Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm

Een arme en een rijke familie ruilen een week lang van huis, budget en leven. Terwijl het ene gezin proeft van een luxeleven, moet het andere het plots met heel wat minder stellen.

Afleveringen

4 afleveringen

Fabrizio Tzinaridis is een succesvol ondernemer in de tattoowereld. Hij en zijn vriend Daniele ruilen een week van leven met de alleenstaande moeder Monica Meurs, wier leven minder van een leien dakje gaat door een angststoornis.
Dzanella Tihic en Tjarck Chery ruilen samen met hun kinderen Djermano, Ace en Sky van huis, haard en budget met de alleenstaande moeder Barbara en haar kinderen Serena, Rosalie en Luciano uit Scheveningen. Wat zullen Barbara en haar kinderen doen nu voor een week de sky the limit is? En kunnen Dzanella, Tjarck en de kinderen zich staande houden in de Scheveningse volksbuurt?
De familie Pos uit het Friese Echten verdient goed hun boterham met hun wijnimperium, dat bestaat uit een assortiment Zuid-Amerikaanse wijnen. Van rood, wit, rosé tot bubbels. Bubbels worden er in Nijmegen bij het gezin Van Wees zelden gedronken. Door echtscheidingen en ziekte is het gezin in financiële problemen terechtgekomen.
In het Twentse Losser wonen Esther en Sander Reuvers met hun drie kinderen in een vrijstaande villa. Het huis van de Reuvers is van alle gemakken voorzien, en door de financiële vrijheid die ze hebben ontbreekt het het gezin aan niets. Zij ruilen met de familie Van Noppen uit Maastricht. Anton, Danielle en hun twee kinderen moeten rondkomen van zeventig euro per week.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis