Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

21 afleveringen

 • Aflevering 181

  Annabelle ziet in haar oom Dirk een bondgenoot tegen Christoph en vraagt hem naar het Fürstenhof te komen. Eva en Robert zijn op de hoogte van de verslaving van Michael. Tim zoekt toenadering tot Franzi, maar ze wijst hem af. Jessica bekent aan Hildegard dat ze per ongeluk de strijkstok van haar viool beschadigd heeft. Hildegard beseft dat ze Alfons ten onrechte beschuldigd heeft.
 • Aflevering 182

  Bela schrijft namens Tim een liefdesgedicht voor Franzi. Franzi is niet onder de indruk en maakt duidelijk dat Tim haar met rust moet laten. Nadat Lucy openlijk haar mening heeft gezegd tegen Annabelle, gaat Annabelle klagen bij Christoph.
 • Aflevering 183

  Franzi is toch ontroerd door het gedicht van Tim, ook al weet ze dat hij het niet zelf schreef. Ze besluit met hem te gaan praten, maar dan ontstaat er een misverstand. Linda is verrast wanneer haar man avances maakt en vraagt hem om haar met rust te laten. Henry en Jessica raken het niet eens over wat ze zullen dragen op hun bruiloft.
 • Aflevering 184

  Henry wil absoluut niet dat zijn moeder Marianne aanwezig is op zijn bruiloft. Wanneer Marianne het plots wel kan vinden met Jessica, vindt hij dat dan ook verdacht. Franzi is ontgoocheld door de bekentenis van Tim en neemt opnieuw afstand.
 • Aflevering 185

  Hildegard heeft een mededeling voor André wanneer hij terugkeert uit Salzburg. André is heel zeker van zijn relatie met Linda, maar wanneer Dirk weer opduikt begint hij toch bang te worden. Henry vertelt zijn moeder dat hij denkt dat ze iets met de verdwijning van zijn vader te maken heeft. Lucy en Franzi hebben liefdesverdriet en zoeken afleiding.
 • Aflevering 186

  Kort voor de bruiloft heeft Jessica een hevige discussie met Annabelle. Wanneer Annabelle Jessica's trouwjurk vernielt, is ze in alle staten en ze annuleert de bruiloft. Annabelle blijft toenadering zoeken tot Paul. Franzi focust zich op haar werk, ze wil niets meer met Tim te maken hebben. Maar wanneer ze in een gênante situatie terechtkomt, is het Tim die haar helpt.
 • Aflevering 187

  Franzi solliciteert voor een baan als appelboer, ver weg van het Fürstenhof. Wanneer Tim dit ontdekt, probeert hij haar te overhalen om toch te blijven. Henry en Jessica vieren hun bruiloft met Marianne en hun vrienden. Werner raadt André aan om kalm te blijven over Dirk.
 • Aflevering 188

  Christoph is verbaasd wanneer Dirk hem waarschuwt voor Annabelle. Hij weet niet wat hij hier van moet denken. Franzi wil niet dat Tim haar helpt bij het zoeken naar een nieuwe job. Walter kan zich de dood van Poppy niet herinneren. Natascha laat hem geloven dat ze nog leeft. André laat zich provoceren door Dirk en kan zijn jaloezie niet meer bedwingen.
 • Aflevering 189

  Franzi beseft dat Tim toch niets te maken had met de jobaanbieding en ze gaat terug naar Robert. Zal hij haar nog een kans geven? Natascha wil niet toegeven hoe slecht het gaat met haar vader, maar een incident zorgt er voor dat ze toch beseft dat hij hulp nodig heeft. André hoort dat Linda, Christoph en Dirk samen zijn gaan eten. Hij wil met Linda praten, maar maakt de situatie alleen nog erger.
 • Aflevering 190

  Franzi heeft een ongeval en wordt met hevige pijn naar het ziekenhuis gebracht. Tim zorgt goed voor haar en zo groeien ze weer naar elkaar toe. Wanneer Walter niet komt opdagen voor een doktersafspraak maakt Natascha zich zorgen. Lucy begrijpt niet wat er aan de hand is met Nero en schakelt de hulp van Bela in.
 • Aflevering 191

  Walter vertelt Alfons hoeveel zorgen hij zich over de toekomst maakt. Voor de Sonbichlers eindigt de dag met een catastrofe. Margit verschijnt in het ziekenhuis en verpest de sfeer tussen Franzi en Tim. Tim heeft nog steeds last van zijn geweten.
 • Aflevering 192

  Linda is ziek en André stelt voor om haar te vervangen in het café. Daar loopt hij Dirk tegen het lijf die ook wil helpen. Franzi kan maar niet geloven dat haar tante een hartaanval kreeg na de bekentenis van Tim. Ze wil zijn verontschuldigingen niet aanvaarden. Margit vindt echter dat ze voor de liefde moet vechten. Alfons en Hildegard vinden onderdak bij Eva en Robert.
 • Aflevering 193

  Franzi en Tim hebben elkaar eindelijk teruggevonden, maar besluiten het rustig aan te doen. Alfons en Hildegard proberen er het beste van te maken, maar Alfons voelt zich schuldig. André maakt Linda duidelijk dat hij de situatie met Dirk beu is en dat hij voor hun relatie wil gaan.
 • Aflevering 194

  Michael beseft hoe moeilijk Natascha het heeft met de ziekte van haar vader. Nadja doet een schokkende bekentenis aan Tim: ze is zwanger. Hij wil dit meteen aan Franzi vertellen, maar hij krijgt de kans niet. Lucy confronteert Bela met zijn verraad.
 • Aflevering 195

  Franzi weet niet hoe ze met de situatie moet omgaan. Ook Tim weet niet hoe hij zich moet gedragen en is bang dat hij Franzi kwijt is. Dirk begint te twijfelen of hij het plan met Annabelle moet doorzetten. Bela en Lucy hebben veel plezier bij het brainstormen.
 • Aflevering 196

  Christoph waarschuwt Dirk en probeert hem van zijn plan af te brengen. Annabelle is woedend. Een emotioneel moment met Luna verandert de mening van Tim en hij besluit zijn verantwoordelijkheid te nemen.
 • Aflevering 197

  Christoph en Dirk ontdekken dat ze opgesloten zitten in de kelder van de leegstaande villa. Walter hoort hen en belooft hulp te gaan zoeken, maar wat later is hij dit weer vergeten. Tim probeert Franzi weer voor zich te winnen.
 • Aflevering 198

  De mysterieuze dood van Romy laat Michael niet los. Hij besluit Paul in te lichten over zijn vermoedens. Linda maakt zich zorgen over Dirk en Christoph. Plots herinnert ze zich de leegstaande villa die Dirk haar liet zien.
 • Aflevering 199

  Paul wil Michael niet geloven en is geschokt wanneer hij voorstelt om het lichaam van Romy op te graven. Natascha vertelt Michael dat Annabelle een tijd geleden haar kruidenboek geleend heeft. Linda maakt zich zorgen over Dirk en dat zint André helemaal niet.
 • Aflevering 200

  Nadja is tevreden wanneer ze Franzi en Tim opnieuw ruzie ziet maken. Ze probeert Tim te verleiden en hij laat zich meeslepen. Toch beseft hij dat hij alleen van Franzi houdt. Linda is verrast door het voorstel van André, maar wijst hem af.
 • Aflevering 201

  Annabelle is bang en boekt een enkel ticket naar Buenos Aires, maar ze mist haar vlucht. Intussen krijgt Michael de resultaten van de autopsie. Franzi kan niet geloven dat Tim weer voor Nadja gevallen is. Tim probeert wanhopig met haar te praten.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis