Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

22 afleveringen

Hannes wil dat Florian uit de buurt van Maja blijft. Lia overweegt om het geld van Ariane aan te nemen en Bichlheim te verlaten. Werner probeert haar om te praten. Hij wil niet dat ze verhuist, nu hij weet dat Lia zijn dochter is. Wanneer Lia Ariane en Robert samen ziet, komt ze tot een besef. Rosalie heeft maagklachten na het eten van de oesters.
Lia is verdrietig en neemt Alfons in vertrouwen. Hij leent haar zijn motor, zodat ze een ritje kan maken om haar hoofd leeg te maken. Onderweg komt ze Robert tegen. Florian gelooft niet dat Hannes nog een kans maakt bij Maja. Hannes solliciteert intussen voor een baan in het hotel, zodat hij dicht bij Maja kan zijn.
Lia weet niet wat ze moet denken wanneer Robert voorstelt om samen weg te gaan. André probeert Robert op andere gedachten te brengen, maar het gesprek loopt al gauw mis. Lia neemt intussen een moeilijke beslissing en neemt met pijn in het hart afscheid van Robert. Hannes is vastbesloten zo veel mogelijk tijd door te brengen met Maja.
Robert stemt ermee in André te helpen. Lia komt Robert tegen en ze is blij dat hij niet vertrokken is. Gerry ontdekt dat Shirin interesse heeft in een schoonheidssalon dat te koop staat. Ze heeft echter niet genoeg geld, dus wil Gerry geld verdienen met het golfen.
Constanze vertelt Maja over Florians plannen in de Verenigde Staten en is verbaasd dat Maja niet op de hoogte is. Maja is teleurgesteld in Florian en zoekt afleiding bij Hannes. Hij neemt haar mee naar de romantische berghut. Na haar ongeluk ligt Lia bewusteloos in de sloot. Intussen maakt de familie Sonnbichler zich zorgen en Werner belt de politie.
Wanneer Hannes Maja wil kussen, houdt ze hem tegen. Hannes blijft echter vertrouwen hebben. Wanneer Hannes later tegen Florian zegt dat hij met Maja geslapen heeft, neemt Florian ontslag en hij vertrekt zonder afscheid te nemen. Ariane is blij dat Lia zich de momenten vlak voor en na het ongeval niet kan herinneren.
Lia zegt dat ze helemaal geen zelfmoord wou plegen. Robert gelooft haar niet, hij maakt zich zorgen en stelt zijn vertrek opnieuw uit. Maja en Florian zijn terug samen. Florian moet echter naar de Verenigde Staten voor zijn nieuwe job en hij wil Maja meenemen. Maja heeft haar twijfels over de verhuis.
Erik wil Gerry helpen bij zijn examen en is bereid om daar ver voor te gaan. Werner vindt een bewusteloze Lia en haar maag wordt leeggepompt. Wanneer ze terug wakker is, beweert ze dat ze helemaal geen pillen genomen heeft. Niemand gelooft haar, behalve Rosalie. Maja en Florian hebben allebei hun job opgezegd en zijn klaar om naar de Verenigde Staten te verhuizen.
Robert en Michael slagen erin om Lia te overtuigen een psychiatrisch onderzoek te ondergaan. Het resultaat van het onderzoek is niet goed: ze moet meteen opgenomen worden in het ziekenhuis. Omdat Gerry niet wist dat Max en Erik het examen probeerden te manipuleren, besluit Werner hem toch een kans te geven.
Rosalie helpt Lia met het zoeken van een schuilplaats, maar ze beseffen niet dat Ariane hen in de gaten houdt. Wanneer Robert Lia toch vindt, probeert hij haar te overtuigen om terug naar de psychiatrische inrichting te gaan. Lia raakt in paniek en slaat opnieuw op de vlucht. Erik geeft Florian en Maja kaartjes voor een wildpark en daar krijgen ze een briljant idee.
Hollywoodster Dexter Torrence komt naar Bichlheim en brengt eerst een bezoek aan zijn vrienden Hildegard en Alfons. De volgende dag trekt Dexter te paard het bos in om een filmscène te oefenen. Maja en Florian doen wat later een akelige ontdekking. Robert wijst de toenaderingspogingen van Ariane af. Intussen vindt Lia onderdak bij Rosalie.
Michael geeft Lia onderdak en probeert haar te overtuigen om zich vrijwillig te laten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Wat later vindt Ariane Lia in de schuur en ze doet haar een voorstel. Maja en Florian zijn stomverbaasd dat Dexter Torrence een kampvuur wil maken.
Selena geeft Shirin niet veel hoop op een lening bij de bank. Gerry komt dit te weten en met de hulp van Erik tekent hij een koopcontract voor het schoonheidssalon. Hij kan het pand pas kopen nadat hij het golftoernooi gewonnen heeft. Robert besluit afstand te houden van Lia, zodat zij tot rust kan komen. Hij vraagt Ariane om een oogje op haar te houden.
Alfons en Hildegard plannen een feest om hun huwelijksverjaardag te vieren. Alfons wil Hildegard verrassen met een speciaal cadeau. Gerry is ervan overtuigd dat hij Dexter Torrence niet kan verslaan op het golftoernooi. Hij maakt zich zorgen, want zonder het prijzengeld kan hij het schoonheidssalon niet kopen voor Shirin. Lia en Werner zijn Ariane dankbaar.
Door een anonieme tip moet Florian zijn plannen voor een wildpark stopzetten. Maja krijgt slecht nieuws. André verzekert Alfons dat het juwelenzakje al leeg was toen hij het vond, maar Alfons gelooft hem niet. Wanneer ze ruzie maken, komt Hildegard tussenbeide. Max overtuigt Gerry om het koopcontract voor het schoonheidssalon op te zeggen.
Shirin weet Gerry te overtuigen om toch deel te nemen aan het golftoernooi. De eerste dag verloopt goed, maar op dag twee staat hem Dexter Torrence te wachten. Maja is verdrietig omdat ze geen werkvisum voor de Verenigde Staten kan krijgen. Alleen achterblijven om haar opleiding af te maken, is geen optie voor haar. Florian en Max brengen haar op een idee.
Met de hulp van Hildegard wordt de nieuwe stagiair in de keuken als juwelendief ontmaskerd. Alfons en André zorgen ervoor dat hij wordt opgepakt. Intussen vertelt Shirin Maja enthousiast over Gerry's overwinning. Maja vraagt of ze verliefd is op Gerry, maar Shirin ontkent. Florian probeert een oplossing te vinden voor Maja's visumprobleem.
Maja is teleurgesteld dat Florian haar niet ten huwelijk heeft gevraagd, maar ze is wel blij dat haar visumproblemen opgelost zijn. Ze kijkt uit naar haar toekomst met Florian in de Verenigde Staten. Rosalie blijft Ariane provoceren. Ariane weet Lia aan haar kant te krijgen, maar Rosalie heeft een plan om Lia de ogen te openen. Florian en Maja vinden dat ze het moeten bijleggen met Hannes.
De directie van het ziekenhuis nodigt Michael uit voor een gesprek. Ze hebben ontdekt dat hij Florian buiten het onderzoek behandeld heeft. Hij wordt ook beschuldigd van het stelen van medicatie. Erik solliciteert bij Werner voor de functie van algemeen directeur, maar Werner vertrouwt hem niet. Maja en Florian besluiten in Bichlheim te trouwen.
Gerry hoort dat er een nieuwe huurder wordt gezocht voor het schoonheidssalon van het Fürstenhof. Hij wil het huren, zodat Shirin de zaak kan runnen. Shirin is erg enthousiast en gaat meteen in op het voorstel. Na de aankondiging van Ariane, voelt Werner zich onwel. Hildegard neemt contact op met Robert, die besluit terug te komen. Lia heeft gemengde gevoelens.
Ariane provoceert Rosalie, die verontwaardigd een glas water in haar gezicht gooit. Shirin ontwijkt Gerry's kus. Toch is Gerry dolblij, want hij denkt dat Shirin en hij aan het daten zijn. Shirin durft hem de waarheid niet vertellen, omdat ze bang is dat hij het voorstel voor het schoonheidssalon zal intrekken. Hildegard en Werner bedenken een plan om meneer Lehmann te ontmaskeren.
Selina geeft Maja een ring van haar overgrootmoeder. Afgeleid door Florian laat ze de ring op de gootsteen liggen, waarna het familiestuk verdwijnt. Na de nacht met Ariane weet Robert niet goed hoe hij met de situatie moet omgaan en hij besluit afstand te houden.