Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

25 afleveringen

Aflevering 216

Werner is optimistisch sinds de arrestatie van Ariane en hoopt dat Robert nu snel naar het Fürstenhof zal terugkeren. Christoph daarentegen denkt dat Ariane nog steeds een gevaar vormt en besluit haar op te zoeken in de gevangenis. Daar maakt Ariane hem duidelijk dat ze hem altijd een stap voor zal zijn.

Aflevering 217

Na een ruzie met Max is Gerry nu al enkele uren verdwenen. Max is bang dat hem iets overkomen is. Na de kus met Carolin voelt Michael zich schuldig. Wanneer Rosalie voorstelt om de avond met z?n drie door te brengen, wijst Michael dit voorstel af. Nu Ariane haar aandelen heeft verkocht en Robert weigert terug te komen, voelt Werner zich depressief.

Aflevering 218

Vanessa is in een gat gevallen en geraakt er op eigen houtje niet uit. Ze roept om hulp. Intussen wil Max Vanessa verrassen met een zelfgemaakte ketting en hij gaat samen met Gerry op zoek naar een speciale steen. Rosalie wil graag deelnemen aan een dansevenement. Omdat Michael aan zijn relatie wil werken, besluit hij samen met haar danslessen te volgen.

Aflevering 219

Max heeft het gevoel dat Vanessa in gevaar is. Hoewel het al donker wordt, besluit hij haar te gaan zoeken. Hij weet haar te vinden, maar wanneer hij haar uit het gat probeert te trekken, valt hij er zelf in. Ze beseffen al snel dat ze daar de nacht zullen moeten doorbrengen. Wanneer Shirin ontdekt dat Yvonne Raphael heeft betaald om op date te gaan met Josie, wil ze haar waarschuwen.

Aflevering 220

Rosalie confronteert Michael en wil weten waarom hij zich de laatste tijd zo vreemd gedraagt. Michael weet een excuus te verzinnen, maar later ziet Rosalie hoe hij Carolin probeert te kussen. Wanneer Paul Josie en Raphael samen ziet, doet hem dat pijn. Gerry weet Vanessa en Max uit het gat te redden. Hij wordt in het Fürstenhof onthaald als een held.

Aflevering 221

Werner is geïrriteerd, maar Christoph kan hem toch ompraten in verband met de deal. Josie is onzeker en wil niet naar de fotoshoot voor de medewerkers zodat er foto's van hen op de website geplaatst kunnen worden. Shirin geeft haar een make-over en dat geeft Josie meer zelfvertrouwen. Paul wil zijn belofte om Constanze bij te staan niet breken.

Aflevering 222

Na een nacht samen zijn Paul en Josie er zeker van dat ze samenhoren, maar ze besluiten hun relatie toch nog geheim te houden. Rosalie's plan om Michael jaloers te maken met Raphael lukt. Michael beseft dat zijn gevoelens voor Carolin zijn relatie met Rosalie in gevaar brengen en hij wil beter zijn best doen.

Aflevering 223

Josies praktijkexamen komt eraan en Yvonne wil haar dochter verrassen met een etentje. Wanneer Eric autopech heeft en het feestje dreigt te missen, gaat Yvonne hem ophalen met de fiets. Josie maakt zich zorgen over haar relatie met Paul en kan zich daardoor niet concentreren op haar examen en maakt een fout.

Aflevering 224

Michael beseft waarom Rosalie Raphael heeft ingehuurd. Hij besluit de confrontatie niet aan te gaan, maar wil werken aan hun relatie. Hij weet echter niet dat Raphael Rosalie overhaald heeft om te gaan picknicken. Wanneer hij dit toch ontdekt, krijgen ze ruzie en Rosalie zoekt troost bij Raphael. Erik verklaart Yvonne zijn liefde, maar zij neemt hem niet serieus.

Aflevering 225

Michael geeft zichzelf de schuld van de ruzie met Rosalie en besluit meer tijd voor haar vrij te maken. Hij plant een reis samen en net wanneer hij haar hiermee wil verrassen, komt Rosalie met een bekentenis. Op aandringen van Werner stemt Erik toe om Ariane in de gevangenis op te zoeken. Hij probeert zo informatie over de nieuwe aandeelhouders te ontfutselen.

Aflevering 226

Ariane wordt in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis nadat ze een pil heeft genomen die in haar Bijbel verstopt zat. Josie slaagt er net in om de taart met het verkeerde etiket te vernietigen. Na de bekentenis van Rosalie zet Michael Raphael op zijn plaats en hij eist dat hij vertrekt. Ook Rosalie wil vechten voor haar relatie, maar Raphael wil niet zomaar opgeven.

Aflevering 227

Ariane probeert vermomd als politieagent te ontsnappen uit het ziekenhuis. Michael probeert haar tegen te houden, maar ze gijzelt Carolin en kan zo toch vluchten. Gerry kan Shirin overtuigen om een paar testfoto?s te laten maken en ze wordt meteen ingeschakeld als model. Wanneer Gerry ontdekt dat hij en Shirin een verliefd koppel moeten spelen voor de camera, is hij bang om Merle pijn te doen.

Aflevering 228

Michael weet Ariane te overtuigen om Carolin vrij te laten en hij neemt haar plaats in als gijzelaar. Michael probeert Ariane te overmeesteren, maar ze zet hem buitenspel met een taser. Gerry en Shirin gaan akkoord met de plannen van de fotograaf en ze kussen elkaar voor de camera. Henning is daar niet zo blij mee.

Aflevering 229

Constanze en Henning willen weten of Josie en Paul een affaire hebben en ze proberen hen in de val te lokken. Ariane wordt gearresteerd en Michael wordt naar het ziekenhuis gebracht. Carolin is onder de indruk van wat Michael voor haar gedaan heeft en ze vertelt hem dat ze van hem houdt.

Aflevering 230

Om zijn schulden af te lossen, runt André stiekem een cateringbedrijfje met voedsel uit het restaurant van het Fürstenhof. Werner merkt al snel dat er iets niet klopt en hij vraagt André om een inventaris van de keuken op te maken. Henning betrapt Shirin en Gerry terwijl ze kussen en hij gaat de confrontatie aan. Shirin vertelt Gerry dat ze diepe gevoelens heeft voor hem.

Aflevering 231

Zelfs na hun nacht samen wil Yvonne zich niet aan Erik binden. Werner denkt dat Josie achter de diefstallen uit de keuken van het Fürstenhof zit, en hij stuurt haar naar huis. Josie vraagt André om Werner de waarheid te vertellen. Henning is geschokt dat Shirin het wil uitmaken, ook al heeft Gerry haar afgewezen.

Aflevering 232

Henning gelooft niet dat Shirin en Gerry een toekomst hebben samen. Gerry besluit echter zijn hart te volgen en voor Shirin te kiezen. Maar dan duikt Merle op. Constanze voelt zich beter en ze wil Paul verleiden met een etentje bij kaarslicht. Paul heeft het moeilijk met de situatie en hij wil een beslissing nemen. Yvonne ergert zich aan Erik en ze gaat met Christoph praten.

Aflevering 233

Paul wil Constanze de waarheid over hem en Josie bekennen. Constanze denkt dat Paul haar wil dumpen en ze doet alsof haar gezondheidstoestand plots verslechterd is. Gerry kan niet liegen tegen Merle en hij vertelt haar dat Shirin zijn grote liefde is en dat hij bij haar wil zijn. Merle stort in.

Aflevering 234

Constanze bedenkt een plan om Paul terug voor zich te winnen. Shirin is er kapot van dat Gerry voor Merle heeft gekozen. Ze zoekt steun bij Josie, die vindt dat ze moet vechten voor haar geluk. Nu haar relatie met Michael lijkt op te bloeien, probeert Rosalie Raphael te vergeten. Michael vertrouwt het echter niet en ze krijgen ruzie.

Aflevering 235

Josie is razend wanneer ze Paul in het bed van Tatjana aantreft. Hoewel Paul zich niets meer herinnert, verzekert hij Josie dat er niets gebeurd is. Het plan van Constanze werkt, want Josie kan hem niet vergeven. Nu de verzoening met Michael op niks is uitgedraaid, probeert Rosalie het nummer van Raphael opnieuw te achterhalen. Intussen wordt Michael uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
Rosalie is teleurgesteld dat Michael de nieuwe job verkiest boven hun reis naar Nieuw-Zeeland. Hierdoor begint ze opnieuw aan hun relatie te twijfelen. Ze denkt erover Raphael te bellen. Paul wil Josie niet kwijt, maar zij blijft bij haar standpunt: ze kan hem niet meer vertrouwen. Christoph maakt zich zorgen over de uitkomst van het proces.
Hoewel Rosalie zich goed voelt bij Michael, voelt ze zich toch ook schuldig en ze besluit afstand te nemen. Wanneer ze thuiskomt, vraagt Michael waar ze de hele avond was. Robert arriveert voor het proces van Ariane. Werner wil dat hij getuigt, zodat Ariane veroordeeld wordt en Robert en Lia kunnen terugkeren naar het Fürstenhof.
Het proces van Ariane is begonnen en het ziet ernaar uit dat het psychiatrisch verslag de rechter zal overtuigen van haar onschuld. Rosalie vertelt Michael dat ze met Raphael heeft geslapen. Michael is er kapot van en zoekt troost bij André. Max krijgt bevestiging van het trainingskamp.
Om te voorkomen dat Erik getuigt, vraagt Ariane haar handlanger Orlow om Josie te ontvoeren. Vanessa vindt het jammer dat Max haar verjaardag mist door het trainingskamp, maar neemt hem niks kwalijk. Michael geeft Rosalie de kans om alles uit te leggen. Ze benadrukt dat ze enkel van hem houdt en dat ze spijt heeft. Michael twijfelt, maar besluit hun relatie toch een kans te geven.
Paul en Constanze genieten van hun tijd samen en het komt bijna tot een kus. Net nu Josie heeft besloten om haar relatie met Paul een nieuwe kans te geven. Op het verjaardagsfeestje van Vanessa merkt Gerry dat Merle graag op reis zou gaan en hij besluit een reis naar Ierland te boeken.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.