Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

21 afleveringen

Gerry lokt Max en Vanessa naar het meer in een poging om hen terug samen te krijgen, maar al snel ontstaat er ruzie. Gerry neemt daarop het heft in eigen handen. Robert vertelt Lia dat hij denkt dat Ariane iets achterhoudt voor hem. Lia probeert hem te steunen.
Max en Vanessa slagen erin Gerry van de verdrinkingsdood te redden. Hij heeft echter veel water binnen gekregen en moet naar het ziekenhuis voor observatie. Max en Vanessa voelen zich schuldig en ook Shirin maakt zich zorgen. Ze zegt zelfs een zeiltocht met Henning af om Gerry te kunnen bezoeken.
Het gaat niet goed met Gerry. Max en Vanessa vrezen voor zijn leven en dat brengt hen dichter bij mekaar. Max vraagt Vanessa om een tweede kans. Shirin voelt zich schuldig en beseft dat ze Gerry nooit genoeg gewaardeerd heeft. Henning probeert haar intussen te steunen. Lia beseft dat zij en Robert niet kunnen samen zijn en ze verdrinkt haar verdriet.
Ariane speelt met het idee het Fürstenhof te verlaten, maar vertrekken zonder Robert is geen optie. Robert zelf is niet klaar om alles achter te laten. Constanze en Paul stellen een document op over hoe de toekomst van het Fürstenhof er moet gaan uitzien. Josie wil zich bewijzen en vraagt hen of ze mag helpen. Max is dolblij wanneer Vanessa hem een tweede kans geeft.
Josie merkt op dat zowel het Fürstenhof als de toekomstige hotelpartners een golfterrein hebben, dus werkt ze de plannen voor een golftoernooi uit. Constanze zegt dat ze het plan veel te gewoon vindt, maar geeft het stiekem door aan Paul als haar eigen idee. Ariane slaagt erin om slechts de helft van haar aandelen aan Christoph te verkopen.
Cornelius is terug. Selina hoopt op een verzoening, maar Christoph vertelt haar dat Cornelius verloofd is. Constanze geeft Josie zoveel werk dat ze tot laat zal moeten overwerken. Ze krijgt echter onverwacht hulp. Vanessa is opnieuw gelukkig met Max, maar ze beseft dat ze hem toch nog niet helemaal vertrouwt.
Josie mist het werken in de keuken en vraagt André om een nieuwe kans. Hij twijfelt, maar na een gesprek met Werner stemt hij toch toe. Als Josie het perfecte vleesgerecht kan bereiden, krijgt ze haar job terug. Selina en Cornelius maken plannen voor hun toekomst samen.
Michael is geïrriteerd omdat Constanze hem oud vindt. Om te bewijzen dat hij nog mee kan met de jeugd, schrijft Michael zich samen met Max en Paul in voor een mountainbikewedstrijd. Josie is in de wolken wanneer ze haar stageplaats in de keuken terugkrijgt. Ook Erik is blij voor zijn dochter en samen met Lia plant hij een kleine verrassing.
Wanneer Christoph beseft dat Robert tegen zijn plan is omdat hij trouw wil blijven aan Ariane, probeert hij de twee tegen elkaar op te zetten. Shirin ontdekt kaartjes voor een galabal in de spullen van Henning en denkt dat hij haar hiermee wil verrassen, maar niets is minder waar.
Terwijl Robert zich begint af te vragen of hij wel een relatie wil met Ariane, groeien Lia en Erik naar mekaar toe. Henning beseft dat hij het verprutst heeft en vraagt Shirin met een grote bos bloemen om vergiffenis. Paul worstelt met het afleggen van een valse verklaring over Ariane.
Josie morst water op haar shirt en leent een trui van Paul. De volgende ochtend ziet ze Constanze, die merkt dat Josie een trui van Paul draagt en ze trekt meteen haar conclusies. Christoph en Paul stuiten op een ongewoon hoge rekening. Shirin maakt Henning duidelijk dat excuses alleen niet genoeg zijn.
Christoph maakt Werner duidelijk dat hij tot het uiterste zal gaan als hij niet toegeeft. Werner vraagt raad aan Robert. Josie's moeder Yvonne komt langs en daar is Josie helemaal niet blij mee. Ze reageert haar frustraties af op Paul. Wanneer Vanessa Max met een knappe klant ziet, is ze wantrouwig.
Josie nodigt Erik en Yvonne uit om samen te gaan brunchen. De ontmoeting verloopt vlot, maar Erik beseft al gauw dat Yvonne niet voor niets naar het Fürstenhof is gekomen. André wil indruk maken op Michael, maar dat beklaagt hij zich al snel. Christoph moet aanvaarden dat zijn plan mislukt is.
Robert verzekert Werner dat hij zijn nieuwe bevoegdheid in zijn voordeel zal gebruiken. Wanneer Werner ontdekt dat Robert Ariane nog een kans wil geven, uit hij zijn ongenoegen. Josie krijgt Erik niet uitgelegd dat ze helemaal niet samenwerkt met Yvonne. Ze voelt zich gekwetst en zoekt troost bij Paul.
Josie komt te weten dat het Fürstenhof een kookboek wil uitbrengen en ze wil hier graag aan meewerken om indruk te maken op Paul. Paul en Constanze oefenen hun dans voor het gala. Werner en Christoph besluiten samen te werken en bedenken een plan tegen Ariane.
Paul vertrouwt Josie toe dat hij bang is om verliefd te worden, hij wil niet opnieuw gekwetst worden. Shirin is wanhopig op zoek naar een jurk voor het gala, maar ze kan niets vinden. Wanneer ze later met Gerry door de tuin van het hotel wandelt, ziet ze een vrouw in de perfecte jurk.
Robert is lichtgewond na de aanval. Samen met Ariane vraagt hij zich af wie hem heeft willen neerschieten. Wanneer Ariane Robert de volgende dag thuisbrengt, staat de politie haar op te wachten. Om zich te bewijzen aan André, bereidt Josie een verfijnd dessert. Max, Hildegard en Gerry volgen Vanessa's gevecht op het Duits kampioenschap schermen via het internet.
Om haar dessert nog beter te maken, gaan Josie en Paul op zoek naar een kruid dat op een bepaalde alpenweide zou groeien. Ze geraken de tijd uit het oog en moeten de nacht samen doorbrengen in een alpenhut. Wanneer Josie naast Paul in bed ligt, komt ze in de verleiding om hem te kussen. Ariane wordt naar het politiebureau gebracht.
Werner heeft last van zijn geweten en neemt André in vertrouwen. Constanze en Henning willen zijn zusje Manuela herdenken op haar sterfdag. Hildegard krijgt een pakje. Tot haar teleurstelling won ze niet de eerste, maar de derde prijs van de wedstrijd: een koffiezetapparaat.
Op vraag van Robert vertelt Werner de politie dat Christoph achter de aanval zit. Hij hoopt hierdoor de band met zijn zoon te herstellen. Max is wanhopig omdat Vanessa hem zijn ontrouw niet kan vergeven. Hij wil haar niet verliezen en weet wat hem te doen staat.
Pauls grootmoeder Anna komt op bezoek bij haar kleinzoon en het klikt meteen met Josie. Wanneer Paul zijn grootmoeder een kinderliedje hoort neuriën, brengt dit plots een vage herinnering aan een vreselijke gebeurtenis naar boven.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis