Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

20 afleveringen

 • Selina besluit Cornelius toch te geloven. Wanneer hij haar vertelt hoe hij van plan is om zijn onschuld te bewijzen, begint Selina toch te twijfelen. Maja kan maar niet geloven dat Florian het wil uitmaken. Florian stelt Cornelius voor een ultimatum: hij moet binnen de 48 uur het Fürstenhof verlaten. Ariane's grootste angst wordt bevestigd: ze heeft een kwaadaardige tumor.
 • Selina waarschuwt Christoph dat Erik hem wil bedriegen. Samen met Werner en Robert probeert hij Erik in de val te lokken. Ariane worstelt met de diagnose en besluit niets tegen Erik te vertellen. Rosalie beseft dat er iets mis is met Ariane en besluit in Michaels medische dossiers te kijken. Hildegard is onder de indruk van een van haar studenten.
 • Florian zoekt toenadering tot Maja en besluit Cornelius toch te laten blijven. Wanneer Maja voorstelt om opnieuw te beginnen, doet Florian een bekentenis: hij was het die Erik waarschuwde voor het plan van de familie Saalfeld. Vanessa neemt Max mee naar de boerderij.
 • Het valt Maja zwaar dat haar vader wil onderduiken tot de fraude verjaard is. Selina heeft geen idee wat Cornelius van plan is en ze is dan ook verrast wanneer hij haar uitnodigt. Maja is diep teleurgesteld in Florian. Wanneer Ariane de diagnose door een andere dokter bevestigd krijgt, luistert Christoph haar af.
 • Erik begrijpt niet waarom Ariane hem op afstand houdt. Wanneer hij ziet hoe Ariane Michael een knuffel geeft, denkt hij dat ze een affaire hebben. Christoph en Werner bedenken een plan om van Erik af te geraken. Michael geeft aan Robert toe dat hij zich schuldig voelt tegenover André.
 • Ariane gaat wandelen en denkt aan Karl wanneer ze langs het meer loopt. Ze heeft er veel spijt van dat ze hem vermoord heeft en wanneer Erik haar belt, stort ze in. Maja zoekt afleiding en werkt verder aan haar hoeden. Max probeert nog steeds het varkentje te kopen. Florian ziet zijn broer aan de bar zitten en gaat met hem praten.
 • Florian probeert met Maja te praten, maar zij wil dat hij uit haar leven blijft. Vanessa ontkent dat George met haar flirt. Dan vraagt hij haar om mee te werken aan een commercial. Vanessa zegt ja, maar weet niet dat ze hem zal moeten kussen. Nadat Erik Ariane heeft gered, informeert hij bij Michael naar haar toestand.
 • Max leest het script van de reclamespot en ziet dat Vanessa en Georg moeten kussen. Hij vertrekt meteen naar de set. Hij wil niet dat Vanessa iets tegen haar zin doet. Florian hoort van Max dat hij een datingprofiel voor hem heeft aangemaakt. Erik bekent aan Ariane hoeveel ze voor hem betekent.
 • Max beseft dat hij zichzelf altijd voor de gek heeft gehouden: hij voelt veel meer voor Vanessa dan vriendschap. Net wanneer hij haar zijn gevoelens wil duidelijk maken, ziet hij haar samen met Georg bij de alpenhut. Erik en Ariane proberen te genieten van de tijd die ze nog samen hebben.
 • Selina ontdekt dat Ariane een hersentumor heeft en is helemaal overstuur. Ze vertelt Christoph dat Ariane's enige hoop een natuurgeneeskundige is. Max wil Vanessa vertellen wat hij voor haar voelt en hij bedenkt een plan. Hij wil haar meenemen naar een concert van haar favoriete band, maar dat is buiten Georg gerekend.
 • Shirin helpt Florian met het plaatsen van hekken, maar heel enthousiast is ze niet over deze taak. Selina vraagt Christoph om zich met een doodzieke Ariane te verzoenen. Christoph wil dit proberen, maar al snel loopt het mis. Alfons weet niet wat hij moet denken nu Vanessa een relatie heeft met Georg.
 • Alfons wil van Vanessa weten wat ze echt voor Georg voelt en ze geeft toe dat ze enkel met hem samen is om Max uit haar hoofd te kunnen zetten. Daarop probeert Alfons Max te overtuigen om Vanessa toch zijn liefde te verklaren. Selina is boos op Christoph, ze neemt afstand en gaat op stap met Cornelius.
 • Shirin verdringt haar gevoelens voor Florian en probeert hem en Maja terug samen te brengen. Ze denkt dat dit het beste is voor iedereen. Vanessa gelooft Max niet en hij is er kapot van. Intussen houdt Georg nog steeds dingen verborgen voor Vanessa. Werner en Christoph proberen de medicijnen van Ariane te verwisselen.
 • Selina en Erik plannen samen een verjaardagsfeestje voor Ariane en wachten haar op in het restaurant. Wanneer Ariane wil vertrekken, wordt ze plots duizelig en ze valt bewusteloos neer. Hierbij vallen ook brandende kaarsen op de grond. Florian wil Maja helpen om Erik achter de tralies te krijgen. Vanessa en Georg gaan naar het etentje van de familie Sonnbichler. Maar ook Max blijkt uitgenodigd.
 • Max is sprakeloos wanneer hij hoort dat Vanessa wil deelnemen aan het Duits kampioenschap schermen. Hij vindt dat geen goed idee en probeert haar om te praten, maar Vanessa denkt dat Max gewoon jaloers is. Ariane wordt maar net uit de brand gered. In het ziekenhuis beseft ze dat ze nog maar weinig tijd heeft en ze wil nu alleen nog maar genieten met Erik.
 • Tijdens hun onderzoeken vinden Maja en Florian een oude e-mailaccount van Erik. Christoph hoort dat Werner de aandelen van Ariane wil kopen en hij probeert hier een stokje voor te steken. Alfons heeft een verrassing voor Hildegard. Michael geeft aan Rosalie toe dat de omslag documenten bevat voor zijn scheiding van Natascha.
 • Wanneer een wanhopige Cornelius te dicht bij Selina komt, wordt Christoph wantrouwig. Selina verzekert hem dat er niets aan de hand is. Cornelius en Maja zijn teleurgesteld dat ze geen bewijzen hebben gevonden in de oude e-mails van Erik. Cornelius ziet maar één oplossing: valse bewijzen creëren. Alfons ergert zich aan het feit dat Hildegard zo afgeleid is en hij doet zijn beklag bij Max.
 • Selina is wanhopig omdat ze niet langer wil liegen tegen Christoph over haar ware relatie met Lars. Ze vraagt raad aan Alfons en besluit uiteindelijk Christoph de waarheid te vertellen. Max hoort dat Georg heeft gewed op de overwinning van Vanessa en helemaal niet wakker ligt van haar gezondheid.
 • Ariane wil actief blijven en woont de eigenaarsvergadering bij. Ze wil een speech geven op het evenement voor het goede doel. Shirin brengt Florian op een idee om Erik tot bekentenissen te doen overgaan. Hij brengt Maja op de hoogte, maar zij heeft zo haar eigen problemen. Vanessa vertelt Georg wat Max haar is komen vertellen.
 • Selina schrikt wanneer ze ontdekt dat Christoph contact heeft met de rechtbank en hij Ariane onder toezicht wil laten plaatsen. Cornelius wil zich gaan aangeven bij de politie, maar Selina probeert hem om te praten. Maja en Shirin vragen zich af of Florian er in zal slagen om Erik een bekentenis te ontlokken. Vanessa laat zich niet afschrikken door Alfons. Ze wil Georg helemaal niet kwijt.