Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

20 afleveringen

 • Tim zorgt ervoor dat Umberto, het paard van Amelie, op het Fürstenhof terecht kan. Wanneer Franzi ziet hoe Amelie Tim bedankt, kan ze haar jaloezie niet verbergen. Tim snapt er niks van. Lucy laat Bela naar het ziekenhuis brengen. Ze kan niet geloven dat Bela zijn gezondheid op het spel heeft gezet.
 • Het plan van André om zich zogezegd met Dirk te verzoenen, loopt helemaal mis. Nu Tim weet dat Franzi jaloers is op Amelie, krijgt hij terug hoop. Franzi probeert haar gevoelens echter te onderdrukken en wil bij Steffen blijven. Christoph gaat opnieuw aan de slag in het Fürstenhof, maar vreest dat Ariane nog steeds wraak wil nemen.
 • Vanessa heeft geen andere keuze dan de code van de kluis te stelen. Ze vreest dat deze nachtmerrie nooit zal ophouden. Linda is geschokt door wat André gedaan heeft en verwijt hem overdreven jaloers te zijn. Tim heeft liefdesverdriet en zoekt afleiding. Ariane probeert Christoph op alle mogelijke manieren het leven zuur te maken. Tim probeert hem te helpen.
 • Omdat Vanessa afwezig is, beslist Leonard dat Amelie mee op zakenreis moet met Paul. Steffen en Franzi kijken uit naar de loopwedstrijd. Steffen ontdekt dat Tim Franzi steeds opzoekt en is daar niet blij mee. Vanessa is wanhopig.
 • Vanessa smeekt Robert om haar niet te ontslaan. Ook Leonard heeft moeite met deze beslissing en probeert met Robert te praten. Zal hij het ontslag intrekken? Paul heeft een onbekende vrouw uit het meer gered, maar ze is meteen verdwenen. Hij wil haar graag terugzien.
 • Karl, de ex-man van Ariane, arriveert in het Fürstenhof en hij is onder de indruk van het prachtige hotel. Hij stelt Ariane voor om van het hotel een exclusieve schoonheidskliniek te maken. Wanneer Ariane hier niet mee akkoord gaat, krijgen ze ruzie. Tim weet Franzi een belangrijk zakelijk contact te bezorgen.
 • Robert, Werner en Christoph ontdekken dat Ariane erg gespannen is na het bezoek van haar ex-man. Nero weigert te eten, ondanks de goede zorgen van Amelie en Tim. De dierenarts ziet geen hoop op herstel en zegt dat het beter is om Nero te laten inslapen. Vanessa is verbaasd wanneer ze merkt dat Robert niets tegen Alfons heeft gezegd over haar misstap.
 • Karl legt André uit hoe een ingreep hem er veel jonger kan doen uitzien. Michael vindt het onzin en vertelt André dat hij geen operatie nodig heeft om aan een vrouw te geraken. Michelle krijgt een ongemakkelijk telefoontje van haar ex-vriend die de juwelen terug wil. Paul vindt een manier om het probleem op te lossen. Christoph probeert nog steeds meer info over Karl te verzamelen.
 • Robert vraagt aan Vanessa om de kleren van Eva weg te gooien. Vanessa kan het niet laten om de kleren te passen, maar wordt betrapt door Robert. Tim besluit met pijn in het hart om Nero te laten inslapen. André denkt er nog steeds aan om een cosmetische ingreep te laten uitvoeren.
 • Nero is beter en Tim en Amelie waken een hele nacht bij het dier. André merkt dat Robert plots heel wat meer ontspannen is en wil weten waarom. Paul wil met Michelle haar nieuwe baan vieren, maar zij maakt hem al snel duidelijk dat ze nooit een relatie zal beginnen met een collega.
 • Steffen komt Amelie tegen. Ze is duidelijk ongelukkig en hij vraagt haar of alles in orde is. Ze vertelt hem dat ze denkt dat Tim en Franzi een relatie hebben. Christoph waarschuwt Karl voor Ariane. Paul en Michelle willen Lucy helpen bij het uitdelen van flyers. Alfons vertelt Hildegard over een opmerking die Werner maakte over Vanessa en Robert.
 • Ariane wil af van Alfons, ze vindt dat hij niet past bij het imago van het Fürstenhof. Steffen wil niet geloven dat Franzi en Tim iets hebben, maar maakt zich toch ook wel zorgen. Werner huurt Lucy en Bela in om een kinderverjaardagsfeestje te organiseren.
 • Franzi is geschokt wanneer Steffen haar van overspel beschuldigt. Onder invloed van zijn vader neemt Steffen een besluit. Alfons denkt dat hij zijn job niet meer aankan en wil ontslag nemen. Ariane stuurt hem meteen naar huis.
 • De proeverij in een biologische supermarkt loopt uit op een fiasco: de cider is veel te zoet en een potentiële klant loopt weg. Bela vindt dat het tijd is om een trouwdatum vast te leggen. Lucy gaat akkoord, maar ze is helemaal niet zo enthousiast. Bela snapt niet wat er aan de hand is. Alfons is niet blij met het feit dat hij nu met pensioen is.
 • Lucy vecht tegen haar gevoelens voor Paul en stelt Bela voor om veel sneller te trouwen. Bela snapt er niets meer van en begint te twijfelen aan Lucy's liefde voor hem. Hij maakt haar duidelijk dat hij geen tweede keuze wil zijn. Franzi weet niet meer wie ze moet geloven: Tim of Steffen. Ariane hoort dat Christoph naar Thailand gaat.
 • Lucy wil Bela niet kwijt en ze bedenkt iets om hem te verrassen: ze schrijft op een heleboel papiertjes waarom ze van hem houdt. Bela komt langs voor een gesprek, maar dat eindigt in tranen. Franzi is opgelucht wanneer ze van Amelie hoort dat Tim toch onschuldig is.
 • Christoph zit vast in Thailand en belt Linda voor een DNA-staal van Karl. Samen met Dirk breekt ze in, in de kamer van de ex-man van Ariane. Lucy maakt het uit met Bela, maar hoopt dat ze vrienden kunnen blijven. Bela is verdrietig en besluit dat hij niet meer met Lucy wil samenwerken.
 • Franzi vindt een tijdscapsule die Alfons en Hildegard 40 jaar geleden samen hebben begraven. Wanneer Vanessa dit ziet, snapt ze meteen wat echte liefde is. Dirk denkt dat het tijd is om eerlijk te zijn over zijn verlamming. Wanneer Linda langskomt, doet hij alsof hij plots weer gevoel heeft in zijn benen.
 • Tim geeft Amelie haar eerste les polo. Zonder nadenken springt Dirk uit zijn rolstoel en hij zet een paar stappen richting Linda. Lucy heeft het moeilijk wanneer Paul haar vertelt dat hij aan het daten is met Michelle.
 • Steffen vindt dat Tim verantwoordelijk is voor het ongeval van zijn moeder. Franzi probeert Tim te verdedigen. Michael onderzoekt Linda, ze blijkt een hersenschudding te hebben en moet voldoende rusten. Vanessa ziet hoe een onbekende vrouw met Robert flirt.