopen. Ze krijgen hulp van Christoph.
 • Werner en Robert hebben in Brussel een compromis gesloten en Robert keert terug naar het Fürstenhof. Daar vertelt Christoph hen dat hij denkt dat Ariane haar ex-man Karl vermoord heeft. Werner en Christoph gaan samen op zoek naar bewijzen. Hildegard ontdekt dat de kerk een inzameling wil doen voor het goede doel.
 • Lucy overtuigt Joell om een lezing te geven in het café. Alfons wil een oude grammofoon oplappen en aan de kerk schenken. Robert, Christoph en Werner hebben een plan: Robert moet proberen om het vertrouwen van Ariane te winnen en haar gsm zien te stelen. Cornelia loopt Robert tegen het lijf en ze merkt dat haar gevoelens voor hem nog lang niet verdwenen zijn.
 • Het huis van Selina is verkocht en dat maakt haar verdrietig. Christoph probeert haar te troosten. Wanneer ze samen naar muziek luisteren, begint Selina gevoelens te krijgen voor Christoph. Alfons schrijft zich in voor een portierswedstrijd en hoopt voor een vierde keer te winnen. Lucy bekent Joell dat ze het spookverhaal verzonnen heeft en hij is erg teleurgesteld.
 • Christoph is boos omdat Ariane tussen hem en Selina komt te staan. Hij wil haar zo snel mogelijk kwijtgeraken. Tim hoort dat een bekende Engelse coach zich heeft aangemeld voor het toernooi. Hij is op zoek naar goede spelers. Alfons stort zich op de voorbereidingen van de wedstrijd. Werner en Michael maken zich zorgen om André en schakelen een privédetective in.
 • Christoph kan Selina nog maar net redden, maar door de bijwerkingen van het waarheidsserum verkeert ze in levensgevaar. Tim verzekert Franzi dat zijn toekomst bij haar in Bichlheim ligt en dat hij een mogelijk aanbod van de Engelse coach zou afslaan. Werner krijgt een kaartje van André uit Nederland.
 • Michael is gewond aan zijn oog. Wanneer Rosalie liefdevol voor hem zorgt, beleven ze een romantisch momentje samen. Selina is stomverbaasd: haar dochter Maja duikt in haar trouwjurk op in het Fürstenhof.
 • Werner schrijft een brief naar Ariane om haar te chanteren en zo onder druk te zetten. Hij hoopt haar zo de moord op Karl te laten bekennen. Maja's ontmoeting met boswachter Florian loopt uit de hand en ze beschuldigt hem ervan een dierenmoordenaar te zijn. Michael kan het niet over zijn hart krijgen om Rosalie de waarheid te vertellen, dus laat hij haar geloven dat ze een koppel zijn.
 • Vlak voor het toernooi vindt Franzi het verloren amulet. Wanneer ze naar het veld loopt om Tim zijn geluksbrenger te geven, komt ze ten val en ze verliest het bewustzijn. Werner en Robert kunnen niet geloven dat Ariane de test met de leugendetector doorstaan heeft. Of is ze toch onschuldig? Vanessa merkt de ongemakkelijke situatie tussen Robert en Cornelia op.
 • Tim vindt een gewonde Franzi en brengt haar naar het ziekenhuis. Tim haast zich daarna terug naar het veld en weet de finale te halen met zijn team. Lucy heeft vlinders in haar buik, terwijl Joell worstelt met zijn gevoelens. Hij wil niet gekwetst worden en neemt afstand.
 • Wanneer Michael eerlijk voor zijn gevoelens uitkomt, gooit Rosalie hem uit het appartement. Tim ontmoet de Engelse coach. Franzi hoopt dat hij hem een mooi voorstel zal doen, ze is zelfs bereid om met Tim naar Engeland te verhuizen. Lucy heeft liefdesverdriet omdat Joell afstand neemt.
 • Erik solliciteert voor de functie van PR-manager. Werner is onder de indruk na het sollicitatiegesprek, maar Ariane moet als aandeelhouder ook instemmen. Rosalie zorgt liefdevol voor een geblesseerde Michael. Lucy en Joell zijn in de wolken omdat ze elkaar eindelijk gevonden hebben. Vanessa doet een verontrustende ontdekking in de brievenbus van de familie Sonnbichler.
 • Lucy wordt op het matje geroepen door Cornelia, maar Joell neemt het voor haar op. Maja wil foto's maken in het bos, maar Florian vindt dat geen goed idee. Ariane heeft een plan, ze wil Christoph laten geloven dat Karl nog leeft. Nadat Alfons en Vanessa een inbreker betrappen, zijn ze nog meer bang. Alfons besluit een alarmsysteem te installeren, maar al snel loopt het mis.
 • Ondanks zijn angst voor paarden boekt Christoph toch een rijles bij Selina. Hij wil immers dicht bij haar zijn. Selina is ontroerd, maar eist nog altijd dat hij zijn excuses aanbiedt aan Ariane. Joell verrast Lucy met een romantisch etentje en heeft een vliegticket voor haar geboekt.
 • Selina bekent aan Maja dat ze gevoelens heeft voor Christoph. Lucy besluit mee te gaan met Joell, maar bekent aan Franzi dat ze bang is om in de steek gelaten te worden. Franzi slaagt erin haar te kalmeren. Maar dan verschijnt de vader van Lucy op het Fürstenhof met verontrustend nieuws.