Starsky & Hutch

Starsky & Hutch

In deze hitserie uit de jaren 70 struinen de eigenzinnige politierechercheurs Dave Starsky en Ken 'Hutch' Hutchinson de straten van het zonovergoten Californië af in hun rood-witte Gran Torino, op zoek naar criminelen.

Afleveringen

25 afleveringen

Starsky en Hutch zijn in Las Vegas om een seriemoordenaar te pakken die een aantal danseressen heeft gewurgd.
Starsky en Hutch zetten hun zoektocht naar aanwijzingen rond de Las Vegas Strangler voort.
Nadat de purser van een schip werd vermoord doen Starsky en Hutch zich voor als regisseurs Hack & Zack om het mysterie aan boord op te lossen.
Starsky en Hutch gaan op volle zee op zoek naar aanwijzingen dat een bemanningslid is vermoord. Die zou betrokken zijn geweest bij drugshandel. De zaak wordt echter nog groter als een ontmoeting van de onderwereld plaatsvindt op het schip.
Starsky is blij dat zijn partner een nieuwe romance heeft, maar tijdens een razzia ontdekt hij dat ze een dure callgirl is.
Na een inval bij de begrafenisonderneming van Amboy, een dekmantel voor zijn prostitutienetwerk, en een aanval op zijn verdachte bank, moeten Starsky en Hutch geschokt vaststellen dat de gearresteerde misdadigers onmiddellijk terug worden vrijgelaten. De enige manier om Amboy en zijn kompanen alsnog te vatten, is hen op heterdaad te betrappen wanneer ze een nieuwe lading drugs ontvangen.
Starsky en Hutch onderzoeken een reeks bloederige moorden op strippers. Het bewijsmateriaal leidt hen naar een balletschool waar alle meisjes ooit les volgden. De politie ontdekt al gauw dat de dansleraar geobsedeerd is door de dood van zijn vrouw en dat hij al meermaals bijeenkomsten heeft bijgewoond van een vreemde sekte.
Janice Drew, de vrouw van een agent van de geheime dienst, sterft nadat ze betrokken is geraakt bij een schietpartij tussen de politie en enkele overvallers van een juwelierszaak. Het fatale kogelschot komt mogelijks van Starsky, Hutch of twee andere agenten. Haar echtgenoot is ervan overtuigd dat het niet om een ongeluk gaat en richt zijn woede op de betrokken agenten.
De moord op een man en de zelfmoord van een rijke vrouw worden allebei in verband gebracht met een dansstudio die onlangs zijn deuren opende. De eigenaar van de zaak is zelf een bekende filmster geweest en wordt nu verdacht van criminele activiteiten. Starsky en Hutch gaan undercover en hopen zo de vermoedens van afpersing te kunnen bevestigen.
Een gedeelte van de stad wordt geterroriseerd door Arty Riis, een onguur persoon gespecialiseerd in afpersing. Arty omringt zichzelf door een bende jeugdige delinquenten. Zijn favoriete volgeling is een tiener die uit een instelling is ontsnapt. Wanneer Starsky en Hutch zijn pad kruisen, ontdekken ze aan den lijve waartoe de man in staat is.
Lisa Graham, een negentienjarig meisje met de mentale capaciteiten van een tienjarige, wordt brutaal aangevallen en verkracht.
Als Starsky en Hutch zien dat kapitein Ferguson een enveloppe krijgt van de verdachte zakenman Matt Coyle, veronderstellen ze dat de kapitein werd omgekocht. Ze besluiten om de zaak verder te onderzoeken en zorgen ervoor dat ze in zijn team terechtkomen. Ze houden hem nauwlettend in de gaten.
Starsky en Hutch pakken een schooiertje op voor winkeldiefstal, maar ondertussen wordt haar vader vermoord door misdadigers.
Starsky wordt ontvoerd. De plaats van zijn verdwijning wordt op rituele manier besmeurd met graffiti op basis van bloed.
De dochter van de rijke eigenaar van het honkbalteam wordt ontvoerd. Starsky en Hutch krijgen een tip van Joe Callandra, een dronkaard met paranormale gaven. Dankzij zijn aanwijzingen ontdekken ze een moord die op het eerste gezicht niets te maken heeft met de ontvoering.
Terry Nash ontsnapt ternauwernood aan een moordaanslag. Zijn vrouw en zijn dochtertje komen wel om het leven. In het ziekenhuis krijgt hij van zijn schoonbroer te horen dat de familie van zijn net overleden vrouw al jarenlang op een executielijst staat. Nash weet maar één ding: zijn vrouw en zijn kind zijn brutaal om het leven gebracht en hij zint op wraak.
De zaak van de moordenaar van hun kroongetuige roept veel vragen op bij Starsky en Hutch. Ze zijn er zeker van dat Terry Nash de moord heeft uitgevoerd.
Hutch doet zich voor als een belangrijke onderhandelaar in een louche autodeal tussen de maffiabaas Vic Humphries en een bende misdadigers. Op de ontmoetingsplaats loopt de situatie helemaal uit de hand.
George Prudholm wil de dood van zijn zoon wreken. Starsky is een doelwit.
Huggy Bear en zijn vriend Turkey proberen privé-detectives te worden. De eerste klant is doorverwezen door Starsky en Hutch zelf: een vrouw die op zoek is naar haar man.
Starsky en Hutch kunnen een verkrachter inrekenen, zijn partner slaagt er echter in om te ontsnappen.
Een Mexicaans meisje dreigt ermee de illegale praktijken van een immigratie-officier openbaar te maken.
Countryzangeres Sue Anne krijgt dreigtelefoontjes, maar ze doet ze af als een misplaatste grap.
Omdat er op een filmset vreemde dingen gebeuren, worden Starsky en Hutch op onderzoek uitgestuurd.
Starsky en Hutch worden ervan beschuldigd twee vrouwen en een politie-informant in elkaar geslagen te hebben.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.