Stien en Simon Pop-Up

Stien en Simon Pop-Up

Hoe combineer je een eigen zaak met studeren en op kot zitten? Eén ding wordt al snel duidelijk voor Stien en Simon: ondernemen is serious business ...

Afleveringen

5 afleveringen

Aflevering 1

Stien en Simon starten met de voorbereidingen voor de grote opening van hun winkel Avo & Cado. Hoe willen ze het exact aanpakken? Wat mogen ze zeker niet vergeten? Hun vrienden en bekende Tiktokkers Elias, Gerben en Steffi helpen alvast met de eerste schilderwerken.

Aflevering 2

Stien & Simon nemen hun intrek in hun kot in Gent. Simon neemt Stien meteen mee op culinaire ontdekkingstocht door zijn geboortestad. De voorbereidingen van de pop-winkel lopen niet helemaal van een leien dakje. Geraakt alles wel op tijd klaar voor de opening?

Aflevering 3

Het is zover, de grote opening van Avo&Cado. Bloed, zweet en tranen heeft het hen gekost. Stien was nog een week op reis vlak voor de opening dus Simon heeft alles gegeven wat hij kon om alles op tijd in orde te krijgen. Zal de opening van de pop-up een rustige start of een chaotische overrompeling worden?

Aflevering 4

Stien en Simon ontdekken het kotleven in Gent. Een avondje uit met vrienden en een gezellige movienight met z'n twee. Kamal Kharmach komt langs in de pop-up en neemt het businessplan onder de loep. Zijn ze goed op weg om er een succesverhaal van te maken?

Aflevering 5

In de laatste aflevering bezoeken Simon & Stien de studenten kick-off in Gent. Als kersverse studenten kunnen ze daar natuurlijk niet ontbreken. De twee jonge ondernemers hebben een speciale boodschap voor alle helpende handen de afgelopen weken. Zonder hen zou het pop-up avontuur niet hetzelfde zijn.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis